تو دوره آب بندی بهتره رو دور موتور 3000 دنده را عوض کنید که زیاد به موتور فشار نیاد.
البته بعد از آببندی هم رو 3000 عوض کردن مصرف بنزینتونو نسبت به 4000 کلی کم میکنه.
Printable View
تو دوره آب بندی بهتره رو دور موتور 3000 دنده را عوض کنید که زیاد به موتور فشار نیاد.
البته بعد از آببندی هم رو 3000 عوض کردن مصرف بنزینتونو نسبت به 4000 کلی کم میکنه.
سلام ذوستا من یه لیست قطعات ایساکو گرفتم هم برای سمند lx هم l90 هر چی قطعه مصرفی و غیر مصرفی شامل موتوری بدنه تزئینات جلو بندی و تعلیق ... اینها هممه L90 کلا توی 1 صفحه تا 3 صفحه بود اما سمند از ریز درشت داشت هر کدوم هم 10-15 صفحه!! گرچه مد نظر من خزید ef7 بود نه ال ایکس عادی. یعنی واقعا این قطعات نیست؟
من که سوالتونو متوجه نشدم! کدوم قطعات نیست؟
ميشه راجب قيمت يه ال 90 مدل 88 بهم بگيد قيمتش چنده !
سوالتونو اینجا مطرح کنید دوستان جواب میدنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431485&page=84
نقل قول:کلا مثلا میل غربالک فلان یا بوش هزار خاری نمیدونم چند خاری فلان جا یا بلبرینگ .این ها همه برای سمند یه لیست بلند بالایی از قطعات خودرو رو خود ایساکو موجود داشت برای فروش عمده بین قطعات و یدکی فروشی ها اما تعدادشون برای l90 خیلی کم بود.نقل قول:
دوستان من امروز ماشینمو تحویل گرفتم.
داخل داشبورد یسری کاغذ مربوط به مدل موتور ماشین و تیپ ماشین بود. یه برگه دیگه بود که درمورد کنترل نهایی بود که سه تا ایراد از ماشین گرفته بودن که مربوط به خراشیدگی سپر عقب و رنگ درب راننده و ... بود.
میخواستم ببینم واسه چی بوده؟
ممنون
آرمان تو دیگه خیلی حساسی!!:31:نقل قول:
کلا مثلا میل غربالک فلان یا بوش هزار خاری نمیدونم چند خاری فلان جا یا بلبرینگ .این ها همه برای سمند یه لیست بلند بالایی از قطعات خودرو رو خود ایساکو موجود داشت برای فروش عمد بین قطعات و یدکی فروشی ها اما تعدادشون برای l90 خیلی کم بود.
خیلی ایردات نقطه ای می گیری!! به نظر من برو ماشین را بگیر حالا یا EF7 یا تندر
ولی EF7 اداره ما گیربکس صدا میده!! نو نو هم هست و 4000 تا کار نکرده
کلی دنبال آشنا گشتیم که یک گیربکس دیگه براش بگیریم و هنوز خبری نشده!!
فعلا گوشه پارکینگ اداره افتاده
قضیه یکم مشکوکه!!نقل قول:
دوستان من امروز ماشینمو تحویل گرفتم.
داخل داشبورد یسری کاغذ مربوط به مدل موتور ماشین و تیپ ماشین بود. یه برگه دیگه بود که درمورد کنترل نهایی بود که سه تا ایراد از ماشین گرفته بودن که مربوط به خراشیدگی سپر عقب و رنگ درب راننده و ... بود.
میخواستم ببینم واسه چی بوده؟
شما ماشین را به یک کارشناس رنگ نشون بده
قضیه یکم مشکوکه!!
شما ماشین را به یک کارشناس رنگ نشون بده
اگه مشکوک بود که داخل ماشین نمیذاشتن من بفهمم که.
به نظر خودم اینو گذاشتن که بگن مثلا ما تو خط تولید نظارت سف و سختی داریم.
:13:
حالا استیو جابز عزیز نشون دادنش به یه ادم متخصص ضرر نداره که..:20:نقل قول:
آره مشکلا تی که همه گفتن داره ، حدس میزنم چون موتور بل کل عوض شده این ایران خودرو طراحی جدیدی برای گیربکس نکرده و این گیربکس برای این موتور ساخته نشده امکان داره نا هماهنگی هایی داره و برای همین زوزه می کشند. حالا نمیدونم این زوزه مشکل ساز میشه یا فقط یه صدا هست.نقل قول:
دیگه میرم L90 رو ثبت نام میکنم هر مشکلی هم پیش اومد داد و بی دادهام سر توه:31:
این کاغذ نباید داخل ماشین میبود چون برگ کنترل نهایی متعلق به کارخونه هست و به احتمال زیاد یادشون رفته از داخل ماشین برش دارن, زیرا در مرحله کنترل نهایی ظاهر خودرو کنترل میشه تا هیچگونه موردی نداشته باشه و اگر موردی داشت لیست میشه تا مجددا بر طرف بشه ضرری نداره ماشین رو به یه کارشناس نشون بدی ولی ضرورتی هم نداره چون خود کارخونه این مشکلاتو رو بر طرف میکنه واین در تمام کارخانجات خودروسازی یه امر طبیعیهنقل قول:
ممنون از جوابتون. مهم نیست، چون ماشینو میخوام بفروشم.نقل قول:
به نظرتون ببرم به نمایندگی نشون بدم کاغذو؟
اینم عکس اون کاغذه:
محتوای مخفی: 1
سلام دوستان
خودرو من الا 3500تا کارکرد داره e2 هم هست و می خوام واسه سیستمه صوتی کابل کشی کنم:8: و سر اگزوز جوش بدم و یه سری آپشن های ظاهری دیگه ....
حالا سوال :
موارده ظاهری که مشکلی واسه گارانتی ایجاد نمیکنه؟
اما مشکله اصلی کابل کشی و جوشکاریه اگزوزه خودرو رو از گارانتی خارج نمیکنه؟
کلا فکر کنم اگه کسی تجربه یا اطلاعی راجع به مواردی که خودرو رو از گارانتی خارج میکنه اینجا بیان کنه خیلی مقید خواهد بود.
ممنون:11:
نقل قول:
دوست من تا شما نگی تمام مواردی که برای ماشینت در نظر داری چیا هستن نمیشه نظری داد
اما کابل کشی سیستم صوتی و جوش دادن سر اگزوز مشکلی نداره برای گارانتی
چیزه خاصی نیست همین آپشن های بی خودی :31: بیشتر اون دو مورد مد نظرم بود.نقل قول:
یعنی اگه واسه سیستمه برقه ماشین مشکلی پیش بیاد نمیندازن گردنه کابل کشی سیستمه صوتی؟
آهان لاستیکه 205 البته با رینگه فابریک که مشکلی نداره؟
دوستان کسی نبود نظر بده راجع به عکسهیی که گذاشتم؟نقل قول:
نقل قول:
نه دوست من.
البته کسی هم که کابل کشی سیستم رو انجام میده باید دقت کنه صدمه ای به برق خودرو نزنه.
مشکلی پیش نمیاد برای گارانتی.
لاستیک 205 هم که خوبه و مشکلی نداره.
من ماشین خودم رینگ داره و ارتفاع رو کم کردم و مشکلی برای گارانتی به وجود نیومده
محمد آقا یه مشکله دیگه ای که دارم مصرفه که تا حالا 9.2 و ایناست به توصیه دوستان فیلتر بنزینو عوض کردمو باکو دادم شستن(توش رنگ و پلیسه بود:18:) خودرو من الا 3800 تا کارکرد داره و تا 1800تا دسته کسه دیگه ای بوده که گویا زیاد جالب آببندی نکرده (دور موتور و سرعت رعایت نشده و کولر هم گرفته:13:) حالا چه پیشنهادی دارید برای کم کردنه مصرف ؟
ecu ریست بشه کارسازه؟
ecu رو با قطع جریان منفی باتری و باز و بسته کردنه سوئیچ انجام میدن؟
محمد آقا یه مشکله دیگه ای که دارم مصرفه که تا حالا 9.2 و ایناست به توصیه دوستان فیلتر بنزینو عوض کردمو باکو دادم شستن(توش رنگ و پلیسه بود:18:) خودرو من الا 3800 تا کارکرد داره و تا 1800تا دسته کسه دیگه ای بوده که گویا زیاد جالب آببندی نکرده (دور موتور و سرعت رعایت نشده و کولر هم گرفته:13:) حالا چه پیشنهادی دارید برای کم کردنه مصرف ؟
ecu ریست بشه کارسازه؟
ecu رو با قطع جریان منفی باتری و باز و بسته کردنه سوئیچ انجام میدن؟
بنزین سوپر بزن.نقل قول:
سلام. دوستان بعد از چند هزار كيلومتر ماشين رو براي سرويس اوليه ببريم نمايندگي؟
سرویس اولیه نداره
10000 تا باید بره برای سرویس 10000 تا
من که هروقت بنزین سوپر زدم مصرف بیشتر شده نه کمتر!!نقل قول:
دوست عزیز dops dops مصرف 9.2 خیلی زیاد نیست شما اگه دنده ها رو روی 3000 عوض کنید و خیلی تخته گاز نرید و ترافیکم نباشه نهایتن مصرف بشه 8 ولی اگه به ماشین گاز بدین و ترافیک شهرتون (یادمه اراک بودین) زیاد باشه
همون 9 میشه مصرف اینا تجربه منه شاید برای بقیه دوستان متفاوت باشه
درسته .نقل قول:
من بین 3000 تا 3500 دنده عوض می کنم امروز بعد از بنزین(سوپر) زدن بررسی کردم سرعت متوسط تو 30 کیلومتر رانندگی 28 کیلومتر بر ساعت بود و 2.8 بنزین مصرف کرده بود و مصرف هم 9.6 بود البته من لاستیک هام هم 205 هست و بعضی وقتا هم تخته گاز میرم. ولی به نظرم زیاده. یکی از دوستان میگفت چون بد آببندی شده جداول به هم ریخته و باید جداوله ECU رو ریست کنن و دوباره بنویسن.
من همیشه بنزین سوپر میزنم.نقل قول:
[QUOTE=dops dops;6690524]درسته .
من بین 3000 تا 3500 دنده عوض می کنم امروز بعد از بنزین(سوپر) زدن بررسی کردم سرعت متوسط تو 30 کیلومتر رانندگی 28 کیلومتر بر ساعت بود و 2.8 بنزین مصرف کرده بود و مصرف هم 9.6 بود البته من لاستیک هام هم 205 هست و بعضی وقتا هم تخته گاز میرم. ولی به نظرم زیاده. یکی از دوستان میگفت چون بد آببندی شده جداول به هم ریخته و باید جداوله ECU رو ریست کنن و دوباره بنویسن.
احتمال بالارفتن سوخت بخاطر بد آببندی شدن وجود داره ولی اینکه با ریست کردن مشکل حل بشه بعید میدونم چون آببندی کردن ماشین از جنبه سخت افزاری و مکانیکیه و ریست کردن تاثیری بر اون نداره ولی اگر افزایش مصرف سوخت بخاطر مسائل نرم افزاری باشه که احتمالش بیشتره با ریست کردن درست میشه که اونهم باید حتما نمایندگی مجاز انجام بده چون در غیر اینصورت امکان سوختن کامپیوتر وجود داره و با توجه به قیمت بالای اون و دستکاری توسط تعمیرکار غیرمجاز شاید گارانتی هم قبول نکنه( این مشکل برای خودم البته در ماشین پژو 405 بوجود آمد و گارانتی هم قبول نکرد و حدود 2 تومن برام خرج برداشت)
سرعت متوسط 28 کیلومتر بر ساعت خیلی کمه. یعنی اکثرا دنده 2 بودید و مصرف 8.2 برا این سرعت که احتمالا از ترمز و گاز و کلاج هم زیاد استفاده کردید به نظر من خوب هم هست.نقل قول:
من خودم تو جاده به مصرف 5.5 هم رسیدم ولی تو شهر تا 12 13 هم بستگی به نوع ترافیک و حتی بیشترش هم رسیده.
یه چیزی که قبلا هم تو این تاپیک گفته شد و خیلی تاثیر داره اینه حتی المقدور به جای استفاده از دنده خلص در جاهایی مثل سرازیری یا حفظ سرعت تا سر تقاطع ها و ... از تو دنده مناسب بودن ماشین استفاده کنید و گاز ندید اینجوری تو اون مقطع مصرف خودرو به صفر میرسه.
متاسفانه خرجش یکم بالاست!!نقل قول:
چقد خرجشه؟
بدجایی تصادف کرده
فشردگی قطعات موتور در آن قسمت وقعا زیاد هست
شما پلوس ، سگدست ، سیبک ، کمک را بطور کامل از دست دادی تا اینجا 1. تا 2.5
از اونطرف هم ظاهرا پمپ هیدرولیک ، قسمت abs و ebd و همچنین دینام و احتمالا قسمت هایی از موتور هم آسیب دیده!!
با این اوصاف صاف کردن بدنه میشه گفت راحتترین کار هست
پ.ن: اینو به کجا زدی؟:31:
حیف ماشینه نو و تمیزی هم بوده.:13:نقل قول:
[QUOTE=amir@sh;6691845]یکی از دوستان میگفت مقدار پاشش بنزین که توسط کامپیوتر انجام میشه بالا رفته حالا این کارم میکنم ببینم درست میشه یا نه. میبرم نمایند گی پارس خودرو حتما.نقل قول:
راستی با برداشتن سیمه منفی و سه با سوئیچ رو باز وبسته کردن هم ریست میشه؟
نقل قول:
سرعت متوسط 28 کیلومتر بر ساعت خیلی کمه. یعنی اکثرا دنده 2 بودید و مصرف 8.2 برا این سرعت که احتمالا از ترمز و گاز و کلاج هم زیاد استفاده کردید به نظر من خوب هم هست.
من خودم تو جاده به مصرف 5.5 هم رسیدم ولی تو شهر تا 12 13 هم بستگی به نوع ترافیک و حتی بیشترش هم رسیده.
یه چیزی که قبلا هم تو این تاپیک گفته شد و خیلی تاثیر داره اینه حتی المقدور به جای استفاده از دنده خلص در جاهایی مثل سرازیری یا حفظ سرعت تا سر تقاطع ها و ... از تو دنده مناسب بودن ماشین استفاده کنید و گاز ندید اینجوری تو اون مقطع مصرف خودرو به صفر میرسه.
مصرف9.2 هستش .
سلام عزیزان
آقا تفاوت تندر E0 با مدلای دیگه چیه؟
یعنی اصلا میشه یه اهنمایی کنید بین تیپ های مختلف L90 ؟
من میخوام یه E0 نوک مدادی سال 88 بگیرم یارو میگه 11 تومان آیا منطقی یا نه؟البته هنوز ندیدم ماشینو
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
تو این فایل تفاوت ها را میتونی ببینی:نقل قول:
تفاوت E0 با مدلای دیگه نداشتن ABS و ایربگ و مه شکن رینگ آلومینیومی و ... هست.کد:http://www.parskhodro.ir/katalog/tondar90.pdf
به نظر من ماشین بدون ای بی اس و ایر بگ نگیرید اصلا.
یه چیزایی مثل شیشه بالابر برقی یا آینه برقی زیاد مهم نیست به نظر من. ولی موارد ایمنی تو ماشین را نمیشه ازش صرف نظر کرد.
متاسفانه ماشین تو اتوبان با سرعت 180 تو خاکی لیز میخوره بعد میخوره به گارد همینجور که در حال چرخش بوده کناره جاده می ایسته. پوشتشم خورده فقط صاف کار میخواد.نقل قول:
اگه درست بشه چقد افت داره؟ 87 فول
چقد بفروشم خوبه؟ اول درست کنم بفروشم یا همینجوری بدم؟
ممنوننقل قول:
ایربگ راننده که همه مدلاش داره تو یه سایتی هم به صورت عکس تفاوتاشو گذاشته بود نوشته بود رینگ 14 داره
اما E0 و E0+AC و E1 و E1+CP هیچ کدوم ABS ندارن متاسفانه:41:
آقا یه سوالی
این کارت نارنجی که همراه خودروهای سایپا داده میشه بیمه بدنه هم هست؟
سلام دوستان برای آب بندی ال 90 چه روشی رو پیشنهاد میدید و اینکه تا چه کیلومتری ؟ که هم ماشین لش نشه هم مصرف نکشه بالا بعدا !
در مورد اینکه میگن تا 3000 تا راه نمیره اصلا مگه همچین چیزی ممکنه ! یعنی بهش برنامه دادن تا 3000 تا جون راه رفتن نداشته باش بعدش آیه میاد حالا برو :31:
مصرفش هم تو شهری مثل تهران چطوره ؟
به نظرتون تعویض شمع عا با نوع سوزنی تو ال 90 جواب میده؟
برای کاهش ارتفاعش چه روش های اصولی وجود داره ؟ به جر بریدن و خرارت !
بهترین سایز لاستیک براش چی پیشنهاد میدید ؟ آیا گذاشتن رینگ اسپورت تا سایز 16 رو درست میدونید رو ال 90؟
کمترین خطا رو کدوم سایز رو رینگ 15 و 16 میده ممنون
1-سرویس اولیه رو به موقع انجام بده و دو باک بنزین اول دور موتور از 3000 بالا نبرفشار زیاد به موتور نباید بیادنقل قول:
2-این درست نیست
3-مصرف بستگی به رانندگی داره ولی توی تهران با اون ترافیکش باید 5/8 بسوزه
4-اصولا هر چی جرقه شمع قوی تر باشه موتور بهتر کار میکنه شتاب بالاتر میره و مصرف کمی پایین میاد
5-باید به مراکز تیونینگ مراجعه کنی احتمالا با کمک گازی بشه پایین آورد
6-بهترین سایز لاستیک فابریک خودشه و با توجه به موتور 1600 تندر 90 استفاده از لاستیک 16 و پهن چندان خوب نیست به ماشین فشار میاره حداقل تا وقتی آببندی کامل نشده این کارو نکن
7-متوجه منظورت نشدم
سرویس اوله کی هست؟
شنیدم ست کامل فنر man هست که ارتفاع سه انگشت هم میده ولی گرونه 230-250 مخصوص ال 90 هم هست
من خودمم زیاد دیگه با رینگ موافق نیستم ولی حضم قیافه ال 90 سخته بدون ارتفاع و رینگ و لاستیک پهن
منظورم این بود کدوم سایز لاستیک کمترین خطا تو کیلومتر و ABS میندازه؟
از من میشنوی ارتفاع را نیار پایین. اصلا شیکی لوگان به ارتفاع زیادشه یجورایی مثل شاسی بلند میمونه. من از پهلوی مثلا سمند که رد میشم خیلی حس خوبی بهم دست میده که بالاترم از بقیه ماشینا!!!!
تو خیابون به تندرهایی که ارتفاع را کم کردند نگاه میکنم خیلی زشت به نظرم میاند. (البته سلیقه من اینجوریه)
لاستیک هم میگند لاستیک های ساخت داخل هستند و خشکند. خب لاستیک اگه خوب نباشه زیر و بند ماشین را داغون میکنه. اگه می تونی به یه نوع خوب کره ای عوضشون کن. البته من خودم عوض نکردم تا عمرشون سر بیاد بعد 2 جفت خوب میندازم روش.
سرویس هم رو 10000 کیلومتر هست.