دوستان یه سوال
پیشگامان خیلی طرحاشو گرون کرده
یه طرح داره برا مشترکای جدید 6 ماهه 240 تومن
میشه تخلیه کرد اونو گرفت ؟ :دی:دی
Printable View
دوستان یه سوال
پیشگامان خیلی طرحاشو گرون کرده
یه طرح داره برا مشترکای جدید 6 ماهه 240 تومن
میشه تخلیه کرد اونو گرفت ؟ :دی:دی
من از قضیه این 100 گیگ مسیر اینترنتم از آذربایجان و ترکیه شده قطر که بی نهایت آشغاله پینگم از 90 شده 130 140 بقیه هم همین طوری شدن ؟ مسیراتون هم عوض شده ؟
از این مسیر هم میگذره البته ایرانسل هم دقیقا از همینجا میگذره از سر 100 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من همین الآن با بخش دیتای مرکز انقلاب صحبت کردم. گفتن الآن هیچ شرکتی در هیچ کجای ایران از نظر پهنای باند کمبود نداره، هر گونه کندی سرعت بخاطر پایین بودن سطح زیرساخت خود شرکت هاست. شرکت زیرساخت هم برای این چند روز، هر شب داره لینک اضافه میکنه و در اختیار شرکت ها قرار میده.
بعدش هم زنگ زدم پیشگامان، اون ها هم این موضوع رو تایید کردن و گفتن در حال ارتقا زیرساخت هستیم و تا 2 یا3 روز آینده کل مشکل پهنای باند حل میشه.
وضعیت دیروز و امروز خدا رو شکر بهتر شده. امیدوارم ادامه پیدا کنه این روند و بهتر بشه.:»
سلام
دوستان اینجا کسی هست سرعت تک کانکشنش کامل باشه یا حداقل در ساعاتی از روز تک کانکشنش کامل پهنای باند رو بکشه؟
دوستان از داخلی و خارجی تست بگیرید بذارید ببینیم بهتر شده یا نه نیاید فقط بگید خداروشکر بهتر شده :mellow:
اگر خوب نیست 195 شکایت کنید همه منم امروز میام خداشاهده فقط بد باشه باز هرروز شکایت می کنم.
اگر پیشگامان نیستی میتونی بیای بگیری اگر هستی بازم میتونی زنگ بزنی واحد تمدید سرویس بگی برات بزارن با اصرار نهایتنقل قول:
چن ساله مشترکشون هستمنقل قول:
سرویس های جدیدی که گذاشتن واقعا نمیصرفه دیگه برام
زنگ بزن بگو سرویس تیک آف ۶ ماهه ۵۰۰۰ گیگ میخوای بهت معرفی کردن به عنوان مشترک قدیمی و بگو برات فاکتور کنه بری از پروفایلت پرداخت کنینقل قول:
اگرم دیدی انجام نمیده دوباره یه مدت بعد تماس بگیر به یکی دیگه بگو :biggrin:
خب دیگه طاقت نیاوردم اومدم پیشگامان از داتک، پینگش خیلی بهتر هست و تایم اوت نداره خیلی کم هست و داخلی کامل سرعت میده، تک کانکشن هم توییچ گذاشتم 720p بدون بافر دارم میبینم در حالی که داتک 360p هم نمی شد دید و بافر میکردنقل قول:
نقل قول:
کسی این کارو کرده جواب داده ؟ :biggrin:
سرعتش چطوره محدود نمیکنن ؟
من همین الان رو این سرویسم و همین الان از فاکتور پرداخت کردم بعد از یک ماه برگشتم پیشگامان بالا و پایین رو ببین :دینقل قول:
محدودیتش اگر تا این حد باشه من مشکلی ندارم :rolleye:
این هم تست های جدید من از پیشگامان سرویس 4 تا 16 مگ جشنواره
تک کانکشن داخلی
مولتی داخلی
تک کانکشن خارجی
مولتی خارجی
داخلیش که اوکیه خارجیش یعنی زیر 500 سرعت دانلود میده تمام وقت ؟نقل قول:
لطفا این موارد رو در ساعات مختلف روز امتحان کنین و دوباره بگیننقل قول:
چون من از ساعت 9 شب به بعد، توییچ رو با کیفیت 720 دیگه نمیتونم ببینم
آره بزار من شبم تست کنم ببینم اگر اوکی باشه که عالیه ولی فکر کنم درست شده باشه چون قبلا این ساعت ها هم مشکل داشتمنقل قول:
دوستان من الآن از شرکت خلیج فارس آنلاین (برای استان بوشهر با پهنای باند رسپینا) تست گرفتم. سرویس 2 مگ بود ولی توییچ رو 720 بدون بافر میرفت:mellow:. از همه اینا که بگذریم و بقیه شرکت ها رو نادیده بگیریم، دیروز زنگ زدم به بخش فنی پیشگامان، گفتن ما به هیچ عنوان سرعت تک کانکشن رو تضمین نمی کنیم.:hmm: آخه سرعت 100 کیلوبایت تک کانکشن (سرویس 8 مگ) بدرد چی میخوره؟؟؟!!! البته این سرعت از ساعت 8 شب تا 12 هست. در بقیه ساعات سرعت تک کانکشنم حداکثر700 هست. قبلا درست بود ولی از چند روز قبل از اختلالات اخیر اینجوری شد. هر بار هم زنگ زدم یه چیزی گفتن که همشون رو توی پست های قبلیم توی همین تاپیک نوشتم. همونطور که گفتم با مرکز انقلاب هم حرف زدم. اونا هم میگن اینا هیچ کمبود پهنای باندی ندارن. من که 6 فروردین تخلیه میزنم هر چند 11 روز مونده از سرویسم، ولی خداییش این رسم مشتری مداری نیست که اول سرویس رو خوب ارائه کنی ولی بعد که مشکل پیدا کردی، مسئولیتش رو از خودت ساقط کنی. کسی اینجا تخلیه زده تا حالا؟ چند روز طول میکشه تا تخلیه کنن؟ برای تخلیه اذیت هم میکنن؟
ببین الان من توییچ رو تست کردم 1080p هم دارم بدون بافر می بینم ساعت 8:30 شب :blink: شاید دستگاهی که استفاده می کنی محدود می کنه سرعتت رونقل قول:
با چندین دستگاه، چندین مودم و چندین روز درگیر این قضیه بودم. خودشون هم خوب میدونن مشکل از خود شرکته و یه بار هم یکی کارشناسا تایید کرد ولی ...نقل قول:
آره منم قدیما مشکل داشتم ولی الان میدونم حداقل برای توییچ محدود نشده و سرعت باز کردن سایت های خارجی هم واقعا خوبهنقل قول:
مشکل من بخشیش با کمک این نرم افزار حل شد
خب دیشب مشکل پیدا کردم فکر کردم از پیشگامان هست ولی از پریز بود
اینم تک کانکشن ساعت ۱۲:۲۵
البته سرعت رو یک سری ساعات محدود می کنن میاد رو 740 کیلوبایت
8 تا 12 که خیلی خوبه! خلیج فارس آفلاین خراب شده twitch رو با کیفیت 720 (اونم معمولی نه 60 فریم) نمیتونه پخش کنه. سرعتمم خیر سرشون 8 مگابیته! صبح ها امتحان نکردم ولی فکر نکنم تفاوت خاصی هم داشته باشه. اما از ساعت یک بعد از ظهر دیگه اینترنت تعطیله. سرعت آپلودم که 700 کیلوبیته از سرعت تک کانکشنم و بعضی مواقع از مولتی کانکشنم بیشتره !:puke: بدتر اینه که هیچ راه حل دیگه ای هم نداری و میدونی که همهاش برنامهریزی عمدی اون حرومزاده خائن و دور و بریهای بیشرفتر از خودشه.نقل قول:
پس این شرکت هم شانسیه. چون من ساعت 4 بعد از ظهز تست گرفتم.نقل قول:
پیشگامان تماس گرفتم پرسیدم برای تخلیه چقدر زمان میبره گفت بخواطر کرونا و تعطیلی و اینا حداقل 1 ماه زمان میبره ، درست میگه؟ کسی این اواخر درخواست تخلیه داده؟ چقدر طول کشیده تا تخلیه بشه؟
من همین امروز درخواست تخلیه زدم، امور مشترکین گفت حداکثر 72 ساعت کاری طول میکشه.نقل قول:
کدوم ISP ترافیک بالا میده و از ساعت 8 شب به بعد داغون نمیشه حالا سرعتت میخواد 8 و 16 مگابیت باشه و گهگاهی رو 4مگ قفل نشه و Packet Loss نداشته باشه که حتی یه ویدئو آنلاین نتونی ببینی!؟ :jealous:
سلام دوستان
وضعیت پیشگامان خیلی نابوده:
-سرعت نابود
-پینگ پر تایم اوت و نوسان (یک پینگ 80 یه پینگ 800)
-و .....
یه اشتباهی کردم سه ماهه گرفتم ببخشید به گ.ه خوردن افتادم
به معنای واقعی کلمه مضخرف :grrr:
آخه با این خط باید سرعت اینطوری باشه؟ من فکر میکردم های وب نابوده ولی .....نقل قول:
اینم پینگ 8.8.8.8 :
اینم تست مولتی کانکشن با سرور ایران
:grrr::grrr::grrr:
پیشگامان در تهران
از ظهر چند ساعت میشه 4 مگ و همینطور چند ساعت از شب کلا میشه چیزی حدود 8 تا 10 ساعت محدودیت پهنای باند بین الملل(البته این قضیه بازم معلوم نیست چون بعضی وقتا هم مشکلی نداره)، من فکر میکردم درست کردن این رو حداقل ظهر ها ولی مثل اینکه اینطور نیست
ولی داخلی و پینگ همیشه پایدار هست تو این یک سال هم زیاد ازشون شکایت کردم ولی درست نکردن محدودیت بین الملل رو الان هم 195 و در داخل سایت و تلفنی شکایت کردم منتظرم
اینم تست سرعت داخلی ساعت 23:15
مولتی بین الملل ساعت 1:22 بعد از ظهر
اینم تست پینگ با چیز پی ان و بدون اون که بستگی به مسیر تغییر میکنه با چیز پی ان پایداری بیشتری داره ولی در کل عالیه چون تایم اوت نداره هیچ جوره
داتک هم یک ماه تست کردم که مزخرف ترین اینترنتی بود که به عمرم دیده بودم بین الملل رو که با دیال آپ اشتباه گرفته بودن و داخلی هم برای همه مشترکین نصف کرده بودن سرعت رو، پینگ هم پر از تایم اوت بود و روی فست نمیذاشتن و دست به هیچ چی نمیزدن، پشتیبانیشون هم افتضاح بود.
من میخواستم از پیشگامان بیام های وب . های وبم خوب نیس؟نقل قول:
نه اصلا دوست عزیزنقل قول:
اولا خیلی خوب بود ولی الان داغون شده
به آغوش پیشگامان دوباره برگشتم :biggrin:
.
.
دوستان شما twitch رو کیفیت 720p راحت میبینید ؟
و این که قضیه این آی پی های رسپینا چیه ؟ شورشو دراورده دیگه من از پیشگامان اینترنت گرفتم یا رسپینا ؟ قشنگ هم میزنه isp respina و organization رو میزنه پیشگامان که مشخصه پهنای باند از رسپینا میاد و جزو سری آی پی هایی هست که حالا به هر دلایلی خریدن از رسپینا پهنای باند کم اوردن این جوریه ؟
بعد از اضافه شدن پهنای باند به شرکت ها من توییچ رو با کیفیت 720 میبینم. 720-60fps هم راحت نشون میده ولی بعضی ساعت ها ممکنه روی 480 یا همون 720 و 30 فریم نهایت نشون بده.نقل قول:
یه چند روزی هم 1080 راحت نشون میداد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که خیلی راضیم
این سرویس سرعتش چطور تنظیم میشه؟
4 تا 16 مگابیت | 5000 گیگ ترافیک بین الملل معادل 15000 گیگ ترافیک داخلی | 6 ماهه
بستگی به کیفیت خط داره یا دست خودشونه
من سرعت 8مگابیت کارمو راه میندازه ولی 4مگابیت خیلی رو مخه
الان میخوام از صبانت بیام پیشگامان
این سرویس حجم و قیمتش عالیه ولی سرعتش نمیدونم چرا اینجوری منظورش از 4تا 16 چیه؟
زنگ زدم پشتیبانی میگه بستگی به سرعت خطتون دارهنقل قول:
وقتی هم مصرف مشترکا بره بالا میاد پایین
دوستان تجربه شما چیه؟
من 8 هیچ مشکلی ندارم 16 که عالیه ولی 4 مشکل داره شدید
به حرف پشتیبانی هم که نمیشه اطمینان کرد
سلام
پیشگامان چه قدر طول میده برای تخلیه خط
اگه فاصله تا مرکز مخابراتیتون رو گوگل مپ زیر 2 کیلومتره رو 8 حساب کن اگه نیس پیشگامان حدود 2 مگ بیشتر نمیده بهتنقل قول:
واقعا جمله معروفه اینم شانس مایه اینجا صدق میکنه :biggrin:نقل قول:
مرکز مخابرات 20 ساله 500متر باهامون فاصله داره
امسال جابجا شدن رفتن مرکز شهر 5 کیلومتر !
سرویس خریدم با مالیات و ... شد ۲۷۰
حالا وصل بشه معلوم میشه سرعتش خوبه یا نه ولی امیدوارم این ۵۰۰۰ گیگ دون پاشیدن واسه سرعت پایین نباشه که هیج جوره قابل تحمل نیست