این حالتی که شما گفتید فقط برای یک سری دانشگاه ها که سهمیه شاغل هم جذب میکنن مصداق دارهنقل قول:
Printable View
این حالتی که شما گفتید فقط برای یک سری دانشگاه ها که سهمیه شاغل هم جذب میکنن مصداق دارهنقل قول:
خب دوست عزیز شما دفترچه رو نگا کن 90 درصد رشته ها هم داوطلب ازاد جذب میکنه هم شاغل تازه سهمیه شاغل ها بیشترهنقل قول:
برگزاری کلاسها در تایم عصر یا دو روز آخر هفته همش بستگی به دانشگاه ، برنامه ریزی و نیروی انسانی اونا داره و اینکه اساتیدی باشن که روز تعطیل یا بعد از ساعات اداری تایم خالی برای تدریس داشته باشن.
ما که 90% کلاسامون همون صبح برگزار میشد تا عصر.کلاس آخر هفته هم نداشتیم تقریباً . یکم اذیت میشدم سر این موضوع.
دوستان 27 ام تا 30 ام زمان ثبت نام هست نتیجه کاردانی به کارشناسی دولتی هم مهر میاد حالا ما باید چیکار کنیم؟
دوست عزیز خب اگه صبح بذارن که شاغلا و کارمندا نمیتونن بیاننقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
یعنی هیچکی واقعا نمیدونه؟ :thumbsdowنقل قول:
متاسفانه خیلیاشون این مشکلو درک نمیکنن و میگن ما شرایطشو نداریم و هزار جور بهانه دیگهنقل قول:
منم کارمند رسمی و اداره ای نبودم و کارم تقریباً آزاد بود ولی بازم گاهاً مشکل میخوردم برای کلاسا اما دستو بالم بسته بود و باید یکی به نعل میزدیم یکی به میخ
نقل قول:نقل قول:دوستان باید ثبت نام کنیم حتما؟ چند میگیرن؟نقل قول:
دوستان به نظرتون با معدل کل 12.05 کدوم میتونم قبول شم یا اصلا قبول میشم؟؟؟ :دی نقل قول:
0 1- رشته محل انتخابی 3502|مركز آموزش علمي - كاربردي قوه قضاييه تهران|حقوق قضايي گرايش علوم ثبتي|3502 2- رشته محل انتخابی 3550|مركز آموزش علمي - كاربردي قوه قضاييه تهران|حقوق گرايش شوراي حل اختلاف|3550 3- رشته محل انتخابی 3551|مركز آموزش علمي - كاربردي كانون سردفتران و دفترياران|حقوق گرايش شوراي حل اختلاف|3551 4- رشته محل انتخابی 3569|مركز آموزش علمي - كاربردي قوه قضاييه تهران|خدمات قضايي|3569 5- رشته محل انتخابی 3570|مركز آموزش علمي - كاربردي كانون سردفتران و دفترياران|خدمات قضايي|3570 6- رشته محل انتخابی 3586|مركز آموزش علمي - كاربردي قوه قضاييه تهران|دستيار قضايي|3586 7- رشته محل انتخابی 3593|مركز آموزش علمي - كاربردي قوه قضاييه تهران|ضابطين قضايي|3593 8- رشته محل انتخابی 3596|مركز آموزش علمي - كاربردي قوه قضاييه تهران|نگارش حقوقي|3596 9- رشته محل انتخابی 3681|مركز آموزش علمي - كاربردي فرهنگي هنري شهرداري تهران|جامعهشناسي شهري|3681 10- رشته محل انتخابی 3381|مركز آموزش علمي - كاربردي انجمن سازندگان قطعات خودرو|حسابداري گرايش صنعتي|3381 11- رشته محل انتخابی 3277|مركز آموزش علمي - كاربردي شركت تعاوني پيشتازان آيين زندگي (تهران)|امور تعاون|3277 12- رشته محل انتخابی 3382|مركز آموزش علمي - كاربردي صنايع و معادن ايران - مركز تهران|حسابداري گرايش صنعتي|3382 13- رشته محل انتخابی 3276|مركز آموزش علمي - كاربردي جهاد كشاورزي شهيد زمانپور (تهران - ساوجبلاغ)|امور تعاون|3276 14- رشته محل انتخابی 3448|مركز آموزش علمي - كاربردي مالياتي تهران|حسابداري گرايش مالياتي|3448 15- رشته محل انتخابی 3503|مركز آموزش علمي - كاربردي كانون سردفتران و دفترياران|حقوق قضايي گرايش علوم ثبتي|3503 16- رشته محل انتخابی 3278|مركز آموزش علمي - كاربردي شركت تعاوني كارخانجات فراوري روغن و دانههاي روغني ايران|امور تعاون|3278 17- رشته محل انتخابی 3421|مركز آموزش علمي - كاربردي شركت سهامي بيمه ايران- استان تهران|حسابداري گرايش مالي|3421 18- رشته محل انتخابی 3061|موسسه آموزش عالي علمي - كاربردي هلال ايران|مترجمي زبان انگليسي|3061 19- رشته محل انتخابی 3083|مركز آموزش علمي - كاربردي سازمان عقيدتي سياسي ارتش|مروج سياسي|3083 20- رشته محل انتخابی 3221|مركز آموزش علمي - كاربردي موسسه توسعه آموزشي پژوهشي سينا (تهران)|اقتصاد كار و بهرهوري|3221 21- رشته محل انتخابی 3469|مركز آموزش علمي - كاربردي انجمن سازندگان قطعات خودرو|لجستيك گرايش زنجيره تامين|3469 22- رشته محل انتخابی 3470|مركز آموزش علمي - كاربردي شركت مهركام پارس (تهران)|لجستيك گرايش زنجيره تامين|3470
اقا همین روزاس که ثبت نام کاردانی به کارشناسی هم برامون بیاد! خدایی خیلی خوشحالم که یه سال عقب نیوفتادم!
دوستان چرا من موقع ثبت نام هر چی شماره پروندرو میزنم ارور میده!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خاب دیدی ؟نقل قول:
پود مانی و ترمی کاردانی به کارشناسی تموم شد.
همسرم یش دانشگاهی نرفته و می تونه پودمانی کاردانی شرکت کنه
تا کی مهلت داره.البته رشتش گرافیک کامپیوتری هست.باید کاردانی پیوسته شرکت کنه یا نا پیوسته
دوستان تو را خدا راهنمایی کنید که وقتی ندارم.و همین امروز باید برم دفترچه برای ازمون کاردانی را بگیرم:
من متولد نیمه دوم 71 هستم.اسفندماه 90 وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم و در رشته نرم افزار تحصیل کردم و چون علاقه ام برید اصلا سر کلاس نرفتم جز دو درس عمومی که فقط زبان انگلیسی را قبول شدم(تقصیر خودم بود نمی دونم چرا از دانشگاه زده شدم ولی سخت پشیمونم.اگر احمالی نکرده بودم الان همه واحد ها را گگذرانده بودم.این همه پول الکی نمی دادم)اما به رشته نرم افزار نعلاقه ندارم چون میدونم اگر مدرکشو بگیرم کاری برام نیست و اصلا نمی تونم برنامه نویسی کنم و ...
من میتونم برم دفترچه ازمون کاردنی را بگیرم و برای رشته حسابداری کنکور بدم(ظاهرا تا 20 فرصت دارم)ایا میتونم به رشته حسابداری با این وضع ادامه بدم؟اگر کنکور قبول نشم چیکار کنم؟
یه سوال دیگه:احیانا اگر کنکور قبول نشدم میتونم تو همین رشته نرم افزار بمونم و فقط درس های عمومی را نتخاب کنم ؟و ترم بعد برای کنکور رشته حسابداری صنعتی ازمون بدم و واحدها را تطبیق بدم؟؟؟ایا میتونم برای ترم 2 فقط درسهای عمومی انتخاب کنم؟؟؟؟
تو را خدا سریع راهنمایی کنید وقتی ندارم.ت را خدا سریع
همسرم یش دانشگاهی نرفته و می تونه پودمانی کاردانی شرکت کنه
تا کی مهلت داره.البته رشتش گرافیک کامپیوتری هست.باید کاردانی پیوسته شرکت کنه یا نا پیوسته
بله میتونه شرکت کنه ثبت نام پودمانی از 20 شهریور شروع میشه.نقل قول:
کاردانی ناپیوسته.
کاردانی علمی کاربردی ترمی کنکورش برداشته شد.نقل قول:
میتونید شرکت کنید قبول که شدید دروسی که پاس شدید رو ازتون قبول میکنن.
شما هر رشته ای قبول بشید فقط همون درس عمومی که پاس شدید رو ازتون قبول میکنن.
نقل قول:
مرسی از جواب یه سال دیگه:
یعنی چی کنکور برداشته شده؟پس ازمونش چگونه هست؟
میشه من تو همین رشته نرم افزار بمونم و برای این ترمم (ترم 2 هستم) فقط دروس عمومی را انتخاب کنم و برای نیمه دوم 91 تو ازمون کاردانی شرکت کنم و رشته حسابداری را انتخاب کنم؟ایا دروس عمومی نرم افزار با رشته حسابداری تطبیق میخوره؟
جواب این سوالمو نگرفتم ممنون میشم جواب بدید:اصلا میشه برای ترم 2 فقط دروس عمومی را انتخاب کرد؟
نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه چرا اینطوریه؟؟؟
نه دوره پودمانی و نه ترمی دیگه کنکور ندارن فقط شرط معدل ملاک ورود هست.نقل قول:
شما هر رشته ای بخواید میتونید شرکت کنید اما اینکه فقط و فقط دروس عمومی رو انتخاب کنید نمیشه، سقف انتخاب دروس عمومی توی یه ترم یه میزان مشخصی داره که باید از دانشگاه بپرسید.
شما که رشته حسابداری رو دوست دارید چرا همین الان علمی کاربردیش شرکت نمیکنید؟
نقل قول:هزینه ثبت نام کاردانی به کارشناسی چنده؟ ما که وضعیت کنکور دولتی کاردانی به کارشناسیمون مهر میاد باید چیکار کنیم؟نقل قول:
اکی.یعنی دیگه ازمون تستی در کار نیست و بر حسب مدلم وارد دانشگاه میشم.نقل قول:
فقط یه سوال دیگه:(ببخشید دیگه)مهلت ثبت نام برای دوره ترمی علمی کاربردی تا کی هست؟تو دفترچه که نوشته بود مهلتش تا امروزه؟
نقل قول:
- مهلت ثبت نام : تا پایان روز شنبه 1391/06/18 می باشد
گند بزنن به این سیستم با این برنامه ریزیشون
با این وضع اعلام نتایج ناپیوسته سراسری و آزاد حق انتخابی نداری مجبوری یا علمی کاربردی که قبول شدی پولشو بدی ثبت نام کنی یا بیخیال شی وایسی تا اعلام نتایج سراسری-آزاد که ریسک قبول نشدن هم وجود داره. اونوقت باید آدم دودستی بزنه تو سرش که جفتشو از دست داده.
یه حالتیم هست اینکه بری علمی کاربردی ثبت نام کنی بعد دیدی مثلاً سراسری جای خوب قبول شدی انصراف بدی که در این حالتم پول یه ترمت مفت و مسلم میره تو خیکشون و آدم تا... میسوزه.
شدیدا تایید میشه..نقل قول:
چقدر باید پول بدیم برای ثبت نام؟
من در حال ثبت نام برای کاردانی هستم.کد نظام وظیفه را چی بزنم؟متولد 4/اذر/71 هستم.تو را خدا سریع بگید...منتظر هستم.صفحه ثبت نام بازه....................
من این کد را از کجا پیدا کنم آخه.تا ساعت 23 امشب فرصت دارم ثبت نام کنم.
تو را خدا سریع جوابمو بدید
[SPOILER][/SPOILER]دوست عزیز خودت باید نگا کنی ببینی کدوم یکی از اون 14 مورد به شرایطت میخورهنقل قول:
نقل قول:
کدام 14 مورد.لطفا دقیق راهنماییم کن.
ممنون.منتظرم ...
من کارهای سربازی را انجام دادم و چون دانشگاه قبول دم از معافیت موقت تحصیلی استفاده می کنم. و وقتی درسم تموم شد با سربازی اعزام میشم و سالم هم هستم چی بزنم.در ضمن تا حالا انصراف هم ندادم و 1 ترم که دانشگاه رفتم و الان میخوام تغییر رشته بدم
منتظر جوابتون هستم ...........
دوست عزیز دفترچه رو دانلود کن صفحه 3 بند 3-2 نوشته مقررات وظیفه عمومی اونارو بخون ببین کدومش بهت میخورهنقل قول:
اکی کد 5 را زدم.امیدوارم اشتباه نکرده باشمنقل قول:
دوستان اینکه میگن کاردانی ترمی ازمون نداره راسته؟تایید شدس؟
دوستان من ثبت نامم تموم شد.حالا کی نتایج اعلام میشه.اخه 1 مهر باید برم دانشگاه.
دوستان برام دعا کنید که رشته جدید یعنی حسابداری قبول بشم اگرنه شاید قید دانشگاه را بزنم/:41:من علاقه ای به رشته نرم افزار ندارم.علاقه داشتم ولی بریده شدم.
به نظرتون میتونم فقط دروس عمومی را انتخاب کنم .میدونید عمومی چند واحد میشه انتخاب کرد؟
دوست عزیز یعنی شما از وقتی که دیپلم یا پیش گرفتید بیشتر از یکسال نگذشته؟؟؟شما کی مدرکتون رو گرفتید؟به احتمال زیاد اشتباه زدینقل قول:
اره دوست عزیز برای اولین بار بدون کنکور و از طریق معدل کل دیپلم بر میدارننقل قول:
من ثبت نامم تکمیل شد.چطوری باید اصلاح کنم پس.مشکلی پیش نیاد؟نقل قول:
من شهریور 90 دیپلم گرفتم و گواهی موقت پایان متوسطه برام صادر شد.
دوست عزیز اگه شهریور 90 دیپلم گرفته باشین درست انتخاب کردین اخه منم متولد 71 هستم من سال 88 دیپلم گرفتم فکرکردم شمام مثل من هستینقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
ظاهرا فردا ( دوشنبه ) دفترچه پودمانی کاردانی قراره بیاد
من اینجا هم ثبت نام میکنم تا ببینیم کدومش قبول میشیم
راستی کسی میدونه کی جواب ترمی کاردانی میاد ؟
شما حدودی یه 400 تومنیو در نظر داشته باش حالا باز بالا پایین داره(دست بالا در نظر بگیر). رقم دقیقش موقع ثبت نام و انتخاب واحد درمیاد.نقل قول:
ای بابا مگه اول کار شهریه ثابت را نمیگیرن شهریه ثابت 190 هست کهنقل قول:
400 بدیم بعد دولتی قبول شیم که 400 تومن می پره
دوستان کسی میدونه این داستانش چیه ؟ این همون پودمانی کاردانی خودمونه ؟نقل قول:
مقطع كارداني فني- كارداني حرفه اي دوره هاي پودماني نظام آموزش مهارتي
و یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه توی پودمانی چند سال طول میکشه تا مدرک کاردانی بگیریم ؟ مثل ترمی همون 2 سال طول میکشه ؟