این تو ایران هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این تو ایران هست؟
nدوستان اگه ممکنه سریع کمکم کنید عجله دارمنقل قول:
ممنون
سلام:19: خدا وكيلي يكي بگه آخر با 500 $ بهترين مدل سينما خانگي كه ميتونم بگيرم چيه گيج شدم هر كسي يه چيزي ميگه اينقدر اين صفحات تاپيك رو زير رو كردم دهنم صاف شد كممممممممممممممك:19: كيفيت صدا و بيس در ولوم بالا برام مهمه و 5.1 بودن ممنون:20:
اگه ورودی نداشته باشه سینماتون تنها راهتون اینه که یه آمپی فایر بخرین و بین لچ دی پلیر و سینما قرار بدین که زیاد هزینه بر هست. ولی اونوقت میتونین آمپ خود سینما رو کنار بذارین و فقط از بلندگوهاش استفاده کنید که چیز خوبی در میاد.نقل قول:
سلام
من یه سیستم خانگی VK91 panasonic دارم و میخوام یه HD player وسترن بگیرم و میخوام صدای دالبی و DTS رو گوش بدم.
آیا راهی هست که بشه از باند های 5.1 این سیستمی که دارم برای این کار استفاده کرد، آیا وسیله ای هست که خروجی optical صدای وسترن رو به این باند ها وصل کرد؟
و یا اینکه میشه یک DVD Player جدا بخرم که ورودی صدای optical داشته باشه و به باندهای پاناسونیک وصل کنم؟ آیا این کار ممکن هست و آیا ساپورت میشه؟
ممنون میشم کمکم کنین.
پلیر با ورودی اپتیکال فکر نکنم باشه .
توی میدیا های معمول، کابل معمولی و اپتیکال فرق زیادی با هم ندارند..اگه بودجه براتون مهم هست ذهنتون رو زیاد درگیرش نکنید و از سیستمهاتون لذت ببرین.
پی نوشت: الان ه نیگا کردم سیستمی که شما دارید سینما نیست و های فای هست. خرید آمپ حداقل 400 تومن براتون هزینه داره که به نظر من معقول نیست.
یعنی نمیشه یه DVD Player بگیرم و از باند های همین سیستم استفاده کنم (باندای hi fi رو به dvd player وصل کنم) ؟نقل قول:
مطمئنید که نیومده؟یه پرس و جو بفرمایید،الان تقریبا همه شرکت ها بلوری های خود رو روونه بازار کردند.نقل قول:
SHARP،SAMSUNG،PIONEER,PHILIPS,JVC,PANASONIC .این برندها همگی بلوری پلیرهای خود رو روونه بازار کردند و من از نزدیک دیدم.
گویا تا حالا کسی رویت نکرده.نقل قول:
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
من در تکامل حرفهای دوستمون امیر عرض کنم:نقل قول:
راه حل هایی که امیر جان زحمت کشیدن گفتن وجود داره ولی اگه شما دنبال پلیر با ورودی اپتیکال می گردید باید برید سراغ پلیرهای متفرقه و چینی که توی بازار هست،خوشبختانه این پلیرها هر امکاناتی دارند،اگر بگردید حتما پیدا می کنید ولی انتظار صدای خوب نداشته باشید.
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
منظورتون از 500 دلار توی ایرانه تا جای دیگه؟نقل قول:
سلام
دوستانYAMAHA سینمای خانگی یا سیستم صوتی حدود 900 تا 1میلیون داره؟
اگه هست با ذکر مدل راهنمایی کنید و نظرتون در موردش بیان کنید
با تقدیر وسپاس دادیار
درود پژمان.
داشتم صفحات قبلو نگاه میکردم که دیدم برای خودت یه سیستم ردیف کردی، به نظر خیلی جالب اومد.
یه سوالی برام پیش اومده و اون اینکه آیا این بلندگوهای بزرگ در ولوم پایین هم شفافیت و وضوح دارن؟
یا اینکه این بلندگوها فقط در لوم بالا صداشون کیفیت داره؟
چون من چند مورد که صدای سیستم های ماشینو گوش دادم تو ولوم بالا عالی بودن ولی تو ولوم کم صداشون شفافیت و کیفیتشو از دست میداد.
نقل قول:سلام
یک سری از آمپ های یاماها تو ایران رویت شدن مثل سری RX اما متاسفانه خیلی زیاد نیستند و باید گشت... اما در مورد اینکه یه سینمای خانگی حاضر آمده داشته باشه فکر نکم باشه... هر چی هست اینه که خود خریدار با توجه به بودجه اش و نیاز اقدام به جمع آوری یه سیستم می کنه... با توجه به این پولی شما در نظر گرفتی اگه بخوای یه سیستم از یاماها جمع کنی می تونی رو سیستم زیر حساب کنی...البته باید بگردی و بگردی تا سیستم مورد نظر پیدا شه...
قیمت هایی که اینجا به دلار ذکر شده، قیمت محصول در کشور مبدا هستش... اگه می خوای بدونی حدودا چه قیمتی تو ایران داره معمولا اینجوریه که یه 25 درصد بگذاری رو این قیمت ها اون وقت می تونی قیمتشو تو ایران در بیاری.
A/V ReceiverRXV367 249$HTR-3063 249$
DVD PlayerDVD-S661 179$DV-S6160 179$SpeakerNS-555 249$
توی صدای پایین هم صدای خوبی دارند. بلندگو های ماشین به خاطر اینکه باکس درست و حسابی ندارند و بعضی مدلهاشون فقط برای کر کردن ساخته شدند و همچنین وجود صداهای مزاحم زیاد تو ماشین توی صدای پایین صدای خوبی ندارند.نقل قول:
یاماها سینما خانگی آماده هم داره، تو سایتش دیدم، منتها این که تو ایران هم اومده باشه نمیدونم.
این مدل خیلی جالب است.
راستی پژمان جان به اون بلندگوهای شما میگن مونیتور یا مونیتور چیز دیگه ای است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظورم سینمای خانگی هست که بلوری هم بخونهنقل قول:
ممکنه DVD player های سونی این قابلیت رو داشته باشن ولی من تا حالا سینمای خانگی سونی که قابلیت پخش بلوری هم داشته باشه تو ایران ندیدم.
دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا خبر بده
نقل قول:
Artam جان... هر سیستمی که معرفی می کنی خواهشا مدلشو هم بنویس که با یه سرچ بشه، به مشخصات دستگاه دست پیدا کرد. (کم بیش بعضی از مدل های یاماها تو ایران پیدا می شن اما خوب همه جا و همه وقت نیست...باید گشت و گشت....)
مدلش M_yas71 است.
اینم چند تا عکس دیگه ازش.
تو گوگل سرچ کردم عکس ها رو.
نقل قول:
اگه دنبال محصولات ياماها هستي توي يك فروشگاه كه فقط محصولات ياماها رو داره ميتوني پيدا كني، من يك فروشگاه رو توي خيابان جمهوري ميشناسم كه فقط محصولات ياماها رو داره ، اتفاقا زماني كه دنبال خريد سيستم بودم يك سري بهش زدم و توي رنج قيمت 1 تا 1.5 ميليون سيستمهاي 5.1 كانال مختلفي رو داشت. اسم فروشگاه يادم نيست. ولي آدرسش توي خيابان جمهوري ، بعد از خيابان حافظ، ضلع شمالي خ جمهوري، حدود 300 متر بعد از خ حافظ.
سلام دوستان استاد
من میخوام یه سینما خانواده بخرم .
و یکم سخته چون ساله پیش یه دسگاه دویدی پلیر خریدم و خوب hd نیست .
و یه چند مورد سینما خانواده دیدم بدون دوددی پلیر که میخواستم ازتون بپورسم که چه مدلی بگیرم onkyo hts 5305 یاonkyo txsr 307 کدوم بهتره راستی برای پخش فایلهای اچ دی و صدای dolby از xbox360 استفاده کنم که به سینما خانواده وصل کنم البته فکر کنم بشه با کابل hdmlحالا نظر دوستان چهٔ چنتا مدل پیشنهاد کنید.
فوآد جان اینا رو تو ایران دیدی؟
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
شما سیستم چی گرفتی؟نقل قول:
سلام
من یک سینمای خانگی سامسونگ مدل 455 گرفتم 340 تومن به نظرتون خوبه؟
سلام
من یک سینمای خانگی سامسونگ مدل 455 گرفتم 340 تومن به نظرتون خوبه؟
سلام دوستان!
اگه یادتون باشه من چندوقت پیش دنبال این سیستم Onkyo بودم که با بچه های این هم خیلی بحث کردیم:
خوشبختانه اینو پیدا کردم! :31: اول از همه تشکر میکنم از دوستانی که منو راهنمایی کردن: Pejman3 و mr_rayan عزیز.نقل قول:
فقط یه توضیحی بدم واسه کسانی که شاید بخوان تو این رنج 500 تومن همچین سیستمی بگیرن.
اونی که من دنبالش بودم مدل Onkyo S3300 بود ولی دقیقا همین مدل تو بازار اروپا و خاورمیانه مدلش اینه: S5305
اینو الان گرفتم:کد:http://www.eu.onkyo.com/products/HT-S5305_.html
دقیقا همون مدله فقط اسمش فرق میکنه.کد:http://www.amazon.co.uk/Onkyo-HT-S5305B-Receiver-Speaker-Package/dp/B003H9NHXS/ref=cm_cr_pr_product_top
آخرش شد 560. کلا الان خیلی ازش راضیم، اگه دنبال یه سیستم جمع و جور و نه چندان گرون میگردید به نظرم بهترین گزینه هستش.
فقط یه چیزی که یه کم اذیت میکنه اینه که واسه هر ورودی باید کابل جدا رد کرد، یعنی واسه ورودی های HDMI یه خروجی HDMI. واسه Component ها هم یه کامپوننت واسه Composite ها هم یه Composite. اونجوری نیست که همه رو از HDMI رد کنه. ولی خب با توجه به قیمتش نمیشه زیاد ازش انتظار داشت. در کل از کیفیت صداش هم خیلی راضیم، به شدت توصیه میشه! :31:
بازم ممنون از همه دوستان.
نه تو ایران ندیدم از خارج دارم میخرمنقل قول:
NaughtyCat از جمهوری خریدی؟ صداش قوی هست؟ پلیر هم دارد؟
تو جمهوری 2 تا جا داشتن: یکی تو پاساژ شرکا بود (اسمش یادم نیست) یکی دیگه هم همین آکوستیک تو پاساژ برزگمهر.نقل قول:
صداش واسه یه محیط کوچیک آره خوبه، یعنی زیاد هم هست! پلیر هم نه نداره.
با سلام دوست عزیزنقل قول:
شما با بلندگوهاش مشکلی نداری اولا که کوچیکه و به اون صورت تفکیک جالبی نمیتونه داشته باشه ثانیا بدون پایه هستن. اما ریسیورش اگه dts-hd master داره بنظرم خوبه.
فقط یه چیزی که یه کم اذیت میکنه اینه که واسه هر ورودی باید کابل جدا رد کرد، یعنی واسه ورودی های HDMI یه خروجی HDMI. واسه Component ها هم یه کامپوننت واسه Composite ها هم یه Composite. اونجوری نیست که همه رو از HDMI رد کنه. ولی خب با توجه به قیمتش نمیشه زیاد ازش انتظار داشت. در کل از کیفیت صداش هم خیلی راضیم، به شدت توصیه میشه! :31:
در مورد وروريها و خروجيها فكر نكنم كه اينجوري باشه، شما ميتونيد توي يك سينما و يا آمپ، با كامپوزيت يا كامپوننت وارد شده و با Hdmi خارج شويد. فقط يادتون باشه توي منوي سيستم، بايد هر ورودي رو تعريف كنيد. فكر ميكنم دستگاه شما هم اين قابليت رو حتما داره.
با درود خدمت اساتید
سینمای خانوادگی تا حدود 350 تا حداکثر 400 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
در مورد مدل های جدید سامسونگ مثل :
HT-C445
HT-C5550
HT-C655
نظرتون چیه ؟
این پرتاب صدا چیه که فقط یک بلندگو داره ؟
کسی این نوع صدا که پرتاب صدا است را شنیده و یا استفاده میکنه ؟ نسبت به 1/5 چه مزیتی داره ؟
سلام
آقا سینمای خانگی فیلیپس 3578 امکانات وکیفیت صداش مناسب نیست که معمولا پیشنهاد نمیشه؟
چون وایرلس بودن باندهای عقب تقریبا برای من مهمه.
راستی یه مدل جدید سینمای خانگی فیلیپس فکر کنم 5578یا همچین چیزی چند روز پیش در هایپراستار دیدم که میگفت قابلیتهاش مثل 3578 هست به جز اینکه وایرلس نیست واینکه این جدید صدای سه بعدی پخش میکنه.
شماراجع به این سینمای خانگی اطلاعاتی دارید؟
عزیزم این پاساژ بزرگمهر کجاست؟نقل قول:
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
من تو این هایپر خواستم صدای یه دستگاه تست کنم یارو گفت آهنگت غیر مجازه!!! حالم گرفته شد.نقل قول:
خیلی شلوغ پلوغه، جای خوبی برا تست و خرید نیست.
سلامنقل قول:
آره نسبتا کوچیکه بلندگوها ولی میشه برای هر کدم صدا رو زیاد و کم کرد. از نظر تفکیک صدا هم میتونم بگم بد نیست، اگه درست تنظیم شده باشه. بعد این کلا برای جاهای کوچیکه, اسپیکرهاش بزرگتر بود اصلا دنبالش نمیرفتم! :20:
نه متاسفانه این نمیشه اینجوری!نقل قول:
کنار پاساژ علاء الدین.نقل قول:
دوستان،
صدای اینو تست کردید تا حالا؟
Panasonic SC-ZT1
قیمت: 12,000,000
مدل 3578 به این دلیل پیشنهاد نمیشه چون به علت وایرلس بودن قیمت بالایی نسبت به عملکردش داره و اکثر دوستان هم نمی خوان بابت وایرلس بودن هزینه اضافی بکنند ولی اگر شما وایرلس بودن براتون مهمه بسیار مورد عالی ای هستش.نقل قول:
صدای 5578 رو هم نشنیدم.
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
فقط پول دیزاینش رو می گیره.نقل قول:
این اسپیکرهاش از این شیشه ای ها نیست؟نقل قول:
رایان جان ممنونم از پاسخت.نقل قول:
ولی آخه 3569 هم تقریبا مشابه وهم قیمت 3578 هست ووایرلس هم نیست منتها معمولا پیشنهاد میشه.
درضمن راجع به صدای سه بعدی اطلاعاتی دارید؟
بنظر شما من که ایکس باکس وps3دارم یعنی مشکلی از بابت پلیر وپخش فرمتهای مختلف ویدئوئی ندارم(البته تاحدودی که نیاز من رو برطرف میکنه) وبیشتر هدفم از خرید سینمای خانگی استفاده از خروجی صدای اپتیک اینهاست چی باید بخرم؟
بنظرتون onkyo 5304بخرم؟
آخه اونم اسپیکرهاش کوچیکه وقراردادنش کنار تلویزیون برای من که اطاق پذیرایی ونشیمنم یکی هست خیلی مناسب نیست البته نمیدونم شایدم مناسبه نظر شما چیه؟
ممنون ازمطلبی که گداشتیدنقل قول:
ببخشید چند تا سوال دارم
من یه ریسیور که خروجی dvi داره واز مبدل dviبه hdmiبراش استفاده میکنم همچنین ps3وxbox360 دارم.اینا رو به سه تا ورودی hdmi تلویزیونم وصل کردم.
اینجوری که ازمشخصات این سینمای خانگی برداشت کردم میتونم اون سه تا وسیله رو به جای تلویزیون به این وصل بکنم وخروجیش رو به تلویزیون وصل کنم.
1.به اینصورت کانالهای ماهواره ای که با کیفیت sd پخش میشن میتونم upscale کنم وبا کیفیت بهتر ببینم؟
2.دیگه لازم نیست از خروجی صدای اپتیکال ایکس باکس استفاده بکنم وهمون کیفیت صدا رو میتونم داشته باشم یا نه یه کابل اپتیکال هم از خروجی ایکس باکس به ورودی احتمالی صدای اپتیکال این وصل کنم؟
3.باتوجه به اینکه ایکس باکس وps3احتمالا خودشون سیستم upscale 1080pدارند با وصل کردن به این هم که همون سیستم رو داره ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
بازهم شرمنده.
شرمنده ازسوالات زیادم.
سلامنقل قول:
درسته میشه 3تا دستگاه رو با HDMI وصل کرد و فقط یه خروجی داد به تلویزیون.
1. نه این ریسیور چیزی رو upscale نمیکنه, اون رسیورهایی که upscale میکنن تازه از 500 تومن شروع میشه قیمتشون! :20:
2. آره اگه Xbox رو با HDMI وصل کنید لازم نیست دیگه از آپتیکال واسش استفاده کنی، از همون رد میکنه. (باید Modern Warfare رو بازی کنی با این! :31:)
3. این ریسیور کلا upscale نمیکنه چیزی رو، همونی که هست رو میده بیرون. واسه Xbox و PS3 هم مشکلی پیش نمیاد.
من پیشنهاد میکنم اگه واسه بازیها میخوای حتما اینو بگیری, مطمئن باش پشیمون نمیشی!
یعنی دراینصورت از دید تصویری این تعداد پورت ورودی وخروجی فقط حالت ترمینال روداره؟نقل قول:
از اساتید کسی صدای مدل های 2010 سامسونگ را شنیده ؟
HT-C445
این تکنلوژی پرتاب صدا چیه ؟
راستش من صدای دو مدل سامسونگ رو گوش دادم خوشم نیومد ولی نام مدل هاش یادم نیست، شما بهتره خودت از نزدیک صداشو تست کنی ببینی خوشت میاد یا نه.نقل قول:
اصلا به هیچ عنوان پولتون رو دور نریزید شاید خیلی از دوستان به خاطر اینکه من اینقدر قاطع صحبت می کنم خوششون نیاد ولی واقعا سونی سامسونگ ال جی آشغال به تمام معنا در زمینه سینما خانگی هستند
خواهش می کنم.نقل قول:
مدل 3569 به این دلیل توصیه میشه که بلندگوهای چوبی داره و در نتیجه کمی تفکیک صدای بهتر و همینطور ساب ووفر قوی تری داره.
در مورد صدای سه بعدی هم من تجربه کوچیک خودم رو عرض می کنم که در این حالت شما احساس می کنید صدا شمارو احاطه کرده و به عبارتی انگار نشستید دقیقا بین دو بلندگوی Front .(توضیحش کمی سخته،باید خودتون تجربه کنید)
در مورد این مدل Onkyo و دیزاینش به سلیقه شخصی خودتون بر میگرده،من نمی دونم چه نظزی بدم.
در نهایت شما باید سیستمی بگیرید که ورودی اپتیکال داشته باشه.
اگر هدفتون از خرید سینمای خانگی استفاده از ورودی اپتیکال اونهاست به نظرم RS30 پایونیر با توجه به اینکه بلندگوهای بزرگ و ----- جداگونه داره می تونه مناسب باشه و قیمتش هم بدون پلیر تقریبا 550 یا 560 تومن میشه.