به قول دوستمون امیدوارم این مشکل فقط واسه این چند روز باشه و به عید کشیده نشه :41:نقل قول:
Printable View
به قول دوستمون امیدوارم این مشکل فقط واسه این چند روز باشه و به عید کشیده نشه :41:نقل قول:
پیتگاتون چه خوب شده جریان چیه ... منم مخابراتم اما اینطور نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اختلال سراسری هست و پورت 443 هم بسته شده کلا ( مربوط به HTTPS )
چون اون سرور داخلی هست پینگ رو با 4.2.2.4 بسنجیدنقل قول:
موقع گرفتن تست نتیجه ی سرورهای داخلی با مثلا سرور ترکیه خیلی تفاوت هست
مخابرات به کاربران خانگی خط 1 مگابیت هم میده ؟
آره اشتراک 1mb هم واگذار میکنه :46:نقل قول:
1 مگ میخوای چیکار؟ :دینقل قول:
مخابرات به کاربران خانگی خط 1 مگابیت هم میده ؟
هنوزم نمیشه وارد یاهو میل و جی میل شد
خدایا ما کجا زندگی می کنیم
هر جای دیگه ای اگه این اتفاق بیافته حداقلش استعفای وزیره
حالا عمدی هم باشه ...
عادت خیلی مسخره ای شده خدایی!
تو که می دونی من چقدر برای ارشد تلاش کردم :31: می خوام بعد از آزمون کلی فیلم دانلود کنم تلافی این چند ماهی که فیلم ندیدمو در بیارم :31:نقل قول:
------------------
یعنی بدون دردسر بهم 1 مگ میدن ؟ همینجوری برم دفتر مخابراتی بگم 1 مگ می خوام ؟؟
[QUOTE=
[/COLOR]آره. فکر کنم بی دردسر باشهنقل قول:
همه ایمیل ها بسته است.نقل قول:
یاهو و جیمیل و حتی هاتمیل.
نمی دونم ایمیل های دیگه ای هم هست که باز باشه؟
هیچی،هیچی، فقط با VPN یاهو رو میشه باز کرد......... :9:نقل قول:
پای پول وسط باشه 10000 مگ هم میدن!نقل قول:
تو که می دونی من چقدر برای ارشد تلاش کردم می خوام بعد از آزمون کلی فیلم دانلود کنم تلافی این چند ماهی که فیلم ندیدمو در بیارم
------------------
یعنی بدون دردسر بهم 1 مگ میدن ؟ همینجوری برم دفتر مخابراتی بگم 1 مگ می خوام ؟؟
جالب اینجاست با ساکس هم پورتای SSL رو بستن!
عجب فناوری!!!!!!!
اگر میخواید وصل بشید بدون مشکل یا وی پی ان یا Socks 5
دوست من شاید خیلی ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما این Socks 5 چی هست اصلا ؟نقل قول:
کارش مثل همون چیز پی انه ؟ و نحوه استفاده ازش همونجوریه؟
سرعتش چطوره ؟
دوستان به نظر من کم شدن سرعت اینترنت و قطع شدن ارتباط با سایت های یاهو و.... همه به خاطر تدابیر امنیتی و مقابله با افراد ضد انقلابه که از این وسیله برای تبادل اطلاعات و خرابکاری در 22 بهمن ممکن بود استفاده کنند.
در واقع من از خبر گذاری تابناک خواندم که نوشته بود تمامی صفحات وبی که از تکنولوژی انتقال امن داده به روش Https استفاده میکنند به یک دلیل ناشناس بسته شدند.یاهو جی میل تانگل و هزاران سایت دیگر از این روش استفاده میکنند.
نمیدونم این وسط خبر گذاری بازتاب چی گفته بود که فیلترش کردند.اوایل پاییز هم که خبر گذاری آینده نیوز رو به خاطر افشای ساز و کار مافیای نفت ایران فیلترش کردند که گفته بود چقدر از نفت ملت رو افراد خاصی میفروشند و پولش رو صرف مصارف شخصی میکنند.
