بالاتر از 300 نمیارزه........
Printable View
بالاتر از 300 نمیارزه........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز نمیخوام دلسردت کنم اما به قول دوستمون مفتش هم گرونه
sola الان 672 هزار تومانهنقل قول:
xperia u الان 654 هزار تومانه
xperia miro الان 559 هزار تومانه.
این عکس sky هستش که شما گذاشتینقل قول:
قیمتش 370 تومن بوده. خودشون بردن بالا!!! خدا بگم چیکارشون کنه با این تولید ملی.نقل قول:
حالا کسی از اینا دیده؟ کار کرده؟ حالا خیلی دلسردم نکنید!
هر چی باشه دوست عزیز بازم لاشش میارزه به این آشغالانقل قول:
این گوشی صاحب اول و آخرش خودتی .. نه بازار فروش دست دوم داره نه ساپورت داره نه کیفیت ساخت داره از همه مهم تر صاحاب نداره :دی
منم میگم بی گوشی بودن بهتر از خرید همچین چیزی هست.
سونی سولا را بخر . درسته که 170 تومنی گرونتره ولی هم با پدر مادر داره و هم دو هسته ای. البته یکم صبر کن شاید ارزون تر هم بشه
با تشکر از همه دوستان.
رَاییَمو زدین!!! احتمالا بیخیالش میشم! ولی با این وجود امروز میرم نمایندگیش تا از نزدیک گوشی رو ببینم. قبل از تصمیم قطعی حتما باید یه نگاهی بهش بندازم.... .
Xperia u 560
دوستان من امروز رفتم نمایندگیش توی شهرمون (همدان). آدرس و تلفن نمایندگی را از شرکت GLX گرفته بودم.نقل قول:
خلاصه اینکه توی نمایندگی گوشی را داشتند. از فروشنده خواستم که گوشی رو در اختیارم قرار بده، ایشون هم گوشی داد. حتی برام روشنشم کرد. در صورتی که توی شهر ما از این صحبت خیلی خبری نیست. اول باید مطمئنشن که خریدارید بعدش گوشی روشن می کنند.
گوشی کیفیت ساخت خوبی داشت. نسبت به اندازش خیلی سبک بود. توی سایت زده 100 گرم. هرچی سبکتر باشه احتمال آسیب دیدنش توی افتادن کمتر میشه. خیلی نازک بود. دکمه های صدا و دوربین خیلی کوچولو بود ولی خیلی خوب کار می کردند. LCD هم طوری نبود که زیرش آشغال بره! (آخه میگفتن زیر LCD آشغال میره!) جلوی اسپیکرها هم توری بود تا یه وقت آشغال توش نره. کل بدنه از پلاستیک بود. درب باتری رو که باز کردم خیلی درب نرمی بود و به راحتی خم میشد. یه لحظه ترسیدم بشکنه! یه باتری هم داشت که روش عکس شکلک آندروید بود.
جعبش از جنس فلز بود و بسیار شکیل!!! دوتا درب باتری اضافی خیلی خوشگلم داشت. شارژرش شبیه HTC بود و کیفیتش باورنکردنی. هدست و کابل USB هم خیلی خوب بودن. یادم رفت بپرسم که رم داره یا نه! دو، سه تا دفترچه هم توش بود که دفترچه راهنماش خیلی جالب بود. آموزش آندروید رو توش زده بود. یک سال گارانتی گوشی و یک ماه گارانتی تجهیزات جانبی داشت.
گوشی رو روشن که کرد اول لمسیشو چک کردم. به نظرم مشکلی نداشت. یه لرزش خیلی بیخودی داشت وقتی لمس میکردیش میلرزید. نرفتم توی تنظیماتش غیر فعالش کنم. کیفیت تصویرش فکر کنم خوب بود. من قبلا XPERIA mini pro داشتم. توی کیفیت تصویر Snowy چیزی کم ندیدم. به نظرم خیلی شفاف بود.
کیفیت صداش خیلی خوب نبود. می تونم بگم اصلا کیفیت صدای اسپیکر نداشت. هدست رو امتحان نکردم.
قیمتش توی نمایندگی 490 هزار تومان بود.
فکر کنم ارزش ریسکو داشته باشه... . باز دوستان اگه نظری دارند حتما بگن.
به نظر من شما گوشی ایرانی نخری بهتره! به قول بچه ها مفتش هم گرونه! با همین پول می تونی یه xperia بخری که هم امکانات و ساپورتش بیشتره هم مارکش درست حسابیه!
یه مقدار پول بزار یه xperia p بخر که واقعا عالیه! هیچ چیز ایرانی خوب نیست! اصلا دووم ندارن تا چند روز بیشتر کار نمی کنن!
xperia solla = 625000
xperia u = 540000
xperia go = 625000
البته گوشی همین جور داره پایین مباد ، دست نگه دار فعلا
با این قیمت اصلا ارزش نداره !نقل قول:
قیمتش توی نمایندگی 490 هزار تومان بود.
من فک میکنم شما دارین عمدا واسه این گوشی تبلیغ میکنین از نوشته هاتون اینجوری میشه برداشت کرد شاید هم یکی از فروشندگان این گوشی هستین که اینجوری در موردش تبلیغ میکنین چون اگه توجه کنین 100 در100 بچه ها میگن بدرد بخور نیست ولی شما....نقل قول:
قیمتی که ارزشش رو داره
250بیشتر نیست!
برا گوشی چینی اینقدر پول دادن حیفه
چه خبره رضا؟ 100 بیشتر نمیارزه ها :دی
واسه یه ماه خوبه صد هزینه کنی فرض می کنی روزی دو تومن دادی چیپس و پفک :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع تاچ رو نوشتن لمسی حرارتی : ))
ای بابا من فروشنده نیستم. دنبال یه گوشی ارزون قیمت بزرگم. شما هر چی پیشنهاد میدین بالا 600 تومانه. من یه گوشی بالای 3.7 اینچ می خوام که زیر 500 باشه. همین.نقل قول:
من می خواستم neo v یا p970 یا Honor بگیرم. قیمتها یه هو رفت روبه آسمون. پولمم بیشتر از 400 نبود. حالا زوری 500 جور کردم. بابا من گوشی باز نیستم یا مغزمو خر گاز نگرفته که 700 بدم گوشی. حالا می خواد گوشی آپل با شه یا هر چیز دیگه. با توجه به نیازم یه گوشی 3.7 اینچی کارمو را مینداخت که خوب گرونی باعث شده بریم سراغ GLX. من اهل مارک نیستم و فقط کیفیت وقیمت مهمه همین.
به نظر من که خوبهنقل قول:
این همه مدل هست چرا Ion؟ قیمتش چقدره الان؟نقل قول:
همین الان دیجی کالا گوشی سونی go را که دو هسته ای و ضد ضربه و اب و گردوخاک هست را حدود 600 میده.نقل قول:
اگه شما وقعا گوشی باز نیستید و از توان مالی خوبی برخوردار نیستی اتفاقا باید به دنبال گوشی باشید که هم ساخت بهتری داشته باشه و هم پدر مادر دار باشه تا مدت بیشتری بتونی ازش استفاده کنی. این گوشی Go که مقاوم هم هست که بهتره.
شما حاضرید 500 بدید ولی 1 ماه دیگه معلوم نیست چه بلایی سر گوشی بیاد . صرفا گوشی را با 1 ساعت کارکردن نمیشه چکاپ کرد باید چند روزی باهاش کارکنی و چند تا برنامه روش نصب کنی بعد ببینی کم میاره یا نه.
دوست عزیز شما که می خوای یه بار پول بدی و سال ها استفاده کنی پس از اولش درست خرج کن که پولتو تو جوب نریخته باشی......بعدا این گوشی رو میخری میزنی تو سر خودت......بعد کسی ام نیست ازت بخره......
حداقل دلت به گوشی چینی خوشه...برو دنبال Huawei یا ZTE
شرکتی که تو سایت رسمیش مینویسه نوع تاچ : حرارتی...دیگه باید فاتحش رو بخونی :))))))
اپل و سامسونگ و اچ تی سی و سونی و غیره با اون همه تجربه و مهندسی بازم گوشیاشون بی ایراد نیست...بعد دلت به چی خوشه؟ :sq_14:
گوشی فقط مشخصات رو کاغذ نیست.....چرا این همه آدم به شرکت هایی مثل سامسونگ و اپل و اچ تی سی و غیره وفادار موندن....برای اینه که جنس و کیفیت و پشتیبانی خوب داشتن که اینا تو عمل خودش رو نشون میده....اگر GLX خوب بود که تا الان با این قیمت مردم 6 تا 6 تا میخریدن....
حداقل برو یه چیز بخر که شرکتش روش شده باشه تو بازار جهانی بگه این جنس منه....... :sq_2:
فکر کنم شما پولتو از سر راه آوردی دوست عزیز.....
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه انقدر پولدار نیستم که جنس ارزان بخرم
:46:منظورش اینه که میگه من انقدر پول ندارم که جنس ارزون بخرم که دوباره بخوام 1 ماه دیگه پول تعمیر یا تعویضشو بدم پس پولمو جمع می کنم و یه جنس خوب و متعادل می خرم که برام تا مدت زیادی کار بکنه
حالا میتونی الان ارزون بخری بعدا یا پول تعمیرشو بدی یا اینکه همشو باهم یه جا بندازی سطل آشغال...چون فکر کنم حتی یه تعمیرکارم بخوار ازت بخره اوراقش کنه بالای 30 تومن بهت پول نده........
به قول مهدی صاحب اول و آخرش خودتی.......چه لاشش باشه چه هنگیش :)))
تو که تونستی 500 جمع کنی یه ذره دیگه دندون رو جیگر بزار 100 دیگه جور کن .....یه مقدار زمان می خواد........بعد برو یه چیز خوب بگبر
کلاً GLX را از چشمم انداختیــــــــد... .
عمراً دیگه برم ســــــــراغش... .
توی 27 پست، حتی یک نفر هم تاییدش نکرد!
گوشی داره ارزون میشه کم کم. تا ببینیم چطور میشه.
حالا تازه قدر Xperia mini pro رو می دونم. گوشی خوبی بود... .
اپل و سامسونگ و اچ تی سی و سونی و غیره با اون همه تجربه و مهندسی بازم گوشیاشون بی ایراد نیست...بعد دلت به چی خوشه؟ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- واقعا حرف این دوستمون کاملا درسته شرکتهای با این همه تجربه و امکانات و مغزهای متخصص گوشیهاشون بی ایراد نیست بعد تو میخوای به یه نمونه چینی-ایرانی که اصلا معلوم نیست چی هست دلخوش کنی؟
اگر واس گوشی هاشون ارزش قایل بودن یه سایت درستو حسابی برای محصولاتشون درست میکردن!!!
کیفیت سایتشون اینقدر پایین آدم احساس میکنه تو یه سایته تقلبی وارد شده؟!
خودتون نظر بدین:
عکس گوشی هاش که اصلن واضح نیست اینقدر عکساشون ماشالله کیفیت داره!
اگر ارزش قایل بودن از محصولات خودشون یه سری عکس های تاپ قرار میدادن عکس هایی که آدمو جلب کنه
مثلن این طوری:
به خودشون زحمت ندادن از محصولات خودشون چند تا عکس قشنگ بزارن!
حالا شما دیگه تا آخرشو بخون چه خبره!
کاملا موافقم
در ضمن ادعا میکنند که خط تولید دارند. ولی من هیچ جا عکس از این خط تولید ندیدم
این ویدیو را هم ببین
Sony Xperia go
سلام بچه ها.قیمت ها داره ناجور میاد پایین، هر روز که میگذره هر گوشی ده الی پانزده تومن داره ارزون تر از روز قبلش میشه من میخوام گوشی بگیرم اما الان که این اوضاع رو دیدم منصرف شدم به نظر شما بازم این قیمت ها پایین تر میاد؟
من سه ماهه تو کفِ خرید Nexus ام :دی هی قیمتا بالا پایین میشه.
کسی قیمت جدید داره؟ زیر 1 تومن شد تو خریدش شک نمیکنم...
Xperis S رو دیجی کالا زده 970 !
منم بدجوری تو فکر ion م هی امروز فردا میکنم بگیرمشنقل قول:
چون میبینم قیمتا بدجوری داره پایین میاد فعلا دست نگه داشتم
طی چند وقت احیر ion حدود 200 تومن ارزون شده الان دی جی کالا زده 1039000 تومن:sq_24:
بگیرم نگیرم مساله اینست
دیوانه شدم از دست این بازار بی ثبات
خدایی انقدر مقاومه ؟ فک کنم اغراق کردن ؟
همین قدر مقاومه
1100 من شده 115 تومننقل قول:
دیگه این 100بیشتر رو میرزه :))
سلام
یادمه یه تاپیک بود در مورد GLX G1 که رئوف ( ناظر بخش موبایل ) اومده بود یه لینک از یه سایت داده بود که همین گوشی رو با قیمت خیلی پایین می فروختن:دی چینی هم بود
من که زیاد نمیام این انجمن ، کاربرای فعال اینجا اگه لینک دارن از اون تاپیک به ما بدن:11:
موفق باشید
الان ایون رو قیمتشو دیدم وسوسه کنندس ولی یه چیز بدی که داره قضیه ی آپدیتش هست که سونی خفنه میکنه آدمو...
در مقابل اکسپریا اس هست که رفته تو AOSP یعنی شده نکسوس و تا چند وقت دیگه(هنوز زمانش معلوم نیس) مثل نکسوس ها همه ی آپدیتا چند روزه براش ریلیز میشه...
اما واسه کسی که این چیزها براش مهم نیست همون آیون خوبه... چون تو این رنج چیزه دیگه ای نمیشه گرفت...
یه نیم نگاهی هم به جی نکس بندازید البته.
Gnex
شده دور و ور یک تومن
خیلی کیس خوبیه
بودجه 1.000 تا 1.100
گزینه های مد نظرم :
4xHD
One S
Ion
Xperia S
روی کاغذ حساب کنیم باید 4x از همه سرتر باشه ولی دوستان از نظر ساپورت و برخی موارد رد میکنن
One S رو خیلی بیشتر می پسندم ولی خیلی ها باتری اش رو ایراد میگیرن
Xperia S و Ion هم یه نسل عقبتر از بقیه هستن هم تو os هم تو چیپست
چه چیز دیگه ای هست که میتونه گزینه خوبی باشه ؟
G Nexus هم TI OMAP هست نمیخوام ، S 2 هم دیگه خریدش عقبگرد هست
S3 هم با بودجه من همخونی نداره
به مرور زمان آپدیتها هم درست میشه--سونی عقب نمبمونهنقل قول:
به قول شما با یک میلیون بهتر از این گیر نمیاد
من نمیدونم این Galaxy nexus چی چی داره که حتی یهش اشاره هم میشه
دوربین 5:sq_7:
سی پی یو دو هسته ای 1.2:sq_22:
حیف این همه پول نیست واسه این اسیر شه:sq_11: