ولی خیلی باحاله توی گاراژ چند تا امکانات جدید اضافه شده
چه چیز های جدید دیگه ای اضافه میکنه جز چند تا لباس؟
Printable View
ولی خیلی باحاله توی گاراژ چند تا امکانات جدید اضافه شده
چه چیز های جدید دیگه ای اضافه میکنه جز چند تا لباس؟
من اول چپتر 7 هستم
تا میام سوار ماشین بشم از بازی میپره بیرون!!!!
کرک اسکید رو رو بریزید حل میشه
سلام کرک اسکید رو رو که می ریزم سیو هام میپره. راهی نیست که سیو های خودمو دوباره داشته باشم بعد از ریختن کرک جدید؟ نمی خوام سیوهایی که از اینترنت می گیرم ( تو این فروم هم هست) بریزم.نقل قول:
ممنون.
لطفا ما بقی DLCS ها رو مثل vegas pack قرار بدید
خب سيو هاتو يجا كپي كن (نگه دار) بعد كه كرك رو ريختي دوباره سيو هاتو كپي كن...نقل قول:
نه عزيز اصلا كار نمي كنه ديگه. وقتي كركش رو عوض كنه سيو قبلي ها كه با كرك قبلي رفته ديگه كار نمي كنه، كارم بكنه باز هم همون مشكل رو داره. از اول بري خيلي بهتره ريسكش كمتره. تازه چون يه بار هم قبلا رفتي ديگه ايندفعه كاري نداره و سريع ردش مي كني.نقل قول:
دوستان این dlc جدید واقعا بازی قشنگی هست
این کرک رو امتحان کنید احتمالآ مشکلتون حل میشهنقل قول:
کد:http://patch7.ali213.net/2010/ali213_Mafia2_crack_v4.rar
من با این سیستمی که تو امضام هست تو بنچمارک خود بازی 48 فریم گرفتم !!!
همه ی تنظیمات روشن بود و رو اخرین حد بود و فقط physx خاموش بود توی رزولوشن 1920.1080 !!!
این مقدار فریم کم نیست؟!!!
ضمنا تو بازی زمانی که صحنه شلوغ میشه و توی درگیری بعضی مواقع تیک میندازه!!!
برای من هم به همین صورت هستنقل قول:
ضمنا تو بازی زمانی که صحنه شلوغ میشه و توی درگیری بعضی مواقع تیک میندازه!!!
بعضی موقع ها هم در حال رانندگی تصویر کند میشه
فکر میکنم مشکل از کرک باشه
دوستان کسی هست بازی رو خوب اجرا کنه و مشکلی نداشته باشه؟
سلام ببخشبد چپتر 14 باید چیکار کنم..؟؟هیچی روی نقشه نیست....بعضی وقتا اون بالا مینویه rob shop..کجا باید برم..؟
آقا اونایی که dlc جدید رو دانلود کردن لطفا لینکشو بدن، چون لینکهایی که اون بنده خدا گذاشته بود واسه من یه چندتاش خراب بود یکیشم فیلتره. اگه لینک دانلود خودتونو بدید ممنون میشم.
پولتون رو به 27500 برسونید!!نقل قول:
سلام ببخشبد چپتر 14 باید چیکار کنم..؟؟هیچی روی نقشه نیست....بعضی وقتا اون بالا مینویه rob shop..کجا باید برم..؟
لینک مستقیم:نقل قول:
آقا اونایی که dlc جدید رو دانلود کردن لطفا لینکشو بدن، چون لینکهایی که اون بنده خدا گذاشته بود واسه من یه چندتاش خراب بود یکیشم فیلتره. اگه لینک دانلود خودتونو بدید ممنون میشم.
کد:http://76899.dl.rapidbaz.com/hE8l/Mafia2_JV-ACTiVE.rar
چطوری..؟؟کجا مقدار پول رو مینویسه..؟؟نقل قول:
پولتون رو به 27500 برسونید!!
TAB رو بزنید بالای نقشه سمت راست!نقل قول:
چطوری..؟؟کجا مقدار پول رو مینویسه..؟؟
23000 تا هم تو دفتر کارگاه هست!
وقتی tab یا m رو بزنی نقشه میاد
اون گوشه سمت راست زده پول رو
سمت چپ هم زده چقدر نیاز داری
مثلا earn 27500 for burno
یا earn 55000 for burno
راه آسون برای زدن لباس فروشی:ابتدا رفته تو مغازه سپس تنها کاری که نیازه بکنی اینه که اسلحه رو در بیاری و نشونشو بگیری به سمت سر لباس فروش و پولو برداری لباسم عشقت کشید عوض کنی:دی
اگرم پلیس اومد فوقش میکشیشون بعدش لباستو عوض میکنی از wanted هم در میای
اره اونو برداشتم.....نقل قول:
23000 تا هم تو دفتر کارگاه هست!
یه عمر شرافت مندانه زندگی کنم..بد الان برم دزدی خخ :27:...4 تا ماشین گذاشتم توی چرگوشت...400 دلاری داد.....نقل قول:
راه آسون برای زدن لباس فروشی:ابتدا رفته تو مغازه سپس تنها کاری که نیازه بکنی اینه که اسلحه رو در بیاری و نشونشو بگیری به سمت سر لباس فروش و پولو برداری لباسم عشقت کشید عوض کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه زشته اسلحه روی زن بکشی...رفتم خود اسحله فروشی.....با مسلسل رفتم تو نذاشت یارو تکون بخوره.....:27:
اگرم پلیس اومد فوقش میکشیشون بعدش لباستو عوض میکنی از wanted هم در میای
دزدي از تفنگ فروشي بيشتر پول ميده (البته ريسكشم بيشتره) كمه كم 400 تا ميده...
بله تفنگ فروشی بیشتر پول میده
برا اون هم راه حل دارم:دی
ابتدا رفته پشت جایی که طرف ایستاده میفروشه یعنی وقتی میخوای بخری جلوش وای میسی میگی دیگه
حالا برو پشت اون میزه
بعدش بشین کاور بگیر اول اینو بکش بعدشم به همون حالت کاوری برو به آخرین نقطه ای که میتونی بری بدون اینکه دیده بشی بعدش پلیس میاد تو اکثر مواقع چک میکنه میره حالیشم نمیشه:دی
(نکته:با شاتگان بکش که پرت بشه هر چی اونور تر باشه لو نرفتنت آسون تره)
همه جاهایی که میخواین تو این بازی دزدی کنین برای اینکه گیر پلیس نیفتین با این روش عمل کنین
1-لباس فروشی ها:فقط دکان دارو هل بدین بعد دخلو خالی کنین
2-اسلحه فروشی ها و ساندویچ فروشی ها:دکان دارو با مشت و لگد بکشین بعد دخلو خالی کنین البته سریع باشین. که احتمال گرفتن شما کمه
یه چیز ضایع متوجه شدم...
اینکه قیافه دخترهای داخل بازی همه شبیه همه
مثلا قیافه خواهر ویتو Franchesca شبیه همونیه که توی Bar دموی اول بازی هست
دقیقا همون قیافه دختری که توی بار, Vito هی بهش نگاه میکرد سر خیابون همشون همین شکلین!
یه چیزی راجع به پلیساش که خوشم اومد اینه که تعدادشون کمه اما هوششون بالاست...یعنی به راحتی بیخیالت نمیشن
درست مثل واقعیت
و برعکس GTA که توی خیابون همینجور پلیس ریخته ولی هوش مصنوعی بسیار بد , چونکه خدا نکنه توی GTA آروم با یه ماشین تصادف کنی...ماشین پلیس به طرز وحشیانه ای به طرف ماشینت حمله میکنه و میخواد لهت کنه! ...که هیچکدوم واقعیت نداره
ولی توی مافیا از همون شماره یکش اول محترمانه جریمه میشی...بعدش اگه مقاومت کردی دستگیر..و اگه دیگه خیلی پر رو بشی بهت شلیک میشه.
