هارد رو نو خریدم نرم افزاری برای رفع مشکل بدون پاک کردن اطلاعات هست؟نقل قول:
Printable View
هارد رو نو خریدم نرم افزاری برای رفع مشکل بدون پاک کردن اطلاعات هست؟نقل قول:
هارد مورد نظر شما نو (و يا كم كاركرد) نيست . اگر به قسمت power on hours count در عكسي كه گذاشتيد دقت كنيد ميبينيد كه 7436 ساعت كاركرد داشته . اين هارد مدت زيادي كار كرده . مگر اينكه اين عكس مربوط به هارد مورد نظر نباشه . دقت كنيد كه از منوي پايين آمدني گوشه بالا و سمت چپ برنامه HDtune هارد مورد نظر را انتخاب كرده باشيد .نقل قول:
به هر حال ميتونيد با استفاده از HDD regenerator هم تست كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولي توصيه ميكنم يا پس بديد يا اينكه بفرستيد گارانتي .
هارد رو با برنامه hdd regenerator اسکن کردم تعداد بد سکتور صفر بود اما 27 delays داشت برای رفع مشکل چکار میشه کرد؟
بدسکتوریها remap و با سکتورهای سالم جایگزین شده بودند و به همین علت برنامه HDD regeneratore چیزی پیدا نمیکرد ولی در smart هارد ثبت شده (در عکسی که گذاشتید مشخص هست) . برای Delayـها پیشنهاد میکنم یکبار کلیه سکتورهای هارد را Zero fill یا صفر کنید (که بازهم تضمینی نیست درست بشه) البته باید کلیه فایلهای مهم را به هارد دیگری انتقال بدید .نقل قول:
کدوم برنامه بهتره؟هارد مال شرکت Hitachiنقل قول:
با سلام برای خرید هارد 2 ترا بایت بین وسترن گرین و سیگیت که هم قیمت هستند شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
میخواهید zero fill کنید ؟ برنامه ای که توسط کمپانی HGST ارائه شده تحت ویندوز اجرا میشود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، در نتیجه این هارد باید بعنوان هارد دوم سیستم نصب شده باشد . یا اینکه از Hiren's BootCD که بوتیبل هستند استفاده کنید که برنامه های لازم برای اینکار موجوده . دقت کنید که اگر اطلاعاتی در آن موجود باشید با zero fill کردن بطور کامل از بین خواهد رفت . همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر هارد را تازه خریدید بهترین راه این هست که پس بدید .نقل قول:
سلام .نقل قول:
کاربردتان چی هست ؟ آرشیو دیتا و یا نصب و اجرای Game ، OS ؟
اگر فقط برای آرشیو دیتا میخواهید که میتونید WD Green بخرید در غیر اینصورت Seagate .
دو تا هارد دارم که یکی رو تازه خریدم وقتی از هارد قدیمی به روی هارد جدید فایلی رو کپی میکنم با سرعت 40-50 مگابایت کپی میکنه اما وقتی از روی هارد جدید به روی هارد قدیمی کپی میکنم سرعت پایینه و هم اینکه نوسان زیادی داره چند لحظه با سرعت 20-30 کپی میکنه بعد میاد روی 2-3 مگابایت حتی به زیر یک مگ هم میرسه چه مشکلی میتونه داشته باشه؟
سلام .نقل قول:
در اولين قدم پيشنهاد ميكنم از قسمت health برنامه HDtune وضعيت smart هر دو هارد را چك كنيد كه آيا warning يا attention و ... دارد يا اينكه همه موارد OK هستند .
هارد قدیمی حدود 40 تا reallocated sector count داره و هارد جدید حدود 300 تانقل قول:
با اپدیت firmware ممکنه درست بشه؟
با آپديت Firmware اين مورد درست نميشه .نقل قول:
هارد رو با خود ویندوز چک کردم درایوهای c,d,e مشکلی نداشتند اما درایو f ارور داشت .با برنامه hdd regenerator اسکن کردم تا 97-98 درصد مشکلی نبود اما از اونجا به بعد 30-40 تا delays پیدا کرد میشه کاری کرد که اون قسمت از هارد از دسترس ویندوز خارج بشه؟ و اگه میشه با این کار مشکل حل میشه؟
ميتونيد قسمتهاي آخر هارد ديسك مورد نظر را پارتيشن بندي نكنيد تا از دسترس ويندوز خارج بشه .نقل قول:
اگه کل هارد رو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و چند گیگ از آخر هارد رو پارتیشن بندی نکنم مشکل پایین بودن سرعت کپی درست میشه؟نقل قول:
بهترين راه تست و تجربه عملي هست .نقل قول:
دوستان ببخشید این سوالو میکنم
بهترین کیف محافظ برای هارد اکسترنال چه کیفی هست و چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟
این wd nomad که توی سایت خود wd هست خوبه واقعا؟
بنظر من یک کیف محافظ مناسب باید ؛ 1. خیلی کوچک و یا بزرگ نباشد بطوریکه بتوان به راحتی هارد اکسترنال به همراه کابل را داخل آن گذاشت و براحتی خارج کرد . 2. درب آن طوری باشد که ناخواسته باز نشود و همچنین باز و بسته کردن آن به راحتی انجام بشود . 3. دارای ضربه گیرهای مناسبی باشد . 4. کیف باید دارای بند و یا هر چیز دیگری باشد که بتوان براحتی و با امنیت بیشتر با دست حمل و نقل و جابجا کرد . 5. اگر ضد آب و گرد و خاک باشد که ایده آل هست . در سایت وسترن چند نمونه کیف هارد موجوده (عکس زیر) .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال آخر اگر بتونید wd nomad را پیدا کنید بنظر من ایده آل هست و نیازی هم نیست که برای استفاده هارد اکسترنال را از آن خارج کنید . نکته منفی این محافظ اندازه بزرگ آن هست . دقت کنید این محافظ فقط با بعضی از مدلها سازگار هست .
کیفهاش توی ایران گیر میاد؟
من 2 تا هارد وسترن دیجیتال پاسپورتی دارم که تقریبا جفتشون پر شده
هارد لپ تاپم هم پر شده
حالا تو فکرم یه هارد 2 ترابایت اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم برای اینکه اکثر فایل هایی که برایم کمتر کاربرد دارند به این هارد منتقل بکنم
نمی دونم هارد my book وسترن بگیرم 2 ترابایت؟ یا مدلی دیگر پیشنهاد می کنید؟
فقط تنها دلیلی که دو دل هستم چون ایستاده هست (واقعا دلیل خاصی داره هارد های 3.5 اینچی رو اکثرا ایستاده می سازند؟ و اینکه اگر هارد رو به حالت افقی قرار بدهیم مشکلی براش پیش نمیاد؟) ضربه نخوره و اون وقت بد بخت بشم :n13:
سیگیت یه مدل هایی داره که افقی هست اما نمی دونم شاید هم به خاطر داغ شدن اکثرا ایستاده طراحی می کنند؟
سرعت های سیگیت مقداری بالاتر هست اما واقعا خیلی برایم کارایی نداره! و فکر نمی کنم خیلی تاثیری در کار ها بگذارد.
به وسترن دیجیتال بیشتر اطمینان دارم! اما باز دوستان پیشنهادی داشتند ممنون میشم.
قیمت هم خیلی حاضر نیستم خرج بکنم همین حدود مای بوک 2 ترا یا مشابه فکر می کنم مناسب باشد مگر اینکه تفاوت زیادی وجود داشته باشد.
(چون وسترن دیجیتال بک آپ گیری دارد و یه حجم قابل توجه ای از فایل هایم نامرتب هستند و... یکی دو باری که تست زدم بک آپ گیریش خیلی راضیم نکرد اما بالاخره بهتر از هیچ چیزی هست و بعد از دوباره خودم می تونم فایل بندی مناسب تری ایجاد بکنم.)
نقل قول:میتونید هارد را بصورت خوابیده یا افقی بذارید و مشکلی هم نیست . البته دقت کنید که تا حد امکال لیبلی که روی هارد داخلی آن چسبیده رو به بالا باشه .نقل قول:
فقط تنها دلیلی که دو دل هستم چون ایستاده هست (واقعا دلیل خاصی داره هارد های 3.5 اینچی رو اکثرا ایستاده می سازند؟ و اینکه اگر هارد رو به حالت افقی قرار بدهیم مشکلی براش پیش نمیاد؟) ضربه نخوره و اون وقت بد بخت بشم
اشغال کمتر فضا ، تهویه بهتر و ... از دلایل ایستاده طراحی کردن این مدلها هست . مدلهای جدید Seagate Backup plus بصورت افقی (خوابیده) طراحی شده و فکر میکم که کمپانی وسترن باید یه تجدید نظری در مدلهاش بکنه .
من با دو تا هارد، یکی 2 ترای مای پاسپورت و یکی 1 ترای مای پاسپورت کار کردم
هارد 2 ترا موقع استفاده وقتی روش دست میزاشتم خیلی کم لرزش داشت و خیلی کم گرم شده بود
اما هارد 1 ترا نه لرزش داشت نه گرم شده بود.
اشکال از هارد 2 ترا هست یا طبیعت اینا اینطوریه؟
هارد اکسترنال را بر روی سطح کاملاً صاف و ثابت قرار بدید (مثلاً شیشه روی میز) ، در غیر اینصورت در موقع کار باعث تشدید لرزش میشود . وجود لرزش و تولید گرما ذات هر هارد دیسک هست و نشاندهنده وجود مشکل نیست . صدا و لرزش و میزان گرمای تولیدی در همه مدلها و مخصوصاً در حجمهای متفاوت یکسان نیست .نقل قول:
هارد کامپیوترم 4 تا درایو داره c,d,e,f وقتی روی درایوهای c,e,d فایل کپی میکنم اعداد مقابل reallocate sector count و reallocate event count ثابت هست اما وقتی روی درایو f کپی میکنم اعداد زیر ستون data در مقابل reallocate event count و reallocate sector count افزایش پیدا میکنه
هارد رو با hdd regenerator اسکن کردم در 10درصد پایانی 30-40 delay پیدا کرد چطور مشکل حل میشه؟
1. اگر بدنبال راهی برای کاهش مقادیر reallocate event count و reallocate sector count هستید ؛ باید گفت که با ابزارها معمولی و نرم افزارهای رایج نمیتوان اینکار را انجام داد .نقل قول:
2. اگر گارانتی دارد توصیه میکنم در اسرع وقت بفرستید گارانتی .
3. اگر گارانتی قبول نکرد یکبار zero fill کنید (که من بعید میدونم مشکل برطرف بشه) . کلاً راه حلی ندارید یا اینکه یک هارد دیسک جدید بخرید یا اینکه بفرستید کلینیکهای تخصصی .
4. میتونید قسمتهای انتهایی هارد را پارتیشن بندی نکنید (یا اینکه درایو f را حذف کنید) تا سیستم عامل به آن قسمت دسترسی نداشته باشد تا مقادیر reallocate event count و reallocate sector count افزایش پیدا نکند .
اعداد زیر ستون های current و wonst در مقابل reallocated sector count و reallocated event count داره کاهش پیدا میکنه مشکل هارد چیه؟
نقل قول:هارد دیسک مورد نظر در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و هر لحظه امکان دارد هارد دیسک Fail و غیر قابل استفاده بشود ، هیچکاری از دست شما برنمیاد . از اطلاعات مهم یک کپی داشته باشید . تنها راه خرید یک هارد دیسک نو و یا ارسال آن به کلینیکهای تخصصی هست . در مورد reallocated sector count و reallocated event count در انتهای این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتی دادم .نقل قول:
بنده یه هارد 2 ترا مای بوک وسترن خریدم.
حدود 400 - 500 گیگ فایل ریختم.
حالا اومدم امشب یه هارد یک ترا رو روش منتقل بکنم.
شدیدا (حالا نه به این شدتی که گفتم! :n06:) یه صدا هایی داره ازش میاد! مثل تیک تیک ولی ممتد و هر از گاهی قطع و وصل میشه.
نمی دونم اون 400 -500 گیگ رو که از دفتر ریختم سر و صدا زیاد بود که متوجه نمی شدم یا نه الان این جوری شده؟!
قبل هارد وسترن چه پاسپورتی چه مای بوک چندین بار کار کردم هیچ کدومشون این چنین صدایی نداشتن.
حالا نمی دونم چه کار بکنم؟!
برام از این جهت مهم هست که دارم کلی فایل که برایم خیلی مهم هست رو روش منتقل می کنم که بعدا آرشیو داشته باشم و از مابقی هارد ها پاک بکنم.
خیلی نگران هستم که مثلا چند ماه دیگه هارد خراب بشه و من بدبخت بشم! :n28:
صدای تیک تیک کردن دلایل متعددی دارد . از حرکت هدها بر روی پلاتر (که کاملاً عادی هست) و وجود مشکلات دیگری که باعث میشود هارد دیسک غیر قابل استفاده بشود . صدای تیک تیک که گاهی اوقات Click of Death هم گفته میشود میتواند به خاطر وجود مشکل در Heads ، وجود مشکل در System Area ، وجود مشکل در Firmware ، وجود مشکل در Preamp و ... شود که در اینصورت هارد دیسک کلاً غیر قابل استفاده خواهد بود که در مورد هارد اکسترنال شما اینطور نیست چون در حال استفاده از آن هستید .نقل قول:
آیا Smart Status هارد مورد نظر را چک کردید ؟ بدسکتوری احتمالی ؟ آیا دچار مشکلاتی مثل کاهش سرعت ، قطع و وصل شدن ، هنگ کردن و ... روبرو شدید ؟ میتونید با استفاده از برنامه هایی مثل WD Drive Utilities (که در همان برنامه های همراه هارد اکسترنال موجود هست) و از قسمت complete drive test و برنامه های مشابه دیگر مثل wd diagnostic tool به طور کامل هارد را تست کنید تا اگر مشکل احتمالی ظاهر شود . اینکار زمانبر هست و هارد به اصطلاح تحت فشار قرار میگیرد پس مراقب دمای آنهم باشید .
سلام.
جناب عطا هارد 1tb wd ultra (که جعبه اش سفیده و کاور پارچه ای داره) با هارد 1tb wd ultra absolutely (که جعبه اش آبی هستش و کاور هم داخل جعبه اش نبود) چه تفاوتی دارند؟
سلام .نقل قول:
اگر منظور شما تفاوتهای سخت افزاری باشه قطعاً تفاوتی ندارند . ممکن هست از لحاظ نرم افزاری متفاوت باشندکه اصلاً مهم نیست . يه زمانی هاردهاي اكسترنال WD my book با اینترفیس usb3 که جدیداً تولید و وارد بازار شده بود یه كارت USB3 PCI Express داشت که روی مادربرد نصب میشد (چیزی مثل اشنانتیون!) که بعداً حذف شد .
سلام
۱. واسهی لپتاپ (سونی) یه هارد اینترنال ۲.۵ اینچی ساتا (احتمالا نوع 2) میخوام چه مدل و برندی رو پیشنهاد میکنید؟ (حجم ۱ ترا یا بیشتر)
خب سرعت واسم فاکتور مهمی هست ولی قیمت هم همینطور، ماکزیمم هزینهای که ترجیح میدم واسه یه ترا چیزی حدود ۳۰۰ تومن هست. مدل ۲ ترا اگه پیدا بشه خوب گرونتره...
در ضمن مدلی که الان دارم این هست:
یه سیگیت با سرعت ۷۲۰۰ ولی ۲۵۰ گیگ هست (و ساتا ۲؟ درسته؟) خب به نظرم هارد جایگزین حداقل سرعتی مثل این رو داشته باشه.
۲. اگر هارد جدیدی که میخرم SATA III باشه و مادربوردم فقط تا II رو پشتیبانی کنه مشکلی پیش نمیاد نه؟ خلاصه سازگاری دارند درسته؟
۳. در ایران HardDisk Caddy پیدا میشه؟ یه لپتاپ دل لتیتود دارم که درایو اپتیکالش کشوئی راحت جدا میشه حالا واسه اینکه بتونم با یه هارد جایگزینش کنم (و هارد اصلی رو با SSD) به این قاب تبدیل نیاز دارم اما توی فروشگاههای آنلاین جائی ندیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی آمازون یه مدلش هست
۴. برای هارد حالت جامد ۱۲۸ گیگ به بالا با سرعت خوب چه پیشنهاد میکنید و رنج قیمتش در چه حدی هست؟ (ایدهالم ۲۵۶ گیگ هست ولی اگه نشه میشه با یه ۱۲۸ هم ساخت)
اگر حجم بالا با سرعت زیاد میخواین من پیشنهاد می کنم هارد هایبرید تهیه کنین. چون هاردهای یه ترا لپتاپی فکر نکنم ۷۲۰۰ داشته باشه اصلا. قیمت هارد SSHD یه ترا هم حدود ۴۸۰ هست.نقل قول:
۲. اگر هارد ساتا ۳ باشه و مادربرد ساتا ۲ مشکلی پیش نمیاد. عملا فرقی بین ساتا ۲ و ساتا ۳ برای هاردهای معمولی وجود نداره چون ساتا ۲ کاملا جوابگو هست.
۳.کدی هم پیدا میشه با قیمت حدودی ۱۰۰ تومن
۴. هارد جامد سامسونگ مدل evo بنظر من بهترین انتخابه. پر فروشترین هارد جامد دنیاست. قیمت ۱۲۰ گیگ حدود ۴۰۰ و ۲۵۶ گیگ حدود ۶۰۰ هست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
این کیفای ضد ضربه که فرمودید از اینترنت میشه تهیه کرد؟چون تو بازار گشتم پیدا نکردم (wd nomad)
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حتما هاردهای هیبرید رو به انتخابام اضافه میکنم (اصلا اطلاعی ازشون نداشتم)
۱. برای هارد معمولی با همون سرعت ۵۲۰۰ یک ترابایت چه مدل و مارکی رو پیشنهاد میکنید
۲. واسهی هارد هیبرید مدلی خاصی رو پیشنهاد میکنید؟
۳. هارد ۲ ترابایت واسه لپتاپ گیر میاد؟ توی سایتهای ایرانی نمونهای رو اگر درست یادم باشه ندیدم.
ممنون
من مدل خاصی برای پیشنهاد نمیشناسم. فقط مدل سیگیت ST1000LM024 که درواقع فکر کنم سامسونگ هست، نگیرید بنظرم بهتره. چندتا از دوستان دارنش و ارور calibration retry count داره. بنظر میرسه تو این هارد این ارور زیاد دیده شده. چیز خیلی جدی ای نیست ولی به هرحال مدل دیگه ای تهیه کنید بهتره.نقل قول:
هارد هایبرید تنوع کمی دارن و فکر کنم یکی دو نفر تو ایران برای فروش داشته باشن. مدلش هم ST1000LM014 هست. اگر خواستید بگین بهتون اطلاعات فروشنده رو بدم. کدی و اس اس دی هم دارن ایشون.
هارد بیشتر از یه ترا برای لپتاپ بنده تابه حال نشنیدم.
1. میتونید WD Blue بخرید. اگر هم در بازار هارد 2.5 اینچی 1TB پیدا نکردید میتونید هارد اکسترنال Seagate Backup plus و یا هر مدل دیگری بخرید و باکس آنرا باز کنید (که البته گارانتی آن از بین میرود) .نقل قول:
3. هارد دیسکهای 2.5 اینچی 1.5TB و 2TB ساخته شده مثل WD Green (حالا ممکنه در بازار ایران موجود نباشه) ولی ضخامت زیادی هم دارند و در نتیجه فکر نمیکنم در محفظه هارد لپتاپها جا بشود .
توضیحات که کامل بود فقط یک نکته ؛ گرچه سامسونگ هارد دیسک 2.5 اینچی یکترابایتی هم تولید میکند اما بیشتر برای OEM ها هست و در نتیجه به سختی میتوان در بازار بصورت خرده فروشی پیدا کرد .نقل قول:
نقل قول:
ممنون
آره یه سرچ واسه SSHDها زدم و توی ایران بجز یه سایت که یه هارد هیبرید با فقط ۸ گیگ حافظهی حالت جامد رو حدود ۲۴۰ میفروخت پیدا نکردم. کلا از SSHD ناامید شدم البته ۸ گیگ واسه ریختن سیستم عاممل کافی هست ولی خب به دردسرش نمیارزه و اگه بشه بعدا با درآوردن درایو اپتیکال یه هارد ۱۲۸ انداخت به نظر من راهحل بهتری هست.
راجع به هارد ۲ ترا هم بله حق باشماست. اما راجع به هارد ۲.۵ اینج ۱ ترا که احتمالا همینو میخرم من به لحاظ برند اینطوری شنیدم:
وسترن > سیگیت > توشیبا (سامسونگ و مکستور و ... خوب نیستند)
حالا شما فرمودید که بعضی مدلهای سیگیت در واقع ساخت سامسونگ هستن بنابراین احتمالا فقط به وسترن دیجیتال محدود بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چند مدل پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یه مدل ۱ ترا پیدا کردم
اما واسهی وسترن مدلی پیدا نکردم توی بازار پیدا میشه دیگه درسته؟ آیا نکات خاصی راجع به این سری از هاردها هست واسه خرید؟ چون به نظر نمیاد واریانس زیادی بینشون باشه
هارد زیر ۱ ترا نمیخوام.
برای کدی هم بله میخوام اما واسه یه ماه دیگه خرید میکنم ممنون میشم اگه اطلاعاتی از فروشنده بهم بدین.
سلام دوستای عزیز کدوم یکی از هارد های زیر رو بخرم بهتره ؟
۱_http://www.uploadax.com/images/70384201326504721598.jpg
2_http://www.uploadax.com/images/71929858628985252462.jpg
3_http://www.uploadax.com/images/91377475523112710067.jpg
با تشکر
هارد هایبرید یه ترا به قیمت ۲۴۰ ممکن نیست. قیمت جهانیش بالای ۱۲۰ دلاره.نقل قول:
یه نکته در مورد هارد هایبرید بگم، اون هشت گیگ به هیچ عنوان بصورت جداگانه در دسترس شما نخواهد بود. خود هارد از اون هشت گیگ برای کش کردن دیتاهای پرکاربرد استفاده می کنه. در مورد استفاده از کدی و اس ای دی بجای هایبرید، به نظر من هم بهتره و عملکرد بهتری خواهید داشت.
در مورد بقیه موارد، عطا خان جواب دادند فکر میکنم.
اون رو هم براتون پخ میکنم.