گرافيک بادا در مقايسه با آندرويد چطوره؟ همچنین برنامه ها و ساپورت فارسى؟نقل قول:
گرافيک بادا در مقايسه با آندرويد چطوره؟ همچنین برنامه ها و ساپورت فارسى؟نقل قول:
البته این دو گوشی مورد نظر هیچ کدومشون حد گرافیک اندروید و یا بادا رو نشون نمیدن.یه نظر من صبر کن بیاد ببینیم چی میشه.
البته فکر کنم برای اندرویید برنامه های بیشتری هست .ولی بادا هم سرعت خوبی داره.مولتی تاچ هم چیز کمی نیست که 5250 داره.
آقایون یک سوال؟
فقط همون 1 گیگ که برای نرم افزار تخصیص داده شده میشه برای نصب نرم افزارهای بادا استفاده کرد؟
یعنی هر چی بیشتر از 1 گیگ بشه باید بیخیالش بشیم؟ ا کارت حافظه نمیشه به نصب نرم افزار داد؟
اینم شد راهنمایی؟ یه روز میری تو کلوپ آندرویید میگن تو این رنج 80 درصد برنامه و بازی هار باید بیخیال شینقل قول:
یه روز میای تو کلوپ بادا میگن هیچکدوم حد گرافیک رو نشون نمیدن....بابا گناه ما چیه میخوایم پول زیاد پای گوشی ندیم؟
حتما باید بگم تا 500 تومن گوشی چی خوبه تا بگین بادا؟!
مدیران باید یه تجدید نظر اساسی روی کلوپ ها داشته باشن.
واسه وب گردی خاطر صفحه بزرگتر بهتر از i5500 هست.هم واسه تایپ کردن.واسه بازی هم قراره بازی فیفا و اساسین کرید رو مجانی روش نصب کرده باشن.(البته نسخه جاوا مخصوص خود گوشی).در کل نسبت به قیمتش ارزش خرید رو خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر کیبرد sywp هم داره؟نقل قول:
ریویوش روسی بود.چیزی نفهمیدم.واسه ویو که هست.
فکر کنم فعلا نداشته باشه.چون اگه swype میداشت باید همچین کلیدی روی کیبوردش میبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل انتخاب با خودت هست.i5500 اندروید هست.برنامه های کرک شده میشه روش ریخت(مثل افیس و مپ واسه gps ,...)
نداشتن مولتی تاچ هم توش با گذاشتن دکمه زوم حل میشه.
کی گفته نمیشه تو بادا رو دست کم گرفتینقل قول:
بادا شامل نرم افزارهای لازم و ضروری برای یه گوشی هست که به صورت پیش فرض روش نصبه
چه برسه به یه همچین تنظیمات ساده ای
شما میتوند از کارت حافظه برای نصب برنامه های بادا استفاده کنید
ممکنه بعدا واسش بياد؟نقل قول:
ويو از اول داشت؟
گارانتى پارسه 225 تومن ميده.
سیستم عامل بادا چطور سیستم عاملیه؟ میتونه جای ویندوز رو بگیره یا بهتر از اونه؟ تنها چیزی که من رو تو انتخابش دودل گذاشته همین سیستم عاملشه که جدیده.
به نظر من s5250 بهترهنقل قول:
i5500 به خاطر سی پی یو ضعیف و احتمالاً رزولوشن نا مناسب نمیتونه برنامه ها و بازیهای بدردبخور آندروید رو اجرا کنه ولی s5250 بازی و برنامه مخصوص خودش داره
صفحشم که بزرگتره
بلوتوث 3 و دوربین 3 هم در نظر بگیر
کلاً تو این رنج قیمت گوشی کاملی گیرت نمیاد ... s5250 جزو کاملترینهای این رنجه
اونایی که با گوشی های سیستم عامل دار کار کردن به نظرشون سرعت این گوشی چطوری هست؟
کلا نظرشون نسبت به این سیستم عامل و این گوشی چیه؟؟
ارزش داره؟
من واقعا پی گیرش بودم قبل از اینکه بیاد ولی هیچ کسی رو ندیدم که خریده باشه ازش آمار بگیرم!!
سیستم عامل بادا چطور سیستم عاملیه؟ میتونه جای ویندوز رو بگیره یا بهتر از اونه؟ تنها چیزی که من رو تو انتخابش دودل گذاشته همین سیستم عاملشه که جدیده.
برادر cpu s5250نقل قول:
چقدره؟
والا من cpu i5500 با i5800 که مقايسه کردم با وجود cpu ضعيف تر سريعتر بود.حالا اين چطوريه؟
موقع خریدش باید به چه چیزایی توجه کنم تا سرم کلاه نره؟
الان قیمت نماییندگیش چنده؟:11:
سلام آقا من این گوشی رو یه هفته میشه خریدم
ولی متاسفانه دقیق مطالع نکرده بودم الان راضی هستم فقط مشکل فارسی دارم
XXJH3 ورژن نرم افزارو XFJH2 هم ورژن CSC(این و نمی دونم) دوستان لطفا راهنمایم کنن آیا می تونم فارسی کنم یا نه؟
اگه امکان داره توضیح بدید :8::10:
الو.
کسی نیست؟
اینجا من چیزایی که خودم میدونستم رو گفتم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5548743&postcount=1936
اگه من این گوشیو خریدم کسی می تونه برام nfs shift بگیره آپ کنه؟
آخه اصلا پیداش نمی کنم
.......
:41:
من این گوشیو با شیفت دوس دارم اگه می شه بگین می خوام بخرم:11:
نه فکر نکنم بشه! حتی آپ هم بکنیم باز قابل نصب نیست البته نمیدونم چون تست نکردم. در هر حال به نظر من آسفالتی که رو خودش نصبه از شیفت قشنگ تره. یعنی بیشتر به دلم نشست.
با این حال من قول میدم آپلود بکنم! تا فردا لینک دانلودش رو همینجا میزارم!
لطف میکنید بگید با گارانتی الان چنده؟
با سلام
امیدوارم حداقل جواب این سوالم رو دوستان بدهند؟
چه طور میشه برنامه های بادا رو روی کارت حافظه نصب کرد؟
با تشکر.
واقعا ممنونمنقل قول:
گوشیو نگرفتم.
ولی دانلود می کنم برا وقتی خریدم نصب کنم
خیلی گلی
ممنون:11:
من گوشي ويو خودم فقط 50 روز كار كرده و تا تاريخ 10 مهر ماه 1390 گارانتي اصلي پارس مايكروتل رو داره به همراه يه رم 8 گيگ و 10 صفحه برنامه بادا با قيمت 450 تومن مي فروشم هركي خواست پيام خصوصي بزار ه.
ميشه بپرسم دليلش چيه كه ميخوايد اين گوشي رو بفروشيننقل قول:
اینم لینک های دانلود شیفت. باید تو پوشه برنامه های kies بریزید تا بتونید نصب کنید. البته مطمئن نیستم که نصب بشه ولی ما آپلود کردیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.4shared.com/file/27cMWalg/20100927085121Need_For_Speed_S.html
کد:http://www.4shared.com/file/7i53nAFD/20100927085121Need_For_Speed_S.html
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
کافیه برید به :نقل قول:
Settings >> Applications >> Instalation settings
و بعد مموری کارت رو انتخاب کنید.
سلام دوستان
میخواستم بدونم چه مموری برای این گوشی بخرم؟
8 گیگ trascend کلاس 4 قیمتش 19 با گارانتی بود بخرم؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون...
مي خوام لپ تاپم رو عوض كنم پول كم درام .نقل قول:
لطفا راهنمایم کنیدنقل قول:
گوشیم رو دستم مونده داره جون میده
وااااااااااااااااااااااای خدای من:19:
خوبه آقا بخر!نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
من این کار رو کردم ولی باز وقتی می خوام با گوشی بازی Bruce Lee Dragon Warrior رو نصب کنم
این ارور ( بارگیری امکان پذیر نمی باشد .حافظه کافی موجود نمی باشد. بعضی موارد حذف شود ) رو میده
با برنامه kies هم نمی تونم دانلود کنم . ارور ( the underlying connection was closed: could not establish trust reationship for the SSL/TLS ) رو میده
adsl :256 kb with wi-fi
kies : 1.5.3.10093_80
سلام بچه ها:
بازیهایی رو که نصب کردم رو حافظه phone رو چجوری uninstall کنم؟
دادا قیمت با گارانتی شهر دزد بازار ساری 470 تومن شد()با گارانتی اصلی) تو دسته دومو می دی 450؟رم نمی خوام بدون رم بگی 380می گیرم نقد.تا یه 3-4 روز دیگه می خرم خواستی بفروشی بگو.بدون رم می خوام چون 16 کلا4 دارم:40:منتظرمنقل قول:
در ضمن دست به دست الان 370 بالاتر نمی تونی مغازه ها هم که فوقش 330 بخرن مایلی بگو
میبینم که هنوز داری میچرخی دنبال ویو. :دی بچرخ فعلانقل قول:
والا نمیدونم تو همون ستینگ برید تو قسمت مموری وضعیت مموریتون رو چک کنید. ببینید مشکل دقیقا از کجاست!نقل قول:
ارور kies هم احتمالا بخاطر ویندوزه. دقیق نتونستم عیبش رو دربیارم ولی تو ویندوزی که تازه نصب شده باشه این مشکل برطرف میشه.
مشکل جی پی اسش حل شده یا هنوز باید با اون نرم افزار جاواه کارکرد (خوب هست این نرم افزار جاواش؟)
بعد یک سوال دیگه بابام اینا الان عربستان ان به نظرتون از اونجا بخرن اصل بهشون میدن قیمتش چی جوریه اونجا
با تشکر
هنوز باید با اون کار کرد!نقل قول:
راستش من تا دیروز اصلا نمیتونستم باهاش کار کنم.
یعنی منو پیدا نمیکرد.
دیروز که زدم درجا پیدا کرد.
نمیدونم ولی خیلی جالبه تا هوا بارونی شد را افتاد!
به نظرم همین جا بخر!
فکر نمیکنم خیلی هم تفاوت قیمت داشته باشه.
دوستان عزیز!
درب باتری گوشی من متاسفانه بر اثر سهل انگاری یکی از آشنایان !!! و بر اثر ضربه یه مقدار آسیب دیده. خواستم بدونم امکان تهیه اون وجود داره یا نه؟ اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
ممنوننقل قول:
نه خوب این اینجا که بودن هرچی بهشون گفتم پول بدین برم گوشی بگیرم ندادن الان رفتن اونجا گفتم قیمت بگیرین می خوام هر قیمتی گفتن بگم ایول اینجا صد تومن بیشتر میفروشن بلکن خر بشن از اونجا بگیرن اگه برگردن عمرا اینا باز پول باشن
فقط میخوام بدونم از اونجا بگیرن گوشی اصل میدن یا نه یک وقت گوشی چینی نندازن بهشون
دوستان سعي كنننقل قول:
در مورد اتفاقات ناگواري كه خدايي نكرده براي گوشيشون مي افته
بيشتر توضيح بدين تا بقيه دوستان دچار اين تجربه ها تلخ نشن
و حواسشون باشه