این DLC جیمی خیلی چیز توپیه! اگه از اول مثل آدم با خود بازی عرضه میشد نصف اشکالاتی که به بازی گرفتن رو دیگه نمیتونستن بگیرن! مرحله های زیاد، Free Ride، آب و هوای دینامیک، یه جورایی مثل Free Ride Extreme توی مافیا1 هست!
چیز توپیه حتما دانلود کنید!
راستی مشکل گیر کردن توی Loading با کرک اسکید (!) حل شد!
اینم یه لینک مستقیم از همه DLC ها (غیر از انتقام جیمی!)، [لینک اون پست جامع sunrise07 مشکل دار بود، من نتونستم دیشب دانلود کنم]
کد:http://san93.dl.rapidbaz.com/hVKd/mafia2-dlc-pack.rar
بچه ها من یه مشکلی دارم
تو کپچر 4 یا 5 هست که . 2 تا مرد مستو سوار میکنی.
اونجا از ببازی میاد بیرون.
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من بازیو تموم کردم و میخوام تو شهر چرخ بزنم ولی free ride نداره
کرکی هست که بشه free ride باهاش بازی کرد؟
ممنون
راستی اگه DLC جدیدی هم اومده بذارید
سلام برادر.نقل قول:
به این پست مراجعه کنید مشکلتون حل میشه.
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5361150&postcount=1616
این کرک رو دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/ma/sr-mafia2f.7z
شما DLC انتقام جیمی رو نصب کن، کلا حالت Free Ride داره!نقل قول:
free world منظورتونه دیگه؟:دی
این انتقام جیمی
چند مگه؟
توی مافیا 1 اسمش Free Ride بود!:31: شما اصلا بگو Open World!سنقل قول:
70-360 مگ هست!
پس بده بیاد داداش:20:دمت گرمنقل قول:
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5361150&postcount=1616
بعد از نصب mafia 2 بازی اجرا میشه و همه چی مرتبه...
ولی وقتی میام بیرون صفحه مانیتور رو تیره میکنه باید حتما restart بشه
مشکلش از چیه؟
دوست من چند بار تو همین تاپیک به این سوال جواب دادم . لطفا قبل از پرسیدن سوال یکم تو تاپیک بگردید.نقل قول:
بازم بخاطر شما میگم. دوستانی که این مشکل رو داشتند با این روش مشکلشون حل شده :
روی شرتکات مافیا2 تو دسکتاپ راست کلیک کنید Properties رو انتخاب کنید . بعد تب Compatibility رو انتخاب کنید حالا تیک گزینه Disable Desktop Composition رو بزنید. ok کنید .
دوستانی که مشکل اجرای DLC جدید : انتقام جیمی رو داشتن مشکلشون حل شد؟
اگه حل نشده بگین تا امشب یک کرک ظاهرا جدید که ادعا کرده این مشکل رو حل میکنه بزارم.
این انتقام جیمی چند قسمت به بازی اضافه میکنه (وچند ساعت)
حرفی از dlc جدید نیست
سلام من تو چپتر 7 اگه اشتباه نکنم همون جایی که تازه از زندان ازاد میشه از اونجا به بعدش هر موقع میخوام سوار هر ماشینی بشم از بازی میپره بیرون قبلا اینطور نبود چیکار کنم؟
بار بار بار سه هزار و پونصد و بیست وششم در این تاپیکنقل قول:
کرک skidrow رو دانلود کنید
لینکش تو امضا چند پست بالاتر هست
خوب من نمیخوام سیو هام بپره اگه مرحله 7 رو بدون ماشین رد کنم مشکل حل میشه؟نقل قول:
من از این کرکا که گفتید استفاده کردم. ولی باز نشدنقل قول:
بازم مشکل خارج شدن از بازیو داره.نقل قول: