وحید جان دروگبا رو میفروشی
Printable View
وحید جان دروگبا رو میفروشی
یک نکته جالب هر کی هر چی داره فکر میکنه خیلی باارزشه روی همین حساب کسی دلش نمیاد بازیکنشو بده خود منم همینطوری هستم .
بالاک رو بی خیال بشو چون می خوام با محمد معاوضه کنمنقل قول:
وحید اونو اوکی میکنم اما میتونم روی بالاک هم حساب کنم . یه جورایی این دو تا رو کنار هم بزار میگیری که چی میگم . حالا از اون ور دو تا هافبک و مقداری پول هم چاشنیش میکنم تا راضی بشی .
توجه توجه آقای محمد خان به اتاق نقل و انتقالات چلسی مراجعه فرمایند
من نه نگفتم
حسین خودت به تیمم نگاه کنی میبینی مهاجم کم دارم
مدافعان رو نميفروشمنقل قول:
كدوم همه مدافع دارم ؟
آكوييلاني رو درقبال يك بازيكن حمله مثلا رائول يا هيگواين يا يك بازيكن ديگه غير از گرانرو عوض ميكنم
چي رو 20 تا نخواستم ؟نقل قول:
محمد جواب بدبه ابرا + بوزان ---- توتی
توجه توجه آقای محمد خان به اتاق نقل و انتقالات چلسی مراجعه فرمایند
حامد جان.ویا شد برای من توتی هم برای شما.مبارک همه باشه.دیگه خیلی محمد و وحید رو معطل کردم.آبرا رو به هیچ وجه نمیفروشم.حتی 200 تا!!!!!!!!پس کار ما با هم فعلا تموم شد.موفق باشید.
---------------------
شهاب جان.ببخشید منظورم عادل بود.
-----------------------------
عادل کیتا آخرش 20 تا.جوابت چیه؟چهل بار اسمت رو اشتباه نوشتم:31:
----------------------------
وحید جان آخرین پیشنهادت چی بود؟
در ضمن یک اشتباهی که اکثرا دارن مرتکب میشن اینه که همش دنبال مهاجم هست در صورتیکه مهمترین پست هافبکه . بازیکنان این پست هستن که هم در دفاع به مدافعین کمک میکنن و هم در حمله مهاجمین رو تغذیه میکنن . بیشتر بازی توپ بین هافبکها در چرخشه .
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
من همیشه مستر لیگو با رم میرم کاملا با اوضاع احوالش آشنا هستم .نقل قول:
وحيد يواش يواش داري كل صفحه رو ميگيري ها :31:
عادل جان چي شد ؟
من يه لحظه فقط اومدم ها
كسي كاري داره يا بازيكن ميخواد سريع بگه
شهاب یه پیشنهاد طلایی دارم برات من رائول و گرانرو و مارسلو رو میدم + 8 میلیون به جاش ازت تورس و کرگر رو میگیرم.فکر نکن می خوام سرت کلاه بذارما من چون از تورس خیلی خوشم میاد این کار رو می کنم مگر نه رائول بهتر از تورس اگه ریتینگشو ببینی واقعا بیشتره.
آکوئیلانی هم میخرما....
محمد جان توتی مال من بود از اول
ویا رو باید چند پیشنهاد بدم حسین
چک - بالاک - کاروالیو - کالو +25 میلیون در مقابل والدز-ژآوی-پویول-بویاننقل قول:
وحید جان آخرین پیشنهادت چی بود؟
حسین نگفتی ویا چند باید پیشنهاد بدم
نه عادل جاننقل قول:
من از همون اول گفتم كه جرارد و تورس فروشي نيست و دفاع كه ندارم كه بخوام بفروشم
برو سر آكوييلاني
دو سه تا پيشنهاد
آكوييلاني == ون در فارت يا هيگواين يا لاس ديارا + كمي پول يا ژابي آلونسو
كدوم؟
نقل قول:
حامد جان باور کن از ویا مهاجم بهتر هم با قیمت کمتر میتونی پیدا کنی چرا الکی دارین به هم ضربه میزنین و پولتونو با بالا بردن قیمت ویا بیخود هدر میدین ؟ الان اگوئرو بسیار بهتر از ویا هستش یا مثلا توز از ویا کم نمیاره .
میشه بگین روی چه حسابی اینقدر به این بازیکن علاقه مند شدین محمد جان شما هم میشه علتشو بگی . من این چیزا رو میگم تا قضیه شما زود تر فیصله پیدا کنه .
به هر حال قیمت 10 درصد 10 درصد باید بالابره اول کی قیمت داد ؟
ویرایش :
اگوئرو رو قبلا وحید خواسته .
ريرا
بنا يون
لوكاس
رو كسي نميخره ؟
بابل هم هست
حسین جان من از حرف محمد دلخورم که میگه مهاجم کم دارم مثلا ویا هم باشه میشه هانری ویا ابراموویچ
اما من مهاجم ندارم در ضمن پیشنهاد خوبی بهش دادم قبول نکرد
حسین این توره چی شد. بد جوری نیاز دارمش
حامد جان.ویا شد برای من توتی هم برای شما.مبارک همه باشه.دیگه خیلی محمد و وحید رو معطل کردم.آبرا رو به هیچ وجه نمیفروشم.حتی 200 تا!!!!!!!!پس کار ما با هم فعلا تموم شد.موفق باشید.بیخیال ویا باش.وگرنه میام دوباره توتی رو ازت میگیرم.
---------------------
شهاب جان.ببخشید منظورم عادل بود.
-----------------------------
عادل کیتا آخرش 20 تا.جوابت چیه؟چهل بار اسمت رو اشتباه نوشتم:31:
----------------------------
وحید ژاوی رو ولش کن.اینیستا توی لیست فروشه.این چطوره:
والدز،بویان،اینیستا،مارکز---------------چک،تری،بالاک چون معطل شدی اینجوری بهت تخفیف دادم ها
--------------------------------
بابا من که دست از سر توتی برداشتم.من از همون اول گفتم ویا.امشب چندبار گفتم ویا 70.کسی صداش درنیومد.باز ما یه قرارداد قطعی کردیم حالا بزنید زیرش.ویا 70 تا شد برای من.حامد جان همون توتی هم میتونه مهاجم بازی کنه.حسین راست میگه مهاجم هنوز هم هست.نقل قول:
حامد جان باور کن از ویا مهاجم بهتر هم با قیمت کمتر میتونی پیدا کنی چرا الکی دارین به هم ضربه میزنین و پولتونو با بالا بردن قیمت ویا بیخود هدر میدین ؟ الان اگوئرو بسیار بهتر از ویا هستش یا مثلا توز از ویا کم نمیاره .
میشه بگین روی چه حسابی اینقدر به این بازیکن علاقه مند شدین محمد جان شما هم میشه علتشو بگی . من این چیزا رو میگم تا قضیه شما زود تر فیصله پیدا کنه .
به هر حال قیمت 10 درصد 10 درصد باید بالابره اول کی قیمت داد ؟
محمد جان تو كه مهاجمات خوبننقل قول:
كويت + ووچينيچ + منز + توتي
ديگه كيو ميخواي
قبول كن يه كم دل كندن از ابرا سخته ...
عادل چي شد ؟
يه بازيكن مياني خوب به ما ميدي
محمد بیا توتی رو بگیر ببینم چطوری میگیری
حسین چند باید پیشنهاد بدم ویا رو
توره رو که قیمتشو نوشتم . منظورت اینه که ثبتش کنم ؟نقل قول:
محد هانری هم فروشی نیست
قبوله آکوئیلانی واسه من در عوضش لاسانو واسه تو +6میلیون
محمد هانری فروشی هست یا نه
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
تو چلسی دروگبا فروشی هست
توره نه اون یوبو بود که قیمتشو نوشتی.
معلومه که شما دارین لجبازی میکنین .
حامد جان شما چرا از حرف محمد دلخوری خوب شاید بخواد با سه مهاجم بازی کنه اینکه دیگه گله نداره .
محمد خیلی نامردی
من روی ژآوی و پویول برنامه ریزی کرده بودم.
نه توره رو هم نوشتم صبر کن پیداش میکنم الان .نقل قول:
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
توره 34.8 م قبلا توی تاپیک گذاشتم احتمالا حواست نبوده .
اين 8 ميليون رو از كجا آوردي ؟ :31:نقل قول:
ون در فارت رو نميفروشي كه بهت پيشنهاد بدم
براي اينم يه لحظه صبر كن ببينم فن در فارت رو ميفروشي
تیم مسعود اینقدر توپه که اصلا حاضر نیست یک سر اینجا بزنه .
چرا میزنی حالا.پی سی ورلد دوباره داره قاط میزنه.من ناشکری نکردم.اصلا مهاجمام الان کافیه.اما هافبک نفوذی یه دونه دارم.من دیگه به توتی و به مهاجمان دیگر تیمها کاری ندارم.حامد جان ببین من دیشب توتی رو خریده بودم و ویا هم در رزرو من بود.شما تیم رو رم برداشتی به احترام شما توتی رو پس دادم.ویا رو چندبار گفتم 70 چیزی نگفتی.ویا رو که گرفتم دیگه توتی رو بیخیال شدم.پس بذار به بقیه کارها برسیم.نقل قول:
شرمنده زلاتان و هانری هم فروشی نیستن.
---------------
وحید نامرد چیه؟من اصلا ژاوی رو توی لیست فروشم نگفته بودم.اینیستا مثل ژاوی هستش.در مواردی این بهتره در مواردی ژاوی.
چک +کاروالیو+بالاک ==== والدز+بویان+اینیستا
محمد جواب نمیدی
عادل این رفت صفحه قبل :
نقل قول:
توره 34.8 م قبلا توی تاپیک گذاشتم احتمالا حواست نبوده .
مسعود خيلي بي سر و صدا خريداش و كرئد و هيچ چونه اي هم نزدنقل قول:
من چند تا بازيكن ازش ميخواستم ولي نشد ديگه
عادل زودتر بگو كه فن در فارت رو ميفروشي ؟
يه جوري باهات كنار ميام ها ...
باشه مبارکت باشه اما بی انصافی کردی
محمد اینسیتا و والدس و پویول در مقابل چک و بالاک و کاروالیو + 25 میلیون چه طوره؟
قبول کن دیگه
قبول کن دیگه
قبول کن دیگه
قبول کن دیگه
قبول کن دیگه
نه فن در فارت قبول نمی کنه هر چی بهش میگم بیا برو تو لیورپول میگه نه من مادریدو دوست دارم.میگه همه در و دافم تو مادریدن نمیتونه بره تو لیورپول:31:نقل قول:
حالا این آکوئیلانی رو میدی یا نه ما بریم سراغ کس دیگه ای بابا این لاسانو هم خیلی خره واسه خودشا..:10:
حسین این قضیه ژیرکوف چی شد؟