کی گفته نمیشه هکش کرد؟ من تا ورژن 14 داشتم یعنی از 11 تا 14 همش هم -- شده میریختم!نقل قول:
آنا هم فکر کنم اومده -- شدش!
Printable View
کی گفته نمیشه هکش کرد؟ من تا ورژن 14 داشتم یعنی از 11 تا 14 همش هم -- شده میریختم!نقل قول:
آنا هم فکر کنم اومده -- شدش!
عزیزم این حرفا رو جای دیگه نزنی که مایه ی دست انداختن خودت شدی! شما مگه نصب برنامه بلد نیستی که این حرفا رو از خودت درآوردی؟:13:نقل قول:
N8 رو با یه گوشی دیگه احتمالاً آیفون یا گوشیهای ویندوزی اشتباهی گرفتی.من یکساله N8 با همون S^3 اصل خودش بدون ه.ک دارم استفاده میکنم و یکدنیا برنامه های مختلف تابحال دانلود و نصب کردم.ساین کردن رو دیگه کسی نیست این دور و زمونه بلد نباشه و تاپیک آموزشی برای خودش داره تا کسی بلد نیست بره سه سوت یاد بگیره.معدود برنامه هایی که برای گوشیهای سیمبیان نیاز به ساین دارن رو ظرف چند ثانیه ساین میکنی و خیلی راحت نصب.مابقی برنامه ها که نیاز به ساین نداره هم که دیگه هیچ.
آدم چیزی بلد نیست کسی مجبورش نکرده بیاد جوک بگه! کی گفته N8 یا سایر گوشیهای سیمبیان رو باید حتماً ه.ک کرد؟!!!!! یا از اون خنده دارتر این حرف که مثل mp3 هستش که آنتن میده!!!!! :39::31::16:
آره عزیز دلم . . .منم اونا رو گفتم که بخندی.
همه ی حر فات درسته.
منم 1 ساله N8 دارم.در ضمن بلدم برنامه نصب کنم.
میخواستم در باره ه.کش بپرسم که total over dose عزیز خیلی مودبانه و انسان گونه جواب دادان.
شما اگه میخوای خودتو مطرح کنی لطفن کسی رو تحقیر نکن.
p.s وقتی من شبیه ساز windows xp رو n95 نصب میکردم تو کجا بودی.
به هیچ وجه قصد کل کل یا بی ادبی ندارم ولی خوبه که دوستان به جای به حاشیه بردن بحث خیلی راحت و بی آلایش جواب بدن.
مگه هدف ما غیر از اینه که تو یه جمع صمیمی به هم کمک کنیم و اطلاعات بدیم...
عجیبه ها. اومدی میگی N8 مثل یه mp3 player هست که فقط آنتن میده و دیگرانی که بصورت مهمان یا تازه وارد به اینجا سر میزنن رو داری گمراه میکنی بعد انتظار داری همه بگن بله درست میگی؟!!! وقتی میگن اشتباهه ترش میکنی؟!!! واقعاً من قضاوت رو به دوستان میسپرم که جوابت رو بدن! من هیچی نمیگم که دیگه ترش نکنی فقط نظر شخصیمو بگم بار اوله توی یه فروم فارسی یا خارجی میبینم یه همچین تعبیر مضحکی درباره N8 از طرف کسی استفاده شده.من بشخصیتت بی احترای نکردم که حالا ترش کردی به این حرف بینهایت عجیب و غریبت خرده گرفتم.یه ذره جنبه ی انتقاد داشتن اونم بدلیل حرف 100 درصد اشتباهی که زدی بد چیزی نیست.نقل قول:
یکسال قبلش من داشتم توی موبایلستان آموزش اینکار رو برای اساتید جنابعالی توضیح میدادم.نقل قول:
p.s وقتی من شبیه ساز windows xp رو n95 نصب میکردم تو کجا بودی.
ok master...
هر چی تو بگی.
مشکل هنگ n8 با آپدیت حل شد یا هنوز هنگ داره؟
والا در این حدود یکسالی که من این گوشی رو دارم شاید دو بار هنگ کرده باشه اونم فکر کنم بخاطر نصب برنامه و اینها بوده وگرنه خود سیستم عامل گوشی مشکلی نداره و بسیار زیبا و سریعه.اگه هنگ کرد دکمه ی پاورش رو چند ثانیه نگمیداری تا خاموش شه و احتیاجی به دست زدن به باتری نداری.نقل قول:
برای من هم تو این 7-8 ماهی که گوشی را دارم مشکل هنگ نداشتم.نقل قول:
سلام دوستان عزیز.
من یه X6 16G دارم میخوام بفروشم N8 بگیرم.نظرتون چیه ؟ همین گوشی خوبه یا برم سراغ یه مدل دیگه؟
N8 امکانات بسیار خوبی داره ولی سخت افزارش آینده نگرانه و قوی طراحی نشده بلکه برای کار با سیمبیان 3 - آنا و نهایتاً belle ساخته شده.بهتره دست نگهداری و N9 که بزودی میاد رو بگیری.نقل قول:
حدود قیمت این گوشی چقدره ؟نقل قول:
فککنم بالای 500 باید باشه دیگه؟
تو سایتا زدن بدون گارانتی رو حدود 500 به پاییننقل قول:
من خودم C7 دارم و راضی هستم!!!نقل قول:
هم از سخت افزاری هم از نظر نرم افزاری
شما هم گزینه های زیادی داری شاید بهتر باشه به سمت آندروید بری!!!
ممنون.نقل قول:
چه گوشی رو شما پیشنهاد میدین ؟!
سلام بچه ها
یکی بهم سپرده که براش کابل رابط hdmi ی گوشی n8 گرفتم
امروز رفتم جمهوری اینو بهم دادن
الان تو خونه که میخوام hdmi رو بکنم توش نمیره فقط flash usb میره تو این چیه ؟اون کیوسک نوکیا گفت درست خریدی چندجای دیگم گفتن درسته مشکل از کجاست ؟
بچه ها ترو خدا سریع جواب بدید طرف مسافره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز کابل hdmi با کابل on the goنقل قول:
این کابلی که شما گرفتی برای فلش و موس و ... هست کلا برای usb
شما اشتباه خریدی براش!!نقل قول:
این کابل USB ON The Go هست برا وصل کردن فلش به گوشی شما باید اینو بخری!!!
کد:http://www.nokia.co.in/find-products/accessories/all-accessories/memory-cards-and-cables/cables/nokia-adapter-for-hdmi-ca-156
با سلام خدمت اساتید گوشی n8بنده گاهی مواقع دوربین از کار میفته ( وقتی کلید دوربین میزنم صفحه سیاه میاد ولی دوربین جلو فعاله و کار میکنه و بعضی مواقعه خود به خود درست میشه)لطفا کمک کنید
سلام به همه بچه های انجمن
امیدوارم که حالتون خوب باشه
من عضو تازه وارد انجمن هستم. الان میخوام یه نوکیا n8 بخرم ولی به خاطر هنگ کردنش و خاموش شدنو روشن نشدنش میترسم بخرم
حالا اومدم اینجا تا منو راهنمایی کنید
اینم میدونم که این مشکل واسه سری اول بوده.اما یکی از دوستام گوشی رو خریده وظرف یک ماه 3بار گوشی رو به خاطر هنگ کردنش فلش کرده حتی در زمان هنگ کردن دکمه پاورو تا 30 ثانیه هم نگه داشته ولی باز روشن نشده
حالا خواهش میکنم کمکم کنید من نهایت تا یه هفته دیگه میتونم صبر کنم
لطفا کسانی که n8 داشته و یا با آن کار کرده اند نظر بدهند
سلام دوستان
می خوام گوشی رو آپدیت کنم ولی دوتا سیستم عامل آنا و بل رو می زنه به کدومشون آپدیت کنم؟؟
شما با چی داری آپ می کنی که Belle رو داره؟اگه داره که خوب Belle آپ کن!!!نقل قول:
ولی هنوز به صورت رسمی ریلیز نشده نمی دونم شما چی می گید
بچه ها اینجا کسی نیست کمکم کنه
کمک .... کمک.... کمک....
nokia n8 بخرم یا نخرم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
والا برای یکی دیگه اس
خودش گفت با نرم افزار از طریق کامپیوتر که می خوام آپدیت کنم این دو تا میاد کدوم رو انتخاب کنم
آنا ریلیز رسمی شده یا نه؟؟
تا جایی که من میدونم Belle برا N8 به صورت غیر رسمی هست ولی اگه با نرم افزار OVI آپ کنی نباید بشه!!!!نقل قول:
چون زمانی که به صورت رسمی توسط نوکیا ریلیز بشه تو برنامه OVI هم میاد!!!ودر حقیقت برا همه گوشی های سری ^3 ریلیز میشه!!!که تا کنون نشوده
بله آنا به صورت رسمی ریلیز شده و مطمئن هست!!!
قیمت این گوشیو کسی نداره الان؟ گارانتی خوب چیه؟ ممنون
دوست عزیز شما اول باید بگی که چه انتظاری از گوشی داری تا راهنماییت کنیم.نقل قول:
گوشی قیمتش رفته بالانقل قول:
برا گارانتی مطمئن هم برید از نمایندگی نوکیا بخرید فکر می کنم اسم خدمات (خدمات طلایی پیشگاما ایران) یا یه همچین چیزی بود!!!!
سلام کسی بلده چطور میشه صدای دوربین نوکیاn8 رو قطع کرد؟
برای رهایی از محدودیتهای متعدد برنامه ی دوربین N8 از برنامه ی قدرتمند Camera Pro استفاده کن:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/kqcaPMuE/Camera_Pro_v200.html
از دوستان کسی تم اورجینال سیمبیان آنا با عکس دودی شکل صفحه اول برای N8 داره یه لینک بده... خیلی ممنون میشم
البته میشه از نرم افزار camera pro یا نرم افزار های مشابه استفاده کردنقل قول:
اما اگه بخواین صدای نرم افزار خود گوشی قطع بشه باید به anna آپدیت کنین تا گزبنه off هم بیاد
بدون آپدیت نمیشه کاریش کرد
سلام به همه
من هم Nokia n8 رو خریدم
کسی آدرس بازی کیفیت بالا و برنامه رو واسه n8 داره بزاره ما هم استفاده کنیم
Anna یک آپدیت بتمام معنی مزخرفه و صدای خیلیها رو دراورده.من که با همین S3 خودش یکساله خیلی راحتم.
من n8 رو با آپدیت انا خریدم ولی وقتی فیلم برداری کردم با 25فریم ضبط کرده بود
ولی خیلی ها گفته بودن که 30 فریم شده؟
اگه تنظیماتی داره لطفا راهنمایی کنید
مبارک باشه.نقل قول:
خیلی از نرم افزارها و بازیهای سری 60 ورژن 5 میخوره به این گوشی. البته فارومهایی هست که اختصاصا میزارن برای سیمبین 3.
نه دوست عزیزنقل قول:
25 فریم بر ثانیه هست. یه نرمافزاری ارائه شد که 30 فریم بر ثانیه میکرد که ظاهرا مقداری ایراد داره. اما تو آپدیت بل که به زودی میاد ، 30 فریم میشه.
قابلیت ضبط 30 فریم با آپدیت آنا نیست و باید برنامه ارائه شده رو جدا بریزیننقل قول:
با سرچ این عبارت پیداش میکنین Camera Update For Nokia N8
البته این برنامه نسخه بتا هست ولی ایراد خاصی نداره و فقط در قسمت فوکوس اتوماتیک فیلمبرداری که قابلیت اضافه شده است میتونه بهتر بشه
مرسی بابت راهنماییتون
پس باید تا آپدیت بل صبر کنم
راستی این آپدیت بل قراره کی بیاد؟ و قراره چه تغیراتی توش صورت بگیره؟
سلام دوستان
قیمت نو n8 چنده؟
یکی از دوستام یه n8 تمیز و سالم بدون خط وخش داره مشکی رنگ با تمام لوازم 5 ماه از گارانتیشم مونده (البته گارانتی چرته!)چند میارزه؟خودش میگه 370 به نظرتون میارزه؟
فقط دوستان سریع کمکم کنید.مرسی.
دوستدار شما یاشار
آپدیت بل الان هم وجود داره اما نسخه نهایی نیست و به صورت غیر رسمی منتشر شدنقل قول:
شکل ظاهری به طور کلی عوض شده و احتمالا در نسخه نهایی فوکوس با تاچ و بهبود زوم برای دوربین هم ارائه میشه
اینجا میتونین دربارش بخونین
این هم اسکرین شات بل در ان 8کد:http://blog.gsmarena.com/leaving-anna-for-belle-we-take-an-up-close-look-at-symbians-latest-version-review/
و 26 اکتبر نسخه نهایی ارائه میشه
دوستان کسی نیست جواب بده عجله ایه..............!تو رو خدا راهنماییم کنید.
دوستدار شما یاشار