یکی از دوستان من هم از این سرویس استفاده می کنه
و خیلی شاکی بود که چند روزی است مدام قطعی داره.
Printable View
یکی از دوستان من هم از این سرویس استفاده می کنه
و خیلی شاکی بود که چند روزی است مدام قطعی داره.
برای دوستانی که از سرعت صبانت راضی نیستند من اینترنت ایرانسل را پیشنهاد می کنم یک شارژ 10 هزار تومانی 1 ماه بخرید سرعت دانلود من که الان 20 تا 25 هست .من زمانی که صبانت بودم سرعت شبانه 25 بود روزانه هم با 120 شروع می کرد بعد از 10 مگ دانلود 60 می شد تازه سرعت روزانه 10000000 باشد اما وقتی محدودیت دانلود داشته باشد مفت گران هست .پس بنابراین شارژ 10 هزاتومانی ایرانسل سرعت شبانه صبانت را دارد که به نظر من خیلی به صرفه هست من که الان مدتی هست استفاده می کنم راضی هستم و خبر دیگر هم این که چند نفر از دوستان بنده موفق شدند سرعت 256 مخابرات را ثبت نام کنند من چند روز پیش مخابرات محل خودمان بودم افتضاح شلوغ بود ملت حمله کرده بودند.
اینترنت من دیشب با روش دیسکانکت کردن هم سرعتش بالا نمی رفت، کسی این مشکل رو داشت؟
سلامنقل قول:
عجیبه من دیشب برعکس 2.5 گیگ دانلود داشتم یعنی برای خودم دیگه رکورد بود ,البته من از این روش هم استفاده نمیکنم.
اکانت رپید شیر دارم همین .
15 دقیقه اول یعنی از 3.5 تا 3.20 رو که چک میکردم داشت با 250 میگرفت دیگه نمیدونم ثابت موند یا نه ولی همین رو میدونم 2.5 گیگ دانلود شده.
مشهد - طرقبه .
دیشب از ساعت 6:30 تا 7:45 700 مگابایت دانلود کردم:21:
ساعت 6:30 کامپیوتر خاموش بود :13:( فکر کنم اینترنت قطع شده بود یا برق رفته بود )
از ساعت 6:30 به بعد سرعت روی 100 - 120 می چرخید:5:
و ساعت 7:15 به بعد هم شد 250:8:
چقدر کیف داد:31: :8:( بعد از دو ماه بی اینترنتی:41: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19::19::19:نقل قول:
من دیشب برعکس 2.5 گیگ دانلود داشتم
پس گویا سرعت دوستان همه خوب شده:21:
امشب میگذارم دانلود ببینم خدا چی میخواد
دیشب حدودا 3.3 گیگ دانلود داشتم . جالب اینجا بود که میشد وب گردی هم بکنی . البته بعید می دونم این روند ادامه داشته باشه . به هر حال تا چند شب دیگه معلوم میشه .
مشهد - هاشمیه
سوالي كه دارم اينه كه رايگانه صبانت تاساعت چنده؟
من در قم شبانه تا بيشتر ازسرعت20 براي دانلود نداشته ام ايا براي همه اين طوريه؟
لطفا جواب بديد
از ساعت 3 تا 7نقل قول:
اگه ساعت 6:45 اینترنت رو دیسکانکت تا 7:45 وصل خواهد بود
مشهد که سرعت ها بهتر شده ( از 60 به بالا ) ولی از قم خبری ندارم:31:
افتضاح به معنای تمام کلمهنقل قول:
تا حالا 2 نفر از دوستامو از خرید منصرف کردم. رفتن از مخابرات گرفتن و راضی هستند
البته از مخابرات 256 گرفتن.12600 تومان و صد البته نا محدود.
فقط من ... مجبورم تا 1 ماه دیگه اینها رو تحمل کنم. فقط امیدوارم وقتی شارژ نمیکنم ، رانژه رو بردارن.
چون شنیدم صبانت به این راحتی ها رانژه رو برنمیداره . گیر یک مشت عوضی افتادیم تو این صبانت
منم مثل بعضیهای دیگه یاد گرفتم هر شب با دو تا سیستم دانلود میکنم تا سرعت دو برابر شه! ولی سرعت بین 50 الی 60 برای هر سیستم داشتم ولی دیشب سرعت یک سیستم شده بود 25 تا 30 و اون یکی 140 تا 160
عجیب بود
یاد قدیما بخیر که با یک سیستم شبی 2.2 تا 2.8 گیگ دانلود داشتیما!
یادمه قبلنها هر کی اینجا از سرعت بالاش میگفت خود شما بیخ گلوشو میچسبیدی و حالشو جا میوردی! و.......نقل قول:
بازم جای شکره شمام به نوایی رسیدی که میای از این یعنی از اون پستا میذاری!!
تایید می شود 256 از مخابرات می شود گرفت سرعت دانلود هم حدود 25 تا 30 هست یعنی سرعت شبانه صبانت اما نامحدود .اما درباره از رانژه خارج کردن بله متاسفانه اینطور هست اذیت می کنند اگر بخواهید جمع آوری کنید اینقدر طول می دهند که شما پشیمان شوید و دوباره شارژ کنید مطلب جالب دیگر همین الان زنگ بزنید صبانت و بگید می خواهید خط را جمع کنید از شما می پرسند برای چه؟چه مشکلی با شرکت دارید این را برای اطلاع آن دوستانی گفتم که گفته بودند ملتی برای اینترنت صبانت صف کشیدند .نقل قول:
کلی تایپ کردم بی خیال شدمنقل قول:
یادمه قبلنها هر کی اینجا از سرعت بالاش میگفت خود شما بیخ گلوشو میچسبیدی و حالشو جا میوردی! و.......
بازم جای شکره شمام به نوایی رسیدی که میای از این یعنی از اون پستا میذاری!!
میشه یکی دوتا از اون پست ها رو که من بیخ گلوی مردم رو گرفتم بیارین ؟
من از صبح تا همين الان اينترنتم قطع بود.
براي شماها هم همينطور بود؟
صبانت - مشهد
دقیقا... مال منم کاملا افتضاحه...نقل قول:
مخابراط 256 ماهی 12600 تومان نا محدود ؟؟؟؟ چه خوب...
حیف که اگه با نت مخابراط بریم سایتای .... بد بخت میشیم.اگرنه منم از مخابراط میگرفتم
منظورتونو نفهميدم؟نقل قول:
بيشتر توضيح بده لطفا
ولي اگر اون موضوع پيش بخواد بياد صبانت با مخابرات مطمئن باشيد فرقي نداره. چون توزيع ديتا به كل كشور همه از يك سرچشمه هست .نقل قول:
دیشب راس 4 برام اینترنت قطع شد و کلا 170 مگ بیشتر نگرفتم مشهد
سلامنقل قول:
دیشب که قطعی بوده آره ولی مرکز شما به نظر هنوز وضعش خرابه مسعود جان من 700 مگی تقریبا چون گرفتم
به نظر باز فردا پس فردا تاسوعا و عاشوراست باز از این قرتی بازی ها داریم
اره اتفاقا دیشب به عمد تا 3 بیدار بودم ببینم مشکل شاید از سیستم من باشهنقل قول:
3.10 دقیقه وصل شد ولی با همون سرعت دقیقه ای 4 مگ
قبل از 4 هم قطع شد
نقل قول:
آخه من شنیدم هر کی از مخابرات نت بگیره بعد تو سایتای ... بره زنگ میزنن خونه هاشون....حالا بیا درست کن....
ولی فک نکم صبا این کارو بکنه ....
بچه ها پینگ صبانت چجوریاست
تو این یکی دو هفته ایه وقتی از سرعت تست میگفرفتم پینگ همش زیره 300 بودنقل قول:
نقل قول:
دیشب واسه ما که قطعی نداشت.1 گیگ هم شبانه دانلود کردم.پریشبم 3.50 گیگ.:31:
مشهد-مرکز نبوت.
امروز مشکل ما حل شد. فعلا کانکتیم:31:
سلام
اگه الان بخوام شارژ کنم یک گیگ چقد میشه؟
128 دارم مشهد
من همش وقتی میخوام وصل شم این ارور می یاد
باید چند بار ردیال بزنم تا وصل شه
اقا تهران مرگز نبوت افتضاح یه فیلو میزاری دانلود بشه 5 مگ اولشو باسرت خوب بین 115-تا 90 میگیره بعدش وقتی 5 مگ گرت از اون فایل سرعت می اد روی 20تا 30 مشکلاز چی؟؟؟؟ بعد وقتی دیسکانکت میکنم کانکت میکنم با همینجوره 5 مگ اول خوب میگیره بعد باز همون آش همون کاسه
5300 تومن.نقل قول:
دوست عزیز مشکل همه تقریبا همین بود؛از جمله خودم که اولش تا 240 کیلو میرفت 2 مگ که کامل میشد میرسید به 60 کیلو بایت وشبانه 400 مگ بیشتر نمیگرفت.(من که 1 ماهه رفتم پارس آنلاین)ولی خراسان رضوی مثل اینکه یه هفته ایه خوب شده روزا تا 200 میرسه و شبا هم 2-3 گیگ دانلود دارن..البته باید ببینیم ادامه داره یا برا جذب مشتری های از دست داده شه.ولی مثل اینکه تهران هنوز مشکل داره.یادمه همون یه ماه پیش که همه صبانتی ها این مشکل رو داشتن قم و اصفهان خوب شده بود.دوستان قمی و اصفهانی از یه ماه پیش سرعت روزانه و شبانشون اکیه و پایی نیومده؟ممنون.نقل قول:
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
این مشکل همیشگی صبا بوده و فکر کنم هست.ما که نتونستیم کاریش کنیم یا مجبور بودم که مودم رو چند لحظه خاموش کنم یا اینکه مرتب redial کنم.نقل قول:
امروز پینگ ثابت شده :دی خوبه!
مخلصیم.
امروز سرعت ها در حد فاجعه هست
معلوم نیست چه خبره
معلوم که هست.......نقل قول:
اقا شبانه من قاطي كرده ، الان ساعت 8:09 دقيقه ست و من دارم دانلود مي كنم !!! :18::31:
سرعت هم كه در حد لاليگا :31:
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
من كه از صبا نت راضي ام و تركش نمي كنم !
عزیز من برو سریع دانلود رو قطع کن داره از حجمت میره.برای منم همینطور شده بود و کلی از حجمم رفت.نقل قول:
با اکانت شبانه که همه ازش استفاده می کنند چجوری می فهمند که شما تا چه ساعتی دانلود کردید و حجم رو کم می کنند؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من تا حالا اتفاق افتاده.اگر روی idm تنظیم کنی بعضی وقتا اشتباهی میکنه یا اثر ردیال زیاد هست نمیدونم اشتباهی میره روی اکانت روزانه.برای من هم همین اتفاق افتاد صبح بلند شدم دیدم ساعت از 7.45 دقیقه گذشته هنوز داره با سرعت خیلی بالا دان میکنه.شک کردم اینترنت رو قطع کردم دوباره خودم وصل کردم دیدم وصل شد.بعد یوزر نیم پسورد رو نگاه کردم دیدم یوزر اکانت رایگانم با یوزر اکانت شبانه یکی هست و داشته از روی اکانت روزانه استفاده میکرده.نمیدونم چطور ولی 2-3 بار برام این اتفاق افتاده.نقل قول:
ساعت چند وصل شدی چون چند جا دیگه نوشته بودن بعضی اوقات تا 9 هم دانلود میکنه :5:نقل قول:
سرعتا تو تهران بهتر شده.... نه ؟
من وقتي ميخوام بخوابم و تنظيم كنم ، كانكشن اصلي رو پاك مي كنم و كانكشن شبانه جديد مي سازم ، اينطوري اگه يه وقت IDM قاطي كنه با كانكشن اصلي وصل نميشه . :20:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من ساعت 3 كامپيوترو تنظيم كردم دانلود كنه و خودمم صبح 6 پا شدم حدود 6:41 ديس كردم كه تا 7:40 بتونم دانلود كنم ... تا ساعت 10 داشتم دانلود مي كردم كه كم كم شكم برد نكنه از حجم اصلي كم كنه ! :13: از اون طرف هم مي گفتم اگه اين هنوز اكانت شبانه باشه و ديس كنم بعدش حسرت دانلود رو مي خورم ... :19: خلاصه دلو زدم به دريا و گفتم هر چا بادا باد و ديس كردم ... بعدش كه چك كردم ديدم از حجمي اصلي چيزي كم نشده و من تا ساعت 10 داشتم با اكانت شبانه دانلود مي كردم ... :19::19:نقل قول:
اگه ديس نمي كردم شايد حالا حالا ها مي تونستم دانلود كنم :41: ولي نمي دونيد چه حالي ميداد :31: ، سرعت هم شديد بالا بود ، سرعت دانلود دو رو ور 120 بود !!! :18:
خدا كنه فردا هم همينطوري باشه :31: