من یکی که قید مخابرات رو زدم، الان دارم ترافیکم رو استفاده میکنم تا تموم بشه بعدش میرم فسخش میکنم خیال خودم رو راحت میکنم.نقل قول:
دهنم سرویس شد بسکه حرص خوردم:n02:
Printable View
من یکی که قید مخابرات رو زدم، الان دارم ترافیکم رو استفاده میکنم تا تموم بشه بعدش میرم فسخش میکنم خیال خودم رو راحت میکنم.نقل قول:
دهنم سرویس شد بسکه حرص خوردم:n02:
فکر کنم امروز بارون نمیذاشت اینترنت درست به ما برسه!!!:دی
خیلی وضع خراب بود...
واسه من که یه سره قطع و وصل میشهنقل قول:
دوستان میشه حجم مجاز کلی و حجم باقیماندتون برای این دوماه بگید تا یه مقایسه ای داشته باشیم .
از من 400 مگ مونده از 12 گیگ مجاز برای دو ماه . برای اولین باز اینجوری شده همیشه تا اخرین روز هم حداقل 700 مگ داشتم اما این ماه......... .:n03:...... .
واسه من که الان داره میره تو 6 گیگ اضافه . اینا ریز کارکرد رو برداشتن به خاطر همین نمیشه فهمید که دارن چه گوهی میخورن . شما برو یه سر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه شکایت بنویس که اینا ریزکارکد بهمون نیمدند و ما هم به حجم مصرفیمون شک دارید و اینها قبلا توی این زمینه سابقه دار هستند و حجم اضافی برامون میزدند که موچشون رو گرفتیم . یه شکایت بنویس بلکه یه فرجی بشه . منم نوشتم .نقل قول:
سلام بچه ها خوبید ؟
برای من که وضعیت روبراهه به طور عجیبی.. الان 3.5 گیگ ترافیک هنوز دارم ، 4.5 گیگ هم مصرف کردم تاحالا..
فقط یه چیزی ، این سرعت شبا نمیدونم چرا اینطوریه ، دیگه مث قدیم نمیشه فیلم دانلود کرد.
یعنی اینا رو هر چی فحش به پدر، مادرو... بدی کمشونه.
اولش میگن اگه الان فسخ قرارداد کنید ترافیکتون میپره منم رفتم کل ترافیک رو استفاده کردم بعدم رفتم میگن شما جشنواره هستید نمیتوانید فسخ کنید مگر اینکه50 تومن پول زور بدید!
پدرسگای دزد اینطوری کار میکنن.
همه سرعتهاشون رو امتحان کردم که به درد نمیخوره، پشتیبانی نداره، ترافیک میپره و.... یعنی هیچ چیزی نداره که دلم بهش خوش باشه پس برای چی بمونم؟
فردا میرم دهنشون رو سرویس میکنم، انگار زبون خوش حالیشون نیست.
آقا سرعت داغوونه... وی پ ن هم وصل نمیشه... شما هم همین مشکل رو دارین ؟
بوی اینترنت ملی میاد...
همیشه اخر ماه که میشد 3-4 گیگ اضافه میاوردم ولی ترافیک 12 گیگ دوره ام امروز تموم شد و رفتم تو مازاد با اینکه 25 روز به سر ماه مونده!:n04:
تایید می شه سرعتم نصف شده پینگ هم دوبرابر.نقل قول:
کسی حضوری نرفته مخابرات مرکز درخواست ریزکارکرد بده؟ اصلا ما از کجا بدونیم یکی دیگه از نتمون استفاده نمی کنه وقتی نمی تونیم مک هایی که کانکت می شن را چک کنیم. برای من هم حجم زیادتر می زنه طبق مقایسه نرم افزار با سایت ولی چون شبایی که دانلود دارم دستی کانکت دیسکانکت می کنم مشکل حجم زیاد نداشتم چون دوره قبل می دیدم بعضی شبا قطع نمی شه و روزانه حساب می کنه!!!
واسه من که چند روزی هست ک کلا غروب به بعد پینگ و پکت لاست به شدت بالا میره . بعضی سایت ها اصلا واسم باز نمیشن . یه اینترنت درست و حسابی نداریم بعد حرف از مدیریت جهانی میزنیم .
کلا چیز میز قطع انگار ولی بیشتر لینک هایی که همیشه بسته بود باز میشه!!!!!!!!!!!!
سرعت خوبه الآن :n12:
و پ نون هم سرعتش خوفه :n26::n16:
سلام... دوستان مث اینکه داره واقعن خبری میشه... با وی//پی// ن برین فیســــبوک رو باز کنید ببینید چی میشه..
برای من صفحه ی پیوندها میاد... ولی سایتهای فیـــلتر دیگه رو باز میکنه..
نگفتم بوی ملی میاد ؟
فیس هم به سرنوشت یو//تیوب دچار شد یعنی یا so//cks نمیشه وارد شد اما با v//pn میشه... (ولی بازم میشه از طرق آدرس https با س//اکس هم واردشون شد...)نقل قول:
سرعت دو سه روزه دوباره خوب شده...
چه سرویسی دارید؟نقل قول:
سرعتتون چنده؟
ماله من هر روز و هر ساعت قطعی داره دارم دیوونه میشم بر پدرشون لعنت شبا سرعت نابود میشه همینجوریم ترافیک میخوره
راستی دانلود شبانه از ساعت دو محاسبه میشه من هر شب از ساعت 1 میذاشتم مجبور شدم ماهه گذشته 60 تومن پوله قبض بدم حروم خورای اشغال دزدن به تمام معنا
من هرروز دارم زنگ میزنم مخابرات بابت سرعت این نامردا هر ده هزار نفر و رو یه لاین شیر کردن دیگه پینگ و قطعی چسبیده به سقف شبا 20 مگم دانلود نمیکنه
منم صبح و شب کارم شده ناله نفرین به جون باعث بانیش
دیگه مث قدیم نیست... شبا سرعت نصف میشه شایدم از نصف پایینتر.. ماه قبل که سه بار سرویس عوض کردم قبض اومد 53000 تومن..:n04:
سرعت نگو بلا بگو . این ننه سگ ها نشد یه روز خدمات درست و حسابی بدن
خب من که به هیچ عنوان نتوانستم پسش بدم اما تعرفه رو کردم 64 تا دست کم کمتر پول بدم!
الان با همین 64 خدمت شما هستم، دیشب شبانه با همین 500 مگ گرفتم یعنی هیچ فرقی با 256، 2 مگ و بقیه تعرفه ها حس نکردم:n02:
+++++نقل قول:
سرعت نگو بلا بگو . این ننه سگ ها نشد یه روز خدمات درست و حسابی بدن
خوشبختانه سرعتم درس شد . این افت سرعت ها اکثرا ساعتی هستند ولی بعضی وقت دیگه غیر قابل تحمل میشه .نقل قول:
من با 1 مگ شبی دو گیگ میگرم . از mul.ir استفاده کن . اینجا تو ایران باب شده که ساعت 2 تا 7 افت سرعت هست . سایت هایی مثل اپلود باز هم همین طور شبا افت سرعت دارند . دانلود هایی که میکنی از اپلود سنتر های خارجی کن . اگه مثل من دنبال فیلم هستی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن که هر فیلمی رو چندین سایت اپ میکنه .
امروز دوستم گفت مثل اینکه نحوه ی حساب کردن هزینه ی اینترنت میخواد عوض شه و
فقط ما پول ترافیک مصرفی رو باید بدیم؟!
یعنی اگه اینترنت صرفا وصل باشه اما ما استفاده نکنیم پولی هم نباید بدیم (یه چیزی به D.Up قدیم)
کسی نمیدونه قضیه چیه؟ :n13:
فعلا بشنو و باور نکننقل قول:
حتی اگه درست باشه حداقل دو سال دیگه عملی میشه
اینا هنوز نتونستن سرعت و درست کنن میخان قیمتا رو درست کنن
خیالت هم راحت اینا جایی نمیخوابن که آب زیرش بره یه جوری بات حساب میکنن که همین همین یا بیشتر از این قیمت برات بیوفته
فعلا هر وقت سرعتتون کم شد سریع زنگ بزنید درست میشه چون اینا یه سیاست جدید یاد گرفتن اول میان صد هزار نفرو رو یه خط شیر میکنن سرعت داغون میشه بعد وقتی زنگ میزنی اول گیر میدن به وی پی..ن و مرورگر و و بعد ویندوز که شما هم همشو انکار میکنی و میگی که سیستمت سالمه سالمه اونا هم خودشون میدونن بعد یه سری تنظیماته چرت و پرت بت میگن در اون حینی که دارن برات توضیح میدن خطتو عوض میکنن یه دفه میبینی درست میشه
فقط زنگ بزنید به همه هم بگید زنگ بزنن من خودم تا میبینم سرعت کمه زنگ میزنم
این افت سرعت ها قعطی ها یه طرف ریز کارکرد ندادنشون یه طرف تا الان 53 تومن پول قبض دادم . این بازرسی هم که هیچ غلطی نمیکنه. من نمیدونم از دست اینا به کی شکایت کنیم / ( جمهوری اسلامی ) :n13:
به احتمال زیاد فقط برای مشترکین جدید اجرا بشهنقل قول:
سایت گزارش کارکرد مخابرات با شکل و شمایل جدید وارد می شود! ظاهرآ ریزکارکرد هم اضافه شده
فکر کنم یه چند وقتی هم طول بکشه تا این کامل درست بشه ولی اونجوری که من دیدم به قول معروف خر همون خر فقط پالونش عوض شده. (همون سایت با ظاهر جدید!)نقل قول:
همون طور که فکر می کردم ریزکارکرد را نگاه کردم به غیر از اینکه از برج 10 هم توش هست بیشتر موارد را دوبار دوبار حساب کرده (تشکر فراوان از برنامه نویسان مخابرات) حالا مدرک داریم زنگ بزنیم شکایت.
مخابرات اینترنت نامحدود رو راه اندازی کرد.
512 نامحدود 24
1 مگ 43
2 مگ 74
128 نامحدود 12500
256 نامحدود 15
روزانه 10 دستگاه تبلت!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشنواره اينترنت پرسرعت شركت مخابرات به مناسبت آغاز سال 1392 از تاريخ 12 اسفند 91 شروع شده و تا 6 ارديبهشت 92 ادامه مي يابد.
هداياي جشنواره عبارتند از:
1- هر روز قرعه كشي 10 دستگاه تبلت
2- ترافيك رايگان شبانه
3- بدون پيش پرداخت
این تبلیغ که مثل تبلیغ سامسونگه شامل ما هم میشه یا فقط جدیدا؟
کسی نامحدود گرفت بیاد اعلام سرعت بکنه.
ما که از شکایت محاسبه دوبرابر توی ریز کارکرد به نتیجه ای نرسیدیم کسی رسید اعلام کنه.
طرح های کمپین و کمپین نوروزی همینطور نامحدود به پنل مخابرات اضافه شده از دوستان اگه کسی قصد تغییر تعرفه داره در خدمتم.
طرح های نامحدود :
64 ------- نداریم!
128------ 15 تومن
256------ 18 تومن
512------28800 تومن
1---------51600 تومن
2---------88800 تومن
نقل قول:یکم گرونه! البته اگه 256ش 150 تا سرعت بده خوبه :دینقل قول:
شما این ریزکارکردها را پیگیری کردید؟
توجه: بخونید.
سلام... پول تلفن 53 اومده بود محض امتحان واریز نکردیم ، تلفن قطع شد ، اینترنت یه ده روزی وصل بود بعد قطع شد.. رفتم تلفن رو واریز کردم توی خدمات امور مشترکین.
بعد اومدم خونه تلفن وصل شده بود ولی باز اینترنت قطع بود.. زنگیدم پشتیبانی گفتن باید بری خیابون مخابرات بخش آبونمان... رفتم آبونمان برام وصل کردن.... طرف گفت
ازین به بعد اگه قطع شد کافیه با 2020 تماس بگیری و با کارت بانکی و رمز دوم میتونی بدون اینکه به اینجا مراجعه کنی اینترنتت رو وصل کنی!! اینم یه تجربه برای شما.....
و اما تعرفه های نامحدود رو هم یه آماری گرفتم.. اینطور که اینا میگن ، یه کلاه برداری محضه.. مثلن اگه نامحدود ماهی 18 تومنه ، هزینه ی یکسال روی اولین قبضتون میاد!!
حالا حساب کنید ببینید چقدر میشه.. یعنی پول یکسال رو جلو ازتون میگیرن.. حالا قطع بشه ، خرابی پیدا کنه ، شما بخواین خونه رو عوض کنید ، هیچ ربطی به مخابرات نداره!!
کلاه برداری در روز روشن...
ضمنن کی گفته اگه پول قبض رو نریزی اینترنت تا 6 ماه وصله همینجوری ؟!! ظرف ده روز اینترنت قطع میشه... علاوه بر این اگه بیشتر از دو برابر ترافیکتون مصرف مازاد داشته
باشید اینترنتتون قطع میشه. مخابرات و ضرر ؟!!!
این تعرفه ها که با اونی که تو سایت مخابرات زده فرق میکنه که!؟ اراک اینطوریه که شما گفتید یا اشتباه شده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو خودشون گفتن؟ اینطوری که نوشته انگاری همون دو ماهی یه بار رو قبض میاد مثلا 256 دوماهی 30 تومن!نقل قول:
---------------
شبانه هم دوباره زده یک تا هفت که خوبه برا غیر نامحدودا...
فقط باید دید سرعت نا محدود در چه حدیه! اگه یک به هشت رو با سرعت واقعی 256 حساب کنن که سرعت میتونه تا 4 کیلوبایت پایین بیاد و اعتراضی نمیشه زد!!!
ولی اگه مثل الان شیرفلکه باز باشه! و حداقل 40-50تا سرعت بده عالیه و خیلی خیلی به صرفه تر از 256 محدوده...
این تعرفه هایی که من گذاشتم نرخیه که از طریق پنل سرور مخابرات قابل انتخابه و دو برابرش هر دوماه رو فیش تلفن میاد احتمالآ قیمت هایی که تو سایت زده بدون هزینه نگهداری ماهیانه است!نقل قول:
این تعرفه ها که با اونی که تو سایت مخابرات زده فرق میکنه که!؟ اراک اینطوریه که شما گفتید یا اشتباه شده؟
من این رو از خدمات امور مشترکین پرسیدم ، خودش اینو گفت دقیقن. ولی از خیابون مخابرات دیگه سوال نکردم.نقل قول:
دوستان یه نگاه بندازید به ریزکارکردا واسه من تا تاریخ 12/11 روزانه ها رو دو بار حساب کرده . اما از این تاریخ به بعد یه بار حساب کرده . یه بررسی کنید ببینیم این مخابرات چقدر تو پاچمون کرده. :n08:
منم هی همین را گفتم این چند روزه هیش کی هیچی نگفت. شبانه ها را هم دوبار حساب کرده :دی بستگی داره چقدر مصرف کردی تو اون مدت تازه با این اشتباهات ریزکارکرد و کارکرد کلی نمی خونن 1 و خرده ای گیگ برای من بیشتر کلی.نقل قول: