لول 10 بشه 400 تا ip میدهنقل قول:
Printable View
لول 10 بشه 400 تا ip میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا این هفته ام که همرو دارم که ...
جالبه بجز nunu همرو با rp خریدم
راستی!!!! امیر!!! ez رو تا آخر این هفته با 6300 تا بخر اسکین frosted ezreal 260 تا rp شده
منم اون موقعی که اف خورده بود خریده بودم
خوبه دیگه اونور راحت همه رو میشه با rp خرید دیگه ولی اینجا :sq_2:نقل قول:
نقل قول:
خوبه دیگه اونور راحت همه رو میشه با rp خرید دیگه ولی اینجا :sq_2:
ولی اینجا نداره , شما پول داشته باش از اینجا هم میشه خرید .
من الان کلی از چمپ هامو با Rp گرفتم ایرانم هستمنقل قول:
WOW عجب اپدیتی مثل اینکه اومده . خیلی چیزا رو عوض کرده . تغییرات و گلد و جانگل معلوم نیست چی بشه . ایا خوب میشه یا بد . حیف کلا بازی رو پاک کردم .
نقل قول:منم منظورم همین بود . گرونیش توی ایران رو میگم . کسایی که اونورن دیگه خیلی نسبت به ما اروزن تر میگیرن اینجور چیزا رو . واسه ما 100 هزارتومن پوله اما اونور که نه دیگه . البته من با چندتا از همین خارجی عا توی بازی سر اسکین صحبت میکردیم تازه اونا میگفتن واسه یه بازی حیفه پول خرج کنی .نقل قول:
اره این پچ کینگ کنگ رسید ....... مطمئن حجم بالایی داره فقط مشخص نکردن کی اپدیپ اجرا میشه
احتمالش هست امشب بزارن؟
یه نامه برای ساپورت بفرست بعد بهت میگه یه نقاشیی ؛ art work ی چیزی بفرست تا بهت بدیم RP بدیم :دی البته احتمالش 50% هنقل قول:
دوستان از چه راحی میتونم 87 تا RP به دست بیارم؟!(اگه بخوام بخرم قیمتش چطوره؟)
توی اکانت فرومت لاگ این شو بعد برو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجا اگه لول اپ شده باشه اکانته می تونی جایزتو Redeem کنینقل قول:
من یه نفرو دعوت کردم لول 5ه الآن.ولی چیزی بهم نرسیده!
یک سری سایت هست براشون بعضی کارهارو انجام میدی بعد بهت پوینت میده بعد میتونی از همون سایت درخواست بدی که اقا با این پویینتای من RP card برام بخریدنقل قول:
سلام من تو این سایت جدیدم ، می خواستم بدونم که آیا شما راهی برای به دست آوردن RP مجانی بلدید؟؟ :sq_2:
متاسفانه سایتارو یادم رفته اسماشونو
من خوندم 11 دسامبر که می شه سه شنبه هفته ی دیگه ولی چون پچ نوت هارو دادن شاید جمعه بیادشنقل قول:
احتمالش هست امشب بزارن؟
سلام روز بخیر ماله شما هم قسمته Play نمیاد بالا Eu West ?:sq_9:
Early December Patch 05/12/2012نقل قول:
سلام روز بخیر ماله شما هم قسمته Play نمیاد بالا Eu West ?:sq_9:
آره نوشته GMT - Servers are now offline for maintenance یعنی دارن آپدیت میکنن ! بعد نوشته 6 ساعت طول میکشه ! الان 3 ساعتش گزشته :sq_13:
این همون پچ گندهست ! The new HUD and all new items comes in this patch همه آیتما عوض شدن اینا :sq_1:بعد نوشته که قیافه شاپم عوض شده و سریع تر می تونین بین گزینه ها حرکت کنین ! (damage o defend مثلا ! :sq_8:) بعد نوشته لول اسکیل ها هم قیافش عوض شده و شبیه dota 2 شده که نمی دونم چه شکلیه ! ولی میگن زیاد جالب نشده :sq_19: ward گیری هم میگن خیلی آسون شده :sq_7: همون که میری بیس پر میشه ! :sq_12: حجمشم توشتن حدود 450 مگ هست
من که اینترنتم حجمیه باید بزارم شب با سرعت خوب و ساعت رایگان اپدیت کنم
اومدش :sq_11: همه زدن آپدیت شه :sq_11: اسپید دانلود ---> 4 kb Ps :sq_11:
سلام.
آقا بازی چه باحال شده.اینترفیسش خیلی تغییر کرده.کلا خیلی باحال شده محیطش.مستری ها هم ریست شده باید از اول بچینید.هوش مصنوعی بازی هم به نظرم خیلی بیشتر شده.داشتیم به AI میباختیم به زور بردیمشون.در کل پچ خوبی بود.
چطوری آپدیت کردی؟!من با سرعت 6 داره دان میکنه : دی
حجم آپدیت چقدره بود ؟:|
واسه من 2 stage نوشته بود.اولیش 80 مگی بود.دومیم حدود 400 مگ.(شاید سومی در کار باشه بازم : دی)
کل آپدیت حدود 400 مگابایته.دو تا پچ هستش.
آره سرعت لانچر خیلی پایینه.من با اینترنت 6 مگ سرعت آپدیتش از 70 بالاتر نمیرفت.
به نظره من بهترین وقت برای اپدیت بی دردسر 1 شب هستش
کسی چیز خاصی از اپدیت جدید میدونه Nami هم اومده ؟
Nami اومد ولی هنوز نمیشه خرید .... قفل
اپدیت حجم خوب بود فکر میکردم حدود 600 باشه
تقریبا زمان میبره تا با این تغیرات عادت کرد مستری کمی سختش کردن، ایتم قبلا سریع میتونستم انتخاب کنم اول کمی برام گنگ بود ولی الان چند دست با AI زدم دستم اومد
ایتم کمی بعضی تغییراتی داشته یک سری جدید که لینکش دادم ببنید
اون بوت که من اصلا سر در نیاوردم اپگرد میشه... ؟! کمی مجهول...
ولی اینترفیس احساس میکنم کمی تو انتخاب قدرتی و .... کار ادم راحت تر کرد ....
موبا فایر اینا حسابی باید تکونی بدن الان با این وضع واقعا ادم گیج میشه من دست اول بخاطر همین باختیم ..............
پس گویا تغییرات اساسیه باید منتظر بشم تا ساعت 1
اینم از معایب اینترنت حجمی
خیلیییییییییییی قشنگ تر شده خوشم اومد
ولی این مقایسه کفش هارو مثل اینکه باید چند دستی بزنیم تا دستمون بیاد
بایدم یکمی جنگل برم ببینم چجوری شده
فکر کنم دیگه با هر ننه قمری که بخوای بری جنگل دهنت سرویس میشه . یعنی باید با یکی بری که ذاتا جانگل باشه . مثل ww یا وولی و نونو و ... . خیلی سخت شده جانگل . البته اول اولش . بعدش بهتر میشه . مثلا خون اون گرگه تقریبا دوبرابر شده . کلا جوری شده که بعد از گرفتن بلو تقریبا هیچ خونی واست نمیمونه و یکم کند میشه جانگل کردن .نقل قول:
به نظرم یکی از اهدافشون از این پچ این بوده که از مرگ های زیاد اول بازی نسبتا جلوگیری بشه .
جونگل با اون ایتم جدید خیلی اسون ترم شده رو YI شیوانا تست کردم خیلی راحت بود....
اتفاقا من با lee رفتم جنگل پدر پدر پدر پدرم در اومد اصلا نمیشه جنگل کرد باهاش!!!نقل قول:
بجاش رفتم تاپ بازی کردم چقدر مزخرف بود 3 بار سر red مردم!!!!!
شیش ساعت طول میکشه تا آیتمامو پیدا کنم :دی
با اسپید و ذوق خوبی رفتم برای دانلود
اما یه جورایی شده
من اپدیتم تموم شد رفتم پلی زدم و رفتم اکنانتمو وارد کردم بعد بازیو قطع کردم حالا که دوباره بازیو اجرا کردم دوباره اپدیت میخواد:sq_7:
من موندم چرا وارموگ و NOF رو گند زدن بهش . دیگه به نظرم وارموگ ارزش خریدن نداره و کلا هیروهایی که با خون زیاد کار میکنن دیگه نمیتونن مثل قبل باشن .
این twin shadows رو کسی امتحان کرده ؟ به نظر جالب بیاد ؟
lyandry's tormet هم ایتم محبوبی شده ها از همین اول . فکر کنم همش به خاطر کم شدن Magic penteration توی بازی باشه .
بزار اپدیت شه . شاید یه اپدیت دیگه است . اخه بعضی موقع ها اینجوری میشه . ببین حجمش همونقدره ؟نقل قول:
آخه یه قسمتشو یادشون رفت بزارن امروز یه 30 40 مگ دیگه هم گذاشتن !
----
10 15 آپدیت قبل یه عالمه از آپدیتشون تعریف کردن رفتیم آپدیت کردیم خیلی عجیب بود ... رفتیم تو بازی دیدیم که ری*ن اومدن آپدیت ورژن قبلی رو گذاشتن واسه دانلود ! بعد از یکی دو ساعت دوباره همه سرورا رفت تو maintance بعدشم آپدیت جدید اومد ولی اون روز کلی خندیدیم :sq_2:
الان داره یه 40مگ رو دانلود میکنه
با انچنت کفش ها حال نکردم خیلی الکی باگ شده
کاشکی همون Version قبلی و بزارن این چیه اخه !!
Phantom Dancer هم دیگه محبوبیطش رفت با این ایتم جدیده
با کدوم ایتم جدیده . به نظرم خوب شده که . unit collision اش بده ؟نقل قول:
یکم سختش کردن هنوز کمی اعصابم خورد .... ایتم Madred's Bloodrazor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایتم خیلی خوبی بود رو شیوانا شاکو ww مینداختم کلا بردن تو 3v3 .............. :sq_21: ایتم شبیه نیست ................... Passive خیلی خوبی داشت :sq_10::sq_10:
اعصاب ریخته بهم کلا یک بازی درست نرفتیم
جنگل از اول الان رفتم درست میگید ولی جلوتر بهتر میشه اون Wriggle's Lantern من رو شیونا بود خوب جواب میداد..
اره منم خیلی از این ایتم خوشم میومد . پسیوش معرکه بود . ولی فکر کنم دلیلش حذف این ایتم این باشه که warmog رو نرفش کردن و به هر حال اونقدرها دیگه این ایتم خوب جواب نمیده . خدایی الان من موندم که موندو رو چه بیلدی واسش جواب میده حالا که NOF رو هم حذف کردن ؟ PWNDO که دیگه نمیشه . مگه TROLLODOنقل قول:
بازی یه طوری شده ... این کفش جدیدا بسیار مسخره ... ایتم های جدید مذخرف ... Jungle :| ...
GG Riot
اقا من زده شدم
حال نمیده دیگه بازی. هنوزم اپدیت دوم رو انجام ندادم. نمیشه اعتراض کرد بر گردونن patch رو ؟
لوووووول این کفش ها چیه من الان دیدم wtF.
تا اونجایی که متوجه شدم این کفش که Passive
این سبز مشخص 15 درصد سرعت حرکت بالا میبره (یعنی به جز کفش اصلی اینم 15 درصد اضافه میکنه)
اینم فقط از بیس خارج میشه حدود 20 درصد میبره بالا مثل جت که دیده باشین یوزر دیگه دور پاهاشونم جرقه های رو ایجاد میکنه :31:
این یکی از اعجایب جدید ... تقریبا جالب تا حدودی کاربردی البته کامل متوجه نشدم هنوز درست فرصت نکردم روش کار کنم
یک سمپل رو زمین ایجاد میکنه که اگر روش بری خون مانا پر میکنه سرعت بالا میبره حدود 200% !!
اینم مقدار لود دوباره فلش تله پورت با Ghost کاهش میده !
اینم که مشخص نشدم اخر سر میگه موقه که مورد حمله یا Spell وارد بشه 12 درصد سرعت حرکت بالا میبره ؟!
این ظرف Ward که 300 تا 100 HP میده
من مشکل بیشتر با ایتم Attack Speed هم دمج بده هم Attack Speed با یه Passive خوب
این خوب ولی Passive بدرد ...
کفش آخری باحاله از بیس تا دمه تاور با سرعت نور میبرتت :)))))
اقا بیایید یه نظر سنجی بزاریم کیا با این patch جدیده موافقن کیا مخالف اعلام کنید