همونجا كه بايد از اون اون تكه سنگ كه بالاش يه مستطيله و يه مربع قرمز ازش داره رد ميشه بپرم رو ميله سم راست ! انجا چيكار كنم؟ميپرم اما نميرسه به ميلهنقل قول:
Printable View
همونجا كه بايد از اون اون تكه سنگ كه بالاش يه مستطيله و يه مربع قرمز ازش داره رد ميشه بپرم رو ميله سم راست ! انجا چيكار كنم؟ميپرم اما نميرسه به ميلهنقل قول:
جدیدترین ولو 1907
کد:http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=10378
سلام...
اينجا بايد چه كار كنم؟؟؟من نفهميدم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دكمه F رو بزن تا زوم كنه روي دشمن و بعدش دكمه چپ ماوس
نقل قول:
اگر این ولو را جای دیگر آپلود کنید ممنون میشم. با تشکر:10:
value1907کد:http://www.endir.az/uploads/1907.rar
right click رو نگه دار وقتي دشمن اومد بهت ضربه بزنه left click رو بزن.نقل قول:
بچه ها ایزیو به جز لباس اطائر و لباس های لباس فروشی که همش همون لباس خودش که فقط تنوع رنگ داره.
لباس دیگه ای نداره.
ممنون از زحمتي كه ميكشيد...نقل قول:
ولي اين پست رو نگاه كنيد و تست كنيد ... ديگه نياز به VALUE جديد نيست...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4853960&postcount=1847
دوستان من تو سکانس 5 مموری 6 گیر کردم اونجا که یه منظقه سبزو نشون میده که میگه برو تمام برجا رو بگرد و نگهابانا رو بکش ولی هر چی میکشم خبری نمیشه
اینم نقشه لطفا راهنمایی کنید
کد:http://www.imgcandy.com/images/29678830445595520186.jpg
سلام دوستان ببخشید یه سوال.این برگه هایی که رو دیوار هست مال چیه من هرچی ور پاره میکنم بازم هست:31:.بعد آدم هایی هستن که تو نقشه علامت قفل هست اونا چی کار کردن؟دزدن؟
نقل قول:
سلام
من اون لینکی که گذاشته بودید رو رفتم
اونجا چیزی در مورد چگونگی پیدا کردن codex ها نگفته و حتی در مقدمه هم یاد آور شده که در این مطلب چنین
چیزی رو توضیح نخواهد داد
اما در قسمت بالا عکسی رو که دوستمون گذاشته رو نقل قول کردم چون یه خورده بعد از این قسمت باید 4 تا
codex رو پیدا کنیم (دقیقا سکانس 3 و مموری 5) من 3 تاشو پیدا کردم ولی هر چه قدر شهر رو می گردم 4 امی
رو پیدا نمی کنم(دقیقا شهر هم همین جایی هست که در عکس می بینید)
حالا می خواستم کمک کنید تا پیداش کنم آخه بد جوری گیر کردم
مرسی
اینا یه سری اعلامیه مثل اعلامیه wanted میمونه.نقل قول:
اونا رو بکنی دیگه سربازا بهت شک نمی کنن یا کم تر شک می کنن.
با زدن دکمه E دید عقابی یا eagle vision رو فعال کن تا هدفت مشخص شه. هدفت زرد رنگ میشه در این حالت بعد برو بکششنقل قول:
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
قفل ها دزدند بکششون تا پلشونو برداری. کاغذ ها ها رو هم بکن تا notority کم شه. همون مقداری که پلیس میافته دنبالت شک میکنه:31:نقل قول:
سلام:46:
من اول بازی هستم جایی که پدرش رو می بینه و پدرش بهش یک ماموریت میده اما در نقشه هیچ ماموریتی و راهنمایی نکرده لطفا کمک کنید.:13:
اون یکی کودکس تو بیرون شهر پشت یه خونست بگردی پیدا میشن.نقل قول:
زیادم دور نیست از خود شهر.
سلام.ببخشيد كه زياد سوال دارما:31:.من يه جا گير كردم كه ميگه برو بالاي يه برج مبرم بعد 3 تا آدم هست ميكشم بعد پله ميزنم ميرم بالاي بالاي برج بعد يه دريچه اي هست بايذ چي كار كنم هرچي ميكنم دريچه باز نميشه يا بايد از جاي ديگه اي برم؟:31:
نقل قول:
کجایی ؟سکانس چند؟ عکس بزار. باید بری بالای زندان؟؟ برای دیدن بابات؟
دوستان ديگه بسه بياين راجع به داستان بازي و اين چيزا حرف بزنيم آخه سوال راجع به پوستر چيه؟ وليو 1902 كامل كامل هست و هيچ مشكلي نداره پوستر هارو هم كه وقتي نزديك مي شي شيفت رو مي زني تازه پائولا همه ي اينا رو توضيح داده لطفا تاپيك رو از اين بيشتر كسل كننده نكنيد اول سوالا راجع به هاست و لانچر بود حالا هم مراحل مسخره اگه بخواين واسه ي هر گير كردن بياين و تو اينترنت بگردين كه ديگه بازي نميشه در ضمن لطف كنيد حرف هاي شخصيت هارا گوش دهيد
بچه ها يه سوالي.. اونا كه بازي رو تموم كردن، اون قطعه فيلم كه با بدست اوردن يه سري از شكل هاي خاصي كامل ميشه،اصلا فيلم در چه مورده ؟؟كسي ميتونه يه توضيح مختصر خوب بده ؟
ممنون
چند صفحه قبل دوسته عزیزمون فرزان کله فیلمو گذاشته بود. برو ببین خودت میفهمی:46:نقل قول:
سلام دوستان من بازی رو تو سون اجرا میکنم ولی تو xp اجرا نمیشه.
برنامه سرور مجازی اجرا نمیشه
دلیلش چیه؟
کسی راه حلی نداره تا درست بشه؟
چطور میتونم تو xp بازی کنم
تو 7 خیلی افت فریم دارم ولی ac1 رو تو xp بازی میکردم اصلا افت فریم نداشتم
پچی نیومده که مشکل افت فریمشو حل کنه؟
دوستان اگه میشه یه پج 100درصدی برای این بذارید حجمش هم خیلی زیاد نباشه و اصلا ارور نده من می خوام با دیال آب خورد خورد در یک ماه دانلود کنم و حالا اگه کار نکنه دیگه است که آدم دیوانه بشه
سلام
آقا اون مرحله که میری زیر زمین که اسکلتا ریختن میرم جلو بعد دنبال یه نفر می رم بعد می رم بالای اون اتاق که یواشکی به حرفاشون باید گوش بدی بعد از اینکه گوش میدم بازم علامت همون جاست می گه باید به حرفاشون گوش بدی ولی دیگه کسی نیست!!!!!!!!!!!
سلام.دوست عزيز من الان سكانس 5 ميموري 4 هستم:31:
آقا بكمكيد:41:
كسي داستان كل بازيو داره آخه آدم هيچي نميفهمه مثلا اون مرحله ي كه بايد ميرفتي بالاي برج پيش اون مرده من نميدونستم اون كيه تا اينكه امروز دوستمون گفت:19:
فكرشو بكن چقدر ضد حاله:13:
شما فیلمشو ببینی شخصیتا قشنگ میاد دستت!!نقل قول:
سلام
من بازی رو تموم کردم ولی در لیست غول ها(:31:)که میرم دو نفرشون یعنی نفر آخر و dante maro اسمشون با رنگ بقیه نوشته نشده!!و دارن چشمک میزنن!!
این یعنی چی؟؟مال همه اینطوریه یا مال من اینطور شده؟؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من هنوز بازی رو تموم نکردم ولی احتمالا این دو نفر شخصیت های مهمی هستن که اسمشون رو با قرمز نوشته!!!!!!!!!!
چقدر بازی باحالیه...تا حالا 1 دونه باگ هم ندیدم...داستان قوی...گیم پلی هم نسبت به 1 زیر و رو شده...زره الطائر رو گرفتم عجب چیزیه!
یه جوون مرد جواب ما رو بده ثواب داره .نقل قول:
اجرت با آقا.:31:
با سلام، من الان یک هفته است که بازی رو تموم کردم. ولی وقت نکردم پست بزارم.
خیـــــــــــــــــــــــ ــلی بازیه جالبی بود. و این لذت رو مدیون بچه های باحاله p30world هستم.
ممنون... .
برای اجرا در xp حتما باید برنامه .net framework نصب باشه.
خوب من دیگه بازی نمیکنم شدیدا عصبانی هستم شمشیر به اون توپی خریدم بعد یه مبارزه نفس گیر دیدم شمشیرم نیست به جاش یه گرز مسخرس این یک
دوما چقدر لوسه این بازی هر وقت میری تو وبلا خواهرت یه جا نشسته مامانتم پا تخت داره دعا میکنه اینا کار دیگه ای ندارن؟
تو کف شمشیری ؟؟؟؟؟؟؟ آخینقل قول:
خوب من دیگه بازی نمیکنم شدیدا عصبانی هستم شمشیر به اون توپی خریدم بعد یه مبارزه نفس گیر دیدم شمشیرم نیست به جاش یه گرز مسخرس این یک
دوما چقدر لوسه این بازی هر وقت میری تو وبلا خواهرت یه جا نشسته مامانتم پا تخت داره دعا میکنه اینا کار دیگه ای ندارن؟
مرحله رد کن بهت شمشیر بده:31:
تو کف پولامم همش بر باد رفت
نقل قول:
من که این طور فکر نمی کنم مطمِنی ؟
چون من xp sp2 دارم و net frame work 2 و 3 روش نصبه اما بازم فایل سرور بالا نمیاد !!
فکر کنم این بازی فقط با xp sp 3 و vista , seven سازگاره !!!
دوستان این زره الطائر رو چطوری میشه بدست آورد ؟
و اینکه کسی پچ 1.1 پیدا نکرد ؟
به خدا مردیم ...
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
نقل قول:
سلام
منم همین مشکل رو داشتم
ولی نباید به حرفاشون دیگه گوش بدی
سمت راست بری یه اتاق مانندی هست
میری کنار سنگ قبر بعد جلوش یه اسکلت کوچیک هست
اونجا باید بری
اگر نتونستی یا مشخص نبود
باید value جدید رو دانلود و استفاده کنی
سلام
من Apple of Eden رو گرفتم ولی از اون قسمت به بعد هرچی میرم داخل بازی صحنه سفیده و اتزیو معلوم نیست
ولی منوی بازی و نقشه مثل قبل معلومن
باید چکار کنم؟یکی از دوستام می گفت باید یه فیل 48 کیلوبایتی رو دان کنی
درسته؟
باید 6 تا لوح از اساسین های دیگر رو که کنار مجسمه الطایر هست رو پیدا کنی و بیاری بزاری سرجاشون تا زره رو بده.نقل قول:
دوستان این زره الطائر رو چطوری میشه بدست آورد ؟
هر کدام از لوح ها در شهرها پراکنده هستن.
و بدونید که زره الطایر خیلی قوی و شیک هستش.
سلامنقل قول:
شما از value جدید استفاده کن
چند صفحه قبل موجود هست
دوستانی که علاقه مند به دیدن فیلم کامل The Truth هستن به لینک زیر مراجعه کنن : (البته بدون صداس و حجم حدودی 2mb)
لینک زیر هم برای دانلود :کد:http://www.xfire.com/video/283590
کد:http://video.xfire.com/283590.mp4