ما که هرکی رو دیدیم رتبه ی خوب اورده پیش دانشگاهی رو تمام و کمال رفته !نقل قول:
ندیدم کسی غیرحضوری گرفته باشه و به خواسته اش رسیده باشه
Printable View
ما که هرکی رو دیدیم رتبه ی خوب اورده پیش دانشگاهی رو تمام و کمال رفته !نقل قول:
ندیدم کسی غیرحضوری گرفته باشه و به خواسته اش رسیده باشه
به ندرت پيش مياد يه دانش آموز غير حضوري بتونه نتيجه ي خوبي توي كنكور بگيره...اگرم نتيجه ي خوبي گرفته باشه كسي با اين روش من مي گم اگه حضوري مي گفت نتيجه ش بهتر از اونم مي شد و كمتر از حد خودشه اين نتيجه:20:نقل قول:
سلام.منم حرف بقیه بچه ها رو تایید میکنم.اصولا از 100% کسایی که غیر حضوری میگیرن 99%موفق نمیشن ولی اون 1%که موفق میشن نتیجه عالی میارن.ولی اگه میخوای غیر حضوری بگیری به نکات زیر توجه کن:نقل قول:
1.کسی میتونه غیر حضوری بگیره که اول تشریحی رو کاملا خوب کار کرده باشه برای همین خیلی ها که غیر حضوری میگیرن 2 تا معلم دارن 1کی تشریحی 1کی تستی.
2. 1دیگه از شروظ اینکه بتونی غیر حضوری بگیری معدله ،درضمن اگه کسی درسش خیلی خوب نباشه غیر حضوری بگیره ضرر میکنه.
3.پارامتر دیگه ای که وجود داره مدرسه است.اگه رو مدرسه ات شناخت داری و میدونی که عالیه هیچوقت غیرحضوری نگیر.
4.اگه غیر حضوری بگیری باید یک جو رقابتی برای خودت درست کنی(مثلا آزمون بدی) درضمن اگه بچه های کلاس مدرستون اکثرا قوی هستنند توصیه اکید میشه که بری مدرسه.
5.اگه مدرستون همینجوری شلم شوربا باشه و بچه هاش اکثرا دنبال درس نباشن،پیشنهاد میشه که یا به مدرسه بهتر بری یا غیر حضوری بگیری.
6.یکی دیگه از شرایط موفقیت در غیر حضوری اینه که شما سابقا دانش آموز فعالی باشید مثلا این تجربه رو داشته باشی که با از رو کتاب کمک آموزشی خوندن درسو بطور کامل بفهمی.
7.یک شرط خیلی خیلی مهم دیگه وضعیت خونه شماست اگه تو خونتتون شرایط حتی به مقدار کمی برای درس خوندن مناسب نیست غیر حضوری گرفتن خودکشیه.
8.اگه سابقه افسردگی دارید غیر حضوری اصلا توصیه نمیشه.
9.شما باید دقت کنید که در مدرسه همه شما رو از غیر حضوری منع میکنن ولی در آموزشگاه اکثرا شما رو به اون ترغیب میکنن،البته تصمیم با شماست که گول تبلیغات هیچکدوم رو نخورید.
10.یک راه حل خوبم هست(به نظر من) ترم اول مدرسه بورو و هر چند وقت یکبار (سر زنگ های کم اهمیت )غیبت کن و ببین میتونی تو خونه بخونی و جبران کنی یا نه؟ بعدش اگه جواب داد ترم دوم و غیر حضوری بگیر.
11.یکی دیگه از شرایطش علاوه بر معلم خوب کتاب های کمک آموزشی خوب هست.
12.در صورت گرفتن غیر حضوری فکر نکن که از خیلی ها جلویی،چون خیلی ها هم 1 سال موندن.
13.سیزده اصلا نحس نیست.
14.ببخشید که طولانی شد.اگه بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم.درضمن درمورد نیمه حضوری و از راه دوراطلاعی ندارم.
دوستان عزیز اگه شماره تماس یا دفتر یا .. از مشاورینی که نام بردم دارید ممنون میشم اگه لطف کنید در اینجا قرار بدید
یعنی شما میگی دیگه اصلی رو نخونم و برم کمکی؟ کم نمیارم؟نقل قول:
2 تا از کتابهام مونده. زبان فارسی 3 و ادبیات 3
همونطور که دوستان گفتن، به نظر منم مدرسه خیلی مهمتره.نقل قول:
من نهایی امسال رو که میخواستم بدم، خب قلمچی کلاس رایگان میذاشت و میرفتم. از چندجا هم شنیدم که غیر حضوری هم میشه. واسه همین خودم هم توش شک کردم و خواستم ببینم آیا واقعا بهتره یا نه. چند بار با یکی از دوستام رفتم کتابخوانه واسه تحقیق در مورد همین موضوع. آخه یه سری از غیر حضوریها میان کتابخونه.
خلاصه با کلی تحقیق و اینا متوجه شدم که غیر حضوری خیلی بده. البته این در مورد من بود.
مثلا توی کلاس کنکورها، مخصوصا از اول مهر، درسها رو جوری میدن که مثلا فلانی که یه سال مونده پشت کنکود هم یه سودی ببره. واسه همین خیلی زیاد روی یه مبحث نمیمونن. واسه همین کم میاری. (البته اگه بخوای کلاس اینطوری بری)
یا مثلا باید معدل نهاییت بالای 19.5 باشه که اصلا بذارن غبر حضوری بگیری. (اینو از یه مشاور از قلمچی پرسیدم. منبعش خودشه و خودش)
دیگه بقیه مشکلات رو هم که دوستمون خیلی دقیق گفتن. به نظر من اگه بازم شک داری، یه تحقیق درست و حسابی با توجه به شرایط خودت بکن.
من عین زبان میخونمش. نمیدونم درسته یا نه، اما واسه من که کارسازه.نقل قول:
1.من اول از همه میام تمام لغتها رو از آخر میخونم. که توی اینا مشکلی نداشته باشم. دیگه متن درسها واسم آب خوردن میشه.
2. میرم سر قواعد که توی دفترمه. تمامش رو پشت هم میخونم.
3. بعد میرم سر کتاب. از اول شروع میکنم به خوندن. اگه متن درسه، که میخونم و معنی میکنم. اگه تمرینه، سعی میکنم حلش کنم. اگه کارگاه ترجمه س، نکته هاشو میخونم. دیگه هرچی مونده رو میخونم.
نقل قول:
من عین زبان میخونمش. نمیدونم درسته یا نه، اما واسه من که کارسازه. 1.من اول از همه میام تمام لغتها رو از آخر میخونم. که توی اینا مشکلی نداشته باشم. دیگه متن درسها واسم آب خوردن میشه. 2. میرم سر قواعد که توی دفترمه. تمامش رو پشت هم میخونم. 3. بعد میرم سر کتاب. از اول شروع میکنم به خوندن. اگه متن درسه، که میخونم و معنی میکنم. اگه تمرینه، سعی میکنم حلش کنم. اگه کارگاه ترجمه س، نکته هاشو میخونم. دیگه هرچی مونده رو میخونم.
سعی میکنم عربیو با همین روشی که خودت داریو با اون مقداری که مدرسه درس میده از اون درسی که قواعدشو گفته همینطوری برم جلو امیدوارم نتیجشو بگیرم حداقل تا الان سر خوندن دینی ادبیات زبان مشکلی دیگه ندارم میمونه اختصاصی ها که اونم تا آخر شهریور مشکلاتم به طور کامل مشخص میشه و انشالله بیشترش هم حل میشه :دی
نقل قول:
سعی میکنم عربیو با همین روشی که خودت داریو با اون مقداری که مدرسه درس میده از اون درسی که قواعدشو گفته همینطوری برم جلو امیدوارم نتیجشو بگیرم حداقل تا الان سر خوندن دینی ادبیات زبان مشکلی دیگه ندارم میمونه اختصاصی ها که اونم تا آخر شهریور مشکلاتم به طور کامل مشخص میشه و انشالله بیشترش هم حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس امیدوارم نتیجه بگیری دوست من. من این روش رو توی مدرسه هم به کار میبردم همیشه.
فکر کنم واسه همینم توی آزاد امسال 77 درصد عربی زدم!
بازم اگه روش بهتری پیدا کردم بهت میگم.
زیست سوم رو از رو کتاب بخون بعد از روی کتاب سبز تست بزن جواب میگیرینقل قول:
نقل قول:
سلام...
ببخشید.چون تجربش رو دارم، خواستم کمکی کرده باشم. من کتاب های جامع کنکور گاما رو بهتون پیشنهاد می کنم.مخصوصاً کتاب های زیستش که درسها رو به صورت مفهومی توضیح داده و دیگه احتیاجی به خوندن کتاب نیست.
سلامی دوباره به گرمیه خورشید تابستون
با تشکر فراوان از برو بچی که به سوالم پاسخ دادن
به خصوص mazg عزیز
منم به این نتیجه رسیدم که ترم اولو برم مدرسه رفتم ثبت نامم کردم
ولی مشکل اینجاست که مدیرمون میگه من پروندتو واسه ترم دوم نمیدم(امضاهم گرفته)
اصلا میتونه پرونده رو نده؟
مدرسمونم امسال متمرکز شده(تمام پیش های ناحیه 2 اونجان)
:10:خیلی ممنون عالی بود:46:نقل قول:
سلام.من هیچوقت همچین حرفی رو نزدم.من منظورم این بود که وقتی میری سر کمک درسی احتمالا به مشکل میخوری (که انشاالله نمیخوری) اونموقع باید روحیتو حفظ کنی و به خوندن ادامه بدی.اون 2 تا کتابم و هم حتما بخون چون خود کتاب بسیار بسیار مهمتر از کمکیه.(هرچند کتابای زبان فارسی خیلی چرته)نقل قول:
روشتون خوبه.برای درصدتون هم تبریک میگم.ولی اینو مد نظر داشته باش که عربی آزاد خیلی آسونه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
من فکر نمیکنم بتونه پروندت رو نده(یعنی چی امضا گرفته مگه مساله حقوقیه؟؟)کلا وقتی دانش آموز بخواد حقشو بگیره مدیر و معلم مساله رو شوخی میگیرن و سعی میکنن با خر نمودن دانش آموز (با عرض معذرت:11:) قضیه رو فیصله بدن(که توصیه میشه ضمن حفظ احترامشون اصلا بهشون نخندید) .ولی خدا نکنه یجا دانش آموز اشتباه کنه....
یک پیشنهاد به اونایی که قلمچی میدن: به نظر من اگه ما آزمون 20 شهریور و بیایم تمرکزمون و بزاریم رو دروس پیش 1 و همشو با تست و....یاد بگیریم و آزمون 10 مهر دروس 2و 3 رو با توجه به فرصت 3 هفته ای کامل بخونیم،هم تونستیم نصف پیش1 و بخونیم هم دروس 2و3 رو بطور کامل.روش خوبی نیست؟اگرچه ممکنه ترازمون بیاد پایین(که چقدرم بالا بود:46:)ولی به نظرم میارزه.
پن1.:آزمون امروز و چیکار کنیم.؟؟؟من که هم کم خوندم و هم اصلا نخوابیدم و هم دهن روزه باید امتحان بدم(همه ی این حرفا بهونست ....)
پن.2:چرا اینقدر پست های من طولانی میشه؟خیلی بیکارم؟
راستی من همه ی درسارو کلاس میرمنقل قول:
واسه همین می خواستم غیر حضوری برم
ولی الان میبینم مدرسه برم بهتره نه؟
چون الان خیلی نمیتونم با برنامه ریزیم پیش برم(صبحا دیر پا میشم.بیرون میرمو.....)
به نظر شما وسط سال وقت کم میارم؟
ترم دوم ان شا الله پرونده رو می گیرم میرم غیر حضوری
اینجوری بهتر نیست؟
اگه پیشنهادی داری ممنون میشم کمکم کنی
مرسی:40:
سلام من یه سوال داشتم این کتابایی که اینجا گفته واقعن خوبن؟
به نظر من این ازمونهای تابستونش ارزش ندارهنقل قول:
من فقط نظر خودمو میدم دیگه انتخاب با خودتونهنقل قول:
1. علاقه به عربی مهمه کلا اگه درسشو دوست نداشته باشی یه کم اذیت میشی این دوست نداشتن معمولا ناشی از عدم تسلطه
2.به نظرم روی ترکیب و تجزیه تمام درسا کار کن و جاهایی که مشکل داری رو بپرس این خیلی مهمه که وقتی یه جمله رو میخونی در عین فهمیدن معنی بتونی نقش کلمه ها رو دقیقا متوجه بشی
3.یه جزوه خوب و کامل در عین حال مختصر خیلی کمک میکنه یه جزوه ای که علاوه بر نکته حتما مثال داشته باشه
4.تیپ سوالای عربی یه جوریه که میتونی با یه کمی تست راه بیفتی از تست نترس حتی اگه تمام تستایی که میزنی غلط باشه
5.یه نیم نگاهی هم به مدل سوالای 3یا 4 یا حتی 5 سال اخیر داشته باشه یه کوچولو نکاتش ریز شده
سوالای عربی آزاد کاملا با سراسری متفاوته
6.حتما حتما توی تابستون ترجمه بخون چون لازمه مثل ما نزاری برای آخر سال
با توکل به خدا و تلاش امیدوارم موفق باشی
به نظر من بستگی به مدرست هم داره که مدرسه ی تاپی باشه یا اینکه بچه ها فقط دنبال تیکه انداختن و شر بازی باشن!نقل قول:
ولی به هر حال جو مدرسه برای درس خوندن یه چیز دیگس! به خاطر همینه که خیلیا که پشت کنکور میمونن دیگه دل و دماغ درس رو ندارن، چون وقتی آدم تو جمع دوستاش نباشه روحیه نمیگیره واسه درس خوندن:46:
یه سوال دارم که نیاز به جواب فوری دارم:
گسسته کتاب آموزشی و تست خوب بهم معرفی کنید.
ممنون
کتاب خوشخوان تست های سطح بالایی داره . اگه سطحت بالا باشه تست های خوبیه:46:نقل قول:
دوستان ميشه بگيد سنجش بهتره يا قلم چي:20:
الان باز دعوا میشه!!یه تاپیک واسه همنین هست:20:نقل قول:
گسسته یک کتاب خوب نیست باید زیاد بزنی من خودم کل تست ها ی خوشخوان مشفق ابی فکور و جزوه ی معلممو زدم!
پيشنهادت خوبه...منم مونده بودم چي كار مي خوام بكنم واسه آزمون بيستم...مي خواستم غايب بشم يه دفعه اي واسه 10 مهر بخونم ولي روش شما بهتره:20:...حضور خيلي مهمه:46:نقل قول:
منم آزمون امروزو اصلا خوب ندادم...همش نمره منفي آوردم تازه واسه شيمي پيش وقت نرسوندم فقط يه سوال زدم كه صفر نشه:41:
پستاي منم خيلي طولاني مي شه...اگه راهي واسه كوتاه كردن شون پيدا كردي به منم بگو:31:
من گاج زدم ...خوشخوانم مي خوام از ترم 2 كه دبيرم درس مي ده بزنم چون سخت تره نمي شه تنهايي زد...البته دارم دنبال انديشه سازان قديمي(يام جديد چاپ مبتكران) مي گردم اگه پيداش كنم به جاي خوشخوان اونو مي زنم يا اگه وقت شد هر دو رو با هم....نقل قول:
يه سوال:كسي مي دونه انديشه سازان، گسسته داره يا نه؟
با شما کاملا موافقم واز صحبت شما حمایت می کنم.نقل قول:
اگه تو 1 هفته به كل درساي پيش 1 و تو 3 هفته به كل درساي دوم و سوم قرار باشه مسلط بشي كه براي كنكور 1 سال وقت نميذاشتن!نقل قول:
یک پیشنهاد به اونایی که قلمچی میدن: به نظر من اگه ما آزمون 20 شهریور و بیایم تمرکزمون و بزاریم رو دروس پیش 1 و همشو با تست و....یاد بگیریم و آزمون 10 مهر دروس 2و 3 رو با توجه به فرصت 3 هفته ای کامل بخونیم،هم تونستیم نصف پیش1 و بخونیم هم دروس 2و3 رو بطور کامل.روش خوبی نیست؟اگرچه ممکنه ترازمون بیاد پایین(که چقدرم بالا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )ولی به نظرم میارزه.
من فك مي كنم سوم و بين پيش 1 و دوم يكيش (هر چي تو آزمونا مي زديم) تو اين 2 تا آزمون مرور كنيم وقت كافي براي خوندن اون چيزايي كه نخونديم هست.
دوستان یکی یک سوالی داشت گفت براش بپرسم اینجا
رشتش ریاضیه و سال دیگه کنکور داره
میخواست بدونه چطور میشه با نخوندن کنکور هنر اما دادن کنکور هنر , طراحی صنعتی رو قبول بشه
یعنی درس های هنر رو نخونه
یعنی درصد کدوم یکی از درس های مشترک رو بالا بزنه
میخواد بدونه که اگه نمیشه , زبان رو شرکت کنه و رو زبان کار کنه
ممنون
ویرایش..........
شديدا تاييد ميشه چون من غير حضوري بودم .......:41:نقل قول:
مبتکران ویرایش جدید گسسته اندیشه سازان رو چاپ کردهنقل قول:
همون قدیمیه هست با تستای جدید کنکورها
به نظر من که خوشخوان رو اگه کامل بشین ازا این بهتره
من پارسال اندیشه سازان رو خوندم بد نبود
گاج هم کتاب کاملیه
سلام.ممنون از نظرتون.ولی اولا کل پیش1 نه و نصفش ثانیا مگه چندتا درسه (عمومیا که نیست .حالا زبان..)نقل قول:
ثالثا من نگفتم حتما میشه گفتم اگه بشه خیلی خوبه.در ضمن روش شما هم خوبه.
سلام.نقل قول:
واقعا منو نگران کردی گفتی همه درسارو کلاس میری.باید خیلی مواظب باشی چون اگه بخوای اینجوری کلاس بری هم باید مطمین باشی که بهترین کلاسا رو میری و هم باید ساعت کلاسات و خیلی منظم بچینی(حتی المقدور).اصلا به فکر این نباش که وقت کمه،جالبه بدونی که خیلی ها بودن که فقط 3 ماه درس خوندن و موفق شدن(نری 6ماه دیگه درسو شروع کنی:46:) در ضمن اگه نتونستی ساعات خواب و تفریحتو تنظیم کنی اصلا توصیه نمیشه غیر جضوری بگیری؛درضمن نگو که اگه غیر حضوری بگیرم فلان میکنم و بهمان میکنم اگه قبلش تونستی اون فلان و بهمان و اجرا کنی ،غیر حضوری بدردت میخوره.
من نه دلیل حرفتو میفهمم،نه حتی دلیل بیان این حرف غیر مستدل.(اگه میشه دلیلاشو بگو)نقل قول:
اگه درست یادم باشه شما آزمونای قبلم وقت کم میاوردی ،اگه من درست میگم حتما دنبالشو بگیر و پیش 1 مشاور که متخصص باشه برای این کار برو ،که تکنیکای مدیریت زمان و باهات کار کنه.اصلا یکی از خوبی های آزمونای آزمایشی اینه که ما بتونیم نقطه ضعف هامو نو ،به نقطه قدرتمون تبدیل کنیم.نقل قول:
جواب یه سوال:آره داره که مال اندیشه سازان بوده و نویسندش فرزاد جوادي وحالا مبتکران فک کنم چاپش کنه(البته من از منبع موثق شنیدم که کتایش چیزه جالبی نیست)
بازم که پست من خیلی زیاد شد...معذرت......:31:
سلام دوستان
من هر کاری می کنم بیشتر از 2 درس اختصاصی و عمومی رشته ریاضی نمی تونم بخونم کسی می تونه به من کمک کنه ؟ چی کار کنم؟
راستی سایت جالبی هست
کسی چیزی نمیدونه ؟نقل قول:
فوری میخوام
ايول بازم از اين حرفاي اميدواركننده بزن! (بي شوخي)نقل قول:
:-)
منم موافقم...آزموناي تابستون خوب و مفيده (من خودم از غيبتم تو آزمون قبلي خيلي پشيمون شدم)...خودم به نتيجش زياد اهميت نمي دم ولي به اجراي برنامه قبل از آزمون خيلي حساسم مخصوصا از هفته ي قبل به اين ورنقل قول:
من هر وقت درسارو در حد يادآوري مي خونم و مي رم سرجلسه با راه حلاي تشريحي حل مي كنم مسائلو اين طوري وقت كم ميارم...قبلا خيلي حساس بودم رو اين مسئله اما كم كم ديدم وقتي درسارو خوب مي خونم مشكلم حل مي شه
ما مگه گفتيم مي خواييم مسلط شيم رو همه ي اينا :18: اصلا آزموناي تابستون قلم چي كه در حد تسلط نيستن فقط در حد يادآوري و يادگيري كليات مطالب كه بتونيم بعد مهر بشينيم رو تستاي هم سطح كنكور كار كنيم و الكي دوباره وقت واسه كاراي اوليه نذاريم :20:نقل قول:
از منبع موثقي نشنيدم ولي شخصا اين كنكورو شركت مي كنم بدون خوندن كتاباش...هنرا درساي عمومي رو خوب كار نمي كنن معمولا و بقيه رشته ها خيلي راحت مي تونن جبران كنن نخوندن درساي اختصاصي اونارو...اينو يه دانش آموز هنرستاني مي گفت كه از قانون شركت بقيه رشته ها تو كنكور هنرشاكي بودنقل قول:
نقل قول:
من فقط نظر خودمو میدم دیگه انتخاب با خودتونه 1. علاقه به عربی مهمه کلا اگه درسشو دوست نداشته باشی یه کم اذیت میشی این دوست نداشتن معمولا ناشی از عدم تسلطه 2.به نظرم روی ترکیب و تجزیه تمام درسا کار کن و جاهایی که مشکل داری رو بپرس این خیلی مهمه که وقتی یه جمله رو میخونی در عین فهمیدن معنی بتونی نقش کلمه ها رو دقیقا متوجه بشی 3.یه جزوه خوب و کامل در عین حال مختصر خیلی کمک میکنه یه جزوه ای که علاوه بر نکته حتما مثال داشته باشه 4.تیپ سوالای عربی یه جوریه که میتونی با یه کمی تست راه بیفتی از تست نترس حتی اگه تمام تستایی که میزنی غلط باشه 5.یه نیم نگاهی هم به مدل سوالای 3یا 4 یا حتی 5 سال اخیر داشته باشه یه کوچولو نکاتش ریز شده سوالای عربی آزاد کاملا با سراسری متفاوته 6.حتما حتما توی تابستون ترجمه بخون چون لازمه مثل ما نزاری برای آخر سال با توکل به خدا و تلاش امیدوارم موفق باشی
توی این سه سال و این دو ماه پیش که عربی داشتیم انقدر جمله های مختلفی رو ترکیب کردیم میتونم بگم ترکیب کردن برام دیگه راحت شده یعنی میتونم بفهمم نقش این کلمه تو این جمله چیه یا تو اون جمله ولی ترجمه بعضی وقتا میشه کلمه رو اشتباه میخونم بعد پیش خودم میگم این کلمه رو که تا حالا نداشتیم ترجمه یکم اذیتم میکنه اونم با همون یادداشت لعات هر درس و کار کردن روی اونا حل میشه :d:d :دی
سلام دوستان
یکی به من بگه دقیقا چکار کنم دینی رو صد بزنم؟
در مورد ادبیات هم همینطور
دینی کتاب ایات و نکات و سفید گاج رو با هم یک 30 باری باید بخونی ادبیات هم هیچ راهی نداره مگر ذوق ادبی داشته باشی که در کل 100 زدن ادبیات خیلی سخته
من خودم تا بعد عید کلا سر تست های تحلیل صرفی و ترکیب و تشکل که میرسید اصلا نگاش نمیکردم و رد میشدم.بعدشم عید روی هم رفته یه 20 ساعتی کار کردم و یه شاید 100 تایی تست زدم.بعد دیگه کامل تونستم بزنم تست هاشو! اگه چند ساعت بشینی پاش خیلی راحت میشه زد اون تست ها رو.نقل قول:
برای ترجمه هم باید اول حتما کتاب رو خوند! اول کلمات، بعد ترجمه ی درس و بعد هم ترجمه ی تمرین ها و کلا همه ی متون کتاب. یه متن هایی هم اون آخر هر درسی بعد تمرین ها بودا،یادم رفته اسمشو(به دلیل فشار کنکور آلزایمر گرفتم:31:) اونا هم خیلی کار کنین برای ترجمه
با وجود اینکه مشکلتوحل کردی من معذرت میخوام که باز جواب میدمنقل قول:
ترجمه های الان نیاز کمتری به لغت داره درواقع سوالایی که احتیاج به لغت و ترجمه داره یکی قسمتیه که ممکنه مفهوم مشترک 2تا جمله رو بخواد یکی هم چند تا سوال اول درک مطلب البته مفهوم کلی جمله برای بعضی از قسمت های قواعد هم نیازه من منظورم اینه خیلی لغت محور نباشی بیشتر همون طور که گفتی جمله محور عادت هم نکن که حتما کلمه ی جدیدو یادداشت کنی سعی کن معنیشو حدس بزنی چون احتمال اینکه لغتی بدن که تا حالا ندیدی زیاده
برای اون سوالای ترجمه اول باید روی قواعد کار کنی اما یه مدل دیگه طوری که سریع بتونی توی جمله قسمت هایی که ممکنه ایراد داشته باشه چک کنی و در عین حال 4تا جمله رو با هم مقایسه کنی(مدل فعل ها هم بعضی وقتا کمک میکنه بعضی از قسمت های کتاب فوت و فن عربی کتاب سبز کمک کننده است)
راستی درک مطلب فراموش نشه اکثرا میزارن برای آخر کار(کلا عربی زیاد میمونه برای آخر که کار اشتباهیه حتی اگه تمام اون چیزی که تابستون خوندی به نظرت کاملا یادت رفته)باید از همین الان سعی کنی مدل درک مطلب خوندن رو یاد بگیری هر بار یه مدلی روی یه درک مطلب پیاده کن اونوقت متوجه میشی
موفق باشی
اگه دبیر درس داده میخوای بخونی من تعریف خوشخوان رو زیاد شنیده اما کتاب سبز رو خوندم یه کم سطحش بالاست و سوالاش زیاده واسه ی الان که وقتتون بیشتره خیلی خوبه(من خودم چند روز مونده به کنکور میخوندم بعد نمیتونستم با سرعت تستاشو بزنم حالم میگرفت ولی شما الان وقت خوبی داری)نقل قول:
اما اگه میخوای خودت شروع کنی بخونی اندیشه سازان ساده است
گاج هم من تعریفشو شنیدم (از آدمای توپ کنکور) گاج سبز برای آموزشش من خودم گاج سفید داشتم به نظرم واسه ی بعد درس دادن خوب بود چون سطحش متوسط بود
موفق باشی