نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
يه توهين كوچولو بود ... انشاالله حل ميشه ... ;)
ممنون عزيز ...
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
يه توهين كوچولو بود ... انشاالله حل ميشه ... ;)
ممنون عزيز ...
زدي تو خال هميشه جومله سازيت اينقد خوبه...كارت درسته به مولا :laughing: ...خب يه سوال مشتي...اگه بخواي يه نصيحت به داداش كوچيكت كه بنده باشم بكني چي وگويي... ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
البته من كوچيكتر از اين حرفام ;) .... اما دست از سر كچل رسول بردار :biggrin: ... (شوخي)
خودت داداشي سر شوخي رو باز كردي ها...راستي مباركا باشه آق دوماد...چه خبر...مومن خدا يه سوال ديگه...سايت ذاكرين رفتي...
سلام نويد . خسته نباشي از جواب دادن به اين همه سوال جور وا جور .
يك جمله بساز كه اين كلمات توش باشه .
ديوانه . چكش . اهو . ------ . ووكمن . بهروز . سعيد رونالدو . صندلي داغ
نظرت درباره كساني كه همش در حال افراط و تفريط است و مدام به كسي كه تا حالا اون ها رو نديده ميگن نوكرتم خاك زير پاتم و .... چيه ؟ (نمونش در فروم هست )
به كسي كه بجاي سوال خوب پرسيدن پاي مسائل خصوصي فرد را پيش ميكشه چه بايد گفت ؟
يك نفر چند روز پيش به من پي ام زده كه تو جزء افرادي هستي كه نمي خواهند چيزي را بفهمند ، به نظرت جوابش را چي بايد داد ؟ (چون مطابق ميل اقا پست ندادم اين را گفته )
كدام حيوان در طبيعت وزن مغزش از همه بيشتره ؟
اينده را چطور مي بيني ؟
نظرت درباره رفتار برانكو ايوانكويچ بعد از جام حهاني با ايران چيه ؟
در دوران اموزشي از تخت افتادي پايين يا نه ؟
پست 2000 اين تاپيك به نام تو ثبت شد . مباركه .
با تشكر از وقتي كه ميزاري .
بهروز
بدینوسیله اعلام میگردد:
آقا ما یه گوشه نشستیم داریم ماست خودمونو میخوریم ........چیکار به مادارین؟؟
:cool: :cool:
خواهشا اسم مارو کمتر بیارین .........که بقدر خودمان گرفتاری داریم :tongue:
هرکی میاد میپرسه نظرت راجع به فلانی چیه؟؟؟
ما مخلص فلونی هستیم
فلان واینا....
با با نمیشه بیخیال ما بشین ؟؟؟
اصلن خرما از کره گی............
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
البته همه ی مطالب بالا کاملا شوخی بید..... :tongue:
(فی الواقع بدمان نمیاید که هچ ....خوشمان هم میاید........همچی بگی نگی غلقلکمان هم میاید.........عقده ی نارسیسیس تیمان ارضا میشود)
کسی به دل نگیره.......خواهشا :blush:
میدونم که این صحبت های دوستان از محبتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه
منم اومدم یه جورائی شوخی بکنم........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی دلتون خواست درمورد من بگید.....پوستم کلفت ترازاین حرفاس!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينم حالا كي ما مي ريم رو صندلي ؟ خسته شدم از بس وايسادم ! :sad:
:biggrin:
;)
شوخي رو دارم (تا حدود معين) ... من ؟؟؟ دوماد ؟؟؟ پي ام بده ببينم قضيه چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... نه لينك بده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شوخي كردم مومن خدا البته آره...چشم ما دیگه سکوت میکنیم...همون شعر خودم...شب و باران ونماز است هما واز قنوت***باقی مثنویم را بسرایم به سکوت...ای ای ای...یادم رفت سووال دارم...فکر میکنی آخرش از دست ای رسولی زنده میمونم یا الفاتحه دق مرگم میکنه... :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
سلام نويد . خسته نباشي از جواب دادن به اين همه سوال جور وا جور .
سلام بهروز عزيز ... سلامت باشي ....
يك جمله بساز كه اين كلمات توش باشه .
ديوانه . چكش . اهو . ------ . ووكمن . بهروز . سعيد رونالدو . صندلي داغ
ووكمن روي صندلي داغ بود ، سعيدرونالدو داشت با چكش ميزد تو سر يه دونه ، بهروز هم كه ------ رو استاد كرده بود ....
نظرت درباره كساني كه همش در حال افراط و تفريط است و مدام به كسي كه تا حالا اون ها رو نديده ميگن نوكرتم خاك زير پاتم و .... چيه ؟ (نمونش در فروم هست )
والا نميدونم چي بگم ... بهتره تو حال خودشون باشن ....
به كسي كه بجاي سوال خوب پرسيدن پاي مسائل خصوصي فرد را پيش ميكشه چه بايد گفت ؟
خب اين طور سوالا خب نيست .....ولي خب صندلي نشين هم مجبور نيست جواب بده (دروغ نگه ....)
يك نفر چند روز پيش به من پي ام زده كه تو جزء افرادي هستي كه نمي خواهند چيزي را بفهمند ، به نظرت جوابش را چي بايد داد ؟ (چون مطابق ميل اقا پست ندادم اين را گفته )
ببين هركي رفتاري رو ميكنه كه خودش ميپسنده .... دليلي نداره واسه رفتاري كه ميكنه جواب بده ...(اين رو بهش بگو)
كدام حيوان در طبيعت وزن مغزش از همه بيشتره ؟ نميدونم شايد نهنگ (براساس جسه گفتم)
اينده را چطور مي بيني ؟تقريبا شفاف .....اميدوارم
نظرت درباره رفتار برانكو ايوانكويچ بعد از جام حهاني با ايران چيه ؟زشت و غيرقابل توجيح
در دوران اموزشي از تخت افتادي پايين يا نه ؟يه بار بچه ها تو خواب حولم دادن اما خودم نيافتادم ...
پست 2000 اين تاپيك به نام تو ثبت شد . مباركه .ممنون نميدونستم الان فهميدم ....
با تشكر از وقتي كه ميزاري .خب ديگه چون قول دادم بايد عمل كنم ....
بهروز نويد
شما باید با سعید_رونالدو در میان بذاري (پی ام) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
همه كه به لقا الله ميپيونديم اما بعضي زودتر و بعضي دير تر .... ;)نقل قول:
خدا شاهده رامبد به پيغمبر قسم توهين نكردم .. بابا چرا ميگي من به مخونيكا بياحتامي كردم ..خدا شاهده من منظ.رم اون زن خيالي تو بحث بوود . من غلط بكنم .. به خدا قسم منظور نداشتم. چرا اينمور ميكني...نقل قول:
يه توهين كوچولو بود ... انشاالله حل ميشه ...
ممنون عزيز ...
من اگه مونيكا رو بيشتر از شما دوست نداشته باشم و ارزش قايل نباشم خدا شاهده كمتر نيست ... به ضيغمبر قسم .. خدا شاهده يكي ا زكاربراي فهمي فمرمه كه من ارادت خاصي هم نسبت بهش دارم ... باباچرا اينجوري ميكنيد والان 1000 نفر واسه خودشون فكر و خيال كردن كه چه خبره و ديليل اينكه مستر نفهم چرااومده به يه ادم متشخص كه اينقدر هم فهيمه بياحترامي بكنه . بخدا قسم خيلي مونيكا خانو م رو دوست دارم و ارزش زيادي هم براشون قاعلم .و اميد وارم كه از كن نرنجيده باشن ... بخدا قسم اصلا و ابدا منظورم ايشون نبوده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Master جان ... دو تا شكلك گريه هم مي ذاشتي همه مي فهميدند ناراحتي ... احتياجي به 20 تا شكلك نبود !
ببخشید می تونم بپرسم چرا رو شکلکا حساسید؟ برام سوال شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مي خوام چند تا سوال ديبش ازت بپرسم .... ولي از خدا پنهون نيست از تو چه پنهون اينجا يه خبراييه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... كه بايد بهت وويگولنزج ... در ضمن داداش ررامبئ شماره تلفنت چي شد .. سره كارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه محلي هم به ما بزار ...
اينچا چه خبراييه ؟ (پي ام) ..... من نوكرتم .... شماره رو واست پي ام ميزنم ...
راستي يه سوال هم از ما ...
مي دوني عقده ي الكترا چيه؟ يا اين لفظ به چه كساني اطلاق ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قول ساويس يكي از عزيز و عزيز و عزيزترين كسم (بعد از خواهرم) اينجا حسين تو فازت به نولت نمي خوره ... بمبو تريبوكس مي زني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستم ميگه ..اگه ايم نمي دوني بذار بي خيال ... وللش ... چون نمي توني بفهمي چي ميگم ..زدم تو بيخ بنگلو ببمبوسستان ...
قيافه من بعد از خوندن جملات بالا: : :blink:
واي زندگي شيرن است نه رامبد ... آره خيلي موافقم ...
10 سوال از خودت بكن جواب بده گرفتي من رو ؟
اگه واقعا با يكي مزدوج بشي و بعدش ميگي حسين اينم خواهر داره بيا بگيرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ديگه نميشه يا داداشم باش يا باجناق .... تكليف من رو مشخص كن ...
اخه شنيدم يكي از با وفاترين مردمان ايران كرمانشاهي هاي عزيزن .. خداييش خيلي تعريفشونو شنيدم ... خودم يكي دارم ميلاد اسمشه .... خيلي باحاله ... حالا موندم ... تو مي خواي از كجا زن بستوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..كرمانشاه؟ يا تيرون شيراز اصفهان ؟اهواز ابادان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم كه نيست :blush: ... همه جاي ايران سراي من است (از هر استان يكي ميستونم ... :biggrin: )
خداييش ..اينو جدي دارم مي گم .بي شيله پيله .. الله وكيلي راستشو بگو ... چند درصد رو راست بودي تو حرفات و جوابات تو پي سي با بچه ها ... (صندلي داغ ) و چند درصد با من ... الله وكيلي رامبد بگو ... تاالان اينجا دروغ مصلحطي هم گفتي؟
فكر كنم تا حالا بالاي 400 تا سوال جواب دادم .... به جان خودم فقط دو حالت داشته ....
يا گفتم نميدونم يا صادقانه جواب دادم ....هم با تو هم با بقيه ...
اينم بگم كه همين الان شماره تلفنتو بده بياد (گوشي ) خيلي مي خوام باهات بحرفم ... من اگه بيام كرمانشاه /// تحويلم مي گيري؟
من چاكرتم تو بيا ... ميبيني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوري از من پذيرايي مي كني؟
اول يه دنده كباب مشتي ميزنيم تا روشن شيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............................
مثل كاربري كه اومد كرمانشاه دو هفته ازش پزيرايي كردي از منم پذيرايي مي كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون كاربر؟؟؟؟؟؟ نميتونستم ازش پذيرايي كنم .... (اينجوري ميشدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حس واقعيتو نسبت به اين افراد بگو (حس دروني ... اونييو كه نمي توني نقطه بذار)
ساويس اسسسسسسسستاد (هندونه ميزارم زير بغلش)
مهدي هيرو مومن خدا
يوسف عزيز بروبچ توووپ و تودل برو
خواهرت (در زندگي واقعي اگه نباشه نويد بي معني ميشه ..و دز دنياي مجازي يه درجه از خواهر واقعي پايينتر)
ونوس مهربان و فعال
مهران عزيز مافيا ديگه ..... خداييش خووووب ميدونه مديريت چيه .....
مگمگ اف جنبه دار و خوش صحبت
شهريار دوست داشتني و كم پيدا (مي دوني كه بخاطر اينكه تاپيك سوتي ها رو زدن قلع و قم كردن نمي اد ديگه ...)
چه دوراني داشتيم .... البته توي پي ام باهاش در ارتباطم ..... :)
خاك زير پات ..نوكر خانه زادت Master (برده ي معرفتت )
داري چوووبكاري ميكنيا .......... تو كه ديگه جاي خود داري .... تعريف نميكنم (تو يه كلمه آخرشي)
بگو فدات شم ...
در ضمن نظرت راجع بع امضام چيه ؟ايا بدرد بخور هست؟ارزش داره؟ نه خوبه بذار باشه ....
(هوي اينم بگم حق رفتن ندار ي... دارم برات ..اگه اون امضات و بر نداري؟
دارم يه جورايي از پي سي دلسدر ميشم بخاطر ......... هيچي ولش كن .... ;) )
من نوكرتم يا علي خدانگهدار دل انگيز
سلام مجدد سوال قبلي طفره رفتي ها...حق رو توضيح بده...توكل رو همينطور...يا حق...
نه بابا کجا طفره رفتم ..... حق: اون چیزیه که خیلی کم گیر میاد (گرفتي؟) ..... توكل: چيزي كه اگه نباشه زندگي معني ندارهنقل قول:
خوب يه لحظه صبر كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... آخـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــيــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... خيالم راحت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
خواستم به اين حرفهاي جناب والا مقام صدراعظم بزرگ ساويس خان كبير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير بدم كه موفق شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
......
رامبد عزيزم سلام خدمتت هوارتـــــــــــــا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... با مشكلات و زحمتهاي من چه ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
حالا من مهمون دارم تا 12 شب بيدارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... شما كه بايد ساعت 8 شب ..... جيش - بوس - لالا ..... بشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
1- شام چي خوردي ؟ ( ميخوام از نظر بهداشتي و وزني شما رو سنجش كنم ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... برم كه صبح بايد برم يك جاي دوووور نه همينجا تو پي سي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
خودم نفهميدم چي تايپ كردم اون بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم سوءتفاهم رفعيد اما پست شما نويرايشيد؟ سال 1997 هميشه منحوص بود ... پستشم واسه ما دق مي اره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(راستي يوسف چت شده ؟ چه خبره اون امضا واسه چيه؟ :sad: :sad: :sad: )
یه چیزی میخواستم بپرسم اگه تکراریه ببخشین تا اون جایی که من فهمیدم شما 262 ماهته سربازیت 1/10/85 تموم میشه مهندس کامپیوترم هستی :ohno: ... شما چه جوری همه این کارارو با هم انجام دادین ؟ جهشی خوندی بلا؟ یا ... یا حرفای مونیکا درسته؟
[QUOTE]نه ديگه نميشه يا داداشم باش يا باجناق .... تكليف من رو مشخص كن ...[/QUOTE]
رامبد جان من كه منافاتي نمي بينم ادم داداشش باجناقش باشه؟پس من جفتشم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مومن خدا صبحت بخير انشا الله... كف العباس كجاي اين عالمه...اين شعر چه حالي بهت ميده البته بيت...اگر عشقت گناه است ببين غرق گناهم...ملوان زبل چطور شخصيتي بيد...
سلام:
منم يه چندتا سوال از دارم:!
به نطرم شكل فرزاد فرزين مي دي خودت چي فكر مكني؟
وقتي دلت ميگيره چي كار ميكني؟
منم يه جورايي همشهريتم چه احساسي داري؟
تا حالا براي ازدواج با كسي دوست شدي؟اصلا اهل اين كارا هستي؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
به خدا 8 تا مي زنم تو سر خودم 9 تا ديگه تو سر كامپيوتر را !
با با اين موهايه من كچل شد ..... !
انقدر شكلك الكي و بدون حساب نزنيد !
اگه هم مي زنيد بابا زياد نزنيد !
:angry:
از يوسف جان ياد بگيريد به خدا همه شكلك هاش درست و به جا و با ربط است !
يوسط جان دمت گرم ... شما بايد الگو باشيد !
بحث جالبیه ادامه بدید
به مصرف بي رويه شون حساسم ... بعضي ها دستشون را مي ذارند رو شكلك و ول نمي كنند !نقل قول:
نوشته شده توسط Venus
بابا من به خدا با شكلك ها دشمني ندارم ... انگار بعضي ها منو با شكل ها دشمني داده اند !
سلام محسن جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... ازت ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... من سعی خودم رو میکنم کم بذارم ولی اونجا که احساساتی میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مثلا جلوي اسم رامبد يا مونيكا خانم يا ديگر دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و ميخوام مهربوني خودم رو نشون ميدم يكم تعداد ميره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
البته رامبد و مونيكا خانم هم خيلي كم استفاده ميكنند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
رامبد عزيزم سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
1- امروز صبح ساعت چند پا شدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا باي . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... برم كه خيلي كار ريخته رو سرم .... شب ميبينمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا رامبد گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم این آخرین سریه سوالاتی باشه که من ازت می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب شایدم نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وقتی اینا رو جواب دادی بیام یه چند تا دیگه هم بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از سوالا می خواستم ازت معذرت خواهی کنم که تویه این چند وقت یه کم اذیتت کردم و باهات شوخی کردم. البته چون مطمئن بودم که جنبشو داری سره شوخیو باز کردم وگرنه که هیچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب اگه جایی از شوخی ها باعث شده یه کم ناراحت بشی( که می دونم عمراااان نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ازت عذر می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتم می دونی همه یه اون کارارو کردم که تو این مدتی که اینجا نشستی همش هی سوال جواب ندی آبو هوایه سرتم عوض بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه مرسی که بعد از گذشته چند وقت منو یادت نرفت و هوامو داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تشکر و معذرت خواهیه خیلی ویژه هم به آقا سعید بدهکارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا سعید ببخش که تو این مدت اینقدر تاپیکتو ریختم به هم . می دونم هر کسه دیگه ای بود 100 دفعه بهش تذکر می دادی اما آقای کردیو چیزی نگفتی به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم تو هم ازم دلخور نباشی داداشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذار به حسابه کهولت سن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یوسف هم تو این چند وقت خیلی خیلی به من لطف کردن با پست هاشون و باعث شدن یکی دیگه از دوستایه خوبمو تو p30 بشناسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محسن فکر کنم شما هم خیلی از دستم عصبانی باشید به خاطره پست هایه پر از اسمایله بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خداییش نمکش به همون اسمایلشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به آقا امین هم یه تشکر بدهکارم که با وجوده این همه شیطونی هنوز منو بن نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کسایی هم که هر چی دلشون می خواست تو این مدت بهم گفتن دمشون گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ دقت کردید این پسته من شکله وصیت نامه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه اراجیف گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نهایت هم اضافه می کنم از هیچ کدوم از کارایی که تو این دو هفته انجام دادم پشیمون نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی حرفی داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد جان اگه این سریه آخر بود که حلالم کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه نبودم هم که هیچی بعدا دوباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا چند تا سوال ازت پرسیدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه پیر نشده باشی درست جواب می دی چون تعدادش الان اینجا جلومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تاحالا از این آیکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برایه فحش دادن استفاده کردی؟
2- از دستم که خسته نشدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می دونم که نه چون جرئتشو نداری واسه قشنگی پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ایم روزا خانومه گل کی بود؟ چی شد؟ به کجا رفت و چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تا حالا صورتتو اپیلیدی کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مومک چه طور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- سوالاتمو تو این مدت چه جوری دیدی؟ 1-خیلی عالی بود ، خوش گذشت دمت گرم - 2- خوب بود مرسی - 3- جمش کن بابا، این مضخرفات چی بود دو هفته حوصلمونو سر بردی( اگه جرئت داری اینو انتخاب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) - 4-خدا بگم چی کارت کنه آخه نونت نبود آبت نبود برگشتنت به مناسبته صندلی نشین شدنه من چه صیغه ای بود
-----------
بازم از همه ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ديگه تصميم گرفتم چيزي در مورد شكلك ها نگم ... چشمم دراد وايميسم تا صفحه كامل لود شه ! :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
سلام رامبد جان اونو که طفره رفتی چون نگفتی که با این رسولی چه کنم...بعدم تا حالا از ارتفاع زیاد افتادی...کدوم کشور رو بعد جمهوری اسلامی ایران دوست داری...
1- رامبد جان ؟
2- شما نويد نيستي ؟
3- يه ماچ ديگه هم ميدي ؟
دوستان تصميم گرفتم براي اينكه افرادي كه سوال ميپرسند دچار دوگانگي نشن و يكم هم صندلي از يك نواختي در بياد بعد از سه شنبه دوروز صندلي خالي باشه و يه نفسي بكشه
دوست عزيزي هم كه نويدشو بهتون داده بوديم شرمنده كردن مارو و گفتن نميتونن بيان رو صندلي
پس نتيجه اينكه صندلي نشين جديد با همفكري من و بهروز جان روز پنجشنبه مشخص ميشه
بهروز شما نظرت رو هر كسي هست تو پيغام خصوصي اعلام كن
رامبد عزيزم سلام خدمتت هوارتـــــــــــــا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... با مشكلات و زحمتهاي من چه ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
سلام عزيزدلم ... خوبي يا بهتري ؟ .... چه زحمتي رحمته ....
حالا من مهمون دارم تا 12 شب بيدارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... شما كه بايد ساعت 8 شب ..... جيش - بوس - لالا ..... بشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
البته چون سربازم وگرنه باهات كل شب زنده داري مينداختم ...
1- شام چي خوردي ؟ ( ميخوام از نظر بهداشتي و وزني شما رو سنجش كنم ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آش رشته .... ;)
فعلا باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... برم كه صبح بايد برم يك جاي دوووور نه همينجا تو پي سي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
به سلامت ....
ووكمن جون من حاضرم بعد از اتمام سربازيت كل شب زنده داري بندازم !
پا يه هستي من سه پايم ؟
الان پسته از شماره 1997 به 1995 تغيير كرده برو يه نگاه بهش بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... لينك نميذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Master
جهشي كه نخوندم .... ولي زود مدرسه رفتم .... البته كو تا مهندسي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط manmanman
حسين جان (مستر) ميشه داداش باجناق آدم باشه !!! اما هيچ وقت باجناق مثل داداش نميشه ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رامبد جان من كه منافاتي نمي بينم ادم داداشش باجناقش باشه؟پس من جفتشم
حالا تكليفت رو مشخص كن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
كف العباس اونجايي از عالمه كه لياقت زيارتش رو هركي نداره .......... :rolleye:
يه حس عشقولانه :laughing:
شخصيتي كه ميخواد بگه ناميدي اصلا معني نداره ..... ;)