پس اگر فردا این سایت پی سی فروم رو هم فیلتر کردند تعجب نکنید!!!
نقل قول:نقل قول:کاملا درسته تمام ایملها بسته شده من حتی با ساکس هم تست کردم باز نشدنقل قول:
خدا به دادمون برسه چه بلاهای دیگه ای قراره سرمون بیاد :19::19::19::19:
اگر تعریفش رو بخوای ، socks ها نوعی از پ-روکسی . که میشه از طریق اون به کامپیوتر یا سرور دیگه متصل شد . و از طریق اون به دنیای اینترنت متصل شدنقل قول:
البته به صورت تخصصی تعریفش زیاد هست .
فعلا دارای 2 ورژن هست . 4،5 که 5 جدید تر هست .
با این سرویس کارای زیادی میشه کرد اما ما به عنوان چیز شکن و وی پی ان ازش استفاده میکنم . میتونی مثل وی پی ان اون رو از سایت های مربوط بخری
الان که باز شده مشکلی نداره بدون ساکس یاهو و جیمیل باز میشه
برای من که همچنان باز نمیشه.نقل قول:
البته صفحه اول جیمیل اومد ولی وارد نشد
بقیه هم نمیاد.
اشتراکم داره تمام میشه:19::19:
قبلا نامحدود از حسابگر داشتم که گرونش کردن:19::19:
حالا می خوام محدود بگیرم
از کجا بگیرم که سرعتش بالا باشه
پارس آنلاین بدک نیستنقل قول:
یه معجزه
انگار بالاخره پرداخت اینترنتی مخابرات راه افتاده
کد:http://tcnet.ir/
baba zahmat keshidaaaaanنقل قول:
مرسینقل قول:
همین الان آنلاین شارژ کردم
فکر کنم هر سرعتی رو که بخوای اینجا میتونی بدون دردسر بگیرینقل قول:
سـلام.
دوسـتان الان خـواستم ایـن پـرداخت آنـلاین رو تـست کـنم ولـی نـشد(!) و پـیغام زیـر رو مـیده :
کاربر مورد نظر یافت نشد
ولـی بـا شـناسه کـاربری دوسـتم چـک کـردم ،درسـت بـود! :
دوسـتان بـنظرتون مـنتظر بـاشم تـا درسـت شـه یـا بـهشون زنـگ بـزنم ؟؟!.
مـوفق باشـ:40:ـید!.
سلام سجاد جاننقل قول:
بهشون زنگ بزن که ببینن مشکل کجاست من خودم چک کردم درست بود :20:
من برا خودم 0 گذاشته بودم اول شماره و می گفت یافت نشدنقل قول:
بدون صفر که زدم آورد
توهم اگه نمیاره یه زنگ بزن 1899 ببین چی میگن منگلا
آره. تا 2048 هم اشتراک میده :10:نقل قول:
دوستان من اگه بخوام از حسابگر کوچ کنم بیام مخابرات چند روزه وصلش میکنند؟
اشتراک های نامحدود مخابرات یک به هشته یا یک به ده؟؟
احتمال زیاد یک روزه بترکه 2 روزه وصلهنقل قول:
یک به هشته :20:
بسیار خب گویا بعد از گذشت دو روز از 22 بهمن بالاخره یادشون افتاد پورت های https رو باز کنند و حالا دوستان بدون استفاده از ساکس و وی پی ان میتوانید راحت در سایت های پست الکترونیکی وارد شوید.
سلام به همگی
به به بالاخره پرداخت
آنلاین راه افتاد
یه سفر کوتاه به شهر خرم اباد داشتم یکی از فامیل ها از مخابرات که تازه سرویس adsl راه اندازی کردن سرویس 128 گرفته
باورم نمی شد سرعت دانلودش تا 70 80 می رفت:21:
سه ماهه 128 رو 30 تومن گرفته بود که از کرمانشاه ارزون تره
ولی کیفیتش در باز کردن صفحه ها بد بود و پینگ بالا داشت
حالا قسمت جالبش اینجا بود که کاذبذ خانگی بالاتر از 128 نمی دادن!!!!!!!:31:
خدا از سرویس ها هم قسمت ما کنه البته با پینگ پایینش
آره بالاخره بعد از سال ها تلاش و همت پرداخت آنلاین راه افتاد:
فقط این همه سلیقه توی طراحیش منو کشته !!!
سلام
کسی از تعرفه های اینترنت آسیا تک خبر داره؟؟
سلام به همشهری های عزیزم :11:
امروز رفتم که از مخابرات سرویس 1 مگ بگیرم که گفتن برای مرکز مخابراتی امام پورت خالی ندارن :41: ، اسمم رو همونجا نوشتن و ازم شماره تلفن هم گرفتن که هر وقت پورت جدید نصب کردن باهام تماس بگیرن :31: ، طرف میگفت ممکنه تا بعد از عید طول بکشه، منم پا شدم رفتم شرکت حسابگر که ببینم قیمت سرویسهای نامحدودش چطوریه، با کمال تعجب دیدم سرویسهای ویژه نامحدودش قیمتهاش ارزونتر از مخابرات هست :18: ، لطفا هرکدوم از دوستان که از این سرویس ها استفاده میکنه درباره کیفیت و سرعت دانلودش توضیح بده که بقیه دوستان هم استفاده کنن، لطفا بگید که از چه مرکز مخابراتی هم خدمات میگیرید چون ظاهرا پهنای باند مراکز مخابراتی متفاوت هست و تا جایی که اطلاع دارم پهنای باند مرکز مخابراتی امام بالاتر از بقیه هست و طبیعتا سرعت نسبتا بهتری هم داره :20:
یک عکس هم از قیمتها گرفتم که اینجا میزارمش:
همونطور که میبینید نسبت اشتراک 1 به 10 هست، نسبت اشتراک در سرویسهای مخابرات 1 به چنده؟؟
البته روی مخ یکی از بچه های بخش پشتیبانی یکمی کار کردم :21: و نتیجش این شد که گفت توی مرکز مخابراتی (...) که خودش استفاده میکنه سرعت سرویس 1 مگ بین 80 تا 90 کیلوبایته و پینگش هم 400 تا 500 هست، میگفت از سرعت مرکز امام خبر نداره ولی احتمالا بین 100 تا 110 باید باشه، ممنون میشم بقیه دوستان هم که سرویس مشابه دارن از خطشون تست بگیرن و نتیجه رو اینجا بزارن :20:
در ضمن میگفت که یک ماهه هم میدن و مجبور نیستم حتما سه ماهه بگیرم
به نظر شما همین سرویس رو بگیرم یا صبر کنم و از مخابرات بگیرم؟؟
دوست عزیز اگه قصد کم کردن وزن رو دارین حتما از حسابگر اشتراک بگیرین.با توجه به پینگ فاجعه اش و قطعی های اعصاب خورد کنش قطعا بعد از یک ماه ده کیلو تضمینی کم میکنی :13:
از دیال آپ استفاده کنی از حسابگر بهتره
دوست عزیز من الان بیشتر از دو ساله که دارم از حسابگر سرویس 1 مگ حجمی میگیرم، وزنم کم نشده و اضافه هم شده :31: ، بی نهایت هم ازش راضی هستم، اینم تست سرعتی که چند روز پیش گرفتم:نقل قول:
شما انگار پست قبلی من رو کامل نخوندید، اونجا گفتم که سرعت حسابگر برای مرکز مخابراتی امام عالی هست و برای بقیه مراکز تعریفی نداره و متوسط رو به ضعیف هست، احتمالا شما هم از مرکز مخابراتی دیگه ای خدمات گرفتید ، من توی محدوده همین مرکز مخابراتی هستم ، حالا سوال من اینه که آیا سرویس های ویژه نامحدود حسابگر هم کیفیت مناسبی دارند یا خیر؟؟