این همه نبودم.....یکی نگفت این مردست.؟..........زندست؟
منم تا پینگم درست نشه نمیام.........
بابای:دی
Printable View
این همه نبودم.....یکی نگفت این مردست.؟..........زندست؟
منم تا پینگم درست نشه نمیام.........
بابای:دی
سلام اومدم یه پست مفید بدم آقا سجاد نتونه دکمه ی قرمز رو فشار بده :31: امشب توسرور یه بازی 4 نفره کردیم منو slam va nefle va maxlag داشتیم بازی میکردیم متن شم این بود "این دخمله اینجا نشسته گریه میکونی قربونش برم فداش بشم با صدای چی با صدای خر " :31:که یهدفعه بابای دخمله رسید ناروتو رو میگم اومد گند زد به بازیمون دمو هم دارم
(اصلا از دست ندیدنا )
در نهایت باید بگم : خدایااااااااا این endless رو از ایرانی ها نگییییییییییر
کد:http://www.up.--------.com/images/w7lxpie4a5ke0pnx2pc.rar
بابا کجا بودی یه عالمه پیش خودمون گفتیم این پسر (دختر ) کجاست مرده یا زندستنقل قول:
بعد من گفتم این احتمالا به خاطر اینکه پینگا بالاست نمیاد تا پینگ ها هم درست نشه نمیاد به جونه خودم راست میگم اصلا ناروتو هم بود
(الان سجاد دکمه قرمزرو فشار میده
تو اصلا مگه میای که حالا میخوای بری ؟نقل قول:
من تکذیب میکنمنقل قول:
من نه لورد میشناسم نه ممد میشناسم نه صغرا میشناسم نه کبری
از کجا میدونی؟ شاید اومدم :دینقل قول:
سلام دوستان ألبي ميگذره؟من فعلا اندر مسافرتم.تا سه هفته نميام
من فقط يه سوال ذهنمو مشغول كرده
Soha the best چرا دوست داري برزيل باشي؟قحطي جاست؟رويا كه محدوديت نداره.بگو آمريكا اصلا بكو مريخ:31:
راستي انيميشنه كي ساخته ميشه؟فكر كنم طرف مجبور شده بازي رو ول كنه ٢٤ ساعت انيميشنه بسازه:31:
سلام دوستان.نقل قول:
گفتم يه الاخي كم شده :31:! پس تو بودي لوردك :31:!
عزيز مگه پينگت چي شده ؟؟!
narotu جان شما چطوري ميتوني تا مدتي دسترسی فرد رو قطع كني ؟؟!نقل قول:
هيچكدوم از بچه ها كه IP Static ندارن ! همهي اي پي ها Dynamic هست ،كه با يكبار ريستارت مودم و يا قطع و وصل كردن كانكشن اي پي تغيير ميكنه !
اگر هم ميخواي خودت 24 ساعته تو سرور باشي و اون فرد رو بن كني كه ديگه هيچي ...
بازم يه راه ديگه هست ! طرف اسم عوض ميكنه و به اسم يكي ديگه مياد ... (:31:)
درضمن narotu جان فكر كنم مد تي-فوت (فوتبال) براي ورژن 6 منتشر شده :46:!
اگه اين سرور رو هم بزني ممنون ميشم:40:.
دوست خوبم فكر كنم شما يه مشكلي داشته باشي !نقل قول:
من مگه مرض دارم همينطوري الكي پستت رو گزارش بدم !
شما اسپم نده تا اين مشكلات بوجود نياد ...
وگرنه من با شما هيچ مشكلي ندارم عزيز:11:.
هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.
سجاد با این پستا مدیر نمیشی (شوخی )نقل قول:
ماشالا سرور مدیرای درست و حسابی گذاشتم حس ششم دارن :دی
فایلای اون سرورم با تنظیماتش بده
یا دو سه روز صبر کن من بگردم بزارم
دقت کنید که من یه مدتی است که سند (سند جنایت ای)رو نکردم!:5::27:
چون این یکی یکم مشکل دار بود پ.خ دادم به ناروتو که شاید دیده باشه!:18::41:
راستی تو این همه اسپم پست من گم نشه!که گفتم zcatch بزنی جای fng...شده یه مدت ازمایشی؟!:46:
اون جوابی هم که به پست من داده بودن رو نفهمیدم ولی فکر میکنم مود رو درست نفهمیده!:13:
چون اگه رنگت عوض شه یعنی چند نفرو زدی!که اگه یکی بمونه و رنگشم عوض نشده باشه،و اون رنگ عوضی رو بزنه همه دوباره میان!و اگر رنگ عوضیه اونو بزنه میبره!(یه کم پیچیدست زیاد روش فکر نکنین!):19::19:
سلام اونی که پی ام کردی که حل شدنقل قول:
طرف رو تا دو روز بن میکردن
اون سروری هم که میخواستی با تنظیماتش up کن
اتفاقا من فکر کنم بر عکس دوست عزیز شما متوجه نشدی! :31:نقل قول:
کاملا بر عکس یعنی هر وقت رنگت عوض نشه یعنی چند نفر رو زدی! باید رنگ بقیه رو به رنگ خودت تغییر بدی!نقل قول:
فکر کن من سبز :31: تو زرشکی :31: سجاد جیگری :31: ناروتو مشکی :31:
خب بازی شروع میشه تو میای من و سجاد رو میزنی پس من و سجاد و تو زرشکی میشیم میریم :31: حالا اگه هر کدوم از ما ناروتو رو بزنه اونم زرشکیش میکنه یک امتیاز میگیره ولی امتیاز اصلی به تو میرسه چون رنگ زرشکی رنگ تو بوده! ولی اگه نزنه و ناروتو بزنه طرف رو مشکی میکنه و یک امتیاز میگیره و باید همه افراد دیگه هم سیاه بشن تا امتیاز اصلی رو ناروتو بگیره! خب تا اینجا که درسته و اصل بازیه...
ولی مشکل اصلی این جای بازیه که توی پایین گفتم! :31: البته با توجه به این که همه ایرانی ها بی جنبه اند حتی خودم و بیشتر کلک و مسخره بازی دوست دارن نه بازی! بگذریم...
حالا فکر کن از اول با همون رنگهای اولیه باشیم من میام تو رو میزنم پس رنگ تو سبز میشه بعد توی بازی ناروتو من رو میزنه پس رنگ منم مشکی میشه. خب حالا من سریع و قبل از اینکه کسی رو بزنم میام پیشت که رنگت سبزه و نوب بازی در میارم تا تو منو بزنی! پس رنگم دوباره سبز میشه! حالا اگه بازی رو ادامه بدیم و همه سبز بشن امتیاز اصلی رو بازم خودم میگیرم چون رنگ سبز رنگ اصلی خودم بوده! در حالی که اصلا برد با من نبوده!!! تنها اتفاقی که میافته اینکه یک امتیاز الکی تو میگیری و نه تنها امتیازمم کم نمیشه امتیاز اصلی بازیم خودم میگیرم و میبرم!
بگذریم تا توی بازی نباشی و اعصابت خورد نشه هیچ وقت خوب متوجه نمیشی! :31:
منم موافقم! حتما این مود رو بزنین! نه اینکه بازی میکنم! :31:
آقا نزن اون دکمه قرمزه رو!!!!!!! عجبا!!!!!!! اگه اینجا هم درباره مود تی ورلدز صحبت نکنیم پس اینجا باید چیکار کنیم؟ باید بریم بمیریم!؟؟!
عزیزم اینی که میگی یه شکل دیگشه!مطئن نیستم ولی شاید این دو تا یک مود باشن ولی با اونی که من میگم فرق داره!:20:
اینی که من میگم اکثر سرور های zcatch اینطورین!:5:
بعدم من اونی که میگی هم بازی کردم! درسته منم اولش فکر میکردم امتیازه اصلی رو اونی که رنگو میبره میگیره ولی نه!چون اگه حرفه ای باشی میتونی هی کیل بگیری و از اون 5 امتیازه ناقابل هم صرف نظر کنی!:8::8:
این مورد رو در سرور های خارجی هم دیدم ولی با مهارت بیشتر امتیاز میگیری تا این کارا!:46:
البت گفتم من منظورم یه چیز دیگست!اینم عکسش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دقت کنین یکی سبز شده که از تهوع نیست بلکه از کیل زیاد هستش!
اینم یه فیلمه باحال از این مود!:
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=WCBamJ2UwHo[/HTML]
اینو زدم که گم و گور نشه اخه مدیرا خیلی دیر تایید میکنن والانقل قول:
تاريخ عضويت: Jun 2010
محل سكونت: IN YOUR MIND
سلام اومدم یه پست مفید بدم آقا سجاد نتونه دکمه ی قرمز رو فشار بده امشب توسرور یه بازی 4 نفره کردیم منو slam va nefle va maxlag داشتیم بازی میکردیم متن شم این بود "این دخمله اینجا نشسته گریه میکونی قربونش برم فداش بشم با صدای چی با صدای خر " که یهدفعه بابای دخمله رسید ناروتو رو میگم اومد گند زد به بازیمون دمو هم دارم
(اصلا از دست ندیدنا )
در نهایت باید بگم : خدایااااااااا این endless رو از ایرانی ها نگییییییییییر
کد:
کد:http://www.up.--------.com/images/w7lxpie4a5ke0pnx2pc.rar
رکس هد مود چند شکل داده هم اونجوری که تو میگی هست یعنی باید بقیرو همرنگ خودت کنی هم اونجوری mntkal می گه هست اسم مود جفتشونم zcatch هست !!!! تو اونی که mntkal می گه اول بازی همه رنگشون سبز کمرنگ یا ابیه کمرنگ هست که هرچه قدر بتونی دیگران رو بزنی رنگت پررنگ تر میشه بعد اگه مثلا ناروتو منو زده باشه من نمیتونم بیام تو بازی تا وقتی یکی بیاد ناروتوی اولاخ رو بزنه تا من آزاد شم اصلا ناروتوی الاخ مگه من رفیقت نیستم منو میزنی پر روونقل قول:
کاملا بر عکس یعنی هر وقت رنگت عوض نشه یعنی چند نفر رو زدی! باید رنگ بقیه رو به رنگ خودت تغییر بدی!
فکر کن من سبز تو زرشکی سجاد جیگری ناروتو مشکی
خب بازی شروع میشه تو میای من و سجاد رو میزنی پس من و سجاد و تو زرشکی میشیم میریم حالا اگه هر کدوم از ما ناروتو رو بزنه اونم زرشکیش میکنه یک امتیاز میگیره ولی امتیاز اصلی به تو میرسه چون رنگ زرشکی رنگ تو بوده! ولی اگه نزنه و ناروتو بزنه طرف رو مشکی میکنه و یک امتیاز میگیره و باید همه افراد دیگه هم سیاه بشن تا امتیاز اصلی رو ناروتو بگیره! خب تا اینجا که درسته و اصل بازیه...
ولی مشکل اصلی این جای بازیه که توی پایین گفتم! البته با توجه به این که همه ایرانی ها بی جنبه اند حتی خودم و بیشتر کلک و مسخره بازی دوست دارن نه بازی! بگذریم...
حالا فکر کن از اول با همون رنگهای اولیه باشیم من میام تو رو میزنم پس رنگ تو سبز میشه بعد توی بازی ناروتو من رو میزنه پس رنگ منم مشکی میشه. خب حالا من سریع و قبل از اینکه کسی رو بزنم میام پیشت که رنگت سبزه و نوب بازی در میارم تا تو منو بزنی! پس رنگم دوباره سبز میشه! حالا اگه بازی رو ادامه بدیم و همه سبز بشن امتیاز اصلی رو بازم خودم میگیرم چون رنگ سبز رنگ اصلی خودم بوده! در حالی که اصلا برد با من نبوده!!! تنها اتفاقی که میافته اینکه یک امتیاز الکی تو میگیری و نه تنها امتیازمم کم نمیشه امتیاز اصلی بازیم خودم میگیرم و میبرم!
بگذریم تا توی بازی نباشی و اعصابت خورد نشه هیچ وقت خوب متوجه نمیشی!
منم موافقم! حتما این مود رو بزنین! نه اینکه بازی میکنم!
آقا نزن اون دکمه قرمزه رو!!!!!!! عجبا!!!!!!! اگه اینجا هم درباره مود تی ورلدز صحبت نکنیم پس اینجا باید چیکار کنیم؟ باید بریم بمیریم!؟؟!
-----------------------------------------------
امروز بشدت دل تنگ بازی شدم و میخوام بیام بازی. ولی نفس لوامه میگه برو بمیر بازی چیه! ولی نفس اماره رو چه کنم که میگه بیا بازی! نه نمیام چون نفس لوامه نمیزاره بیام! ولی آخر نفس اماره کار خودش را کرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررد !
اینم 2تا عکس جالب!:
[HTML]http://www.pic.iran-forum.ir/images/dtba14izle56qd9lk4kk.jpg[/HTML]
[HTML]http://www.pic.iran-forum.ir/images/lnfsez067hwwwsmkct9.jpg[/HTML]
اونی که mntkal میگه zcatch هست اونی که smkh گفت catch16 هست :31:
ee راست میگه شهاب :31:
بعضی وقتها از این سو تفاهما پیش میاد دیگه! :31:
تصمیم گرفتیم بیشتر حرف نزنیم تا بیشتر ضایع نشیم :31:
حالا بزن اون دکمه قرمز رو :31:
سرور zcatch و catch 16 راه اندازی شد
سرور zcatch
هر کسی رو که بزنید روحش تو بدن شما زندونی میشه و اگه کسی شما رو بزنه روح شما تو بدن اون زندونی میشه اما روه اونایی که تو بدن شما زندونی بودن ازاد میشن و بازم بازی میکنن
سرور catch 16
هر کس یه رنگی داره که دیگران رو بزنه هم رنگه خودش میشن و این کار امتیاز داره
یادش به خیر با این الاخ بچه :دینقل قول:
نگفتم همه رو باهم بزنی:)
ولی بازم خوبه که zcatch رو زدی ولی مشکل از محدودیت امتیازه که باید یه حالی بهش داد!
اینم مشکل لگ در سرور :41::41:zcatch!:
[HTML]http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1311858873.rar[/HTML]
عجب لگی بود دمش گرم گند زد به بازی :41:
عجب لگی بود!!؟؟ عجب لگی هست و خواهد بود راستی پستت اسپم بودا الانه که یه شخصی که اسم نمیبرم (سجاد و نمی گما) بیاد بگه پستت اسپم بوده راستی امروز رفتم صفحه های اول رو خوندم وای زمانی که همشون نوب بودن واای تهه خندسنقل قول:
سلام حسین جوننقل قول:
بابا جون کینه ای نبودی که
ول کن بابا یه حرفی زد رفت پی کارش
این سجاد پسر خوبیه
سجاد جون تو هم که میبینی بچه ها ناراحت میشن ریپورت رو بده بره نیا اینجا بگو مدیرا خواستن میان میگن اینجوری بحث به حاشیه کشیده میشه ناراحتی به وجود میاد دلخوری هم
والا رفاقتتونو خراب نکنید الکی
اگه رفاقت میخواد نجوری خراب شه همون بهتر که بشه :31:
از یه چیزی خبر دارم که میگمنقل قول:
بابا بچه ها خیلی بی معرفتین: دی
اومدم تو سرور میگم این لورده فلان فلان شده کجاس؟
برگشته میگه تو خودت کی هستی: دی
...........
جون تو من جای شما بودم میگفتم : هووووووووو *** **** فلان فلان شده با لورد درست صحبت کن:دی
یکم هوای همو داشته باشیم:دی
تو بودی میومدی میگفتی این فلان فلان شده کجاس اون کجاس؟:18:
میخواستم فیلم بگیرم بفرستمش هوا:):8:
راستی میگما!:19:
این مپ های سطح نوبی ما چی شد؟(کانون تی های نوب):10:
بابا مگه من چیزی گفتم که کسی بخواد ناراحت شه من اصلا کاری نکردم که نگفتم به کسی چرا به من اختار میدید که . گفتم؟نقل قول:
سلام حسین جون
بابا جون کینه ای نبودی که
ول کن بابا یه حرفی زد رفت پی کارش
این سجاد پسر خوبیه
سجاد جون تو هم که میبینی بچه ها ناراحت میشن ریپورت رو بده بره نیا اینجا بگو مدیرا خواستن میان میگن اینجوری بحث به حاشیه کشیده میشه ناراحتی به وجود میاد دلخوری هم
والا رفاقتتونو خراب نکنید الکی
هوووووووو بیشعور تو بودی امروز به لرد فحش می دادی بیام بزنم لهت کنم ...... نمی گی الان لور پشت سر ما چی میگه ؟نقل قول:
بابا بچه ها خیلی بی معرفتین: دی
اومدم تو سرور میگم این لورده فلان فلان شده کجاس؟
برگشته میگه تو خودت کی هستی: دی
...........
جون تو من جای شما بودم میگفتم : هووووووووو *** **** فلان فلان شده با لورد درست صحبت کن
یکم هوای همو داشته باشیم
(حالا خوبه امروز نبودما اونجا مهم نفس عمله )
مگه آپلو ه می خوای بفرستی هوا بعد مپ از این سطح نوبانه تر؟ فقط یه زره طولانی در حد 1 ساعت حد اقل تا 6 الی 8 ساعت خوبه دیگه بعد من کان دوست دارم بیام عضو کان نون شما بشم ؟نقل قول:
تو بودی میومدی میگفتی این فلان فلان شده کجاس اون کجاس؟
میخواستم فیلم بگیرم بفرستمش هوا
راستی میگما!
این مپ های سطح نوبی ما چی شد؟(کانون تی های نوب)
هر مپی میخواید بدید دور بد بزارم رو سرورنقل قول:
اگرم از این مپها خسته شدین بگین بقیه شو بزارم
مپ منو همون ورژن DEMO که تو اون سرور هست رو بزار روی سرور Persian DDRace و اگه خواستی اون یکیو ببند شاید لاگ کمتر شد تو سرورا (این ورژن دمو باگ داره اما اصلا سرور رو خراب نمی کنند و فقط Tee ها شاید گیر کنند:31:).نقل قول:
DEMO MAP P30WORLD DDRACE 4 رو بزار:31: و مپ Koule X یا Koule 10.
نام مسابقه : Teeworlds Block Leage
محل برگزاری مسابقه : Persian Block
مپ : xyz blocker
زمان برگزاری : 3شنبه مورخ 1390/5/13
زمان ثبت نام : 2شنبه مورخ 1390/5/12
شیوه ی ثبت نام :
1. به من پ.خ بدهید.
2.از این پست تشکر کنید.
3.در بازی به من بگویید.
قسمت هایی از مپ که در آن block میکنند :
1. در این قسمت بازی 10 تایی است. بازی به 2 وجود دارد.
2.در این قسمت بازی 5 تایی است . بازی به 2 وجود ندارد.
3.در این قسمت بازی 5 تایی است . بازی به 2 وجود ندارد.
همچنین شما باید :
1. در حضور داور بازی کنید.
2. در صورت حاضر نبودن داور از بازی خود فیلم بگیرید.
نحوه ی انتخاب بازیکنان : از طریق قرعه کشی و بدون انتخاب از پیش تعیین شده.
بازیکنان ثبت نام کرده :
Sajad TNT
Shahab
(pro) alexander
******LORD******
SaJaD
xsaeid00
bilzZard
Pat
Edison
.:GOOB:.
narotu
eror
alivw71
amirreza
Sorena
babri
داوران ثبت نام کرده :
smkh (rex)
در هر روز فقط 1 مسابقه و در 3 ساعت مختلف :
12 ظهر
5 بعد از ظهر
8 شب
بر گزار میشود .(به دلیل اینکه شاید بعضی از دوستان در ساعت مشخص شده نتونن بیان )
اگر کسی در این ساعات نتونه بیاد مسابقه را واگزار کرده.
راستی برنده ی هر دست = برنده ی 2 مکان .
لطفا اگه کسی بازی نمیکنه ثبت نام نکنه
فقط 16 نفر میتونن بیانا .
16 نفر بر شد چه کنیم ؟ :31:
همیشه موفق و سربلند و پیروز باشید :40:
منم میخوام شرکت کنم ولی هنوز 10 پست ندادم
البته امیدی ندارم
X.SAEID00
نقل قول:
اقا وقتی گوب نباشه این مسابقه رسمیت نداره
اون شرکت کرد منم میکنم
دوستان چند تا مسئله
یکی این که من تنها مدیر نیستم سرورا 4 تا مدیر داره هر کی بنتون کرد نیاین یخه من رو بگیرین
مدیرا رم کسایی رو گذاشتم اکثرا که الکی بن و موت یا غیره نکنن
دوما
بابا جون من سرور نزدم یه عده از دستم بدتر ناراحت شن
قرار به این باشه میبندم بره
وقتی یکی میاد فش میده یه عده میگن چرا بنش نمیکنی
دو روز بعد طرف خودش فش میده به چند نفر موت میکنم ناراحت میشه میگه حالا که رفیقم موتم کرد بدتر میکنم
بن میکنم ناراحت میشه
کاری نمیکنم یه عده میگن رفیق بازیه دیگه یا ما هم رفیقتیم دیگه
خواهش میکنم اولا فش ندین یا باعث دعوا نشین
اگه شدین ناراحت نشین
والا این سرورا واسه من هیچ سودی نداشته و بدتر ضرر بوده و کلی ادم هم از دستم ناراحت شدن در صورتی که قبلا راحت بودم
الان هم فشش رو میشنوم هم بدن گله میکنن ازم هم دلخور میشن ازم
__________________________________________________ ________________
الان امروز edison از یه طرف برگشته میگه چقدر نامردی چرا نمیدونم اونی که فش میدن رو بن میکنی
از یه طرف یه نفر میگه چرا الکس رو بن میکنی (فش داده فیلم گرفتن )
والا خودم بیشتر میرم wow مرگه هر کی دوست دارین عذیت نکنین سرور ها رو بیشتر به خاطر بچه ها زدم این سرور ها هم خیلی کمتر میام
به نظر من مسابقه جالبی میشه.4 روز وقت داریم تا تمرین کنیم.Narotu راس میگه اگه GOOB باشه حساسیت مسابقه بیشتر میشه.
برادران خبر خوب گوب هم اومد:31:
فقط یکی بگه درایور کارت گرافیکمو از کجا بگیرم؟:31:
عجیبه ها:دی
من دارم برادرهود و هات پورشیت رو بازی میکنم تیک نمیزنه..........میام توی teeworld همون توی منو هم تیک میزنه:39:
کارتت چیه ؟نقل قول:
nvidia یا غیره ؟
nvidia geforce 9500 gt:دی
فقط چیز کن.......شیلتر نباشه :)
ببین اگه از گیگابایته برو اینجا مدلشو دقیق وارد کن بعد دانلودکن
کد:http://www.gigabyte.ir/support-downloads/download-center.aspx