سلام دوستان در صورت آپدیت با GPRS یا وایرلس دفترچه تلفن و نقشه ها GPS میپره؟
Printable View
سلام دوستان در صورت آپدیت با GPRS یا وایرلس دفترچه تلفن و نقشه ها GPS میپره؟
دوستاي عزيز، از كجا بايد بفهمم يه x6-00 هست يا x6 معمولي؟ و اينكه درسته كه 00 كيفيتش بالاتر از معمولي هست؟ ممنون ميشم راهنمائيم كنين انشاا... تا چند روزه آينده مي خرمش.:31:
آپدیت از طریق خود گوشی باعث از بین رفتن هیچ یک از اطلاعات نمیشهنقل قول:
قیمت 32 گیگش الان چنده و اگر فرقی با ان97 نداره من ایکس 6 بخرم اگه لطف کنیدبگید که 16 گیگش حافظه میکرو میخره یا نه نمیشه ازتقا داد
بسیار ممنونم منم میخوام این گوشی رو بخرم من زیاد چیز میز رو گوشی نمیریزم فقط آهنگ و نقشه برای مپ.نقل قول:
به نظرتون 8 گیگ بخرم یا 16 گیگ؟ چه رنگ هایی داره 8 گیگ؟ هندزفریش فرق میکنه؟ جدیدا مشکل gps دارن؟
برای فهمیدن مشکل gps راهی هست همونجا تو مغازه بفهمیم؟
اگه 16 گیگ بخرم میرم زیر قرض.!
چون یه p1i دارم که قابش کنده شده میخوام اینو بدم اون رو بردارم.
بچه ها راهنمایی کنید لطفا
این نرم افزار ها رو چجوری بریزم تو گوشی همش ارور میده میگه معتبر نیست
تا اونجایی که من میدونم شما تم رو دانلود میکنی با کابل میریزی تو گوشی و از توی فایل منیجر نصبش میکنی و از توی personalize_thems فکر کنم میتونی تم رو اعمال کنی.نقل قول:
هيچ كدوم از مدل هاي ايكس شش (هشت، شانزده و سي و دو) رم خور نيست و حافظه ي ميكرو رو ساپورت نمي كنه.نقل قول:
متاسفانه هنوز ايكس شش رو نخريدم كه بتونم بگم شبيه ان 97 هست يا نه و بهتره اين سئوال رو دوستاني كه از هر دو گوشي استفاده كردن، جواب بدن.
اما تا جايي كه مطلب رو در سايت هاي مختلف پيگيري كردم، ايكس شش شباهت هاي زيادي به ان 97 داره به علاوه ي اينكه داراي تاچ خازني و ال سي دي ضد خش هست، كيفيت پخش موزيك بالاتري داره ( به هر حال از خانواده ي xpressmusic ها هست) و بر خلاف ان 97 فاقد صفحه كليد هست.
ايكس شش 32 گيگ وارد بازار ايران نشد و من خودم از مغازه هاي زيادي پرسيدم و تو خيلي از سايت ها هم بهش اشاره شده اما وقتي به يكي از سايت هايي فروش گوشي، زنگ زدم مي گفت كه 32 گيگ رو با قيمت 400 و خرده اي مي فروشن ( دقيقش يادم نيست) و من خيلي تعجب كردم كه چيزي كه وارد بازار ايران نشده رو چه جوري دارن! تازه خريد ازشون مطمئن نيست!
عزیز اون 00 الکیهنقل قول:
توجه نکن
معمولا مدل RM گوشی رو اون تهش مینویسن
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
باید نرم افزار ها رو اگرSISهستن ساین کنیدنقل قول:
اگر جاوا هستند یه ران تایم بریز روش ردیف میشه
ولی تجربه 4 ساله شخصی من که یه برنامه نویسم میگه که هیچ وقت برنامه اضافی رو گوشی نریزید
mehran_286 عزيز. خيلي خيلي ممنون از راهنمائيت.:11:
آقایون 8 گیگیش چنده شاید پنجشنبه برم بگیرمش
این بهتره یا اینکه n97mini این تاچ خازنی داره ولی ان 97 نداره درضمن ارزونترین قیمت از هردوشون لطفاً
برادر منم میخوام بگیرم اما در فروم همسایه تاکیید زیادی شده تا تثبیت قیمت ها منظورم دلاره تا هفته آینده دندون رو جیگر مبارک بذاریم!نقل قول:
الان 320 تومنه.....
من پنجشنبه هفته پيش 8 گيگ رو قيمت كردم 305 بود .... 16 گيگشم مي گفتن پيدا نميشه .. نيست .. اما فكر كنم حرف بي خود زده ...
درسته... اشتباه گفتن. 16 گيگش پيدا ميشه. من از مغازه هاي مختلف پرسيدم از 380 هزار تومن بود تا 390 كه البته به خاطر گرون شدن دلار، الان قيمتش رفته بالا و ميگن امكانش هست كه تا هفته ديگه بياد پائين.
دوستان تا دیشب روی هر گوشی 13 هزار تومان افزایش قیمت داشتیم و بعضی جاها بیشتر
تا دلار ارزون نشده نخرید
به نظر من 32 گیگا بایتش یعنی پول اضافه
من هنوز 500 مگابایتش رو نتونستم پر کنم وای به حال 32 گیگ
:18::18::18::18:نقل قول:
ها.............
320 تومن !!!!!
این صحبت یک فروشنده در یکی از فروم های همسایه
من تعجب کردم گفتم دوستان کارشناس و صاحب نظر تایید یا رد کنند
:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati :exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati :exclamati:exclamati
سلام. من .محسن هستم الان حدود 8 سال که فروشنده گوشی در تهران هستم می خواستم بگم (x6-00) واقعا بی نظیره و با توجه به قیمت و چند ویژگی فوق العاده که داره بهترین گوشی موجوده اولا من توضیح بدم که تفاوت انواع مدل این گوشی فقط حافظه نیست و کلا 4 مدل از این گوشی موجوده اولیش 32 گیگابایتی دومی 16 گیگابایتی معمولیه وسومی 16 گیگابایتی مدل 00 و چهارمی 8 گیگابایتی که هنوز نیومده مدل های اول و دوم و چهارم دقیقا مثل هم می باشند و تفاوتشان حافظه گوشیه و مدل 00 علاوه بر کیفیت بالای ساخت که در واقع سفارش اروپا می باشد و به مدل درایور نیز معروف است کلا حسابش از این پسرعموهاش جداست چون این مدل قابلیت نصب ویندوز موبایل 6.1 و 6.5 را دارا می باشد حالا این که چرا نمی شه روی اون سه مدل دیگه نصب کرد باید از نوکیا بپرسید چون ما که نتونستیم نصب کنیم.و در آخر اینو هم اضافه کنم که ما به عنوان فروشنده این مدلو به قیمت 380 خریداری کردیم و 400 الی 410 نیز می فروشیم با نصب ویندوز و مدل 16 گیگابایتی معمولی هم قیمتش 342 می باشد پس مراقب باشید گول نخورید هیچ ارزانی بی دلیل نیست و به نظر من مدل 00 شاه گوشی های حال حاضره.
عزیز جوابتو که دادم، اینا همش چرنده! دروغه!...نقل قول:
کسی هم که اینو گقته یا بی سواده یا کلاه بردار!
سلام
یه توضیح هم من بدم که x6-00 که میگن اسم مدل گوشی هست و اینکه 00 که پشت ایکس 6 گذاشته به معنی فنلاند یا مدل اروپایی نیست بلکه فقط اسمشه
مثل c6-00 که دوربینش 5 هست و صفحه کلید داره و... ولی مدل c6-01 دوربینش 8 هست و صفحه خازنی داره و....
یا c1-00 که فقط 2 سیمکارتس ولی c1-01 وc1-02 ممری و دوربین هم دارن
کلا سیستم نام گذاری نوکیا عوض شده
پس گول حرفهای الکی مغازه دارها رو هم نخورید
[QUOTE=POROMA2008;5494010]این صحبت یک فروشنده در یکی از فروم های همسایه
من تعجب کردم گفتم دوستان کارشناس و صاحب نظر تایید یا رد کنند
:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati :exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati :exclamati:exclamati
سلام. من .محسن هستم الان حدود 8 سال که فروشنده گوشی در تهران هستم می خواستم بگم (x6-00) واقعا بی نظیره و با توجه به قیمت و چند ویژگی فوق العاده که داره بهترین گوشی موجوده اولا من توضیح بدم که تفاوت انواع مدل این گوشی فقط حافظه نیست و کلا 4 مدل از این گوشی موجوده اولیش 32 گیگابایتی دومی 16 گیگابایتی معمولیه وسومی 16 گیگابایتی مدل 00 و چهارمی 8 گیگابایتی که هنوز نیومده مدل های اول و دوم و چهارم دقیقا مثل هم می باشند و تفاوتشان حافظه گوشیه و مدل 00 علاوه بر کیفیت بالای ساخت که در واقع سفارش اروپا می باشد و به مدل درایور نیز معروف است کلا حسابش از این پسرعموهاش جداست چون این مدل قابلیت نصب ویندوز موبایل 6.1 و 6.5 را دارا می باشد حالا این که چرا نمی شه روی اون سه مدل دیگه نصب کرد باید از نوکیا بپرسید چون ما که نتونستیم نصب کنیم.و در آخر اینو هم اضافه کنم که ما به عنوان فروشنده این مدلو به قیمت 380 خریداری کردیم و 400 الی 410 نیز می فروشیم با نصب ویندوز و مدل 16 گیگابایتی معمولی هم قیمتش 342 می باشد پس مراقب باشید گول نخورید هیچ ارزانی بی دلیل نیست و به نظر من مدل 00 شاه گوشی های حال حاضره.[/QUOTE]
منم میگم اینا هم حرف هاییه که مردمو باهاش گول بزنند ...
شما توجه نکنید:11:
مطلبي رو كه از يه فروشنده نقل كردين، توي اين سايت نديده بودمش اما تو سايت جي اس ام دات آي آر، خونده بودم.نقل قول:
چه جالب! شايد يه نفر همه جا كپي پيستش كرده يا مثلا اون فروشنده هرجا كه مربوط به موبايل هست عضو شده و اينا رو نوشته. چيزي كه اصلا تو اين مطلب قابل قبول نيست نصب شدن ويندوز روي گوشي ايه كه خودش داراي سيستم عامل سيمبيان هست.
به نظر من هم شايعه هست و با نظر amin n & i series هم موافقم . اسم گذاري نوكيا هست كه عوض شده و نه مدل گوشي.
ناگفته نماند كه در سايت جي اس ام آرنا هم چنين مطلبي پيدا نكردم. اگه كسي اين مطلب رو تو يه سايت انگليسي زبان موثق، خونده اعلام كنه در غير اين صورت تمام اين حرفها فقط شايعه اس.
يه چيز ديگه دوستان!
از كساني كه آشنايي كامل با گوشي دارن و يا ازش استفاده كردن خواهش مي كنم به اين سئوال جواب بدن.
اونايي كه ميگن ايكس شش با مدل دوصفرش متفاوت هست، ادعا مي كنن كه جي پي اس ايكس شش معمولي، راهنماي صوتي رو ساپورت نمي كنه اما ايكس شش دو صفر راهنماي صوتي داره. اگه تو بررسي هاي تخصصي سايت جي اس ام هم نگاه كنين نداشتن راهنماي صوتي جي پي اس رو يكي از نقاط ضعف گوشي حساب كرده.
با اين حساب و بدون توجه به دوصفر بودن يا نبودن - چون به نظرم اين قضيه كاملا شايعه هست- بالاخره متوجه نشدم كه ايكس شش راهنماي مسير يابي صوتي داره يا نه؟ و اگه نداره با آپديت درست ميشه يا نه؟:question:
با تشکر ار همه دوستان مخوصا انهایی که به در خواست من تاپیک مطاله کردند و پاسخ دادند
من بچه نیستم تازهم موبل دار نشدم و خودم میدونستم تالان کسی نتونسته سیستم عامل گوشی تغییر بده
اما چون به نکته اعتقاد دارم : هیچ غیر ممکن نیست ( اونم در مورد وسایل دیجیتالی :18:)
بعدم با این قضیه ناگهانی 00 ادم به شک میوفته به ادم حق بدین
در قسمت Download Ovi Maps for your phone سایت نوکیا در قسمتی که باید مدل گوشی انتخاب کنیم از مدل X6 فقط دو نوع هست 32 گیگ 16 گیگ اما نوع سوم یعنی 8 گیگ خبری نیست
چرا ؟
آقایون امروز رفتم نوکیا مرکزی تو علاالدین یدونه X6 16G گرفتم به قیمت 385 تومن به رنگ مشکی البته گفت که فقط 8 گیگ رو آبی داره مجبور شدم برای اینکه مشکی بشه 16 گیگ بگیرم دروغ گفته یا نه البته از یه مغازه اونطرف تر هم پرسیدم که همین جواب رو گرفتم بعد رفتم گرفتم سرم که کلاه نرفته ؟ اصلا ارزش داره یا اگه HTC WILDFIRE با همین قیمت میگرفتم می ارزید ؟؟ در ضمن هرکی برنامه پخش July Player رو داره لطف کنه یه سایت معرفی کنه که ..یلتر نباشه ما هم دانلود کنیم بدون نیاز به ساین
دستون درد نکنه
سلام دوستان عزيز
راستش من ميخواستم يدونه 16Gb نوكيا x6 با همين كد 00 كه ميگن سفارش اروپا هست رو بگيرم...
ميخواستم ازتون خواهش كنم اگر آدرس فروشگاه معتبري رو داريد كه جنس قلابي نداشته باشه و واقعا 16gb با كد 00 داره رو معرفي كنيد كه من برم بگيرم...
ممنونم از شما دوستان
1.تویه یکیصفحات خوندم که قطب نما داره، میشه بگین کجاشه!؟
2.نحوه سیو کردن بلوتوث ها چجوریه، آخه یکی جواب داده بود اجرا میکنی و بعد میایی بیرون ازت میپرسه کجا بریزم، ولی انگار ایشون x6 نداشته و n73 و .. داشته چون اصلا همچین چیزی نمیپرسه و تویه آپشن پیزی به اسم کپی و موو نداره و فقط myfolder هست که اون هم برایه مسیجه، البته قبول دارم تویه recive file میره ولی اگه از تویه inbox پاک بشه کلا پاک شده.!!!
3.وقتی بازیهایه نصب شده رو از تو organize تویه پوشه game میریزم و بعد به pc وصل میکنم به عنوان masstrong دوباره مثل اولش میشه و مشاد تویه apllication instal
دوست عزيزنقل قول:
يه راه رو مي تونم بهتون پيشنهاد كنم: تو سايت نوكياي فارسي persian.nokia دات كام، بالاي صفحه يه سر برگ به عنوان ”جستجوي فروشگاه ها” هست، از اونجا شهر محل سكونتت رو انتخاب كن تا فروشنده هاي معتبري رو كه در اون شهر هستن، بهت نشون بده.
اگر هم نشون نداد به دفتر خدمات نوكيا زنگ بزن و از اونا بخواه كه چندتا فروشگاه معتبر تو شهر خودت رو بهت معرفي كنن: 23013
حق با شماست.نقل قول:
من هم به شك افتاده بودم و به قول خودتون تو دنياي ديجيتال هيچ چيز غير ممكن نيست.
nدوستان اون 00 و 000000000000 که باشه اگر موچکترین تغییری باشه تو gsmarena میزنه
به حرف فروشنده ها اعتماد نکنید
برای تایپ فارسی از کجا باید دانلود کنم؟
والا من گوشيم X6-00 هست و راهنماي صوتي رو هم ساپورت مي كنه و اصلا از اول روي گوشي بود ... فارسي هم بود... يه خانومه با صداي نخراشيده البته!! مدل بدون 00 رو نمي دونم.نقل قول:
فکر کنم اون کد ها مربوط به بازار هدف باشه! مثلا اروپا X6-00 ،امریکا X6-01 ،اسیا X6-02 و...نقل قول:
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
متوجه نشدم، چیرو میخوای دانلود کنی؟نقل قول:
دوستاي گلي كه از اين گوشي استفاده كردن لطفا جواب بدن:
به نظرتون عمر مفيد اين گوشي چندساله و مي تونه تا دو-سه سال خوب جواب بده و آدم رو راضي نگه داره؟
نظر شخصی خودم:نقل قول:
نه!!!
یعنی هیچ کدوم از S60v5 های نوکیا این توانایی رو ندارند!
دوستاي عزيز يه سئوال ديگه:
بين معايبي كه از ايكس شش گفتن، به نظر من و با توجه به انتظاراتي كه از يه گوشي دارم، ساپورت نكردن كارت حافظه جدي تر هست.
حالا اگه اين گوشي ويروسي بشه، راه حلش چيه؟ بايد چي كار كرد؟
عزیز گوشی های نوکیا رو میتونی مثل فلش مموری به کامپیوتر وصل کنی، حتی اگه خاموش باشه!(N95,N97,5800 رو تست کردم)نقل قول:
مباركه دوست عزيز.:11:نقل قول:
البته مي گن تو اين هفته ارزون تر ميشه حالا دقيق نميدونم چه قدر و يا مطمئن نيستم ولي شايد يه كم ديگه هم صبر مي كرديم كمتر خرج مي كردين. به هر حال مبارك باشه.
یک سوال دارم از دوستانی که X6 دارم امروز رفتم بزرگمهر اصفهان X6 8G قیمت کنم گفتم محتویات کارتنش چیه
فروسنده گفت 8 گیگ جعبه کوچیک داریم : گوشی +باتری +شاررزز+ کابل USB+سی دی این هندفری اشغالی معمولی
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
من رفتم X6 قیمت کنم امروز شنبه 17/7 گفت 8گیگ 335 پنج شنبه بود330نقل قول:
عجباااچقدر گرون یعتی تفاوتش با 16 گیگ 10 تومنه!!!!نقل قول: