خواهش میکنم قابل شما رو نداشت :46:نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم قابل شما رو نداشت :46:نقل قول:
مورينيو:"تيمم هيجان زيادي براي رفتن به فينال جام حذفي دارد"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
ژوزه مورينيو بعد از تمرينات امروز در كنفرانس مطبوعاتي شكرت كرد و درخصوص بازي فردا شب تيمش با سويا و شرايط تيم با خبرنگاران به گفتگو پرداخت
"سالهاست كه رئال مادريد به فينال جام حذفي راه نيافته ولي در اين فصل 1 بازي برايمان مانده تا به فينال راه يابيم .بازي دشواري مقابل سويا خواهيم داشت با اين حال شاگردانم هيجان زيادي تا رسيدن به فينال جام حذفي دارند "
"من انتظار دارم كه جمعيت زيادي به برنابئو خواهند آماد و به تيم كمك خواهند كرد تا به آرزوي خود يعني رسيدن به فينال دست يابيم.تيم هميشه به حمايت هوادارن نياز دارد"
"ما در عرض 1 ماه 9 بازي را انجام داده ايم و برايمان بسيار دشوار بود .اين تيم در سالهاي قبل در اين مرحله حذف شده بود و در ليگ قهرمانان نيز حدود 6 يا 7 سالي است كه رئال در مرحله 1/16 از دور مسابقات كنار رفته بود .اين بازيكنان فقط به بازي كردن در ليگ عادت كرده بودند "
"به اعتقاد من تيم سال بعد بهتر از اين فصل خواهد شد .هدف ما جنگيدن در هر رقابت و تا پايان فصل است .تيم در سلح بالايي بازي ميكند و بايد پيشرفت بيشتري داشته باشيم"
"دوست ندارم كه در مورد آنهايي كه بازي نمي كنند صحبت كنم اما واقعيت اين است كه تيم با په په بهتر كار مي كند ، بهتر دفاع مي كند ، توپ بعتر به حركت در مي آيد و در حملات خطرناك تر مي شويم . درست است كه او يك مدافع وسط است اما نبودش خيلي گران تمام مي شود . هر چند كه بايد بگويم از بازيكناني كه در خط دفاع هستند رضايت دارم "
"من قبول دارم كه در چند بازي اخير كم گل زده ايم اما اين كاملا طبيعي است ما در مقابل تيمهايي قرار مي گيريم كه هفته اي يك بازي انجام مي دهند و براي رويارويي با ما در آمادگي كامل به سر ميبردند و انگيزه زيادي هم دارند"
"رونالدو بازيكن مهم و ضروري براي ماست و همچنان سعي مي كند كه بهترين بازي خود را در تيم انجام دهد .رونالدو فصل بسيار فوق العاده اي را داشته است ولي نميدانم يكشنبه يا هفته بعد گل ميزند يا خير"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039280509/noticia/Noticia/Mourinho:__My_team_is_very_excited_about_reaching_the_Copa_del_Rey_final_.htm
روسل: فاصله 7امتیازی چيزي را ثابت نمي كند
رئیس باشگاه بارسلونا در جلسه ای با روسا و مدیران فوتبال پایه ای این باشگاه شرکت کرد.
سایت گل- ساندرو روسل، با وجود فاصله 7 امتیازی بارسا در صدر جدول با رئال مادرید، به حریف مادریدی اعتماد ندارد.
رئیس باشگاه بارسا در این رابطه گفت: «این فاصله 7 امتیازی، هیچ معنا و مفهومی ندارد و گویای هیچ چیزی نیست.»
او بعدازظهر روز دوشنبه در جلسه ای با مدیران و دستیاران فوتبال پایه ای بارسلونا که گواردیولا و سوبی سارتا نیز حضور داشتند شرکت کرد. با ورود روسل به لاماسیا، خبرنگاری از او پرسید: «واقعا این هفت امتیاز هیچ چیز نیست؟» رئیس باشگاه بارسلونا، با لبخند و بدون آنکه مقابل دوربین خبری متوقف شود گفت: «هیچی، هیچی، این 7 امتیاز گویای هیچ چیز نیست.»
2011/2/1کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/01/2333113/%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%84%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87-7%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%8A-%D8%B1%D8%A7-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D9%85%D9%8A-%D9%83%D9%86%D8%AF
پپ گوارديولا: اگر مي خواهيم به قهرماني برسيم، نبايد شكست بخوريم
سرمربي آبي و اناري ها معتقد است رقابت قهرماني را نبايد پايان يافته دانست.
سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا، از بازيكنان خواست به فكر يك جشن زودهنگام براي قهرماني در لاليگا نباشند و معتقد است رئالي ها تا پايان فصل در بازي هاي زيادي به پيروزي خواهند رسيد.
او در گفتگو با نشريه آس گفت: "ما بايد به دنبال پيروزي در هر بازي باشيم و بايد روي بازي هاي خودمان تمركز كنيم. اگر در يك بازي شكست بخوريم، آنها به رقابت برمي گردند. هنوز هفته هاي زيادي باقي است و اگر مي خواهيم به قهرماني برسيم، نبايد شكست بخوريم.
اگر شكست بخوريم، بايد تنها خودمان را سرزنش كنيم."
سرمربي آبي و اناري ها پيش از اين اعلام كرده بود رئال با آدبايور يا بدون او يك تهديد دائمي است اما شكست اين هفته رئال مقابل اوساسونا اختلاف دو تيم در صدر جدول را به 7 امتياز افزايش داد. با اين وجود گوارديولا معتقد است رقابت قهرماني را نبايد پايان يافته دانست.
"رئال را نبايد از رقابت قهرماني خارج كرد. مورينيو مي تواند انگيزه بازيكنانش را برگرداند."
2011/2/1کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/01/2333047/%D9%BE%D9%BE-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%8A%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D9%8A-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%8A%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D9%85-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF-%D8%B4%D9%83%D8%B3%D8%AA
ژاوي: نهايت آرزوي فابرگاس بازي براي بارساست
فابرگاس در سال 2003 از نوكمپ راهي لندن شد و با پيشرفت در اين تيم، به كاپيتان توپچي ها تبديل شد اما هرگز پنهان نكرد كه دوست دارد به تيم دوران نوجواني اش بازگردد.
سايت گل- ژاوي، هافبك تيم بارسلونا، اعلام كرد سسك فابرگاس، كاپيتان آرسنال سرانجام به بارسلونا خواهد پيوست زيرا نهايت آرزوي او بازي براي اين باشگاه است.
فابرگاس در سال 2003 از نوكمپ راهي لندن شد و با پيشرفت در اين تيم، به كاپيتان توپچي ها تبديل شد اما هرگز پنهان نكرد كه دوست دارد به تيم دوران نوجواني اش بازگردد.
ژاوي كه در تيم ملي اسپانيا با فابرگاس هم بازي است در مورد بازي در كنار او در تيم بارسلونا گفت: "بزرگترين آرزوي او بازگشت به بارساست. او خيلي سريع در اين باشگاه جا مي افتد زيرا اينجا رشد كرده است. نهايت آروزي او بازگشت به بارساست اما اول بايد آرسنال و بارسا به توافق برسند. او اينجا رشد كرده و ژنتيكي بارسايي است اما آمدن او دست ما نيست."
ژاوي همچنين در مورد اينكه فابرگاس روزي جانشين او در خط مياني بارسلونا شود، گفت: "بستگي دارد او چه زماني بيايد و من چند ساله باشم. ما مي توانيم مانند تيم ملي در كنار هم به خوبي بازي كنيم.
من هميشه گفته ام كه بازي من به بازيكناني كه در كنارم بازي مي كنند، بستگي دارد و در حال حاضر بازيكناني در كنار من هستند كه به خوبي با سبك بازي من آشنايي دارند."
2011/2/1کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/01/2333144/%DA%98%D8%A7%D9%88%D9%8A-%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%8A-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D8%AA
ويكتور والدس: رقابت قهرماني هنوز تمام نشده است
دروازبان آبي و اناري ها در مصاحبه با نشريه ماركا گفت بايد مراقب تيم ژوزه مورينيو باشند و رئال را يك تهديد جدي براي قهرماني بارسا در لاليگا دانست.
سايت گل- ويكتور والدس، دروازه بان بارسلونا اعلام كرد علي رغم شكست 1-0 رئال مقابل اوساسونا، رقابت قهرماني لاليگا هنوز به پايان نرسيده است.
دروازبان آبي و اناري ها در مصاحبه با نشريه ماركا گفت بايد مراقب تيم ژوزه مورينيو باشند و رئال را يك تهديد جدي براي قهرماني بارسا در لاليگا دانست.
"مشكل رئال ربطي به بارسا ندارد. ما بازي خودمان را انجام مي دهيم و آنها بازي خودشان را. ما مي خواهيم به سيستم بازي خودمان وفادار باشيم.
با اين وجود ليگ هنوز به پايان نرسيده است زيرا همه تيم هاي اسپانيايي بسيار مبارزه جو هستند، همان طور كه اوساسونا مقابل رئال نشان داد.
باشگاه هاي لاليگا بازي هاي بسيار خوبي انجام مي دهند و هر تيمي ممكن است شكست بخورد."
او همچنين در مورد احتمال پيوستن سسك فابرگاس به بارسا گفت: "من رابطه بسيار خوبي با او دارم و دوست دارم او به نوكمپ بيايد اما تصميم گيري در اين مورد برعهده ديگران است."
2011/2/1کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/01/2333101/%D9%88%D9%8A%D9%83%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%B3-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
به این میگن منطق فوتبال از زبان یه کهنه کارنقل قول:
يوهان كرويف: بازيكنان بارسا نبايد از رئال غافل شوند
اسطوره باشگاه بارسلونا به بازيكنان و مربيان اين تيم هشدار داد ايجاد اختلاف 7 امتيازي در صدر جدول، كهشكاني را خارج از كورس قهرماني ندانند
سايت گل- يوهان كرويف، اسطوره باشگاه بارسلونا، به بازيكنان و مربيان اين تيم هشدار داد علي رغم شكست رئال مقابل اوساسونا و ايجاد اختلاف 7 امتيازي در صدر جدول، كهشكاني را خارج از كورس قهرماني ندانند.
او در گفتگو با نشريه ال پريوديكو د كاتالونيا اعلام كرد علي رغم فاصله زياد دو تيم، آبي و اناري ها نبايد از رقيب هميشگي شان غافل باشند.
"سرنوشت ليگ هنوز مشخص نيست. هفت امتياز و همين طور تفاضل گل ما اختلاف زيادي بين دو تيم ايجاد كرده است زيرا تيم بارسا به هيچ وجه تسليم نمي شود اما ما نبايد از رئال غافل شويم."
او همچنين در مورد روند شگفت انگيز تيم بارسا و 15 پيروزي پياپي اين تيم در لاليگا گفت: "تا چه زماني مي توانيم اين روند را ادامه بدهيم؟ بستگي به رئال دارد. اگر آنها همچنان در نزديكي بارسا حضور داشته باشند، بارسايي ها مي توانند به اين روند تا زماني كه رسما قهرمان شوند، ادامه دهند."
مرسي كه هستي كرايوف بزرگ:11:
جمله قرمز شده فلسفه در فوتباله
هر چيزي با ضدش تعريف ميشه
بارسا بدون رئال معني نداره
قهرماني بدون رقيب يعني بردن يه ماراتن يك نفره
February 1, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-sport-01-02-2011/
The Front: El Mundo Deportivo
01.02.2011
February 1, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-el-mundo-deportivo-01-02-2011/
حالا کسی هست بفهمه این کاریکاتور داره چی میگه ؟نقل قول:
چه ریکاوری کردن دی:
Cartoon of the Day: Sportنقل قول:
February 1, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/cartoon-of-the-day-sport-314/
The Front: El Mundo Deportivo
Copa del Rey
February 2, 2011 7 PM GMT
Almeria vs Barcelona
Jan 26, 2011
Barcelona 5 - Almeria 0
Copa del Rey
February 2, 2011 9 PM GMT
Real Madrid vs Sevilla
Jan 26, 2011
Sevilla 0 - Real Madrid 1
کد:http://www.goal.com/en/match/55966/almeria-vs-barcelona/index
February 02, 2011کد:http://www.goal.com/en/match/55965/real-madrid-vs-sevilla/index
02.02.2011
February 2, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-el-mundo-deportivo-02-02-2011/
يوونتوس تلاش ميكند تا درنته را در تابستان از رئال بخرد
باشگاه يوونتوش در تلاش است تا درنته هلندي را در تابستان از رئال بخرد
اين هافبك هلندي در حال حاضر به طور قرضي براي اركولس بازي مي كند و علي رغم توافق مديران يووه و رئال براي انجام اين انتقال در آخرين روز پنجره نقل و انتقالات ژانويه، باشگاه اركولس حاضر نشد بقيه قرارداد او را فسخ كند.
Tuttosport مدعي است كه ماروتا انتخابش در تابستان به خدمت گرفتن درنته 23 ساله است .
پس از پايان قرارداد قرضي درنته با هركولس اين بازيكن هلندي در ماه ژوئن به برنابئو برميگردد قرار داد درنته با رئال سال 2012 است اما يوونتوسي ها مي خواهند براي تقويت سمت چپ خط مياني شان اين بازيكن را به خدمت بگيرند.
کد:http://onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=2996&p=110041
بنزما : "هدف ما شكست دادن سويا است "
بنزما مهاجم فرانسوي رئال مادريد در خصوص شرايط تيم و بازي امشب با سويا در دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي مصاحبه مفصلي با سايت رسمي باشگاه انجام داده است
وضعيت تيم قبل از بازي با سويا در نيمه نهايي جام حذفي چگونه است؟
ما احساس خوبي داريم و براي بازي امشب آماده هستيم بازي كه برايمان اهميت زيادي دارد .ما انتظار داريم تا سويا را شكست دهيم"
شما گل حساسي را در ورزشگاه Sanchez Pizjuan به ثمر رسانديد
يكي از زيباترين گلهايي بود كه تا به حال در ليگ اسپانيا به ثمر رسانده بودم چون كه از روي كار فردي صورت گرفت و باعث شد تيم به پيروزي برسد.من به توانايي هايم ايمان دارم و هميشه سخت تمرين ميكنم .انتظار دارم بازي خوبي مقابل سويا انجام دهم"
تنها يك بازي به فينال جام حذفي مانده است
بله .تنها يك بازي مانده .ما بايد سويا را شكست دهيم و اميدوارم امشب بتوانيم 1 يا 2 گل به ثمر برسانيم .با اين حال مهم ترين چيز بازي زيبا و پيروزي است "
در بازي رفت 1-0 پيروز شده ايد اين براي اعتماد به نفس كافي بود؟
ما در بازي رفت بازي بسيار خوبي ارائه داده بوديم ولي فقط 1 گل به ثمر رسانديم و سويا حريف سرسختي بود .ما اميدوار به رفتن به فينال هستيم و ميخواهيم پيروز شويم"
تيم چطور ميخواهد در زمين بازي كند؟
ما در فرم خوبي به سر ميبريم .و سعي ميكنيم از همان ابتدا گلزني كنيم درست مثل پيروزيهاي هميشگي در خانه (برنابئو).ما نميتوانيم گلي بخوريم چون كار برايمان سخت خواهد شد"
واكنش هوادارن در برنابئو را چطور ميبيني؟
من انتظار دارم تا هوادارن از ما حمايت كنند چون كه برايمان بسيار مهم است .ما فقط يك بازي داريم تا به فينال راه يابيم و اميدوارم با حمايت هوادارن بتوانيم سويا را شكست دهيم .آرزو ميكنم ورزشگاه امشب پر شود .ما ميخواهيم سويا را حذف كنيم"
شما در خانه تيم بسيار محكم و باورنكردني هستيد
بله همينطور است .ما در اين فصل همه بازيهايي كه در برنابئو برگزار كرده ايم را پيروز شده ايم و تلاش ميكنيم اين روند را ادامه دهيم .ما انتظار داريم هوادارن امشب حمايت خوبي از ما داشته باشند"
مورينيو متخصص در قهرماني است نظر شما چيست؟
مورينيو در ليگ پرتغال -ايتاليا و انگليس قهرمان شده است و حالا اميدوار است با رئال نيز قهرماني را تجربه كند .رئال در 17 سال گذشته نتوانست قهرمان جام حذفي شود و قهرماني در اين جام براي باشگاه و او بسيار اهميت دارد"
قهرماني در جام حذفي چه قدر مهم است؟
قهرماني در اين جام بسيار مهم است و تيم سخت تلاش ميكند تا اين عنوان را بدست بياورد .ما اميدواريم در تاريخ 20 آوريل كه فينال برگزار ميشود بتوانيم با شايستگي قهرمان شويم"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039318620/noticia/Entrevista/_We_are_going_to_beat_Sevilla_.htm#
سرمربي سويا : "ما ميتوانيم رئال را شكست دهيم و به فينال راه يابيم"
Greogorio Manzano سرمربي سويا در بازي امشب تيمش مقابل رئال مادريد از دور برگشش نيمه نهايي جام حذفي اعتقاد دارد كه شاگردانش ميتوانند رئال را شكست دهند و به فينال راه يابند
رئال در بازي رفت در ورزشگاه خانگي سويا توانست با تك گل بنزما پيروزي مهمي را بدست بياورد و امشب در بازي برگشت در برنابئو با حفظ اين نتيجه ميتوانند به فينال صعود كنند
سرمربي سويا در خصوص بازي امشب به خبرنگاران گفت:
"ما ميخواهيم تلاش كنيم تا پيروز شويم و به فينال راه يابيم .بازي از لحاظ رواني براي هر دو تيم كار را سخت ميكند ولي ما بايد پيروز شويم"
"ما به خوبي ميدانيم كه مقابل حريف بسيار قدرتمندي قرار داريم .عده اي ميگويند رئال شانسي براي قهرماني در لاليگا ندارد ولي من موافق نيستم .با اين حال رئال هنوز ميتواند در دو جام ديگر نيز قهرمان شود."
"رئال هميشه به دنبال پيروزي است .آنها انگيزه زيادي دارند چون كه ميخواهند به فينال صعود كنند و ما هم انتظار نداريم كه بازي آساني مقابل شاگردان مورينيو داشته باشيم .بازي كردن در برنابئو بسيار سخت است چون هوادارن حمايت خوبي از تيمشان دارند .علاوه براين بازيكنان و مربي بزرگي در اين تيم حضور دارد .ما اگر بازي را كنترل كنيم ميتوانيم كار را براي آنان سخت كنيم"
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/02/01/2333225/sevilla-coach-gregorio-manzano-we-can-defeat-real-madrid-to
صحبتهاي مدير عامل سويا در خصوص بازي امشب با رئال مادريد
خوزه ماريا دل نيدو مدير عامل سويا در خصوص بازي امشب مقابل رئال مادريد اعلام كرد كه مسابقه پرهيجان و دشواري خواهد بود
مدير عامل سويا در خصوص بازي امشب به Marcaگفت:
"درست است كه رئال شانس بهتري براي رفتن به فينال دارد ولي هنوز 90 دقيقه ديگر باقي مانده است "
"مسابقه برگشت براي ما قطعا دشوار خواهد بود ولي ما ميجنگيم و ميخواهيم به مرحله فينال صعود كنيم .رئالي ها از بازيكنان بزرگي بهره مند هستند و اشتباه كوچي باعث حذفمان خواهد شد"
"مسابقه امشب بين دو تيم بزرگ فوتبال قطعا تماشايي خواهد شد"
کد:http://onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=1743&p=110065
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
اولین پیش فینالِ مو
دیگر پیشخوانها:
رئال مادرید - سه ویا 22:00 به وقت اسپانیا (00:30 به وقت ایران)
کاسیاس
آربلوآ.......کاروالیو......آلبی �ل.......راموس
لاس.........ژابی
اوزیل.........کریستیانو.......دی ماریا
بنزما
مورینیو تعیین کننده ترین بازی خود را تا کنون به همراهِ آلونسوی بی جانشین انجام میدهد
آربلوآ بار دیگر به عنوانِ یار ضدناواس کار میکند
لاس مکمل آلونسو در میانه میدان
آدبایور در برنابئو به میدان خواهد رفت
گاگو و لئون به خاطر درگیری در تمرینات از لیستِ بازی نیمه نهایی خط خوردند
جریمه آسیب رساندن به ایکر 3000 یورو
جریمه توپ انداختن به زمین در جریانِ بازی 602 یورو
(این 2 یوروش منو کشته:دی کمیته انضباطیه خودمون کمتر از 1 میلیون دیگه جریمه نمیکنه حالا اینا 700 تومن جریمه کردن اوساسونا رو! خدایی آدم چی بگه)
پیش نمایه آاس:
پیشخوانِ برجسته:
فینال
و بازیِ شرف و عزت
دیگر پیشخوانها:
رئال مادرید - سه ویا 22:00 به وقت اسپانیا (00:30 به وقت ایران)
مورینیو:این تیم به انجام هر سه روز یک بازی عادت نکرده است
مادرید فقط 2 گل با 5000 هزار گلِ شدن فاصله دارد
(من یادم میاد 5 هزارمین گل تاریخِ باشگاه رو گوتی 2 سال پیش به نومانسیا زد حالا اون چجور حساب شده این چجور دیگه نمیدونم)
آدبایور اولین دقایق خود در برنابئو را تجربه خواهد کرد
اولترا (سرمربی آلمریا):ضرباتِ پنالتی را تمرین کرده ایم (!!!!)
// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه
Halftime
Almeria 0-1 Barcelona
Adriano 34
FC Barcelona
José Pinto Colorado
Adriano
Gabriel Milito
Sergio Busquets Burgos
Daniel Alves
Seydou Keita
Javier Mascherano
Thiago Alcántara do Nascimento
Nolito
Bojan Krkic
Ibrahim Afellay
ویرایش: شبکه سه (... تیوی) هم دیروز امروز فردا رئال!کد:http://www.goal.com/en/match/55966/almeria-vs-barcelona/index
تیاگو که فصل بعد به تیم اصلی ملحق میشه گل دوم رو زد!
یعنی حتی شوخی و تیکه و ایناش هم خیـــلی رو میخواد گفتنش چه برسه به جدیش!نقل قول:
ویرایش: شبکه سه (... تیوی) هم دیروز امروز فردا رئال!
نکنه میگی بازی بارسا و آلمریا که بازی رفتش 5-0 شده جذابیتش بیشتر از بازی رئال و سویا که بازی رفتش 1-0 شده؟!
احتمال میدید ببازید؟!
+
ماکه زخم خورده اخبار 22 هستیم، باید اعتراض کنیم نه شما که موقع پخش بازیهاتون، یهو اخبار نچندان مهم میشه و بازی بارسا کامل پخش میشه!!
+
بشین یه بررسی کن ببین بازیهای کدوم تیم طی حتی چند سال گذشته(نه فقط امسال!) بیشتر پخش شده!
بین خودمون هم باشه، نیاز به بررسی هم نیست..کافیه به اعتراض های هوادارای سایر تیم ها که سالی یه بازی ازشون پخش نمیشه، نگاه و توجه کنی!
آفلاي اولين گلش رو زدنقل قول:
براي تيم جوانان بارسا بردن با اختلاف 3 گل نتيجه خوبي بود
بی صبرانه منتظر فینال هستیم.:5:
از مزایای بودن در سمت سخت جدوله عزیزم:27:نقل قول:
در عجب پست های بسیار مفیدی هستم که تو این چندروز شاهدش بودیم! خوشحالم که مدیریت کاملا بی طرف انجمن ورزشی هم عکس العمل بسیـــــــــــــار خوبی نشون میده!!! تک تک پست های غیرمفید پاک میشن و حتی با ارسال کننده ها نیز برخورد میشه...
به هر حال، از برد رئال بسیار خوشحالم، بعد از مدت ها رفتیم به فینال کوپا د ری، مطمئن نیستم هم فکر کنم از سال 1991 تا حالا رنگ فینال رو ندیده بودیم! از مورینیو واقعا ممنونم.
از همه بهتر، گل زنی آدبایور بود، واقعا تو همون چند دقیقه بازی کردنش، از کل 85 دقیقه حضور بنزما موثر تر بود! مخصوصا تو جاگیریاش.
سویا اومده بود واسه ضد حمله!!! از طرفی یه بازی خیلی خشن و مدام هم دنبال ایجاد حاشیه بودن... رئال تا قبل از زدن گل اصلا خوب بازی نمیکرد هرچند چندین موقعیت خوب رو داشتیم، از جمله ضربه دی ماریا که به دیرک خورد و تک به تک رونالدو.
در مجموع هم با نتیجه 3-0 بردیم که بهونه ای هم باقی نمونه. به امید فینال.
این کریم چرا اینطوری میکنه اخه؟!
من نمیدونم این فانون آفساید رو نمیفهمه؟!
گل خالی هم که خراب میکنه!
حالا جالبیش هم اینه که گل کردتش بهترین بازیکن زمین!!!!!!:18::19:
مسعوت یه نابغس که سالها میتونیم ازش استفاده کنیم...هوش فوق العاده ای داره واقعا...خوشحالی بعد گلش رو هم دوست داشتم! بازیکن متعصبی شده هنوز نیومده...:40:
خوزه بازم دیر تعویض کرد تا نشون بده رو نیمکت نیاز به بازیکن داره...
گلزنی آدبایور هم جدای از اینکه خوشحال کننده بود و 5000مین گل باشگاه بود، یه نکته دیگه داشت و اونم اینکه ایشالله به زودی جانشین کریم میشه و راحت میشیم...
Copa del Rey
Almeria 0-3 Barcelona
Adriano 34
Thiago Alcántara do Nascimento 56
Ibrahim Afellay 66
José Pinto Colorado
Adriano
Gabriel Milito
Sergio Busquets Burgos
Daniel Alves
Seydou Keita
Javier Mascherano
Thiago Alcántara do Nascimento
Nolito
Bojan Krkic
Ibrahim Afellay
Gerard Piqué
Almeria 0-3 Barcelona (0-8 Agg) Afellay's First Goal Eases Blaugrana Into Copa Del Rey Final
کد:http://www.goal.com/en/match/55966/almeria-vs-barcelona/report
Barcelona Coach Pep Guardiola Delighted To Reach Copa Del Rey Final
Feb 2, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/1035/copa-del-rey/2011/02/02/2334077/barcelona-coach-pep-guardiola-delighted-to-reach-copa-del
از همون چند دقیقه اولی که در ترکیب بارسا قرار گرفت راحت و سریع کار کرد. انگار تو ذاتشه! ازش به عنوان بهترین خرید لالیگا یاد می کنن.نقل قول:
February 2, 2011نقل قول:
نکنه میگی بازی بارسا و آلمریا که بازی رفتش 5-0 شده جذابیتش بیشتر از بازی رئال و سویا که بازی رفتش 1-0 شده؟!
7 PM GMT
Almeria - Barcelona
9 PM GMT
Real Madrid - Sevilla
دوستان شبکه ای رونمی شناسید که بازی هاروزنده نشون بده روی هاتبردیایوتل ست
چپ میرن راست میرن میگن سمت راحت جدول(چند امتیازی که تو لیگ از دست دادید از تیم های قدر از دست دادید؟)نقل قول:
بازی ها حذفیه و تیم ضعیف و قوی تمام تلاششونو می کنن تا شاید حتی با شانس هم که شده بیان بالا.
تبریک به بارساییا و رئالییا برای بازی فینال لحظه شماری می کنم و می خوام ببینم مو ایندفعه چه نقشه ای داره(چه طور بارسارو مهار می کنه)
بازی کیه؟
دست گل ! بنزما درد نکنه ، دقیقه 4 و دروازه خالی و اوت ؟ ..... !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر بدون موضع منفی نگاه کنیم ، بنزما بسیار انرژیک بازی می کنه و گاهی اوقات تا حدود زیادی عقب میاد و حتی نقش بازیسازی رو برعهده میگیره و به جابجایی های شناور بازیکنان تهاجمی رئال کمک می کنه ، کاری که مطمئنا آدبایور نمیتونه انجام بده ( به علت کلاس و استایل متفاوت بازیش ) . مثال همین بازی دیشب در نیمه ی اول که بنزما پایه گذار حرکت دی ماریا و پاس عمقی وی به رونالدو شد .
اگر مجموع تورنمنت حذفی رو در نظر بگیریم رئال تیم شایسته تری بوده برای کسب قهرمانی ( با توجه به قرعه ) ، اما مسئله ی مهم اینجاست که در تورنمنت حذفی مهم ترین بازی ، بازی فینال هست ، و در نهایت تیمی که در فینال بهتر باشه ( صرفا از لحاظ نتیجه ، نه از لحاظ آمار) قهرمان هست .نقل قول:
چپ میرن راست میرن میگن سمت راحت جدول
بازی ها حذفیه و تیم ضعیف و قوی تمام تلاششونو می کنن تا شاید حتی با شانس هم که شده بیان بالا.
April 20, 2011نقل قول:
بازی کیه؟
ضيافت ناهار
فلورنيتينو پرز و ماريا دلنيدو ساعاتي قبل از بازي دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي بين تيم هاي رئال و سويا امروز در مراسم ضيافت ناهار شركت كردند
در اين مراسم علاوه بر دو مدير عاملان باشگاه خورخه والدانو - ادواردو فرناندز-مانوئل ردوندو -سانتياگو مرينو-اسكار سيسنروس-بالبولتين نيز حضور داشتند.
رئالي ها در مرحله رفت توانستند با 1 گل سويا را شكست دهند و امشب در حالي در ورزشگاه سانتياگو برنابئو مقابل اين تيم صف آرايي ميكنند كه با حفظ نتيجه بازي رفت ميتوانند به فينال جام حذفي صعود كنند
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330039412202/noticia/Noticia/Comida_de_directivas_2011-02-02.htm
بازيكنان جمعه تمرينات را از سر ميگيرند تا خودشان را براي بازي يكشنبه شب با سوسيه داد آماده كنند
بعد از برد 2-0 سفيدها مقابل سويا و رفتن به فينال جام حذفي بازيكنان 1 روز استراحت ميكنند و سپس جمعه به تمرينات باز خواهند گشت تا خودشان را براي بازي يكشنبه شب (ساعت 9.30 شب به وقت ايران )در ورزشگاه برنابئو مقابل سوسيه داد با آمادگي كامل به ميدان بروند.
ادامه تمرينات بازيكنان جمعه ساعت 11 به وقت محلي و با حضور 15 دقيقه اي خبرنگاران و رسانه ها پي گيري ميشود
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330039444783/noticia/Noticia/Los_finalistas_de_Copa_tienen_jornada_de_descanso.htm
پس از صعود رئال به فينال جام حذفي آدبايور در خصوص بازي و اولين گلي كه در برنابئو به ثمر رساند با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت
"مسابقه بسيار ويژه اي بود چون كه من عاشق اين باشگاه هستم و روياي من هميشه بازي كردن در رئال بوده است .با اولين حضورم در برنابئو توانستم اولين گلم را به ثمر برسانم و از اين بابت بسيار خوشحال هستم"
"من به اينجا آمدم تا بتوانم بيشتر بازي كنم .من در كنار بازيكنان بزرگي همچون رونالدو - كاكا - خديرا - اوزيل بازي ميكنم .فكر ميكنم بنزما بازيكن بزرگي است .او چندين شانس گلزني داشت ولي نتوانست به گل تبديل كند اما فوتبال همين است .بنزما بازيكن خوبي است و ميخواهد اينجا گلهاي بيشتري به ثمر برساند"
"هنوز زمان زيادي تا فينال باقي مانده است و ما بايد روي لاليگا تمركز كنيم .ما ميخواهيم مقابل يكي از بهترين تيمهاي جهان روبرو شويم .روبرو شدن با بارسلونا در فينال جام حذفي سخت خواهد بود ولي ما ميخواهيم اين شانس را داشته باشيم تا با شكست آنها قهرمان شويم"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039554634/noticia/Noticia/_Scoring_was_very_special_.htm
چه ربطی داشت؟ همکار انجمن اعتراض داشت که چرا بازی رئال رو پخش کردن و بارسا رو نه....گفتم دلیلش اینه که رئال سمت سخت جدول بوده و بازیش حساس تر بوده.نقل قول:
مطمئنا اگه بارسا با سویا داشت اونو نشون میداد...نه؟ پس دیگه این آسمون ریسمون بافتن چیه؟
در اینکه رئال با تیم های قوی تری بازی داشته و با نتایج بهتر تا این مرحله رسیده شکی نیست. و حرفتونو تایید می کنم.نقل قول:
اگر مجموع تورنمنت حذفی رو در نظر بگیریم رئال تیم شایسته تری بوده برای کسب قهرمانی ( با توجه به قرعه ) ، اما مسئله ی مهم اینجاست که در تورنمنت حذفی مهم ترین بازی ، بازی فینال هست ، و در نهایت تیمی که در فینال بهتر باشه ( صرفا از لحاظ نتیجه ، نه از لحاظ آمار) قهرمان هست
هدف از پست قبل این بود که دیگه دوستان نیان بگن بارسا با تیم های راحت بازی کرد رفت فینال.
ضمن تبریک برد
از شواهد و قرائن پیداست که امسال سال ال کلاسیکوهاست!:31:
راستی در مورد کریم:
بی انصافی نکنید.توپ خیلی سریع برگشت و یه عکس العمل سریعتر میخواست
الان یه چاقو بدن دست بازیکنای سه ویا و بگن کدوم یک از بازیکنای رئال رو میکشین صد در صد میگن آربلوا:31:.ناواس رو فلج کرده بود
اوزیل هم که خوب بود ولی این تیم جلوی تیمهایی که فضا نمیدن و درگیرانه کار میکنن کم میاره
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
اولین فینالِ مورینیو
(به پرتغالی نوشته نصفشو من نفهمیدم نتونستمم معنیشو پیدا کنم همون تیکه دومش رو نوشتم فقط)
دیگر پیشخوانها:
مارکا به زبانِ موردِ علاقه ی دل نیدو به مو تبریک میگوید:پرتغالی
رئال مادرید 2-0 سه ویا
مادرید با رهبریِ اوزیلِ فوق العاده،حالا برای انتقام تاریخِ مشخصی دارد:20 آوریل
کلاسِ درسِ ستارگان از اوزیل با به ثمر رساندنِ یک گلِ کهکشانی
آدبایور وارد شد...تاثیر گذاشت..گلزنی کرد
پاندیانی:CR7 مشکل اخلاقی دارد،بهتر است کمی باادب تر باشد و از بهترین بازیکنِ دنیا الگو بگیرد
بارسا تلاش میکند فینالِ کوپادلری در برنابئو برگزار شود!!!
پیش نمایه آاس:
پیشخوانِ برجسته:
فینالیست
دیگر پیشخوانها:
بعد از 21 سال مادرید و بارسا دوباره در فینالِ کوپا دلری به مصاف هم میروند
آدبایور دقیقه 83 وارد شد و 5 هزارمین گل خانگی تاریخِ مادرید را به ثمر رساند
مورینیو از تاریخِ بازی فینال (20آوریل) شکایت کرد
کاپیتان رائول:لحظه شماری میکنم که مادرید قهرمانِ لالیگا شود
// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه
وای وای موقعی که بنزما دروازه خالیو زد بیرون مرده بودم از خنده
یه کلام هم از مادر عروس:31:نقل قول:
پاندیانی:CR7 مشکل اخلاقی دارد،بهتر است کمی باادب تر باشد و از بهترین بازیکنِ دنیا الگو بگیرد
این بابا هر وقت میفتاد زمین مث ..واق واق میکرد
الان شده لقمان حکیم واسه ما:31:
گواردیولا :
با گلزنی آدریانو، تیاگو و افلای، اکنون به جز دروازبانان تیم، ماسکرانو تنها بازیکنی است که این فصل گلزنی نکرده است. پپ گواردیولا در این باره گفت: «بیایید امیدوار باشیم ماسکرانو نیز این فصل گلزنی کند؛ ما می خواهیم که تمامی بازیکنان در تمامی جنبه های بازی، شرکت داشته باشند.»:5:
روي يوت ل س ت و ها ت ب يرد نه ولي من بازي ديشب بارسا رو از مسير ع رب س ت و شبكه الجزيره ديدمنقل قول:
البته شبكه كارتيه و من كارتشو گرفتم
سروش جان من فكر ميكنم بعضي از دوستان رئالي هميشه از موضع منفي نگاه ميكنننقل قول:
نميدونم معيار ارزشگزاري بازيكنا از نظر دوستان چيه؟
فقط گل زدن؟
پاس گل دادن؟
درگير بودن؟
توپ گرفتن؟
نميدونم ولي از نظر من بنزما ديروز يكي از خوبهاي رئال بود
اول اوزيل خوب كار كرد بعد بنزما و بعد هم خديرا
توي دو سه تا سايت هم بهترين بازيكن زمين معرفي شده بود
يعني افرادي كه توي اين سايتا هستن فوتبال رو نميفهمن؟
بنزما دو سه تا پاس تقه اي رد كرد كه فوق العاده بودن
قبل از زدن گل اول ، رئاليا چنتا فرار از عمق داشتن كه بالاخره يكيشون گل شد توي اين فرارا بازي بدون توپ بنزما رو ببينيد چه قدر هوشمندانه بود
درسته كه يه گل خالي رو خراب كرد هرچند اون صحنه خيلي سريع اتفاق افتاد و بنزما غافلگير شد اما از دست دادن يكي دو موقعيت گل كه نبايد باعث بشه كل بازي يه بازيكن رو نديد
نميدونم آيا اين تعداد از دوستان رئالي احيانا توي دوسه تا بازي اخير متوجه بازي خيلي بد رونالدو شدن؟
موقعيت گلي كه در بازي با سويا رونالدو خراب كرد خيلي بدتر از گل خالي بنزما بود
چون روي اون صحنه بنزما كاملا غافلگير شد
اما رونالدو خيلي آگاهانه به توپ رسيد و خرابش كرد
رونالدو ديشب به ندرت بازي بدون توپ داشت نسبت به سه چهار بازي قبل خيلي افت كرده فكر كنم يك يا نهايتا دو بار فرار كرد
شايد دوستان به خاطر علاقشون به رونالدو و پوشوندن بازي بدش دارن كاسه كوزه هارو سر بنزما ميشكونن
قربون آدم چیز فهم!نقل قول:
بنزما دیشب خیلی خوب بود.خیلی
یکی دو حرکت تیمی انجام شد که بنزما توشون سهیم بود و حرکات خوبی انجام داد
اون صحنه هم توی یکی دو پست قبلی گفتم که توپ خیلی سریع برگشت و عکس العمل سریعی میخواست!
آلمریا 0- بارسلونا 3؛ تیم"بی" بارسا هم می برد
بارسا با بهره گیری از بازیکنان ذخیره اش مقابل آلمریا به پیروزی رسید.
سایت گل- در دیدار برگشت دور نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی اسپانیا بارسلونا موفق شد تا با نتیجه 0-3 از سد آلمریا عبور کند. این در حالی است که دیدار رفت دو تیم نیز با برتری 0-5 تیم کاتالان پایان یافته بود.
آبی اناری پوشان در خانه حریف توانستد تا از سد آلمریا عبور کرده و روانه فینال شوند. این در حالی است که گواردیولا تیم ذخیره اش را روانه میدان کرده بود ولی بارسا، همان بارسای همیشگی بود.
اولین گل این دیدار در دقیقه 34 توسط آدریانو از راه رسید. تیاگو در دقیقه 55 برای بار دوم برای بارسا گلزنی کرد و سومین گل نیز در دقیقه 65 و توسط آفلای از راه رسید تا در انتظار ال کلاسیکویی دیگر در فینال جام حذفی اسپانیا باشیم.
2011/2/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/03/2335580/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%B1%DB%8C%D8%A7-0-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-3-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%87%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF
رئال 2- سویا 0؛ مادریدی ها در یک قدمی جام
رئال مادرید موفق شد تا با شکست دادن سویا در دیدار چهارشنبه شب، روانه فینال جام حذفی شود.
سایت گل- رئال مادرید 4شنبه شب موفق شد تا در دیدار دور برگشت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا مقابل سویا به برتری 0-2 دست یافته و در مجموع با برد 0-3، روانه دیدار فینال این رقابتها شود.
رئال که در سالهای اخیر نتوانسته جامی به دست آورد با راهیابی به این فینال یک گام تا کسب جام فاصله دارد.
دیدار 4شنبه شب به رغم نتیجه به دست آمده، دیدار سخت و نفس گیری بود ولی پس از بازی رفت دو تیم که با شکست 0-1 سویا همراه بود، در دیدار برگشت شاهد دیدار جذابی نبودیم.
بیش از بازیکنان این مربیان دو تیم بودند که تکلیف بازی را روشن کردند. مسعوت اوزیل در دقیقه 81 بازی گل اول رئال را به ثمر رساند و امانوئل آدبایور در دقیقه 93 توانست اولین گلش را با پیراهن رئال زده و به صعود تیمش به فینال این رقابتها کمک کند.
بدین ترتیب رئال مادرید در فینال جام حذفی مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت و این اتفاقی است که پس از 21 سال تکرار خواهد شد.
2011/2/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/03/2335577/%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-2-%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7-0-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%AF%D9%85%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85
گواردیولا، خوشحال از صعود به فینال کوپا دل ری
مربی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه تیمش برای دومین بار در طول سه سال اخیر به فینال کوپا دل ری می رسد، بسیارخوشحال است.
ایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی زبان به تمجید از عملکرد شاگردانش در دیدار چهارشنبه شب مقابل آلمریا که با پیروزی 0-3 بارسا همراه بود و باعث شد تا این تیم برای دومین بار در سه فصل اخیر به فینال رقابتهای کوپا دل ری برسد بسیار خوشحال است.
بارسا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 0-8 از سد آلمریا عبور کرد و گواردیولا معتقد است که تیمش شایسته راهیابی به فینال این رقابتها بود.
در پایان این مسابقه گواردیولا به آ.اس گفت: «فکر می کنم ما شایسته برد بودیم. رسیدن به فینال این رقابتها کار بسیار دشواری است. نباید دیدارها مقابل بتیس و یا مصاف سن ممس را فراموش کنیم. ما شایستگی این را داشتیم و قرار گرفتن در این جایگاه برای دومین سال در طول سه فصل اخیر، حرفهای زیادی را در مورد شاگردانم اثبات می کند. حریف ما در فینال تیم قدرتمندی است ولی الان باید سعی کنیم که به بازی شنبه شب مقابل اتلتیکومادرید که یکی از قوی ترین تیمهای لیگ است فکر کنیم.»
گواردیولا معتقد است که رقابتهای جام حذفی برای بازیکنانی که در ترکیب اصلی تیمش جای ندارند، بسیار خوب بوده: «این سخت ترین ماه بود، چون خیلی زمانی کمی برای استراحت داشتیم. رقابتهای جام حذفی به ما این فرصت را داد تا با استراحت دادن به بازیکنان اصلی، بازیکنانی که زیاد برای تیم بازی نکرده اند را به میدان بفرستیم.»
2011/2/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/03/2335721/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%AF%D9%84-%D8%B1%DB%8C
مورینیو: امیدوار بودم که در فینال به بارسا بخوریم
مربی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که در انتظار فینال کوپا دل ری میان دو تیم بارسا و رئال بوده است.
سایت گل- ژوزه مورینیو مربی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که با وجودی که تیمش 9 دیدار درماه ژانویه برگزار کرده، از اینکه شاگردانش توانستند با برد 0-2 سویا، به فینال جام حذفی راه یابند، بسیار خوشحال است.
آقای خاص در صحبتهایی اعلام کرد که برگزاری فینال در روز بیستم آوریل اندکی عجیب است. مورینیو از اینکه تیمش کنترل بازی در مرحله نیمه نهایی را از دست نداد، بسیار خوشحال است.
در پایان دیدار، مورینیو به مارکاپست گفت: «این کاملا تماشایی است که دو حریف دیرینه در فینال با هم دیدار می کنند. ما مشکلات خاص خودمان را داشتیم و این در طول ژانویه ما را خیلی اذیت کرد.»
مربی رئال ادامه داد: «ما بهای آن را پرداخت کردیم ولی به خوبی توانستیم پیشرفت کرده و به فینال برسیم. این ارزشش را داشت، چون الان در فینال جام حذفی هستیم. روز بیستم آوریل برای برگزاری فینال اندکی عجیب است م ا در آینده بر روی بازی فینال تمرکز خواهیم کرد. مهمترین نکته این بود که کنترل بازی در دیدار 4شنبه شب را از دست ندهیم و گلها باعث شد تا با خیالی راحت تر کار را دنبال کنیم.»
2011/2/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/03/2335604/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%85
والتر پاندياني: كريس رونالدو يك ابله است
مهاجم اوساسونا ستاره رئال را مورد سرزنش قرار داد.
سايت گل- والتر پاندياني، مهاجم اوساسونا، كريس رونالدو را يك فرد از خود راضي توصيف كرده و گفت اين ستاره پرتغالي يك ابله است.
رئال و اوساسونا اين هفته در رينو دي ناوارا به مصاف هم رفتند كه در پايان تيم پامپلونايي با تك گل كامونياس به پايان رسيد. در پايان ديدار نيز دو تيم با هم درگير شدند.
پاندياني در گفتگو با خبرنگاران در مورد ستاره پرتغالي حريف گفت: "او بايد از مسي ياد بگيرد و اين همه غرور را كنار بگذارد. او كسي است كه در هر بازي همه مشكلات را به وجود مي آورد و بايد جريمه شود. او بايد به بهترين بازيكنان دنيا نگاه كند و از آنها درس بگيرد. او فرد احمقي است و بايد كمي فروتني را ياد بگيرد."
گفته مي شود زماني كه او و رونالدو در زمين با يكديگر درگيري پيدا كردند، ستاره رئال از او پرسيد چقدر دستمزد مي گيرد و پاندياني در جواب گفته كه قهرماني هاي بيشتري به دست آورده است.
"بله، كاملا درست است. اين اتفاق رخ داد. او شايد زماني قهرمان كوپا دل ري و سوپر ليگ شود در حالي كه من اين جام ها را برده ام. من تنها به حرف هاي او گوش كردم زيرا ما در زمين مان به حريفان احترام مي گذاريم.
بارسلونا تيمي مردمي است اما بازيكنان رئال شايسته چنين احترامي نيستند. رئالي ها براي ارضا غرور رونالدو بازي مي كنند."
2011/2/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/03/2335814/%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D9%8A%D9%83-%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
آقای همکار انجمن...هر مزخرفی که فقط اسم مصاحبه روش هست میای میذاری اینجا؟ واقعا برات متاسفم.نقل قول:
تف کردن رو بازیکن حریف رو یاد بگیره؟! یا گل زدن با دست رو؟ بهش میگم!نقل قول:
او بايد از مسي ياد بگيرد
صحبتهاي آلونسو -راموس و ديماريا پس از برد مقابل سويا
پس از برد 2-0 رئال مقابل سويا و صعود به فينال جام حذفي آلونسو - ديماريا و راموس در خصوص اين مسابقه با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند
آلونسو:
"از اينكه به فينال رفته ايم بسيار خوشحاليم .ما ميدانيم رفتن به فينال چقدر برايمان مهم بود .با اين حال زمان زيادي تا آن مسابقه مانده است .بازي فينال قطعا بسيار زيبا خواهد بود"
"امشب نتوانستيم بازي زيبايي ارائه دهيم .دو تيم احتياط زيادي در زمين انجام داده بودند و تنها چند فرصت گلزني بيشتر بوجود نيامده بود .پس از نتيجه خوب در بازي رفت كارمان در بازي برگشت آسان تر بود"
"اميدوارم كه فصل آينده بازيهاي كوپا به صورت رفت و برگشت نباشد چرا كه اگر تك بازي باشد ، ديگر اين قدر خستگي ايجاد نمي كند و نيازي نيست كه سه روز يك بار بازي برگزار شود "
راموس:
ما بي نهايت خوشحال هستيم و رفتن به فينال بسيار مهم بود .ما بايد روي لاليگا و ليگ قهرمانان تمركز كنيم "
"ما براي آدبايور بسيار خوشحال هستيم .او گل زيبايي به ثمر رساندو بسيار خوشحال بود . آدبايور بازيكن بزرگ و بااستعدادي است "
ديماريا:
"ما همه بازيهايمان را در خانه پيروز شديم و بايد اين روند را ادامه دهيم .ما حالا به فينال جام حذفي راه يافته ايم و زمان زيادي مانده است تا در آن بازي به بارسا فكر كنيم "
"ما به لاليگا نيز تمركز كرده ايم چون در فوتبال كارهايعجيب و غريب زيادي صورت ميگيرد و شما هرگز نميدانيد چه اتفاقاتي رخ ميدهد"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039556335/noticia/Noticia/Alonso,_Ramos_&_Di_Maria_post-game.htm
صحبتهاي كاسياس پس از برد مقابل سويا
پس از برد 2-0 رئال مقابل سويا كاسياس در خصوص اين مسابقه و بازي فينال با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت
"ما بسيار خوشحال هستيم چون كه يكي از زيباترين مسابقات سال را انجام داده ايم .دو فيناليست سال گذشته يعني اتلتيكو و سويا را شكست داديم و شايسته جنگيدن براي قهرماني اين تورنمنت هستيم . ماه سختي بود اما اميدوارم كه در زماني كه فينال كوپا را برگزار مي كنيم هم در ديگر تورنمنت ها حضور داشته باشيم . آمار خوبي داشته ايم"
"مسابقه آساني نبود .ما در ماه گذشته بازيهاي زيادي را انجام داده ايم كه همه آنها مشكل بود .ما مقابل سويا توانستيم بازي را مديريت كنيم و به فينال راه يابيم "
"ما در نيمه اول دچار زحمت شده بوديم ولي در نيمه دوم موقعيتهاي گلزني زيادي خلق كرده بوديم و سويا نتوانست دروازه ما را تهديد جدي كند"
"ما تنها به بازيهاي خودمان فكر ميكنيم .درست است وضعيت آساني در لاليگا نداريم ولي هنوز جاي جبران وجود دارد .در حال حاضر هفت امتياز از بارسلونا عقب هستيم اما هنوز هيچ چيز تمام نشده است "
"همه ما براي آدبايور خوشحاليم .او با هيجان زيادي به رئال آمده است و بسيار بازيكن سريع و موثري است .من مطمئن هستم او در اين فصل كمك زيادي به تيم خواهد كرد"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039559817/noticia/Noticia/_We_have_accomplished_one_goal_.htm
والدانو:"رقابت در فینال جام حذفی با بارسلونا را دوست داریم"
"همیشه بر روی گلزنی رونالدو حساب کرده ایم،اما نمیتوانیم در مورد بازیکنی که بیشتر برای رئال مادرید گل زده بحث کنیم"
خورخه والدانو معتقد است که بازی دیشب مقابل سه ویا دو نیمه متفاوت داشت:نیمه اول که بسیار بسته بود اما پس از باز شدن بازی فضای بیشتری را در اختیار گرفتیم.در انتظار بارسلونا در فینال هستیم:"ما رئال مادرید هستیم و عاشق اینگونه چالش ها هستیم.در حال حاضر دو ماه به بازی فینال مانده و خواهیم دید که دو تیم چگونه به بازی فینال قدم میگذارند"
در مورد بازی نامنظم کریستیانو رونالدو،والدانو گفت:"همیشه بر روی گلزنی رونالدو حساب کرده ایم،اما نمیتوانیم در مورد بازیکنی که بیشتر برای رئال مادرید گل زده بحث کنیم"
والدانو درباره شایعه استعفایش رک و بی پرده گفت:"این قضیه صحت ندارد.من نمیخواهم چنین کاری بکنم"
و آدبایور که اولین گلش را در اولین بازیش در برنابئو به ثمر رساند.والدانو گفت:"چه چیزی بهتر از این که در دومین بازی برای رئال مادرید یک گل زیبا به ثمر برسانی"
کد:http://onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=353&p=110233
آدبایور:"بابت گلزنیم بسیار خوشحالم"
"وقتی میبینم که تیم بازیکنانی مانند اوزیل،رونالدو و کاکا خوشحالم"
امانوئل آدبایور از گلزنی مقابل سه ویا در بازی برگشت نیمه نهایی جام حذفی که منجر به قطعی شدن صعود مادریدیها شد خوشحال است.
این مهاجم توگویی بعد از بازی گفت:"بابت گلزنیم بسیار خوشحالم.شانسهای گلزنی بسیاری مقابل سه ویا داشتیم و بازی خوبی به نمایش گذاشتیم".آدبایور تنها 6 دقیقه در بازی کرد و در این مدت یک گل به ثمر رساند.
در پایان،آدبایور که در دقیقه 90 با پاس لاس دروازه سه ویا را برای بار دوم باز کرد گفت:"وقتی میبینم که تیم بازیکنانی مانند اوزیل،رونالدو و کاکا خوشحالم".
کد:http://www.marca.com/2011/02/03/futbol/equipos/real_madrid/1296691680.html
صحبتهاي مورينيو پس از برد مقابل سويا
شاگردان مورينيو ديشب توانستند در بازي برگشت نيمه نهايي جام حذفي با 2 گل سويا را شكست دهند و در مجموع با نتيجه 3-0 در بازي رفت و برگشت به فينال راه پيدا كنند
مورينيو ضمن رضايت از بازي شاگردانش در خصوص بازي فينال در 20 آوريل به Marcapost-mach گفت:
"ديدن دو تيم بزرگ در فينال بسيار خوب و جالب است .ما در ژانويه بازيهاي دشواري را انجام داده بوديم و با سختي و پس از انجام نه بازي در ژانويه به فينال رسيديم "
"تا بازي فينال زمان زيادي مانده است و ميتوانيم به خوبي ركاوري كنيم . روز بیستم آوریل برای برگزاری فینال اندکی عجیب است .ما در آینده برروی بازی فینال تمرکز خواهیم کرد. مهمترین نکته این بود که کنترل بازی در دیدار 4شنبه شب را از دست ندهیم و گلها باعث شد تا با خیالی راحت تر کار را دنبال کنیم."
"اين بار ما با جديت در كوپا حاضر شديم و شخصيت باشگاه را احيا كرديم و در مقابل تيمهاي دسته چندمي حذف نشديم "
کد:http://www.goal.com/en/news/1035/copa-del-rey/2011/02/03/2334079/jose-mourinho-hoped-real-madrid-would-play-barcelona-in-copa-del-