اینم یکی دیگه .چه میکنه این والدز ؟ چه توپایی رو می گیره . دس دس .
کد:http://rapidshare.com/files/419593063/pes2011demo_2010-09-17_17-29-00-09.flv
Printable View
اینم یکی دیگه .چه میکنه این والدز ؟ چه توپایی رو می گیره . دس دس .
کد:http://rapidshare.com/files/419593063/pes2011demo_2010-09-17_17-29-00-09.flv
یادمه توی ورژن های قبلی اگر دروازه بان بعد از پرش و گرفتن توپ از محوطه میومد بیرون, توپ رو رها میکرد
ولی اینجا جلوی چشم کمک داور با خیال راحت میاد بیرون از محوطه و توپ رو تو آغوش میگیره و برمیگرده تو محوطه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه از اونور افتادن .
سرعت و استارت بازیکنها انقدر کند شده که بازیکن حریف به راحتی از پشت میاد توپ رو میگیره .
فکر نکنم تو فوتبال واقعی بشه انقدر راحت توپ رو از پشت گرفت .
اتفاقا من خیلی حال کردم با شوت زدن تو فیفا که دقیقا خودت تعیین میکنی توپ کجا بره (با کنترل کاملا 360 درجه)نقل قول:
نمیدونم شاید شما رو Assissted گذاشتی شوتت رو بذار رو SEMi یا Manual اونموقع خیلی واقعی تر میشه
این دیگه آخرشه . چه می کنه این کونامی . یه دستم واسه کونامی بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
تو رو خدا بحث فیفا رو اینجا وسط نکشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی فیفا 11 رو روی 360 بازی کردم تقریبا نیم ساعت:
اول بازی روی personlity و pro passing تاکید میکنه فیفا ولی من که توی بازی هیچ تفاوتی با فیفا ورلد کاپ حس نکردم و پرسونالیتی رو اونطور که pes داره اینجا ندیدم
توپ خیلی سنګین هستش روی سانتر ها ولی عجیبه که این توپ سنګین وقتی که یه پاس معمولی زمینی میدی انګار که روی سنګ خورده و همش از روی چمن! بلند میشه
بازم دروازبانها خیلی راحت ګل میخورن مخصوصا توی موقعیت های تک به تک
باز هم بازی کسالت آوره و هیچ هیجانی نداره
ولی از اینا که بګذریم :
ګزارشګر بازی بسیار جذاب ګزارش میکنه
face بازیکنا خیلی خیلی بهتر از فیفا ورلدکاپ شده و باید به ea تبریک ګفت که واقعا خوب کار کرده امسال در زمینه طراحی چهره
انیمیشن ها هم مثل ورلدکاپ هست ولی بازم در نوع خودش بینظیره
جزییات زمین و توپ و بازیکنا و لباس های اونا فوق العادست
در کل فیفا هم امسال بازی خوبی رو واسه فن های خودش حاضر کرده که امیدوارم هر کسی بره سراغ سلیقه ی شخصی خودش و به سلایق دیګران احترام بذاره
اینم پچ اضافه کردن تایم و تنظیمات دیگه
Microsoft .Net Framework 3.5 هم باید نصب باشه
این لینک مشخصات Patch هست:
از لینک زیر دانلود نکنید حجمش بخاطر یک عکس 5 مگ شده
از اینجا دانلود کنیدکد:http://www.pes-patch.com/2010/09/pes-2011-demo-tweak-v1-0-by-mxsonic.html
کد:http://rapidshare.com/files/419163167/PES2011_Demo_Tweak_1.0.rar.html
اینجا نباید بحث مقایسه رو پیش بکشیم نمیدونم پدرام جان چرا این مساله رو اینجا مطرح کردی اما در مورد شوتهای چیپ این نقص از نسخه ورد کاپ به این ور درست شد . من نمیدونم شما بر چه اساسی میگی توی وردکاپ دروازه به راحتی با شوت چیپ باز میشه میشه چند تا عکس یا ویدئو از این چیزی که میگی بذاری ؟نقل قول:
این مطلبو هم اینجا بگم فکر نکنید من طرف یکی از این دو بازیو میگیرم متاسفانه یک نقص بسیار بزرگ توی فیفا 11 اضافه شده و اونم اینه که با بازیکنان بزرگ یک تنه میشه حداقل 30-40 متر یک نفس دوید و همه را جا گذاشت EA با این کارش گند زد به فیفا 11 رفت . ما تا دیروز این ایرادو از PES میگرفتیم حالا داریم میبینم اینو توی PES درست کردن از اونطرف EA این ایراد بزرگ و مسخره رو به فیفا 11 اضافه کرده .
پدرام جان فکر کنم این پستو اشتباهی اینجا گذاشتی این که نقد فیفاست چرا اینجا گذاشتی ؟نقل قول:
دوستانی که میگن نمیشه حرکت کرد و راحت توپ رو ازتون می گیرن و بازیکنای ضعیف با قوی فرقی ندارن بزارین نسخه کامل بیاد بعد بزارین رو excellent ببینید چی به چیه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راهنمایی هم یکنم بره حمله کردن . برای حمله اصلا عجله نکنید . پاس کاری به اندازه کافی . پاس های هوایی به مقدار لازم . بعد ییهو می بینین که دفاع از هم پاشیده . اون موقس که پاس عمقی زمینی و هوایی رو باید اضافه کنید و الان حمله آمادست و شما یه موقعیت گل دارین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا معلوم سوتیه؟>نقل قول:
خوب شاید یه امکاان گذاشته شده که ارزش پول بیشتر شده و باهاش میشه داور و خرید:31:
یه چیز عجیب نوع زدن ضربات پنالتی عوض شده یعنی مثل 2010 نیس کسی میدونه چجوری باید پنالتی زد؟من که یواش پر کردم جهت رو هم کم داشتم زد وسط و با اختلاف از بالای دروازه رفت بیرون
من واقعا متاسفم که هنوزم باید شاهد چنین حرفهایی جانب گرایانه ای باشم !! میگم چقدر جالب فیفا کسالت آور و بی هیجانه اما همیشه نمره بین 9.5 تا 10 می گیره برعکس PES که بالاترین نمرش 8.5 بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز این حرف ایشون نیست حرف خیلی از کسایی که عمرشون رو با پس گذروندن یکیش خودم من هیچ وقت نتونستم با فیفا کنار بیام الان دو ساله که سعی کردم با فیفا انس بگیرم اما نشد ضمن اینکه اعتراف میکنم فیفا شبیه ساز بهتریه اما هیجان لازم رو نداره خلاصه بگم اگه پس انیمیشن و صداگذاری فیفا رو داشت اونوقت نمره 11 از 10 میگرفت گرفتی منظورم چیه؟نقل قول:
من یه سوالی داشتم یادتونه چند وقت پیش از سیباس سوال شده بود که آیا قصد ندارین کاری کنین که جو هوا در بازی متغیر باشه و ایشون هم این رو گفتن که این از آرزوهای ایشونه و بزودی اجرا میشه آیا متور بازی پس و حتی فیفا این اجازه رو میده یا باید منتظر نسل بعد بود؟
آخ چه حالی میده مثلا حین بازی رعد و برق بزنه و بارون بیاد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از گذشت 6 ساعت از لحظه انتشار دمو موفق شدم بازی کنم دمو رو از چهارشنبه تا حالا با تیم های مختلف با شرایط مختلف در درجه سختی های مختلف بازی کردم. حتی مقابل... قبل از شروع حرف هام باید بگم دمو یک محصول نا امید کننده بود برای من بخصوص برای اونهایی که خیلی جدی دارن PES رو دنبال می کنن درست مثل سال پیش که داشت باعث میشد PES رو به کل فراموش کنم. بازی کردن دمو برای من کوچکترین لذتی نداره متاسفانه هم دموی فیفا 11 هم PES 2011 به نا امید کننده ترین شکل ارائه شدن. ولی کسی برنده اس که یادش نره این نا امیدی 80 درصدش به خاطر فقدان دسترسی هست... وقتی ما حرف از دوربین بازی می زنیم و از کج شدنش توی محوطه جریمه ایراد می گیریم یادمون نیست که توی نسخه اصلی میشه دوربین کلاسیک رو هم اضافه کرد... یا اگه معتقدیم دریبل ها به درد نمی خوره الان کلی وقت داریم تا بهترین و موثر ترین دریبل های ترکیبی رو کشف کنیم... من با دموی بازی نتونستم ارتباط برقرار کنم حتی 1 اپسیلون... ولی شک ندارم بیشتر از فیفا احتمالا همین رو بازی کنم شاید و به شرطی که خواسته هام برآورده بشه... که به احتمال زیاد میشه... گیم پلی بخشی از بازی هست میشه به عشق مود های جذابی مثل BAL بهش عادت کرد...
تمام حرف هام تا الان مقدمه کوتاهی بود که ثابت که فعلا این نقدی که می نویسم نمی تونه به طور کامل به نسخه اصلی تعمیم پیدا کنه
1- هوش مصنوعی : بچه های که با من آشنا هستند و از قدیم حرف های من و مشکل پسندی های من رو می دونن کاملا آگاه هستند که توی بازی های فوتبال چه اندازه من به مسئله هوش مصنوعی حساس هستم چیزی که معتقدم PES بی بهره اس از اون و یا حداقل خیلی کم ازش استفاده می کنه و همین باعث شده بازی به حالت غیر واقعی مبدل بشه و شعاع حرکتی بازیکنان و خصوصیات فردی بازیکنان که توی عالم واقع ازشون سراغ داریم توی بازی تمام کمال زیر سوال بره. متاسفانه هنوز هم وقتی بازیکنی که به توپ نزدیک هست ولی چون توپ به اون پاس داده نشده از رفتن و تصاحب توپ خود داری می کنه این مشکل خیلی وقته توی پس موندگار هست و بازیکن درک نمی کنه که می تونه به سمت توپ سرگردان بره نه اینکه خودش رو کنار بکشه. متاسفانه مدافعین شدیدا احمق شدن توی این نسخه و روی پاس های حریف بزرگ ترین اشتباهات رو می کنن من چندین و چند بار که مقابل هم بازی کردیم با پسر خالم دقیقا این قضیه رو دیدم اونهم به کرات. متاسفانه در حالیکه بازیکنی مثل پویول خیلی احمق تر از مدافع تیم گوام عمل می کنه و توپ از چند سانتیمتری پاش رد میشه و به مهاجم پشت سرش می رسه و به سادگی مدافعین اجازه تک به تک شدن می دن به راحتی آب خوردن میشه از قوی ترین دفاع ها عبور کرد و بدبختی اینجاسنت که موقعیت های تک به تک به غیر واقعی ترین شکل ممکن توسط دروازبانان احمق تر گرفته میشه محکمترین شوت ها حتی اگه پی در پی هم باشه توسط همون دروازبانان احمقی که از فواصل دور توپ رو ریباند می دن یا از کنار دستشون عبور می کنه موقعیت هایی رو که در عالم واقع 90 درصد گل هستند دفع می شه. که کمک شایانی می کنه به غیر واقعی تر شدن بازی... البته این مشکل که گفتم تا حدود زیادی توی 2010 هم بود ولی نه به این شدت. متاسفانه طوری کار نشده که بازیکنان در حین دریبل های ترکیبی متوجه بشن که بهتره کنسل کنن کل عملیات رو و پا به توپ به بیرون می رن. در کل هوش مصنوعی در موارد زیادی واقعا ضعیف خودش رو نشون میده که البته مشکل جدیدی نیست. توی نسخه قبلی هم چه در حمله و چه در دفاع بازیکنان بد ترین تصمیمات رو با توجه به موقعیت هاشون می گرفتن و برای همین بود که وقتی شما بازی رو در حالت تاپ پلیر می ذاشتید اگه دقت می کردید یک گل هم دریافت نمی کردید در حایکه روی این درجه بازیکنان قدرت هاشون چند برابر میشن و بازیکنی مثل مسعود شجاعی واقع توی استارت ها و سرعت ضعیف هست می تونست از پویول که توی دفاع کردن فوق العاده سریع تصمیم می گیره بگذره و حرکت کنه... ولی به دلیل پایین بودن هوش مصنوعی و اشتباه در تصمیم گیریش موقعیت گلزنی رو از بین می بره.
سایت riseofgame یه دموئی رو منتشر کرده که به مقایسه مستقیم هر دوبازی پرداخته.
حجم این دمو 106 مگابایت هست و برای کسائی که تمایل دارن دو بازی رو مورد بررسی قرار بدن خیلی مناسب هست.
منبع: بازي رايانه
خوب نقد رو با پارامتر گرافیک ادامه می دیم...
یکی از برتری های بازی PES بعد از 2009 پیشرفت گرافیک و جلوه های بصریش بود که تا الان همه اش پیشرفت کرده و توی این نسخه هم تونسته پاسخگوی مشکل پسندان باشه. ولی متاسفانه توی این نسخه سیستم جدید بلور با کیفیت مناسبی طراحی نشده یک جلوه جدید بصری که به بازی اضافه شده سیستم ریپلای های اون هست که به شکل جالبی بلور میشه و بعد واضح تر میشه. البته این واضح شدن تا یه حدی هست چون اگه دقت کنید آبجکت ها در لحظه ریپلای دچار آلیاسینگ شدید می شن به طوری که تشخیص آبجکت ها هم سخت میشه. اما از همه این ها که بگذریم هنوز هم مشخصه هیچ پروژه ای برای ریالتی شدن ویدیوها و ایونت ها و ... در نظر گرفته نشده نهایت کیفیت گرافیک و آخرین درجه اش اینه که شخصی که کنار شماست از تشخیص اینکه شما دارید گیم بازی می کنید یا به یک مسابقه فوتبال تماشا می کنید عاجز بمونه. متاسفانه هیچ تلاشی برای واقعی شدن محیط نشده و توی این مورد فعلا داره در جا میزنه. شما وقتی نسخه های جدید بازی هایی مثل شیفت یا همین ویدیوهای با کیفیت سری NFS رو در نظر بگیرید در حالیکه روی ماکزیمم کیفیت گرافیکی تنظیم شدن جزئیات ماشین جزئیات محیط و زمین و ... شدیدا به تصاویر واقعی نزدیک هستند.
به هر حال در شرایط فعلی شفافیت و وضوح بالای بازی یکی از نکات مثبت بازی هست که تونسته خیلی از نوب گیمر ها رو جذب کنه. معذرت می خوام نمی خوام با این حرفم PES خور ها رو کم ارزش نشون بدم ولی اکثر فوتبال خور ها به نوعی با PES وارد می شن بعدها که چیزهای تخصصی تری مثل هوش مصنوعی گیم پلی و ... براشون معنی پیدا می کنه متوجه کاستی های PES می شن و سعی می کنن دنبال عناوین دیگه ای برن که همانا فیفا هست.
??????????????????????????????????? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آرمین جان در مورد دفاع ها حرف شما درسته ولی ممکنه دفای شما تو وضعیت tribe باشه و مهاجمین حریف تو وضعیت excellent .
به قول خودم که میگم :دی وقتی نمی تونی هوش مصنوعی خوبی طراحی کنی بسپارش به کاربر . اون کاری رو که هوش مصنوعی نمی تونه انجام بده بده دست گیمر . شاید جواب گرفتی . کونامی هم همینکارو کرده . این برنامه نویسای کونامی چیزی از هوش مصنوعیی نمی دونن و گرافیستای فیفا هم چیزی از گرافیک . البته روی PC .
میشه این نتیجه گیری ها رو در آخر پیامت قرار ندی؟ من به شخصه واقعا اذیت میشم از خوندن چنین چیزهایی! نمی دونم چرا اکثر کسایی که به دلایلی علاقمند به فیفا هستن این حس خود برتربینی رو دارن، و همیشه یه طوری حرف می زنن انگار طرفدارای PES یه عده آدم کم سواد و سطحی و بچه ن که فقط بلدن دسته دست بگیرن و بازی کنن و از چیزای دیگه سر در نمیارن... این واقعا آزار دهنده و توهین آمیزه!نقل قول:
با کمال احترام به نظرات شما باید بگم اونچه شما گفتید نظر شخصی شماس (و قابل احترامه) و نه یک حقیقت مطلق و درش هم تماما دیدگاه های شخصی مطرح شده نه مستندات و مستدلات علمی و قابل اتکا. البته تا اینجا کار هیچ مشکلی نداره و هرکس بازخوردش رو از بازی میگه، که از 100 تا 100- ممکنه متغیر باشه، ولی این جمع بندی های آخر ارسال هاتون واقعا آزار دهنده س! (صرف نظر از نکاتی که من به یاد دارم شما یکی دو هفته پیش به عنوان مزایای خیره کننده بازی یاد کردی و امروز به عنوان ضعف بیان می کنی! که به جهت احترام به حریم شخصی من وارد اون بحث نمیشم.)
خواسته یا ناخواسته طرفداران PES تو ایران بیشترن، یه مقایسه سرانگشتی بین فعالیت تاپیک های دو تا بازی این رو نشون میده. و به همین دلیلم هست که طرفداران PES شدن انجمنی برای بحث باز و انتقاد صریح (و گاهی غیر منصفانه از بازی) اما انگار دوست داران فیفا (استناد به جمله آخری که نقل کردم) یه جمعیت کوچیک تر و متعصب تر تشکیل دادن که دوست دارن پایین تر بودن کمیتشون رو با کیفیتی که گاهی وجود خارجی نداره، جبران کنن.
من به شخصه عقیده دارم PES همیشه از نظر مسائل گرافیکی، به خصوص بازیکن ها، چهره ها و لباس ها و اندامشون، به مراتب از فیفا سر بوده و امسال گیم پلیش رو (که چند سال اخیر نقطه مانور دوست داران فیفا بوده) به این بازی رسونده و به نظر من حتی از این نظر جلو زده، اما هرگز نمیام جملات مشابهی رو در مورد طرفداران فیفا به کار ببرم، حتی اینجا که تاپیک دوست داران PES هست نه فیفا!
گاهی بعضی ارسال ها انقدر غیر منصفانه و غیر منطقی و مغرضانه میشه که به خودم میگم اصلا برای چی میام و اینجا رو می خونم که اذیت بشم، دلم هم نمی خواست این حرفا رو بزنم، ولی گاهی بحث یک طرفه در کوبیدن غیر معقول PES واقعا فضای این تاپیک رو غیر قابل تحمل می کنه!
صداگذاری توی PES هیچ وقت هیچ کس رو راضی نکرد اما چیزی که از این دمو بر میاد اینه که کاملا روی این آیکن کار شده درسته گزارشگری نیست که بازی رو گزارش کنه ولی به لطف همین گزارش نکردن شما صداهایی رو میشنوی که واقعا طبیعی هست نمی دونم چند نفر اینجا به زبان اسپانیایی آشنایی دارند اما تقریبا شناخت خوبی از این زبان و محاوره زبان اسپانیایی دارم که باعث شده فریاد هایی که به زبان اسپانیایی از روی نیمکت زده میشه رو متوجه بشم دستور ها و تشویق ها نیمکت مطابق اتفاقات بازی به گوش می رسن که حس جالبی رو در گیمر ایجاد می کنه. کونامی امسال روی این بخش کار کرده و نسبتا خروجی عالی و بی نقصی داشته بخصوص که گزارش بازی در نسخه نهایی به نظر خیلی متفاوت خواهد بود.
استفاده از تکنولوژی پیشرفته دالبی دیجیتال واقعا توی این نسخه جزو نکات رو به جلوی کونامی بود که باید توی این مورد بهش تبریک گفت
ژاپن و اسپانیا رو چطوری میشه آزاد کرد؟
دوستان جان
اگه میشه یه لینک 100% سالم و چند قسمتی بهم بدین تا دوباره دان کنم.
این دفعه اگه نشد هم خودم ،هم شما رو می کشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تاریخ عرضه نسخه نهایی PES 2011 کی هستش ؟
من جات بودم صبر میکردم تا کاملشو بگیرم خوددانینقل قول:
همون حدسی که می زدم اتفاق افتاد حدس می زدم که با این حرفم کسی رو اذیت کرده باشم... متاسفانه من برای اون نتیجه گیری آخرم می تونم به اندازه ای سند و مدرک برات رو کنم که واقعا از مخالفتی که کردی تغییر نظر بدی. و حقیقت شدیدا تلخه واسه همین شما رو به هم ریخته من قبول دارم که هر کس خصلت ها و عقایدی داره ولی این عقاید رو میشه به سادگی طبقه بندی کرد. نمی خوام بحث راه بیفتهنقل قول:
نمی دونم چرا این جمعیت اندک فقط در محفل P30World خودمون کسانی هستند از جملهنقل قول:
یه جمعیت کوچیک تر و متعصب تر تشکیل دادن که دوست دارن پایین تر بودن کمیتشون رو با کیفیتی که گاهی وجود خارجی نداره، جبران کنن.
Sam Fisher 10
عنوان : مدیر اسبق انجمن بازی - کابر حرفه ای حال حاضر
تعداد تشکر هایی که از ایشان شده : 4,958 بار و در 1,255 مطلب
4039
عنوان : کاربر فعال انجمن بازی
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 7,587 بار و در 1,173 مطلب
pedram_sad
عنوان : کاربر فعال انجمن کنسولها
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 6,693 بار و در 2,429 مطلب
779
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 1,370 بار و در 449 مطلب
resident_evil
عنوان : همکار اسبق انجمن کنسول ها
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 5,283 بار و در 1,925 مطلب
S A A M
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 5,648 بار و در 2,060 مطلب
Maggy_P
عنوان : همکار انجمن بازی
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 4,057 بار و در 1,414 مطلب
amin 2010
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 2,027 بار و در 459 مطلب
Masoud King
عنوان : همکار انجمن بازی
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 6,908 بار و در 1,861 مطلب
Electronic Arts EA
عنوان : پروفشنال
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 920 بار و در 340 مطلب
vahidgame
تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 3,276 بار و در 1,031 مطلب
خوب به نظرت این کاربرها جزو بهترین گیم خور ها و با اطلاعات ترین ها در مورد گیم و اخبار گیم و جزئیاتش نیستند؟ اگه برتری کیفی فیفا به لحاظ تخصصی یک حس واهی و یک تخیل هست پس چرا این کاربران فیفا رو به PES ترجیح می دن؟ اونهم در مورد نکست جنریشن؟ جای توضیح داره که اشخاصی مثل حسین و وحید با اتکا به قدرت شناخت بالا و منطق عقلی بالا فکر کردن تفکر و شکستن مرزهای سر سخت تعصب گرایی به مسائلی رسیدن که من می بینم خیلیا دارن در جا می زنن توی این زمینه ها و حتی علاقه ای ندارن که در موردشون فکر کنن. من مشکلی با PES و کونامی ندارم. فقط اعتقاد دارم توی سالهای اخیر کونامی خشت اول رو کج نهاده و همین باعث شده که انتخاب اول اهل فن نباشه. من خودم رو توی لیست بالا قرار ندادم چون خودم هم نمی تونم بگم 100 درصد با PES مخالف هستم. من به بازی PES علاقه دارم و کاستی هاش باعث آزارم میشه. من تا قبل PES 2009 حتی ذره ای نمی تونستم با PES ارتباط برقرار کنم اما از 2009 تا حالا بهش عادت کردم ولی وقتی می بینم تا این اندازه در مورد قسمت های تخصصی بازی از قبیل گیم پلی هوش مصنوعی و ضعف مفرط در زمینه درک از موضوع گیمی که اون رو می سازه ( که هماناشبیه سازی فوتبال هست) داره در جا می زنه و از خودش ضعف نشون میده... نا امیدتر و نا امید تر میشم.
اما اینکه کابران بالا رو با شرایط شون مثال زدم صرفا به دلیل این جمله شما بود
به نظرت کمی عجیب نیست که اونهایی که با فیفا راحت تر هستند و فعلا اون رو به PES ترجیح میدن جزو تخصصی ترین کاربران بازی هستند...نقل قول:
اما انگار دوست داران فیفا (استناد به جمله آخری که نقل کردم) یه جمعیت کوچیک تر و متعصب تر تشکیل دادن که دوست دارن پایین تر بودن کمیتشون رو با کیفیتی که گاهی وجود خارجی نداره، جبران کنن
هدفم از تبلیغ این کاربرا نبود چون به اندازه کافی معرف حضور هستند... فقط خواستم کمی به این موضوع فکر کنید و در مورد عده قلیلی که به قول شما متعصب نسبت به فیفا هستند اینقدر راحت اظهار نظر نکنید. نمی خوام با این پستم شما یا هر PES باز دیگه ای که شما فکر می کنید دید ما بهش مثل بچه آماتوری که دسته دستش می گیره سر خورده کنم ولی حداقل خوبی که میشه برای این پست در نظر گرفت اینه با این ها بحث کرد و نظرشون رو پرسید و پرسید که با چه چیز PES مشکل دارن و از چه چیز فیفا مچ شدن که اون رو انتخاب اول خودشون برای سیمولیشن فیفا قرار دادن
نقد نوشتم بلند... پس با دلیل و مدرک بوده... دیگه اینکه به بعضی ها بر می خوره برمیگرده به همون جریان ذهن های سرسختی که اصلی ترین آیکن اونها زوم شده روی تعصب و قدغن بودن تجربه چیزهای بهتر با هدف رسیدن به ایده آلنقل قول:
گاهی بعضی ارسال ها انقدر غیر منصفانه و غیر منطقی و مغرضانه میشه
الته نظر شخصی نبود مشاهداتی بود که می تونم مدرک رو کنم براشون... دست بر قضا بعضی چیزها حقیقت مطلق هست چه اذیتتون کنه چه باعث خوشحالیتون بشه نمره فیفا نکست از نمره PES Next بالاتره.نقل قول:
اونچه شما گفتید نظر شخصی شماس (و قابل احترامه) و نه یک حقیقت مطلق
نظر من در pc باز هم pes جلوتره و من امسال هم pes میزنم
مشکل اینجاست دوستان میان فقط میگن این بهتره اون بهتره همین ارمین ( krauser خودمون !!) فنی بحث می کنه 10 نفر ناراحت میشن !!!
مشکل این دو تاپیک اینه که برخلاف تمام تاپیک های این بخش انجمن بیشتر افرادی که میان گیمر حرفه ای نیستن و بسیاریشون بازی ها رو فقط انجام میدن !!!(بعضی هم که فقط یکی از این دوتا بازی رو انجام میدن !!!) در نتیجه بحث حرفه ای و فنی هم کم جواب میده . کلا تاپیکای جالبین این دو تا .
راستی یه سوال برام پیش اومد جنبه کلی داره .چرا بیشتر ایرانی ها هر چی رو بیشتر دوست دارن یا صاحبشن طرفدار سر سختش میشن . توی کنسول ها همینه یکی 360 داره یکی ps3 هر کی هر کدومو داشته باشه طرفدار سرخستش میشه به اون یکی دستگاه 1000 جور مشکل فنی و ظاهری و .. میگیرن. یا طرف سمند داره هر چی بهش میگی این ماشین نیست میگه نه بنزم تو سرعت بالا میگیره !!! اینجا هم همون شکلیه چون جز دو سه نفر معدود مثل ارمین و حسین و ..بقیه فنی بحث نمی کنن نمیشه امید زیادی به نتیجه گیری در چنین تاپیکی داشت .
بار ها اینو گفتم بازیسازی یک صنعت هستش و بدون اطلاعات نمیشه در موردش صحبت کرد . کونامی فقط یک pes رو نداره بازی های بسیار زیادی رو داره که کمپانی هایی مثله سونی یا مایکرو سر و دست میشکنن که بتونن اون بازی رو انحصاری کنن یا حداقل مولتی پلتفرمش بکنن نمونش RISING که کونامی کنفرانس سال پیشش در E3 رو فقط به معرفی این بازی برای 360 و صحبت های کارگردانش کوجیما گذروند !!! در ضمن pes بازار کشور ها شرقی رو در دست داره ( هر چقدر هم که بازیش ضعیف باشه ) در نتیجه کونامی سرمایشو میزاره روی بازیی مثله MGS یا castelvania که میدونه هم رقیب سرسختی براشون نیست هم اینکه فروشی جهانی دارن نه قاره ای به علاوه کونامی از نظر وسعت کمپانی بودجه و تعداد نفرات وضعیت بسیار بدتری نسبت به EA داره که باعث میشه ریسک پذیریش برای بازیی مثله pes پایین بیاد.در عوض EA یک کمپانی کاملا جهانیه ( برخلاف کونامی ) و در ضمن بازی هایی که میسازه ازنظر کمی بسیار بیشتر از کونامیه .ازطرفی بازی هاش مورد پسند تمام بازیکن های جهانیه و فروش زیادی هم داره ، پس از نظر بازگشت بودجه یا سود دغدغه ای نداره درنتیجه FIFA براش یک منبع درامده که اگه بتونه قسمتی از فروش بازار شرق رو هم بگیره برای EA پیروزیه بزرگیه
اینا رو گفتم تا بدونید ضعف بازی pes در این نسل فقط ناشی از کم کاری کونامی نیست بلکه بحث های اقتصادی تجاری و .. زیادی در کاره که من ینمونشو مثال زدم
از حرفای من بر می اومد که به هم ریخته باشم؟ :20:نقل قول:
اعوذ بالله ان اکون من الجاهلین! :20:
من استقرا زدم از فعالیت دو تا تاپیک، و گرنه این هم یه استدلال استقرایی که طرفدارای PES بیشترن و اثباتی براش نیست.نقل قول:
شناخت و منطق همه این دوستان محترم، اما ظاهرا از نظر شما هرکس میگه فیفا بهتره، صاحب نظر و منطق و علمه و هرکس مخالف اون بگه متعصب و متحجر و بی سواد و بی منطقه! از قضا همین دیدگاهه که درون مرزهای سر سخت تعصب گرایی محبوس شده!نقل قول:
تا زمانی که اون قسمت آبی اول حرفا هست، هیچ مشکلی نیست، حتی اون قسمت قرمز؛ چون تا به اینجا همه چیز نظر شخصی و دیدگاه نسبیه. مشکل زمانی شروع میشه که تعمیم تفکر و دیدگاه شخصی به حقیقت مطلق شروع میشه!نقل قول:
شاید اینطور باشه، شاید هم نه. ولی هیچ متری برای سنجش میزان تخصصی بودن کاربری بازی وجود نداره! اگر وجود داره لطفا معرفی کن که همه خودمون رو بسنجیم.نقل قول:
ای کاش مرزهای تفکرتون رو می شکستید و عکس این سوالم می پرسید! البته شاید هم نمی خواید باور کنید چیزی که می خواید ازش تصویری بی نقص ارائه بدید، از قضا پر از نقصه.نقل قول:
اگر مدرکی و دلیلی باشه که چه خوب، مطلب قابل استناد رو هر انسان متمدن و صاحب اندیشه ای می پذیره. البته مدرک باید چیزی قابل اتکا باشه، نه حرفی که روزی در تایید چیزی زده میشه و روز دیگه در نفیش!نقل قول:
من هر دو بازی رو دارم و به هر دو هم علاقه دارم و برای اوقات فراغتم بازی می کنم. خدا رو شکر انقدر چیزهای مهم در زندگیم دارم که رتبه بندی چند تا بازی در چند تا مجله باعث خوشحالی و ناراحتیم نشه. از اول هم گفتم اینکه شما و حتی 7 میلیارد منهای یک نفر دیگه عاشق فیفا باشید، اصلا باحث ناراحتی من نمیشه. ناراحتی اونجایی شروع میشه که دید از بالا به پایین و تعمیم نظرات شخصی به نظریه های جهان شمول و امثال اون آغاز میشه!نقل قول:
پ.ن: من انتظار واکنش خیلی منطقی تری رو از شما داشتم، چون اون کس که در زمین منطق و استدلال دستش کوتاه میشه، به متهم کردن مخاطبش به بسته بودن فکر و متعصب بودن و ناتوانی در دیدن افق بالاتر و ... رو میاره! :20:
ممنون از مطلب کرازر عزیز ...نقل قول:
دوست عزیز مسئله فقط همین چند نفر تو فروم ما نیست ! خیلی ها هستن که اصلا در فرومها شاید حاضر نباشن ولی می تونن خیلی حرفه ای تر از فرومی ها باشن ( چه در بازی / چه در سایر اطلاعات ) ...
جدا از 2 - 3 خط بالا یه مثال واستون میزنم : برادر بزرگتر بنده که 4 سال از من بزرگتر هست کل فوتبالهای کنسولی و PC رو تا قبل از فیفا نکست بازی کرده بود ! و تا همین پارسال که نسخه کنسولی رو بازی نکرده بود - و از سال 2005 که فیفا pc گند زد - فقط PES بازی می کرد ! ولی فقط بعد از یکبار بازی کردن فیفا نکست ! از همون روز به بعد تا حالا PES بازی نکرده !!! اگر هم دو سه بازی همینطوری بازی کرده محض آرکید بودنش بازی کرده و گفته باخودش بیاد یه شانس دیگه به این بازی بده و از یه دیدگاه دیگه به بازی نگاه کنه , ولی بازم راضی نشده که فیفا نکست رو کنار بزاره ! و حداقل خودم 10 نفر دیگه رو هم که حرفه ای فقط فوتبال بازی می کنن (دقت کنین تو تمام بازی کنسولی و پی سی فقط فوتبال بازی می کنن !!!) که همین وضعیت رو داشتن !
- البته PES بازی بزرگی هست و بعد فیفا در رده ی دوم قرار میگیره ! شما این مسئله رو با دیدن بازی ها فوتبالی آنلاین (تحت بروزر یا چیزهایی شبیه به اون) و کنسول ها نسل قبل یا فیفا نسل قبل متوجه می شین !
در هر صورت انتخاب نهایی با خود فرد هست و کسی حق نداره انتخاب کسی رو تغییر بده و به نظرش احترام نگذاره .. ولی متاسفانه یا خوشبختانه وضعیف fifa , pes به صورتی هست که کرازر و سایر دوستان و سایتهای معتبر خارجی می گویند ....
نقل قول:
جواب میخوام...
من هرچی متن ارمینو پستاشو می خونم نمی بینم جایی نوشته باشه که فیفا 2011 pc بی نقصه .نقل قول:
ای کاش مرزهای تفکرتون رو می شکستید و عکس این سوالم می پرسید! البته شاید هم نمی خواید باور کنید چیزی که می خواید ازش تصویری بی نقص ارائه بدید، از قضا پر از نقصه.
انتظار من هم از شما بسیار بالاتر از این بود که بعد از خوندن پست منطقی ارمین چنین پستی رو ارسال کنید .نقل قول:
پ.ن: من انتظار واکنش خیلی منطقی تری رو از شما داشتم، چون اون کس که در زمین منطق و استدلال دستش کوتاه میشه، به متهم کردن مخاطبش به بسته بودن فکر و متعصب بودن و ناتوانی در دیدن افق بالاتر و ... رو میاره! :20:
ببینید شما وقتی کسی مهندس باشه( فقط مدرک مهندسی داشته باشه) نگاه جامعه بهش یجور دیگست حتی اگر توی کاری که انجام میده ضعیفتر از یه ادم معمولی باشه . توی جامعه کاربری سایت هم نگاه کلی اینه که دوستانی که مدیر یا همکارن از نظر فنی در زمینه بازی تخصصی تر از بقیه کاربرا به مسائل نگاه می کنن . پس پارامتر ارمین کاملا درسته حتی اگه در واقعیت افراد حرفه ای تر هم باشن که مدیر همکار یا فعال نیستن (که البته با توجه به فعالیت در انجمن تا بحال چنین چیزی رو در بخش بازی ندیدم )نقل قول:
شاید اینطور باشه، شاید هم نه. ولی هیچ متری برای سنجش میزان تخصصی بودن کاربری بازی وجود نداره! اگر وجود داره لطفا معرفی کن که همه خودمون رو بسنجیم.
این حرف شما کلا غلطه . تعمیم هیچ وقت به کل یک جامعه نمیشه نسبت داد . وقتی ارمین دیدگاهشو تعمیم میده منظورش این نیست که همه باهاش هم عقیدن بلکه اکثریت جامعه (حتی اگه یک درصد بیشتر باشن) نظرشو قبول دارن اما جامعه ارمین با جامعه شما فرق داره . شما تمام بازیکن ها رو در نظر گرفتید ارمین جامعش فقط بازیکن های حرفه در زمینه گیم بودن نه کسانی که فقط PES یا FIFA بازی کردن و لا غیر !!!نقل قول:
تا زمانی که اون قسمت آبی اول حرفا هست، هیچ مشکلی نیست، حتی اون قسمت قرمز؛ چون تا به اینجا همه چیز نظر شخصی و دیدگاه نسبیه. مشکل زمانی شروع میشه که تعمیم تفکر و دیدگاه شخصی به حقیقت مطلق شروع میشه!
کاش شما بتونی عکسشو ثابت کنی . کاش بتونی نام چند تن از همکارا مدیرا یا فعالا رو بیاری که از نظر فنی PES رو برتر میدونننقل قول:
شناخت و منطق همه این دوستان محترم، اما ظاهرا از نظر شما هرکس میگه فیفا بهتره، صاحب نظر و منطق و علمه و هرکس مخالف اون بگه متعصب و متحجر و بی سواد و بی منطقه! از قضا همین دیدگاهه که درون مرزهای سر سخت تعصب گرایی محبوس شده!
+
ارمین امضاش یه زمانی Waiting for pes 2011 بود . ازش پرسیدم چرا گفت به PES امسال اعتقاد دارم پس 100 درصد در نظرات ایشون تعصب دخیل نیست . ایشون از روی منطق صحبت هاشونو کردن
+
این بحث ها واقعا برای این دو تاپیک لازمه کاش دوستان مدیریت بزارن این بحث تو تاپیک جاری باشه شاید در انتها نتیجه ای گرفتیم
من هم با حرفای امین موافقم . آرمین بدون هیچ تعصبی حرف می زنه و از جمله کسانی هست که به PES علاقه داره و همیشه بازی میکنه.نقل قول:
ارمین امضاش یه زمانی Waiting for pes 2011 بود . ازش پرسیدم چرا گفت به PES امسال اعتقاد دارم پس 100 درصد در نظرات ایشون تعصب دخیل نیست . ایشون از روی منطق صحبت هاشونو کردن
این یه نقل قول مستقیم نبود، یه نتیجه گیری از چندین ارسال در این تاپیک و تاپیک همسایه بود و حسی که سعی میشه القا بشه.نقل قول:
چه مشکلی در پست من بود؟ :20:نقل قول:
حرف شما از یه زوایایی درسته، ولی وقتی مسئله بحث منطقیه، باید ابزار منطقی ارائه کرد. ابزار منطقی چیزیه که پشت سرش علمی باشه که خدشه پذیر نباشه. به طور مثال اگر من بخوام بگم انتگرال کسینوس میشه سینوس، کسی نمی تونه این رو زیر سوال ببره، چون یه منطق علمی قطعیه، اما اگر بخوام بگم مثلثات از هندسه برتره، چون تمام افراد ریاضی دانی که می شناسم این نظر رو دارن، این یه ادعای معقول و مستند نیست، بلکه صرفا یه استقراس و استقرا هم غالبا معتبر نیست.نقل قول:
پس با این حساب همه می تونن عبارت «به نظر من...» رو با «همه اهل فن عقیده دارن...» عوض کنن، چون قطعا جامعه هرکس رو افرادی تشکیل میدن که از نظر اون فرد دارای ویژگی خاصی هستن.نقل قول:
متاسفانه اون قدر از دوستان مسئول شناخت ندارم و تو این چند سال که در این انجمن بودم، اغلب نظرات رو بدون توجه به اسامی می خونم، مگه اینکه نظری به نظرم خیلی خاص بیاد و نگاه کنم که کی اون رو ارسال کرده. گرچه این بحث ذاتا چیز قابل اثباتی نیست!نقل قول:
امیدوارم اینطور باشه.نقل قول:
من خودم این بحث رو دوست ندارم، چون بحثی بی انتها و بی فایده س. صد ها نفر هم توی این تاپیک نظراتی کاملا مخالف من داشتن، هرگز به خودم اجازه ندادم روی نظرشون نظر بدم، چون نظر همه محترمه. من به نظر یه بچه 10 ساله که تازه PS1 خریده همون قدر احترام می ذارم که به نظر یه آدم 40 ساله که از کومودور همه بازیها رو انجام داده!نقل قول:
اصل این بحث هم سر برتری کدوم بازی نبود، سر این نگاه «ما برتریم» آزار دهنده بود که چندین ساله طرفداران فیفا دارن اون رو در تاپیک های PES القا می کنن. کی گفته هرکی فیفا دوست داره گیمر واقعیه و صاحب فن و نظره، و هرکس PES رو ترجیح میده یه کاربر عادی و سطحیه؟ این رو هم بارها در کلام و هم در عمل عده ای نشون دادن، و این اصلا شایسته نیست!
من به شخصه در حیطه ای که علم ندارم، نظر نمیدم. اگر یه مهندس کامپیوتر که در زمینه بازی تحصیلاتی داشته حرفی بزنه، هرگز به خودم اجازه نمیدم روش حرفی بزنم. اگر بگه به این دلیل علمی فیفا در این زمینه برتره، بدون مجادله می پذیرم، ولی یقین دارم آدمی که اون سطح از علم رو داره هرگز با دید از بالا به پایین به دیگران نگاه نمی کنه و حرفاش بوی بیشتر فهمیدن نمیده!
البته اگه از همون فرمول این بهتره اون بهتره بریم بی فایدست اما اگه بحث فنی (کاملا فنی روح PES و اینجور چیزا توش نباشه )بحثو ادامه بدیم شاید به نتیجه برسیمنقل قول:
من خودم این بحث رو دوست ندارم، چون بحثی بی انتها و بی فایده س
ممنونم امین جان ولی مطمئن باش ما تا صبح هم بشینیم دلیل بیاریم یه چیزی توی آستین خواهند داشت تا تحویل بدن به ما که همون چیز هم سراسر اشتباه خواهد بود چون از روی تعصب هست... من واقعا خوشحالم که برای من قضیه PES Vs Fifa جنبه تعصبی نداره و خوشحال تر اینکه اون هایی که باید این قضیه رو بدونن می دونن دیگه بقیه خیلی مهم نیست.
من رو متهم می کنن که دارم به توهین کردن متوسل میشم در حالیکه نقد نوشتم و با دلایل محکمه پسند ولی دلایل محکمه پسند چون بر خلاف علایق و تعصبات بعضی ها هست به معنی توهین هست... واقعا تقصیر منه که توی فامیل هرچی بچه کوچولو هست به PES علاقه نشون میده و من داداشم پسر خاله بزرگترم و سایر گیم باز های حرفه ای تر فیفای نکست رو برتر می دونیم؟ خوب من پامو توی هر جامعه ای میذارم می بینم این صادقه
ایران رو مثال می زنن می گن PES طرفدار داره ... خوب اولا ایران که اصلا مهد گیم نیست اصلا جامعه جالبی نیست برای اینکه گیم رو مثال بزنی براش تازه طرفدارش بیشتره که چی توی ژاپن هم طرفدارش بیشتر شما کل رو رها کردی میای جز رو می چسبی کلا فیفا طرفدار بیشتر داره توی دنیا اینه که مهمه فردا اگه یکی گفت توی مریخ هم فیفا و PES بازی می کنن اونها رو هم باید به جامعه آماریمون اضافه کنیم چون کل اهمیت داره نه جز.
توی این جامعه آماری هم نمی دونم چه کاریه که هرچی اهل گیم هست که گیم رو با دید تخصصی دنبال می کنه فیفا رو (البته این چند تای اخیر که نکست هست) به لحاظ کیفی برتر می دونه. اصلا چرا از تمامی سایت های تخصصی گیم نمره های بازی فیفا بیشتر از PES میاد... آهان لابد با سیباس مشکل شخصی دارن همه اشون... یا نه چیزی حالیشون نیست تنها کسانی که حایشونه انبوه طرفداران PES در ایران هست و دو نمونه اش هم این پسر خاله های 8 و 11 ساله من هست که کلی ا نقد کنندگان بازی بیشتر حالیشونه....
ظاهرا هم رشته هستیم منم لیسانس ریاضی محض دارم:46:نقل قول:
به طور مثال اگر من بخوام بگم انتگرال کسینوس میشه سینوس، کسی نمی تونه این رو زیر سوال ببره، چون یه منطق علمی قطعیه، اما اگر بخوام بگم مثلثات از هندسه برتره، چون تمام افراد ریاضی دانی که می شناسم این نظر رو دارن، این یه ادعای معقول و مستند نیست، بلکه صرفا یه استقراس و استقرا هم غالبا معتبر نیست
حسین یه مهندس توی این زمینه محسوب میشه... داره خودشو هلاک می کنه اما بازم شما حرف خودتون رو می زنید پس نقض شد ادعاتون...نقل قول:
من به شخصه در حیطه ای که علم ندارم، نظر نمیدم. اگر یه مهندس کامپیوتر که در زمینه بازی تحصیلاتی داشته حرفی بزنه، هرگز به خودم اجازه نمیدم روش حرفی بزنم. اگر بگه به این دلیل علمی فیفا در این زمینه برتره، بدون مجادله می پذیرم، ولی یقین دارم آدمی که اون سطح از علم رو داره هرگز با دید از بالا به پایین به دیگران نگاه نمی کنه و حرفاش بوی بیشتر فهمیدن نمیده!
آقا بسته بسته دیگه بسته... دیگه واقعا دلم نمی خواد توی این تاپیک حرفی از کیفیت بازی بزنم چون دیدم جنبه ندارن خیلیا حتی یک اپسیلون حسین سم فیشر حرف جالبی زد توی تاپیک مقایسه... که یکی میاد نقد می کنه میاد به کلی نقد های تخصصی تر و موثق تر استناد میکنه 60 نفر می ریزن سرش متهمش می کنن. مطمئن باشید دیگه اگه بخوام کسی رو هم در مورد این بازی راهنمایی کنم که نمی کنم و اونقدر هم آدم مهمی نیستم بخوام کمک کنم یا پستی براش بذارم و جواب بدم براش پیغام می ذارم ولی این تاپیک نمیام از این اشتباهات بکنم تا زمانیکه تکلیف روشن بشه و واقعا این جریانات به نوعی حل بشه. برای کسانی که متعصبانه برخورد می کنن متاسفم.
بحث همین جا خاتمه پیدا کنه وگرنه به خداوند احد و واحد قسم می خورم درخواست کنم از مسعود یا هومان که تاپیک رو فعلا ببندن. پس بحث بی فرجام رو همین جا خاتمه بدیم بحثی که با حمله به یک نقد شروع شد...
آرمین جان فقط به دست خودت این کل کل تموم میشد . مرسی :11:
ولی خیلی ناراحت شدیا . آقا شما نقدتو بکن ما استفاده می کنیم . همه ی بروبسک شما رو می شناسن و حرفای شما رو قبول داریم نمی خواد سند و مدرک بیاری . تاپیک رو ببندین بدتر میشه . همه میریزن تو تاپیک فیفا بعد اونوقت باید اونجا رو هم ببندین .
من دقیقا میفهمم شما چی میگی و چه احساسی داری :10:. اصلا از جهت فیفا - پس نگفتم . از این لحاظ گفتم که خودم تو تاپیک سخت افزار خودم را ..ر دادم که 460 کارت خیلی خوبیه نسبت به قیمتش یکی میومد میگفت کلا سری 400 Nvidia بدرد نمیخوره . هر چی ما رشته بودیم پنبه میکرد. کم کم به این حالت رسیدم :19: و دقیقا به نتیجه شما رسیدم. کلا بحث راجع به برند های معروف مثل INTELvs AMD , NVIDIA vs ATI , FIFA vs PES در هر موردی (باور کنید حتی مصرف برق Nvidia vs ATI ما تو تاپیک سخت افزار مشکل داریم چیزی که فقط یه مولتی متر میخواد اندازه گیریش و خود کمپانی های تولید کننده هم مقدار مصرف رو اعلام کردن یکی میاد میگه مصرف ATI همیشه پایینتر از Nvidia است. آدم به همچین آدمی چی بگه ؟ :2:)نقل قول:
من تو این پست با هیچ USER کاری نداشتم و منظور من نبود
فقط و فقط خواستم احساس همدردی خودم رو بیان کنم چون خودم این درد رو کشیدم.
با تشکر
جواب میخوام ...نقل قول:
من شدیدا اعتقاد دارم کسانی که الان PES رو برتر از فیفا میدونن دلیلش اینه که فیفا نکست رو بازی نکردن و اگه بازی کردن خیلی کم بوده و با ظرایف اون بازی زیاد آشنا نیستن و دلیل اینکه الان PES رو برتر میدونن هرگز این نیست که مثلا کوتاه فکر ترن . منم پارسال چون فیفا نکستو کم بازی کرده بودم فکر نمیکردم فیفا از نقطه نظر شبیه سازی خیلی فاصلش با PES زیاد باشه ( هرچند که همون موقع هم با ساعات کمی که بازی کرده بودم میدونستم اون بازی واقعی تره و به همین خاطر پارسال هم به این حقیقت بارها اذعان کرده بودم ) اما بعد از اینکه دهها ساعت بازی کردم کم کم متوجه این مساله شدم که حقیقتا روی بازی فیفا نکست حداقل دوبرابر نفر- ساعت بیشتر از PES کار شده .
پاراگراف بالا رو من بر اساس معیار شبیه بودن به فوتبال واقعی نوشتم نه از نظر جذابیت یا مسائل سلیقه ای پس لطفا کسی ناراحت نشه .
به امید خدا تا چند هفته دیگه که بچه ها کاملا با PES 2011 و فیفا 11 نکست آشنا شدن با هماهنگی هومان مدیر انجمن تصمیم گرفتیم اول یک گروه برای مقایسه دقیق و منطقی از این دو بازی تشکیل بدیم و بعد نتایج نهایی این مقایسه ها رو توی تاپیک مقایسه این دو بازی که فعلا از انجمن حذف شده قرار بدیم تا این بحث برای همیشه پروندش بسته بشه .