[اره 2 تا دفترچه البته هردو شبیه هم هست:31:نقل قول:
اخه من یک رفیق داشتم سال قبل تست های ریاضی وفیزیک رو نزد اما مدیریت قبول شد!!
کسی تراز شهرسازی دانشگاه های اطراف تهران رو داره یا سایت مرجعی باشه که تراز هر درس توش باشه .
Printable View
[اره 2 تا دفترچه البته هردو شبیه هم هست:31:نقل قول:
کسی تراز شهرسازی دانشگاه های اطراف تهران رو داره یا سایت مرجعی باشه که تراز هر درس توش باشه .
دفترچه رو از سایت ثبت نام دانشگاه آزاد میتونی دانلود کنی ولی کارت اعتباری اینترنتی نمیفروشن باید از پست بخری ...نقل قول:
سوال: با سلام خسته نباشید من ترم دوم هستم و در دانشگاه آزاد تحصیل میکنم. دفترچه خریداری کردم و میخواهم دوباره کنکور شرکت کنم و دانشگاه دیگری را انتخاب کنم. اما وضعیت نظام وظیفه را در هنگام ثبت نام کدام مورد بزنم؟ با تشکرپاسخ: در صورت قبولی در سال جاری و انصراف از رشته قبلی خود مشمول خدمت میشوید در صورت موافقت حوزه نظام وظیفه میتوانید در ازمون فعلی شرکت کنیدنقل قول:
سوال: با عرض پوزش مجدد دوست عزیز بعد در هنگام ثبت نام وضعیت نظام وظیفه را کدام گزینه انتخاب کنم؟پاسخ: مهم نیست چه کدی را انتخاب کنید . فقط نباید در زمان قبولی مشکل نظام وظیفه داشته باشید .
سوال: منظور شما از موافقت نظام وظیفه چیست؟ ایا پس از قبولی دانشگاه جدید نامه ای میدهند که باید به نظام وظیفه برد و در صورت نداشتن غیبت سربازی آن ها نامه را تائید میکنند؟پاسخ: خود شما بایدبه نظام وظیفه رجوع کنید و هماهنگ کنید
سلام دوستان
من پارسال که آزمایشی شرکت کردم، همه ی رشته هام رو از یک زیر مجموعه زدم چون فکر میکردم باید حتما از یک زیر مجموعه باشه. مثلا همه رو از زیر مجموعه ی اول رشته ریاضی زدم که همه ش کامپیوتر بود.
امسال دیدم دوستام میگن نه، میشه از زیرمجموعه های دیگه ی رشته ریاضی زد. مثلا رشته کامپیوتر که زیر مجموعه ی 1 رو میشه زد و رشته مثلا برق که زیر مجموعه ی 2 هست رو هم میشه زد. مشاور مدرسمون هم همینو گفت. فقط خواستم مطمئن بشم درسته؟
مرسی
بله درستهنقل قول:
هر چی دوست داری میتونی بزنی فقط رشته های مربوط به مجموعه ریاضی باشه
من اطلاعی در مورد رشته های دیگه ای ندارم فقط در مرود ریاضی می دونمنقل قول:
مهندسی شهرسازی مثلا رباط کریم فکر کنم اگه انتخاب اولت باشه تراز فکر کنم حدودا 5000 اینا داره
ولی اگه انتخاب های بعدی باشه من دیدم تو سایت کانون تراز 6500 اینا بود
اگه یه رشته ی بدون ستاره باشه که ترازش مثلا 6000 باشه اگه اونو غیر از انتخاب اولت باشه ترازش بیشتر میشه مثلا 7000 :46:
سایت کانون یا همون قلمچی داره یه چیزائی ....
ی نگاهی بهش کن
آدرس
کد:http://www.kanoon.ir/misc/newtheme/index.aspx
دانشجوی مشروط رشته های آموزشی نمیتواند در نیسمال بعد بیشتر از 10 واحد اخذ کند
یعنی چی؟
مشروط رشته های آموزشی یعنی چی؟
کارنامه آزاد سال 88 کجاست؟ یادمه وقتی کارنامه ها اومد بچه ها گذاشتن رو سایت حالا کجا رفته؟؟؟
موقع اعلام نتایج بچه ها تو این تاپیک کارنامه ها رو گذاشتن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=345934
دوستان اگر كمك كنند ممنونم.در قسمت فرم دفترچه نوشته وضعيت نظام وظيفه.من بايد چي بنويسم.متولد 70 هستم و سربازي نكردم.و يك سوال ايا رشته تربيت بدني به درد ميخوره؟
نقل قول:
باید کد 8 رو بزنی:20:
بستگی به خودت داره اگه واقعا ورزشکاری و به ورزش خیلی علاقه داری به نظر من مهندسی ورزش علوم تحقیقات رو بزنی خوبه(اگه تهران باشی)
امیر جون بعضی کارنامه ها نمیاد نمیدونم این isp آشغال که همرو فیلتر کرده یا برای شما هم همنیجوریه؟؟؟نقل قول:
به نظر شما مکانیک - طراحی جامدات تهران مرکز بزنم یا علوم تحقیقات
در صورت قبولی در سال جاری و انصراف از رشته قبلی خود مشمول خدمت میشوید در صورت موافقت حوزه نظام وظیفه میتوانید در ازمون فعلی شرکت کنید
آقا لطفا یکی به ما بگه یعنی چی
موافقت حوزه نظام وظیفه کی باید گرفت و چه شرایطی داره؟
نکنه قبول شیم بریم انصارف بدیم بعد اینها قبول نکنن :41:
تهران مرکزنقل قول:
یا
تهران جنوب
من خودم تهران جنوب پیشنهاد می کنم . :46:
شما در مورد سوال من اطلاع دقیق ندارید؟ :41:نقل قول:
دانیال جون برای بار هزارم اگه تو غیبت نداشته باشی و دانشگاه جدید رو قبول شی حله.خیالت راحت باشه.نقل قول:
گفتم که اون موقع اگه ایشالا قبول شدی رفتی دانشگاه برای انصراف خودت می فهمی چیکار کنی
داداش شما خودت انجام دادی ؟نقل قول:
من ایشالا اگه خدا بخواد امسال میخوام انجام بدم:46:نقل قول:
با چندین نفر که این کار رو کردن و همچنین مسئول نظام وظیفه ی دانشگاه،کارشناس گروه،مدیر آموزش دانشگاه راجع به این کار و جزئیاتش صحبت کردم
خیلی ها این کار رو می کنن.فک نکن یه کار خاص میخوای انجام بدی
من که الان واحد گرمسار دانشجو هستم نصف همکلاسیام که مثل من تهرانی هستن دوباره آزمون رو ثبت نام کردن.تازه توشون متولد 68 هم هست.
آره واسه من هم همین جوریه.من فکر می کردم مشکل از مرورگرم باشه چون با opera میام.ولی مثل این که برای همه همین جوریه!!نقل قول:
کسی می دونه زمان برگزاری کنکور آزاد رشته های ریاضی با تجربی یکی هست یا نه؟
منظورم اینه که مثلا ریاضی 1 روز بعد از تجربی برگزار بشه؟
ممنون میشم کسی جواب بده
نقل قول:
ببینین کنکور غیر پزشکی کلا روزای 17 و 18 تیر هست
پزشکی ها هم اول مرداد
من منظورت متوجه نشدم
ریاضی 1 ؟؟؟
نه متاسفانه اطلاعی ندارمنقل قول:
شما در مورد سوال من اطلاع دقیق ندارید؟
اولی اختصاصی مال خودمه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم کارنامه مخ کلاسمون آزاد نرفت الان تبریز مکانیک میخونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دوتا از رفقا شاید بدرتون خورد
ببین من دوتا کارت غیر پزشکی گرفتم می خوام هم ریاضی شرکت کنم هم تجربی می خوام بدونم برگزاری این آزمونها تو روزهاینقل قول:
بینین کنکور غیر پزشکی کلا روزای 17 و 18 تیر هست
پزشکی ها هم اول مرداد
من منظورت متوجه نشدم
ریاضی 1 ؟؟؟
متفاوت هست یا هم زمانه؟یعنی می تونم دوتارو بدم همین
سلام به همه دوستان
من در انتخاب رشته دچار تردید شدم
واقعا به دامپزشکی علاقه دارم ولی نمیدونم کجا بزنم
در حقیقت نمیدونم بزنم گرمسار یا کرج
گرمسار 100 نفر میگیره ولی کرج 50
لطفا راهنمایی کنید
ترتیب انتخابم اینطوری هستند
دامپزشکی گرمسار یا کرج
بابل
سنندج
شبستر
تنها مشکل من انتخاب اولمه :20:
من دانشگاه آزاد گرمسار درس می خونم البته رشته ی کامپیوتر ولی کاملا رشته ی دامپزشکی گرمسار رو می دونم اوضاع و شرایطش چجوریه.الان یه کار کوچولو دارم چند لحظه بعد مفصلا واست گرمسار رو توضیح میدم تا خودت تصمیم بگیری کجا رو اتخاب کنی.نقل قول:
کاشکی همه دوستان توجه کنند و مثل من متحمل ضرر نشن...
برای شرکت در آزمون زبان باید قید مجموعه های دیگه رو بزنید.یعنی ،نمیتونید هم غیر پزشکی(ریاضی،تجربی،انسانی) شرکت کنید و هم یه آزمون دیگه برای زبان بدید.
والا قدیما اینجوری نبود و ما دو تا شو امتحان میدادیم.الان گفتم تا دوستان مد نظر داشته باشند:19:
مسلما سطح علمی دانشگاه آزاد کرج از گرمسار بالاتره.
ولی به نظر من گرمسار بزنی بهتره.چون احتمال قبولیت بالاتره و از انتخاب های دوم به بعدت که در نظر داری هم واقعا خیلی بهتره.
صبح ها از اکثر نقاط تهران و کرج.مثلا در منطقه ی شرق تهران از هفت حوض،رسالت،تهرانپارس،امامت ،سر پیروزی و ........ سرویس داره.یعنی واسه ی رفت و آمد مشکلی نداری و راحتی.
بعد کلاسای دامپزشکی تو خود گرمسار برگزار نمیشه یه دهات هست نزدیکه گرمسار اونجاست دانشکده ی دامپزشکیش.(واسه اونم از خود گرمسار سرویس داره)
من یه بار دانشکده ی دامپزشکیش رفتم
اونجور که شنیدم استادای خیلی خیلی خوبی واسه این رشته داره:46:
تو دانشکده ی دامپزشکیش مرکز پرورش کروکودیل هست:27:یه عالمه شتر مرغ هست:27:و واقعا اکثر امکاناتی که برای این رشته لازمه رو داره.سلف سرویس دانشکده دامپزشکی هم واقعا غذاهاش خوبه:5:
راجع به خود شهر گرمسار اکثر گرمساری ها آدمای جالبی نیستن.آب و هواش اصلا خوب نیست.تابستون ها گرم گرم و زمستون ها صبح هاش خیلی خیلی سرد هست.
جو بین دانشجوها خیلی خیلی خوب هست.ولی متاسفانه برخورد مسئولان و کارمندان زیاد با دانشجوها جالب نیست و حراستش هم زیاد گیر میده(البته همه ی دانشگاه های ایران همینجوریه چه دولتی چه آزاد)
این دو تا لینک زیر رو هم سر بزنی بد نیست:
اعتراض دانشجویان گرمسار:
آخر و عاقبت تموم شدن بنزین در گرمسار:کد:http://www.persianpetition.com/sign.aspx?id=4cf63fa9-2dd0-49d0-a74e-c7452b073bf8
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://black-eyes69.persiangig.com/daneshjoyan garmsar.3gp
مرسی احسان عزیز از راهنماییت واقعا ممنون :40:
خودمم اول تصمیم گرفته بودم بزنم گرمسار ولی از اونجایی که از خود گرمسار خوشم نمیاد و احساس میکنم شهر جالبی نیست نظرم عوض شد ولی خوب اینم باید در نظر گرفت قبولی کرج سخت تره به هر حال باید تا فردا انتخاب رشته کنم :31:
آقا یکی هم به ما جواب بده
آقا یکی هم به ما جواب بده
ببینین شما فقط ی کارت غیر پزشکی به دردت میخورهنقل قول:
غیر پزشکی شامل ( ریاضی - تجربی - انسانی ) میشه
شما فقط یکی از این رشته ها رو می تونی انتخاب کنی
نمی تونی هم از گروه ریاضی انتخاب کنی هم تجربی
خوب؟
یک کارت هم هست مختص پزشکیه که پزشکی هم مشخصه رشته ش....
اصلا رشته ت چی هست؟
اگه تجربی هستی که هم تجربی بزن ( همون غیر پزشکی ) هم پزشکی
کد رهگیری دانش آموزی رو از کجا باید پیدا کنم ؟؟؟؟
کسی از شهرسازی قزوین یا اصفهان هست کارنامش رو بزاره ببینم.
راستی فرق مهندسی شهر سازی با خودشهرسازی چیه؟
بازار کارش چطوره؟
نقل قول:
کد:http://st.sanjesh.org/student/
درستنقل قول:
ببینین شما فقط ی کارت غیر پزشکی به دردت میخوره
غیر پزشکی شامل ( ریاضی - تجربی - انسانی ) میشه
شما فقط یکی از این رشته ها رو می تونی انتخاب کنی
نمی تونی هم از گروه ریاضی انتخاب کنی هم تجربی
خوب؟
یک کارت هم هست مختص پزشکیه که پزشکی هم مشخصه رشته ش....
اصلا رشته ت چی هست؟
اگه تجربی هستی که هم تجربی بزن ( همون غیر پزشکی ) هم پزشکی
اما میشه یه نفر که تجربی هست بره آزمون ریاضی شرکت کنه اگه قبول شه بره اون رشته نمونش یکی از فامیلامون:31:
خو من فکر کنم زمان برگزاری این دو آزمون یکی نیستش یعنی ریاضی یه روز تجربی یه روز دیگه یا شاید ریاضی صبح تجربی
بعد از ظهر بعد من این دوتا رو شرکت کنم ؟
رشته من تجربی هست و اصلا پزشکی نمی خوام برم:5:
بله دوستم می تونی بری و راحت هم قبول می شی ولی وقتی استاد یه معادله ی ریاضی نوشت پای تخته و هیچی ازش نفهمیدینقل قول:
بعد اخر ترم مشروط پشت مشروط شدی
انداختند بیرون و داشگاه برات زهرمار شد
اونوقت بهت می گم
ساش جون تو فکرش نباش فقط یکی به ما بگه میشه این دوتا رو با هم داد یا نه>؟نقل قول:
بله دوستم می تونی بری و راحت هم قبول می شی ولی وقتی استاد یه معادله ی ریاضی نوشت پای تخته و هیچی ازش نفهمیدی
بعد اخر ترم مشروط پشت مشروط شدی
انداختند بیرون و داشگاه برات زهرمار شد
اونوقت بهت می گم
بچه ها این دفترچه ازاد که 2500 تومن هست اینترنتی نیست دانلود کنیم 2500 بیخود ندیم ؟
عکس رنگی بزنیم طوری نیست؟
شما اصلا پست منو خوندی؟!!!نقل قول:
میگم یا ریاضی یا تجربی یکی از این دو تا می تونین انتخاب رشته کنین
در غیر پزشکی فقط از یه مجموعه می تونین انتخاب کنین
در ضمن ساش هم درست میگه اگه ریاضیاتتون خوب نباشه کم میارین ... مهندسی همش ریاضیاته
البته ریاضیات دبیرستان نه ....
والا خود بچه های ریاضی هم می مونن توش !
من اطلاع خاصی ندارم در مورد تفاوت های شهرسازی و مهندسی شهرسازینقل قول:
کسی از شهرسازی قزوین یا اصفهان هست کارنامش رو بزاره ببینم.
راستی فرق مهندسی شهر سازی با خودشهرسازی چیه؟
بازار کارش چطوره؟
چرا عمران انتخاب نمی کنین ؟
سرچ کنین تو اینترنت شاید چیزی پیدا کنی
کد:http://www.tebyan.net/internetschool/teachers/conquer/conquer/2007/3/17/38510.html