سلام همگی
آیا ممکنه این بازی رو آنلاین زد؟یا لن؟
مثل call of duty 4؟
برای pc
اگه میشه راهنمایی یا آموزشی چیزی براش بذارید.
ممنون
Printable View
سلام همگی
آیا ممکنه این بازی رو آنلاین زد؟یا لن؟
مثل call of duty 4؟
برای pc
اگه میشه راهنمایی یا آموزشی چیزی براش بذارید.
ممنون
میشه ولی مثل cod4 نیست هرکی خواست بازی کنهنقل قول:
باید cd key داشته باشی:46:
یعنی کلا نمیتونم بازی کنم با این نسخه ی کرک شده؟نقل قول:
هیچ راهی نیست؟!حیف شد این بازی رو خیلی دوست دارم...:41:
+
میتونی اطلاعاتی از cd key بذاری؟مثلا قیمت و از کجا میتونم تهیه ش کنم؟
سلام عجب بازی هست ها خدا وکیل!!:31:
اگه براتون زحمتی نیست راهنمای قدم به قدم فارسی همین بازی رو بزارین ممنون.:31::31::31:
نه، متاسفانه هیچ راهی جز cd key نیست (چندتا پچ و کرک هم واسش اومد که تقلبی بودن) :41:نقل قول:
خب این cd key رو از کجا بخریم؟
یه سایت بگین please
با سلام:20:
چطور میشه از چتری که در گوشه ی سمت چپ تصویر که به تعداد 15 هست استفاده کرد. آیا برای پرش می باشد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا دقیقا راهنمایی کنید. من PS3 دارم.:41::41::41:
ممنون.:40::40::40:
چتر ؟ تو assassins creed ؟ من که ندیدم بیشتر توضیح بده.نقل قول:
یک چیزی مثل چتر یا شایدم من نمی دونم منظورم بعد از اتمام داستان یک چیزی در گوشه ی سمت چپ تصویر به شکل چتره یا کیسه که نمی دونم کارش چیه .البته منظورم با باروت ها یا تیر کمان و به تعداد 15 می باشد و وقتی به آهنگری می ری در کناره چاقوهای پرتابی هست.:41:
و یک چیزه دیگه اگر کسی راهنمای قدم به قدم و فارسی بازی رو داره لطفا قرار بده چون در بعضی جاها برای گرفتن 10پر باید با پرش خیلی بلند بپری وگرنه نمیشه حداقل که من نتونستم تمام 10پر رو بگیرم .:41:
ممنون بخاطر همه چیز:40::40::40:
من پی سی دارم ولی یه راهی میگم شاید شد.نقل قول:
وقتی از یه بلندی میپری پایین با همون کلیدی که از شمشیر استفاده میکنی(ضربه زدن رو میگم...وقتی داری دشمن رو میزنی با کدوم دکمه این کارو میکنی؟...اونو میگم)باید بزنی تا چتر رو باز کنه.
توی پی سی که اینطوریه و فکر کنم توی کنسول هم باید همینطور باشه..
اگه اشتباه گفتم باید ندونید که تا به حال این رو توی کنسول بازی نکردم...ولی خواستم کمکمتون کنم:20:
تو assassins creed منم نديدم از بالا ميپري پايين خودش عين ادم ميفته تو اون گاريه :31:نقل قول:
اين جديدشو هنوز بازي نكردم به احتمال زياد اگه داشته باشه با همون كليك ماوس فكر كنم :31:
بعد از پریدن و رو هوا با ماوس چپ کلیک کنید چتر باز میشه(البته چون خیلی وقته بازی نکردم شاید هم راست کلیک):31:
آره با چپ کلیده ولی این دوستمون ps3 داره.............نقل قول:
از همه ممنون بخاطر راهنمایی.:40::40::40::40::40::11:
1-فقط یک چیز دیگه ، گزینه sell در مغازه ها چیست یعنی منظورم در طول بازی وسایلی بدست میاری که می تونی فقط بفروشی بدون اینکه چیزی رو از دست بدی یا مثلا سلاحی رو که از دشمنان گرفتی یا خودت داری می تونی بفروشی .
2-بعد چگونه میشه شمشیر خودت رو با سلاح دشمنان عوض کرد طوری که سلاح اونا برای همیشه(نه اینکه فقط در دستت(مشت) باشه)مال خودت بشه.
باز هم بخاطر کمک سریعتون ممنون.:40::40::40::40::40::11:
1-بله وسایلی که sell میکنی هیچ کاربردی واسه خودت نداره ولی اگه بفروشی بهت پول میدهنقل قول:
2-همچین چیزی امکان نداره اگه میخوای مال خودت بشه باید بری بخری شون
1-آره ولی بعضی هاشون برای بعضی سلاح ها لازمن..نقل قول:
به نظر من نفروشی بهتره...فکر نکنم قیمت زیادی داشته باشه.......................
اینم حرفیهنقل قول:
(zaghan جان فقط میخواستی ما رو ضایع کنی دادش راستی واسه حرفی که زدی میشه یه مثال بنویسی؟)
این حرفا چیه دادا:31:نقل قول:
یادم نیست...اون موقع کجا خوندم یا کی بهم گفت که نفروشی بهتره...فکر کنم برای سلاح ها یا چیزایی که مغازه های اطراف خونه مون دارن لازمه(به صورت جایزه یا چنین چیزی... اگه یادت باشه مثلا عکس چکش داخل یه مربع سفید بود...اونو میگم).
مگه قیمتی هم دارن؟(همین چیزهایی که میتونیم بفروشیم)
(مخلص شما امین هستم:11:)
شوخی کردم دادانقل قول:
شما خودت استادی
ما بچه ها حالا خیلی تا شماها راه داریم.
سلام ببخشید دوستان من 1 سوال در مورد اساسین 1 دارم
میشه بفرمایید سیو های بازی کجا میره مسیرش کجاست
ممنون میشم اگه جواب بدین
به به سلام سینا چطوری اینجاس تاپیکش:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این چترو که میگین از کجا باید گرفت؟
سلام
تو صفحه اول برای من میزنه 69 درصد بازی رو رفتم
داخل مپ که میرم میزنه 100 درصد Rom رو رفتم
اون لباس گرگی رو هم گرفتم
هیچ چیز دیگه ای هم تو نقشه نیست که بگیرم حتی پرچم هم دیگه نمونده که بگیرم.
چکار باید بکنم؟
یه سری وسیله رو هم که میخواستم بگیرم میگه باید شاپ کوئست هارو کامل کنی.
نگاه کردم شاپ کوئست رو دیدم یه سری چیزا رو اول باید بگیرم که فکر کنم تو جعبه هاست که خوب مشخص نیست تو کدوم چیه.
سلام
من بازیو تموم کردم ولی بعضی از مراحلو 50% رفتم
یکیش هم مرحله ی Guardian Of Forli هست
(Squence 4 .. مرحلۀ 4)
نوشته Full Synchronization: Achieve a kill streak of at least 5 guards
ولی من نمیفهمم منظورش چیه
با سربازا میجنگم اما وقتی تایمر تموم میشه مینویسه 50%:41:
چکار کنم :41:
سلامنقل قول:
باید پنج نفر از گارد دشمن را پشت سرهم بکشید البته بدون اینکه ضربه بخورید.
منظورتون از پشت سر هم یعنی سریعه ؟؟ یا میشه مکث کنم ؟؟نقل قول:
وبا شمشیر بهتره یا با هایدن بلید؟؟
با شمشير بهتره بايد 5 نفرو گزري بکشي که ضربشون بهت نخوره يا از پشت نگيرنت بهتره از بدل زدن استفاده کني (همون که با کليک راست بعدش چپ جا خالي ميده) :20:نقل قول:
راستي بايد هر 5 تا ضربت اونارو بکشه يعني نبايد ضربه که ميزني رو اونا دفع کنن
از لئوناردو داوینچی با انجام مراحل مربوط به خودشنقل قول:
سلام بچه ها من این بازی رو قبلا تموم کردم الن دوباره دارم میرم
رسیدم به یه جایی ک تو مپ علامت تعجب زده ولی وقتی میخوام برم اون قسمت اون جا هنوز باز نشده یعنی نمیتونم برم اون قسمت باید چی کار میکردم این جارو مراحل دیگه رو تکمیل کنم ؟ راستی اون دفعه هم نفهمیدم در اون جای مخفی که با گرگ طلایی تو مپ نشون داده شده چه طور باز میشه :31:
راستش قسمت اول سوالت رو نمیدونم :31:نقل قول:
ولی برای باز کردن دری که علامت گرگ طلایی داره باید همه مراحل مربوط به اون گرگ ها رو تموم کنی ( اگه اشتباه نکنم اون مراحل با علامت گرگ خاکستری تو نقشه مشخص شده)
اهان :31: اون قسمتم فهمیدم چه کار کنم دستت درد نکنه راستی ای یارایی که نجات میدم رو چه طوری میتونم اپدیتشون کنم ؟ یعنی پاورشون چه طور میره بالا ؟نقل قول:
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
یه چی دیگه تو اون گرگ اخریه چی هس حالا ؟ :31: ارزش داره این همه بدوام دنبالش ؟
خواهش میکنم :31: وقتی یار جمع کردی باید بفرستیشون ماموریت که xp بگیرن، هرچقدر بیشتر xp بگیرن بیشتر میتونی آپدیتشون کنی، تو نقشه یه جاهایی با علامت اساسین ها مشخص شده که اگه بری اونجاها میتونی منوی یارات رو ببینی ( شبیه لونه کبوتره و وقتی کنارش میری میگه کدوم دکمه رو بزنی که بره تو منو بعدش هم که دکمه رو میزنی یه کبوتر میاد رو دستت و میره تو منو)نقل قول:
تو اون علامت گرگ زرد یه لباسه که قسمت مهمش چاقویی که میگیره (با چاقو جدیده چند تا فن متفاوت میزنه) به نظر من که می ارزه
سلام دوستان ! کسی هست save بازی رو تا 30% داشته باشه ! آخه قبلا یه بار تا 30% رفتم و پاک کردم اما الا پشیمون شدم و دوباره میخوام شروع کنم !
خب من دیگه همه مراحل رو رفتم همه جا ها رو هم خریدم فقط موند اون اقا گرگ طلایی :31:
کسی نیست save بازی رو از 30% بهم بده ؟
هاه گرگه رو هم تموم کردم کاش یه زره تنوع داشت بازیو پاک نمیکردم :د حیف شد نسخه جدید کی میاد ؟
ایکس باکسمو آپدیت جدید کردم این دیگه کار نمیکنه این بازی منظورمه یک بار تمومش کردم بازم خواستم برم دیدم کار نمیکنه
باید نسخه پچ شدشو تهیه کنینقل قول:
موقع خرید حتما تاکید کنید که پچ شده باشه
گرگ طلاییو؟چطوری رفتیش؟نقل قول: