سلام بچه ها
میخواستم بدونم بازی برای pc منتشرشده یا نه ؟
Printable View
سلام بچه ها
میخواستم بدونم بازی برای pc منتشرشده یا نه ؟
چقدر صفحات تاپیک زیاد شدن!
این لینکی که من در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم کاملا سالمه و بازی کامل هست!
منتها فعلا کرک بازی نیومده ..
موفق باشید
سلامنقل قول:
اکی حله. با اینکه یه مقدار مسیرم دوره ولی یه سر میرم پیشش. البته ما با کوچه هشتمیه ایاق شدیم با شهرام زیاد میونه ای ندارم. راستی تاپیک نمیخواد منتقل بشه ؟ بازی به طور کامل ریلیز شده درسته که هنوز کامل به دست همه نرسیده اما لینک هاش اومده و عده ای هم بازی کردن .
کد:http://reza5488.dl.rapidbaz.com/Nc32/OneDDL.com_Fifa11PC.part1.rar
کد:http://reza5488.dl.rapidbaz.com/Nc3f/OneDDL.com_Fifa11PC.part2.rar
کد:http://reza5488.dl.rapidbaz.com/Nc3Y/OneDDL.com_Fifa11PC.part3.rar
اينم لينك رپيدبازکد:http://reza5488.dl.rapidbaz.com/Nc3o/OneDDL.com_Fifa11PC.part4.rar
یکی بگه بازی واصه pc الان میشه از جایی گرفت ؟
نسخه ایکس باکس ریجن pal انگلیسی هم بالاخره توی بازار اومد ( البته من مشهدو فقط خبر دارم ) .
نقل قول:
سلام
من رفتم برا pc قیمت کردم 60 تومن . مخصوص خوده کامپیوتر روشم نوشته بود . microsoft xbox 360 controller wireless for windows. البته نخریدم رفتم خوده ایکس باکشو خریدم. من وقتی بزنه به کلم اینجوری میکنم دیگه. ( اینم بگم که هیچ برنامه ای برای خریدش نداشتم اما وقتی قیمت کذایی دسته رو فهمیدم زد به کلم کل کنسولو گرفتم.)
مشهد کجا آورده؟درمورده pc جایی خبر ندارین ؟آورده باشن؟نقل قول:
دوستان از بچه های تهرانی کسی امکانش رو داره که بازی رو با پیک بتونه برامون بفرسته؟
فکر نکنم اینجایی که میگم برای pc بیاره اما یک ساعت دیگه که رفتم حتما ازش میپرسم .نقل قول:
bebinam mage ba dasteye pc nemishe bazi kard? l
نقل قول:
آقا یکی خبرشو بده ببینیم انقلاب پیدا میشه یا نه!
چه قدر این نمرات پایینه.اگه به fifa اینارو دادن پس به pes چند میدن؟نقل قول:
گزارش مستقیم از میدون انقلاب :46:
من الان کافی نت دور میدون هستم ... هنوز از بازی خبری نیست :41:
دوستان من شنیدم نسخه PC این بازی فرقی با نسخه 360 Xbox نداره!
آیا این قضیه درسته؟
نقل قول:
اینا باید نمرات نسخه pc باشه
نسخه ps3 و x 360 میانگین نمراتش بالای 9.5 بوده
این فکر کنم برای نسخه پی سیه. چون IGN به نسخه کنسولی 9.5 دادش نه 8.5!نقل قول:
چه قدر این نمرات پایینه.اگه به fifa اینارو دادن پس به pes چند میدن؟
البته نسخه پی سی بازم نسبت به سالای قبل خیلی بیشتر امتیاز گرفته. اون فیفا کارنت پی سی در سالای قبل در حد مثلا امتیاز 6 بودش
نه دیگه اینجوری نیستنقل قول:
دوستان من شنیدم نسخه PC این بازی فرقی با نسخه 360 Xbox نداره!
آیا این قضیه درسته؟
فیفا 11 پی سی تقریبا همون فیفا 10 کنسوله با یکمی تغییرات...
فیفا 11 کنسول مشخصه که بهتره
ولی کیفیت فیفا 11 پی سی هم خیلی بالا ِ و نسبت به سالای قبل خیلی فرق داره. مطمئنا برای پی سی هم خیلی می تونه راضی کننده باشه
واسه چیشو ؟ کنسول یا پی سی ؟نقل قول:
دوستان از همتون این خواهش رو دارم که سریع برین این لینکی که میگم و به بازی نمره ی 10 بدین
کد:http://www.gamespot.com/ps3/sports/fifasoccer11/index.html?tag=result;title;2
نه این امتیازات برای ایکس باکس هستش. IGN US بهش داده 8.5 ولی UK داده 9.5نقل قول:
این فکر کنم برای نسخه پی سیه. چون IGN به نسخه کنسولی 9.5 دادش نه 8.5!
البته نسخه پی سی بازم نسبت به سالای قبل خیلی بیشتر امتیاز گرفته. اون فیفا کارنت پی سی در سالای قبل در حد مثلا امتیاز 6 بودش
برای PC. البته فروشگاه سایت گذاشته، ولی تاریخ تحویل ننوشته. دوست ندارم 2-3 روز هی چشم به در باشم.نقل قول:
هر کس خواست من نسخه پی سی رو گرفتم براش ارسال میکنم!ولی تهران نیستم و هنوز کرکی هم ارائه نشده برا بازی:8:
نقل قول:
مگه ارزش نمره 10 داره که بریم 10 بدیم !!!!
8 هم زیاده شه ...... به قول دوستان نمره کم بدین تا سری بعد روش کار کنن.... نه 10 بدین سری بعد عددشو عوض کنن...
fifa 12 copy fifa11
نقل قول:
چه ما نمره بدیم چه ندیم اونا هر سال به وعده هاشون عمل میکنن مثل سازندگان pes که نیستن که همه ی ما ها رو بلا نسبت ....... فرض کرده و هر سری فقط شماره ها رو عوض میکنه
بعدش
شما بر چه اساسی میگی 8 از سرشم زیاده ؟!!!!!!!!!!
اصلا حوصله کل کل رو ندارمو نمی خوام روز به ای خوبی(که فیفا اومده) رو خراب کنمو تاپیک منحرف بشه ولی بد نیست با منطق حرف بزنید
وقتی هنوز اونو درستو حسابی بازی نکردید نمی تونید در مورد امتیازی که باید بگیره اظهار نظر کنید :)
راستی جو گیر هم نشو من نگفتم که PES خوبه..... (ولی فقط PES 2011 )نقل قول:
FIFA Soccer 11 ReviewsIGN ** 8.5 / 10
Eurogamer ** 8 / 10
1UP ** B
اینم نمره های PS3 هست تا آلان.... ! ! !
وقتی که IGN نمره کیلویی میده 8.5 داده برای همون گفتم 8 خوبشه..... ! ! !
به نسخه PC هم تا حالا نمره ندادن....
چند صفحه قبل هم نمره عکس گذاشته بودن که نمره های XBOX360 بود....
نقل قول:
سایت IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد . واقعا حق این بازی کمتر از اینم نیست .
نسخه 9 در مجموع نمره 8.7 گرفت نسخه 10 نمره 9.1 گرفت و این نسخه 9.5 با این روند نسخه 12 باید نمره ای حدود 9.9 بگیره .
احتمالا امسال هم این بازی جایزه ها و تندیس ها رو یکی یکی درو میکنه و عنوان بهترین بازی ورزشی سالو به خودش اختصاص میده .
با این اوصاف که شما میگید بازی نسبت به پارسال افت چشمگیری داشته و پسرفت کرده
کسی میدونه این بازی برای فروش اومده یا نه؟
مگه امسال فیفا 11 برا pc نکست نیست ؟نقل قول:
پس فیفا 11 pc با فیفا 11 کنسول نباید فرق داشته باشن.
اینجوری که شما گفتین باید فرق داشته باشن.
یکی میتونه کامل توضیح بده.
ممنون.
خب مشخصه دیگهنقل قول:
وقتی این همون فیفا 10 کنسول( و Fifa world cup) هست معموله نکست جن هستش دیگه!
فیفا 11 کنسول هم یه سری خصوصیات اضافی داره که فیفا 11 پی سی نداره
در مورد این خصوصیات توی این تاپیک قبلا خیلی صحبت شده
بچه ها چرا یکی جواب نمیده؟؟؟؟؟
بازی برای ایکس باکس ریجن جی اومده؟؟؟؟ حتی تو تهران!!!! حاضرم برای 2-3 روز زودتر گرفتنش تا تهران هم برم...
کسی از کرج بازی رو برای پی سی گرفته؟؟؟ اگه آره بگه از کجا ما هم بریم بگیریم....
پس یعنی من که 360 دارم بهتره برا 360 بازیو تهیه کنم ؟
حالا این خصوصیات مهم هستن یا نه ؟نقل قول:
فیفا 11 کنسول هم یه سری خصوصیات اضافی داره که فیفا 11 پی سی نداره
اره بهتره نسخه 360 رو بازی کنینقل قول:
من یک ساعت پیش بازیو گرفتم سرعت بازی یک مقداری نسبت به دمو کمتر شده . دقت پاسهای دستی هم کمتر شده حالا نمیدونم بخاطر پروپاسینگه یا چیز دیگست . بازی خیلی واقعی تر شده نسبت به نسخه قبل .
نقل قول:
آقا حسین این بازی که الان شما گرفتی فکر کنم لینک دانلودیه یعنی از اینترنت دانلود کردن زدن رو دی وی دی، چون هنوز بازی رسما ریلیز نشده، درست میگم؟؟
بعدش ما توی نسخه های قبلی اول بازی می تونستیم همه ی زبان هی از english گرفته تا espanol و deutch انتخاب کنیم، حالا این بازی که شما گرفتی چه جوریه؟ اون select language اول بازی رو داره یا ندارش دیگه؟؟
حسین حملات cpu به سمت دروازه چی؟ درست شده؟ یا همش میخوان تک روی کنن؟نقل قول:
من یک ساعت پیش بازیو گرفتم سرعت بازی یک مقداری نسبت به دمو کمتر شده . دقت پاسهای دستی هم کمتر شده حالا نمیدونم بخاطر پروپاسینگه یا چیز دیگست . بازی خیلی واقعی تر شده نسبت به نسخه قبل .
سرعت بازی چقدر کمتر شده؟ شما روی نورمال بازی میکنی؟ (سرعت بازی)
حسین جان شما نسخه pc رو گرفتی یا کنسول؟نقل قول:
اگه تاپیک مجزا بشه دیگه این اسپمهای منم کم میشه
آره اینو از اینترنت دانلود کردن پنج تا زبان هم توش وجود داره . سه تا زبان هم برای گزارشگری وجود داره .نقل قول:
جالب داور رو هم میشه خودمون انتخاب کنیم .
سایت زیر واسه فروش آورده به نظر تون چطوره ارزش خریدن داره یا نه؟
کد:http://shop.iranget.com/fifa-11/
نقل قول:
با این اوصاف، این بازی دانلودی با اون بازی که دو سه روز دیگه ریلیز میشه فرق داره یا اصلا به هیچ وجه فرقی نمی کنه؟