[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم گولشونو نميخورم مثل وقتي که صبا داشتمنقل قول:
روزانه حدود 150 مگ مصرف
شب 3.5 گيگ دانلود(اون موقه سرعتم 2 مگ بود)
يادش بخير الان دايل اپ دارم:41::41::31::31:
داش حسین.روزی که گفتی صبا رو ول کردم شاخ در آوردم.آخه چرا همچین کاری کردی.حیف نبود. دیگه شاید هیچ وقت اون سرعت گیرت نیاد.مرد مومن شرکتا هوای یوزرای قدیمیشونو دارن.حالا شاید برگردی هیچ وقت اون سرعتو نداشته باشینقل قول:
افراط و تفريط يعني همين ديگهنقل قول:
---------- Post added at 05:25 AM ---------- Previous post was at 05:24 AM ----------
منم ميخوام :19:نقل قول:
---------- Post added at 05:29 AM ---------- Previous post was at 05:25 AM ----------
عجب اسمي داره اين شركت :20:نقل قول:
نقل قول:
پینگم نه عالیه و نه افتضاح ! بین 200 تا 250 .
من دو سال از مخابرات 128 نا محدود داشتم با دانلود 17 !!!!! یکماهی میشه طرح حجمی مخابرات گرفتم ماهی 3 گیگ بدون شبانه !!!!!!!!!!!! :41: ماهیانه 8800 .
واقعا از هر نظر عالیه اما اشتباه کردم الان 3 ماهه گرفتم 9 گیگ تو یک ماه 8 گیگ رفته :31:
مخابرات یه طرح داره به نام بعثت ایشالا دفه بعد اونو میگیرم . ماهی 5 گیگ میده با شبانه رایگان 12 تا 7 صبح ماهیانه 12400 ! سرعتشم همینه . :5:
اینم سرعت دانلود از مدیا فایر .
میگم meshad هم حسابی به ملتش حال میده ها.توو خراب شده ما که اینجوری نیس:31::31::31:نقل قول:
این واسه اکانت شبانه هست ولی چون هر یک ساعت قطع میشه این رو گذاشتم من دانلود زیادی ندارم ولی میشه تو یک شب 4.3 گیگ دانلود کرد
کدوم آی اس پی؟نقل قول:
دوست عزیز این تاپیک فقط شده پست های شما همه فهمیدن که شما سرعت اینترنتت بالا هست منم میگم مبارکت باشه ولی این جوری که نمیشه طی تماسی که با شرکت داشتم هر سرعتی که بگیری همون رو میدن نه بیشتر و نه کمتر , شما حسابت جدا هست که 512 گرفتی و 2 مگ دادن چون آنتن رو روی خونتون نصب کردن و به جای پول دارن اینترنت میدن تازه باید بیشتر از اینا هم سرعت بدننقل قول:
با این کاری که دارید میکنید باعث میشید خیلی ها بیفتن تو چاه و برن این اینترنت رو بگیرن به هوای سرعت بالا بعد هم که همون سرعت رو بدن یه آنتن حداقل 100 هزار تومنی رو دستش میمونه یا مثل چند صفحه قبل که تست گذاشتید با پینگ 1 و 0 که به علت فیلترینگ و فاصله بسیار زیاد همچین پینگی اصلا امکان نداره و مشکل از اسپیدتست بود ولی اصرار میکردید که درسته
حاجی تو که نتت عشقه.از ترکیه وارد میکنی بدون فیلترینگ با سرعت خدا.خوش به حالت.هنوز داریش.میشه یه اسپید تست بزاری.دلمون لک زده واسه سرعتت.آره داداش.اینم داره مردومو توو چاه میندازه.حالا یه حالی بهش دادن.داره واسه شرکته تبلیغ میکنه.حاضرم شرط ببندم کسایی که غیر از ایشون از آی نت گرفتن همشون سرعتشون همونی هست که باید باشه چون سرویساش همش نامحدوده:31: من توو تاپیک خودش بهش گفتم.ملتو گول نزن.خدا رو خوش نماید.توو کتش نمیره.ورداشته کارمندای شرکتم اورده توو تاپیکش:31: هم دستم پیدا کرده.به صورت ضربتی و گروهی گول میزنننقل قول:
منم نزدیک بود 300 هزار تومن واسه آنتن و 40 تومن هم واسه کابل و هزینه نصب پول بدم ولی به محض این که فهمیدم هر سرعتی همونه سریع قرارداد رو کنسل کردم وگرنه الان یه آنتن 300 تومنی رو دستم مونده بودنقل قول:
میگم خوب یادت مونده ها اون ترکیه خواست کلاه برداری کنه الان از هلند میگیریم تست هم گرفتم تو همین جا میذارم
آره داداش.بزار.من فقط منتظرم یه برفی بارونی.چیزی تهران بیاد.این نتش داغون شه.دیگه سرو کلش اینجاها پیدا نمیشه:31::31::31:نقل قول:
الان شلوغه واسه همین سرعتا اومده پایین ولی مواقع خلوت 3 4 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنه
اینم یه تست دیگه
اینم چرت بود اصلا از IDM عکس میذارم
200 مگ توو زیر 1 دیقه.چه حالی میده:19:نقل قول:
نقل قول:
اقا نوش جونت
گواراي وجودت
من هم که هنوز با اين دايل اپ کوفتي ور ميرم
هنوز نتونستم ISP دلخواهمو پيدا کنم
از بس که همشون اشغالن
به امید روزی که اینترنت های خوب بالای 3 4 مگابیت با قیمت ارزون برای همه باشه:7:نقل قول:
راستی من که از صبانت دل خوشی نداشتم (سرعت شبانه خیلی میترکوند میشد 40 کیلوبایت) ولی واسه شما که خوب بود چرا پس دادی؟
ممنون اين که ارزوي همه است ولي....:41:نقل قول:
در ضمن من تو تبريز از اول ميخواستم که اکثر ISP هارو تست کنم ببينم کدوم بهتره
الان هم 5 تا شو تست کردم هيچ کدوم سرعت صبا رو نداشته که 2 مگ بوده
هيچ کدوم پينگ مکس نت رو نداشته که خيلي عالي بوده
هيچ کدوم هم شبانه شاتل رو نداشته(از 1 تا 8)
ولي الان هم موندم که بين اينا کدومو انتخاب کنم البته بين صبانت و مکس نت(مال تبريزه):41::41:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
اين هم تست 128 دوستم تو صبانت
اینم داتک 128 با محدودیت 9 گیگ ما:
یحتمل من رکورد رو بزنم :31:
و اینک با افتخار معرفی میکنم
پارس افلاین
256
چطوره؟
ركورد داري تو گوشي فكر كنم.نقل قول:
اره ولی این کمترین سرعتیه که داشتم ولی پینگ بالای 3000 م داشتم
اینهم تست جدید با اینترنت 256 مخابرات اردبیل
سلام
چی چیجوری واسه بهضی ها 128 ولی 1مگ در ثانیه میگیری ولی واسه که 256 همش 120 کیلو بر ثانیه میگیره؟؟؟؟؟
512 محدود ارم نت
کلا نمیدونم چرا اینترنت تبریز مشکل دارهنقل قول:
2 هفته ای میشه که اینترنت تبریز بدجوووور داغون شده
بدجور
من تو 2 سال اینجوری ندیده بودم:41::41::41:
اینم از وضع ما .سرویس 256
جعمش کنن هم خیال خودشونو راحت کنن هم ما رو
مال من تا دیشب با وی پی ان مشکل داشت.خودش زیاد اذییت نمیکرد.امروز که دیگه همش time out بود:41:نقل قول:
سرعت من بدون vpn
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
سرعت من با Vpn
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
این هم یه تست دیگه
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
این هم یکی دیگه هر دقیقه یه جوره
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
این دفعه واقعا ترکوند خیلی حال داد بهم
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
این یکی دیگه آخرشه
ایول خوشم اومد.نقل قول: