چیز خاصی نبود بعنی چی؟ اونجا باید airdroid تیک داشته باشه...داشت؟نقل قول:
اگر داشت برید تو قسمت developer options...از اونجا usb debugging رو تیک بزنید. شاید درست شد. چیز خاصی نداره غیر اینا
Printable View
چیز خاصی نبود بعنی چی؟ اونجا باید airdroid تیک داشته باشه...داشت؟نقل قول:
اگر داشت برید تو قسمت developer options...از اونجا usb debugging رو تیک بزنید. شاید درست شد. چیز خاصی نداره غیر اینا
airdroid تیک خورده بود و کار هم می کنه ولی فایل های بزرگتر از 10 مگابایت رو نمیشه انتقال داد ظاهرا باید اکانت رو ارتقا بدیم برای فایل های بزرگترنقل قول:
ولی share it در pc کار نمی کنه. بین دو گوشی یا بین گوشی و تب لت که از یک وای فای استفاده می کنن امتحان کردم میشه فایل ها رو سند و رسیو کرد ولی روی pc عمل نمی کنه. همدیگه رو پیدا نکردن
نرم افزارهای دیگه ای هم هست؟
نرم افزار که زیاده... این دو تا معروف هاش بودن..شما super beam رو هم امتحان کن
شما مگه از نت استفاده میکنی که بیشتر از 10 مگ ارسال نمیکنه؟؟؟نقل قول:
اون محدودیت در ارسال برای شبکه داخلی نیست
شما از طریق لن داری فایل ها رو انتقال میدی
ولی در کل برای اینکار نرم افزار ES File Explorer حسابی به دردت میخوره
لازمم نیست اصلا پای سیستمت بری
همین که سیستم روشن باشه شما از طریق گوشی به همه درایو های کامپیوترت دسترسی داری
با ES File Explorer به قسمت lan رفتم و اسکن کردم ولی چیزی پیدا نمی کنهنقل قول:
گوشی و کامپیوتر هر دو به یک مودم وصل هستن یکی یا وای فای و یکی با کابل لن
یه فلش وصل کردم به یو اس بی مودم اون رو پیدا کرد با اسم 192.168.1.1 ولی خود کامپیوتر رو پیدا نمی کنه
نقل قول:من فکر میکنم جواب شما رو در همین انجمن قبلا داده بودمنقل قول:
یا شما بودی یا یه کاربر دیگه
حال یادم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلیت ریموت رو باید در سیستمت فعال کنی تا ویندزو بهت اجازه بده
من درباره این نرم افزار یه آموزش قدم به قدم گذاشته بودم قبلا
طبق آموزش من برو جلو
به مشکلی برخوردی بپرس راهنمایی ت میکنم
البته اگر بلد باشم :D
این یکی هم در مورد نرم افزار AirDroid هستش
منهمه این راها رو امروز امتحان کردم نشد که نشد!نقل قول:
انتی ویروس رو غیرفعال کردم فایروال ویندوزم خاموش کردم
هم با ویندوز 7 هم 8.1
با یه کامیوتر دیگه تو یه محل دیگه یا یه مودم دیگه امتحان کردم بازم وصل نشد.
مطمنید این راه ها مخصوص لبتاب وایرلس دار نیست و بی سی معمولی رو هم میشه به گوشی وصل کرد؟
خونه خودم همین الاننقل قول:
مودم وایرلس دارم که با کابل به سیستم وصله
موقعی که آی پی رو مینویسی و اوکی میزنی توی es file چه اروری میده؟؟
مودمت چیه؟؟
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
Error cannot find the serverنقل قول:
مودم رو باید با کابل usb هم به پی سی وصل کنیم یا همون کابل لن کافیه؟
هر چند مثل مودم های قدیمی با کابل usb امکان اتصالش نیست.
مودمم dlink 2750 هست.
مودم شما اینه؟؟؟:نقل قول:
اگه این مودم باشه که مودم و روتر خوبی داری
شما احتمالا یا داری آی پی رو اشتباه میزنی
یا اینکه یوزر و پسورد رو داری اشتباه میدی
دقت کن به حروف کوچیک و بزرگ
و اگر جواب نداد یه بار مودمت رو ریست کن و از نو کانفیگ ش کن
اگر آی پی رو درست بزنی باید پیدا کنه
اینجوری نیست که پیدا نکنه
بله مودمم همینهنقل قول:
مودم رو یه بار هم ریست و دوباره کانفیگ کردم
ip هم 192.168.1.33 هست درست وارد می کنم و همینطور یوزر پسورد ولی بازم ارور میده
ای پی دستی ست کننقل قول:
تو همون تاپیک پست دومش هست
دوست عزیز
وقتی آی پی و یوزر رو درست بدی
و سیستمت و گوشی ت با هم تو یه رینج آی پی باشند
پیدا نشدنش و وصل نشدنش محاله
مگر اشکالات فایروال یا اشکال سخت افزاری
مثلا نود 32 ورژن جدیدش بدون رول نوشتن اصلا اجازه استفاده از پورت ریموت رو نمیده
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
سلام دوستان گوشی بنده htc evo 3d هست امروز بیرون بودم و گوشیم باطری تموم کرد و خاموش شد اومدم خونه زدم شارژ چراغ شارژش روشن شد بعد چند ثانیه خاموش شد و وقتی گوشی رو روشن میکنم روی ارم اچ تی سی میمونه و بالا نمیادگوشی رو به منبع تغذیه هم وصل کردم باز هم روی ارم گیر میکنه و بالا نمیاد یک باز موفق شدم به بوت لودر برم ولی دیگه نمیره فقط میخوام شماره هام پاک نشه بنظرتون چه راهی هست برای اینکه شماره هامو بگیرم بعد ریست یا اپدیت کنم لطفا زودتر کمک کنید خیلی عصبی شدم
شماره ها تو با اکانت گوگل سینک نکردی مگه؟ از تو جیمیلت نگاه کن
نه داداش واسه همین داغونم
الان گوشیم توی بوتلودر میره و فکر میکنم روت شده هم هست اندرویدم 4 هست یه گذینه هست توی بوتلودر image crc این چه کاری انجام میده یا fast boot چه کاری انجام میده
لطفا یه راهی بگید قبل هر اقدامی شماره هامو بگیرم
تا گوشی بالا نیاد نمیشه شماره ها رو برداشت. تنها شانس اینه که بدون وایپ بتونید یه رام فلش کنید.نقل قول:
سلام
من یک گوشی سونی اریکسون اکسپریا Ray دارم . از حدود 10 روز پیش با سیم کارت همراه اول مشکل آنتن دهی شدیدی پیدا کرده . سیم کارت رو سوزوندم ، سیم کارت خط دیگه ای را انداختم ولی درست نشد .
جالب اینجاست با ایرانسل به خوبی کار میکنه . البته گوشی رو فرمت و حتی به آندروید 4 هم آپدیت کردم ولی فقط زمانی که در شبکه های موبایل IR MCI رو پیدا کنه آنتن میده ولی اگر در آن محل شبکه IR TCI وجود داشته باشه آنتن نمیده و نمی تونه وصل بشه .
به نظر دوستان مشکل از کجاست و آیا قابل رفع می باشد .
لطفا راهی برام بذارید که شماره هامو بتونم بگیرم از توی این گوشی تورو خدانقل قول:
سلام من یه گوشی xperia z دارم
چند وقت پیش برنامه دزدگیر گوشی رو رمز گزاری کردم
امروز یدفه اومد اما رمزشو یادم نیست
حالا باید چیکار کنم ؟
لطفا سریع بگید که خیلی عجله دمتون گرم
سلام
من به تازگی گوشیمو عوض کردم و سونی زد گرفتم
فقط تو یه مسله اش موندم چرا تو پیام ها (SMS) شکلک وجود نداره ؟
با این حالیه شکلک ساپورت میکنه ولی خودش لیست شکلک نداره چرا ؟؟؟
سلام
من به تازگی گوشیمو عوض کردم و سونی زد گرفتم
فقط تو یه مسله اش موندم چرا تو پیام ها (SMS) شکلک وجود نداره ؟
با این حالیه شکلک ساپورت میکنه ولی خودش لیست شکلک نداره چرا ؟؟؟
با سلام به دوستان عزیز
گوشی ام مدل سونی z هست .مشکلی که چند روزه پیش اومده اینه که نمیتونم با روش آپ خرید انجام بدم و مدام پیغام invalide mmi ظاهر میشه و همچنین از طریق همراه بانک هم نمیتونم کارت به کارت کنم .
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید
موفق باشید
سلام دوستان نرم افزاری هست که بشه دسترسی یه نرم افزار خاص و به چرخش صفحه قطع کرد
مثلا لانچر فقط عمودی باشه؟
دوستان من بازی معروف Hill Climb Racing نصب کردم و اجرا میشد و مشکلی نداشت . اومدم آپدیت کردم و بعد اجرا کردم که اررور Unfortunately,Hill Climb Racing has stopped میده.
علت چیه؟ نسخه اندروید هم 4.1.1 هست
سلام
میخواستم بدونم چرا واتس اپ با وای فا کانکت نمیشه در حالیکه همزمان وایبر کانکت میشه/.بانشکر. مئل گوشی من گلکسی اس می باشد
من گوشیمو روت کردم حالا بخش Contact ارور میده Unfortunately, contacts has stopped
مسئله دیگه ای که هست زمانی که گوشی رو ریست فکتوری کردم ازم خواست وارد اکانت گوگل بشم اما وقتی ایمیل و پسوورد را وارد میکنم میگه به سرور گوگل نمیتونه وصل بشه. فکر کنم این 2 مشکل با هم در ارتباط باشن.
دوستان دیروز رفتم و این گوشی رو خریدم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Galaxy s5 duos
همه چی رو تست کردم و سالمه و به درستی کار میکنه اما یه نکته هست که یکم نگرانم میکنه
IMEI گوشی رو زدم تو سایتچیزی نشون نمیده و پیغام میده
An invalid IMSI number has been entered, because
یا
This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
داستان چیه ؟
گوشیت باید دوتا IMEI داشته باشه ... بعدم اگه آنتن می ده می تونی تماس بگیری و دیافت کنی و اینترنت رو هر دو اسلات سیم وصل می شه نگران نباش . چیز مهمی نیستنقل قول:
یه سوال
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی انگار یه برنامه تو گوشیم هست که وقتی موبایل دیتا رو خاموش میکنم دوباره روشنش میکنه و هی شارژمو میپرونه ?!
سلامنقل قول:
زبان نوشتاری گوشی رو به انگلیسی یا فارسی تغییر بدین بعد تست کنید.
جناب من این پست رو تازه زدم یه نگاهی بندازید ببینم شاید اوکی شد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما برنامه های در حال اجرا رو ببندید بعد ببینید.نقل قول:
یا اگه برنامه هایتون زیاد نیست حذف کنید بعد معلوم میشه.
اگه بازم نشد ریست کارخانه ای کن.
روشن شدن خود به خود اینترنت گوشی رو هم به زبون فارسی و انگلیسی جستجو کنید شاید یه راه پیدا بشه. :n06:
لطفا یه دیکشنری معرفی کنید که بشه باهاش از دیتا بیس دیکشنریهای دیگه استفاده کرد سیستم کارکرد و کاراییش مثل bluedic باشه.ممنون
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
سلام.
دوستان من مشکل دارم با کیبورد های متعارف. مخصوصاً کیبورد سامسونگ. غلط املایی هام و اشتباهاتم انقدر زیاد هست که کلا بیخیال اس ام اس و مسیج فرستادن شدم.
گوشیم 4.3 اینچ هست اما کیبوردی که دکمه های بزرگی داشته باشه پیدا نکردم.
اگر کیبوردی میشناسین که حروفش بزرگ باشه و بشه راحت تایپ کرد رو معرفی کند.
مرسی
سلام
یک گوشی htc desire x هست که مشکلی به این شرح براش پیش اومده :
ظاهرا ویروسی گرفته که اجازه نمیده هیچ فایل منیجری اجرا بشه و حتی نرم افزاری هم که باهاش میخوایم فایل pdf باز کنیم بلوک میشه و نمیزاره بعضی از آنتی ویروس ها هم نصب بشن.
کسی راه حلی داره لطفا ؟
سلام
دوستان دلیل اینکه باتری گوشی بعد از خاموش روشن شدن شارژ خالی می کنه چیه؟
دوستان کسی میدونه وصل نشدن تبلت ایسوس به کامپیوتر از طریق usb دلیلش چی میتونه باشه فقط یکبار وصل شد ولی دوباره هر چی میزنم وصل نمیشه فقط شارژ میشه با کابل دیگه به پورت های مختلف تست کردم و تنظیمات هم همه رو چک کردم وصل نشد
شما دوتا راه حل داری.نقل قول:
یا اینکه کیبورد های none qwerty استفاده کنی. مثل گوشی قدیمی ها که روی یه دکمه چند بار می زدیم تا به حرف مورد نظر برسیم. مثلا این اپ
یا اینکه از کیبورد های با قابلیت swype استفاده کنی که من دومی رو پیشنهاد می کنم. سرعت و راحتی در تایپ خیلی بالا میره.
برای اطلاعات بیشتر swype رو گوگل کن. از یو تو ب می تونی فیلمهای مربوط به کار کردن باهاش رو ببینی.
بعیده که ویروس باشه چون اصلا به اون معنایی که تو ویندوز ویروس داریم برای اندروید نداریم. راحت ترین کار اینه که از موارد مهم بکاپ بگیر%kنقل قول:
سلام دوستان بنده یه مشکلی دارم،من وقتی میخوام از طریق گوشیم برم انجمن و نام کاربریم رو وارد کنم تا بتونم وارد بشم نمیشه به دلیل اینکه نام کاربری من نماد هست 2 کلمه ـش!حالا باید چکار کنم که بتونم نمادها رو هم به صفحه کلید گوشی اضافه کنم؟نماد نام کاربری من اینه که نمیتونم وارد بشمϻ
اگه درست متوجه شده باشم نام کاربری تو جای دیگه بنویس بعد کپی کن.نقل قول:
سلام نمی دونم یکدفه چی شد که بلند گوی گوشیم صداش عوض شد!! یعنی انگار پرده بلندگو ترکیده باشه؟ صداش در نمیاد! وقتی قاب پشتش و باز کردم دیدم خیسه و نمی دونم آب از کجا اومده بود؟
به نظر شما مشکل از کجاست؟
کسی نمیدونه تا حالا براش پیش نیومدهنقل قول: