نقل قول:
واقعا نمیشه اینطوری قضاوت کرد که چون ما با کره فلان سال اونطوری بازی کردیم و نتیجه گرفتیم/نگرفتیم امسال هم باید اونطور بازی می کردیم . من این رو قبول ندارم . ما باید بر اساس کره حال حاضر قضاوت کنیم .
محمد جان کره توی این 40 سال از نظر تیمی هیچ تغییری نکرده
هنوز کارشون بر اساس سرعت بازیکناشونه
یک و دو های خیلی سریع از عمق
بردن توپ به کناره ها و سانترهای کوتاه
کره برعکس ژاپن از نظر تیمی تغییر نکرده بلکه رشد کره
همون کارهای همیشگی رو با هماهنگی بیشتر و با سرعت بیشتری انجام میدن
شما ساختار دفاعیشون در سال 96 امارات نگاه کنید توی این دوره هم نگاه کنید
درسته از سه دفاعه به چهار دفاعه رفتن
اما در دفاع نوع در کنار هم حرکت کردن و نوع پشتیبانی از هم مهمه که هنوز دقیقا مثل 96 این کارو انجام میدن
نقل قول:
همونطور که تویه پیروزی ها بیشترین سهم رو به مربی و بازیکنان دادیم الان هم تویه باخت بیشترین سهم رو باید به مربی و بازیکنان داد !
من بیشترین سهم رو به مربی میدم
هیچوقت این جمله بازیکنا مقصر هستن رو درک نکردم
بازیکن رو مربی میفرسته توی زمین
یه وقت هست بازیکن آماده رو میفرستی توی زمین چهارتا موقعیت گل صد در صد خراب میکنه یا یه گل به خودی میزنه اینجا حرفی نیست
ولی گناه فرستادن بازیکن نا آماده به گردن بازیکن نیست به گردن مربیه
من نمیفهمم نکونام و شجاعی مقصر بودن یعنی چی؟
نکونام و شجاعی از همون بازی اول داد میزدن که ناآمادن
کسی که این ناآمادگی رو ندیده مقصره
نقل قول:
اینکه 3 هافبک دفاعی قرار داده شد حتما تدبیر و برنامه ای بوده که البته این تدبیر و برنامه کارساز نبود . اول اینکه تیموریان و نکونام هافبک دفاعی صرف نیستن و از این بین نوری هافبک دفاعی صرف هست .
هر سه شون در 95 درصد زمان بازی صرفا نقش هافپک دفاعی رو بازی میکردن
گاهی اینقدر چسبیده به خط دفاع خودمون بازی میکردن که خط دفاع کره با خیال راحت تا وسط زمین جلو میومد
چیزی که مهمه ذات بازیکنه
این سه نفر ذاتا هافپک دفاعین
ما اصلا هافپک پاسور یا بازیکنی که وسط زمین جرات نگه داشتن توپ رو داشته باشه مثل نوری یا مبعلی نداشتیم
نقل قول:
دوم اینکه چرا تدبیر و نتیجه ی قطبی جواب نداد ؟ به نظر من علتش دو مورد هست ، بازیکنان نتونستن بازی همیشگی خودشون رو انجام بدن ، و کره خیلی خوب بود .
وقتی شکل کاری بازیکنا رو به هم بزنیم چه توقع دیگه ای میره
50 درصد توان بازیکنای ایران برای کنار اومدن با مسئله سه هافپک دفاعی هدر رفته بود
رضایی نمدونست کی قراره بهش پاس بده
کی قرار فرار کنه
توی این بازی رضایی به جاهایی از زمین میرفت که توی سه بازی قبلی نرفته بود و این به خاطر درک نکردن وظایف خودش و همینطور وظایف دیگران بود
مورد بعدی اینه که مگه قرار بود کره بد باشه
همه میدونستیم کره قویه
چیزی که مهم بود این بود که ما نصف بازیهای قبلیمون نبودیم
عراق و کره شمالی کم تیمایی نبودن
عراق نفس استرالیا رو گرفته بود استرالیا به پنالتی راضی شده بود
کره شمالی ساختار دفاعی رو صد بار بهتر از کره جنوبی رعایت میکنه اما ما به راحتی دو گل بهشون زدیم
نقل قول:
چیزی که به نظر من قطبی دنبالش می گشت گرفتن مرکز زمین از کره بود ، با این سه هافبک و در ادامه حمله از جناحین توسط رضایی و خلعتبری .
شما زمانی میتونی مرکز زمین رو بگیری که اون وسط بمونی و تمرکز کنی
اما تیم ایران دقیقا پشت 18قدم خودش جمع شده بود این یعنی بستن فضا برای گل نخوردن
نقل قول:
من تضمینی نمی بینم که اگه تیم ما هجومی تر بازی می کرد کره رویه ضد حملات به گل نمی رسید یا می تونستیم از کره بیشتر گل بزنیم
هیچ تضمینی نیست
گفنم که فقط خوبی حمله کردن این بود که ما هم به اندازه کره شانس گل زدن داشتیم
نقل قول:
تویه این بازی مسلما مقصران باخت مربی و بازیکنان هستند اما دلیل اصلی ناکامی این فوتبال ، این تیم ملی ( و شاید تیم های ملی!) کسانی جز فدراسیون فوتبال نیستند !
حرف حساب جواب نداره
نقل قول:
اما این ایراد رو واقعا وارد می دونم که چرا در نیمه دوم بعد از دیدن سبک بازی کره و اینکه ایران صرفا داشت دفاع می کرد تغییر تاکتیک ندادیم ؟ چرا برای رهایی از این فشار تدابیر بهتری پیدا نکردیم ؟ چرا وقتی طرز فکر نیمه اول قطبی جواب نداد مثل بازی های قبل برگ برنده ای رو نشد ؟ چرا یه هافبکی مثل نوری به تیم اضافه نشد ؟ و روند تیم به مانند قبل تنها با تعویض های ساده دنبال شد ! اومدن شجاعی نا آماده واقعا جای سوال بود ! بازیکنی شناخته شده که کاملا تویه این جام بی خطر بود ! چرا ؟ این چرا ها رو فقط خود قطبی می تونه جواب بده ! باید دید چه فکر می کرده ، چه دیدگاهی داشته !
تما این چرا ها فوتبال ایران رو مقابل کره نابود کرد
نقل قول:
میان میگن غیرت ندارن ! اگه غیرت داشتیم می بردیم ! فوتبال امروز دیگه فقط غیرت و ... نیست ! غیرت یه جزئشه !
دوستان هم قبلا اشاره کردن ، تا کی کج دار و مریض بریم جلو ؟ تویه مرحله ی گروهی حذف بشیم خیلی بهتر تا کج دار و مریض قهرمان ! چرا ؟ چون در حالت اول یه فکری به حال این فوتبال میشه ! در حالت دوم قهرمانی رو تویه بوق می کنن و تویه بادش می خوابن ! نتیجش مشخصه ! ( فکر کنید کفاشیان تیم حذف شده این حرف ها رو می زنه ، وای به حالی که قهرمان شده بود ! :31: )
اینم حرف حسابه:11: