برو با خیال راحت اصلا شاید تا 12 بدن نتیجه ها رونقل قول:
اگه نه که بهنام هم گفت با کاففی نت
نخواستی به یکی از اشناها بگو
Printable View
برو با خیال راحت اصلا شاید تا 12 بدن نتیجه ها رونقل قول:
اگه نه که بهنام هم گفت با کاففی نت
نخواستی به یکی از اشناها بگو
خب اگه شهرش واست مهم باشه نمیارینقل قول:
( ولی من شهر مهم نیست برام :31:)
تو هم مکانیک کرمان ( محل تحصیل سیرجان )
جامدات بناب
صنایع و کامپیوتر هم که میاری شهرهای دور
به نظر من هر جا اوردی برو
کی حال داره یه سال دیگه بخونه :27:
من کلا خیلی پررو ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این رتبه رو آوردم همه رو مهندسیهای خوب تو دانشگاههای خوب زدم
تازه برق شریف انتخاب 79 زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان انتظار دارم قبول شم
بچه ها یه همکلاسیم معدل ترم یکش سال سوم 19.99 بود امتحان نهایی هم 19 .70 و اینا بعد امروز رفتم مدرسه فهمیدم زیر 2000 هم نشده بیچاره اینقدر دلم براش سوخت خیلی بده اون میگفت کانون نمیرمو خودم برنامه مینویسم آخرشم شد این
این عدد خنده داره!نقل قول:
19.99
میدونی احتمال بدست آوردن چنین معدلی چنده؟!!:27::22:
میشه تو گینس هم ثبتشش کرد حتی!!!!:دی
سعید جان تو فکر میکنی با این قرمز و زرد کردن دفتر برنامه ریزی خیلی آدم با برنامه میشه؟:27:نقل قول:
اون میگفت کانون نمیرمو خودم برنامه مینویسم آخرشم شد این
نه جیگر سالهاست که اثبات شده این بد ترین روش برنامه ریزیه برنامه ریزی اینه که تو در نظر داشته باشی روزی فلان ساعت بخونی و فلان درسا رو نه اینکه با کرنومتر بشینی دونه دونه ساعتا رو باد داشت کنی
یادمه کلاس پنجم یکی از بروبچ 19.99 شد:دینقل قول:
میدونی احتمال بدست آوردن چنین معدلی چنده؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه تو گینس هم ثبتشش کرد حتی!!!!:دی
دوستان سلام
نه بابا امام حسین هم میتونست بیارهنقل قول:
خب اگه شهرش واست مهم باشه نمیاری
( ولی من شهر مهم نیست برام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تو هم مکانیک کرمان ( محل تحصیل سیرجان )
جامدات بناب
صنایع و کامپیوتر هم که میاری شهرهای دور
به نظر من هر جا اوردی برو
کی حال داره یه سال دیگه بخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز برونقل قول:
ببخشید دوستان برای من یک سفر پیش اومده 12 یا 13 شهریور(شانس گند من رو می بینین)حالا نمی دونم برم یا نرم.حالا سوال من این هست که نتیجه ی نهایی آزمون سراسری که گفتن نیمه دوم شهریور میاد حدود چندم شهریور می شه؟من می تونم برم مسافرت یا نه؟
تو رو خدا جواب بدید
من که در به در دنبال مسافرتم ولی نه تو ماه رمضون
الان که هم همراه اول هم ایرانسل هردوشون gprs دارن و سرعتشون هم بد نیست
واسه یه کارنامه دیدن خوبه
علی علی
یادمه معلم جبرمون مستمرشو داده بود انگار 19 یا 19.5 ماله هر کیرو میخوسات بیست بده میکرد 19 و نیمنقل قول:
این عدد خنده داره!
میدونی احتمال بدست آوردن چنین معدلی چنده؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه تو گینس هم ثبتشش کرد حتی!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آريالای آشنا من خودم هیچ کدوم کارا رو نکردم منظورم برنامه ی آزموناش بود بعدشم با کسی که از کانون نتیجه گرفته بحث میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعید جان تو فکر میکنی با این قرمز و زرد کردن دفتر برنامه ریزی خیلی آدم با برنامه میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جیگر سالهاست که اثبات شده این بد ترین روش برنامه ریزیه برنامه ریزی اینه که تو در نظر داشته باشی روزی فلان ساعت بخونی و فلان درسا رو نه اینکه با کرنومتر بشینی دونه دونه ساعتا رو باد داشت کنی
اینجا کسی هست از رشته های مهندسی ( قدرت - نرم افزار ) گرگان انتخاب کرده باشه ؟
سلام
ببخشید چندتایی سوال بیخود میپرسم اما چون ذهنم خیلی درگیر ممنون میشم جواب بدید
کیا اینجا زبانشون فوله؟یعنی توی زبان کم نمیارن؟
درسته که توی دانشگاه های بالا مثل دانشگاه های تهران کتابا تماما انگلیسیه؟
یعنی اگه انگلیسی فول نباشی بدجور گیر میزنی؟
راهی هست که در جهت دانشگاه تقویتش کرد؟
اصلا چه کتابی توی دانشگاه تدریس میشه برای زبان
ممنون میشم جواب بدید من جدا درگیر این موضوع شدم
نه کتابا تماما انگلیسی نیست ولی هرچی بری جلو به زبان بیشتر احتیاج پیدا می کنی کتاب 504 خوبه منم تازه شروعش کردم کتاب خوبیه زبان خیلی تو دانشگاه مهمه
آقا من برق با کامپیوتر شاهد رو تو کدرشته هام انتخاب کرده بودم ولی الان جزو معرفی شدگان نیستم !!
رتبه ام 2389 منطقه 1 هست
پارسال برق رو میانگین با 2800 قبول بودن کامپیوتر که دیگه بماند
علتش چیه دوستان ؟
دوست عزيز به احتمال زياد سيستم مشكل داره تا همين لحظه فعلا هيچ يك از كسايي كه من ميشناسم امام حسين قبول نشدن تازه با وجود چند برابر ظرفيتنقل قول:
نه بابا دیگه اونجوری نیس ولی خب به قول دوستمون خیلی احتیاجهنقل قول:
کیا اینجا زبانشون فوله؟یعنی توی زبان کم نمیارن؟
درسته که توی دانشگاه های بالا مثل دانشگاه های تهران کتابا تماما انگلیسیه؟
یعنی اگه انگلیسی فول نباشی بدجور گیر میزنی؟
راهی هست که در جهت دانشگاه تقویتش کرد؟
اصلا چه کتابی توی دانشگاه تدریس میشه برای زبان
ممنون میشم جواب بدید من جدا درگیر این موضوع شدم
تنها راهش مطالعه هست + کلاس که آموزشگاه های خوبم داریم تو این زمینه!(بیشتر از این توضیح نمیدم چون جاش تو انجمن زبانه! )
تدریس کتابا فک کنم بستگی به استاد داشته باشه
دوستان سلام
آرهنقل قول:
دوست عزيز به احتمال زياد سيستم مشكل داره تا همين لحظه فعلا هيچ يك از كسايي كه من ميشناسم امام حسين قبول نشدن تازه با وجود چند برابر ظرفيت
منم توی سایتای دیگه و بچه های دیگه هرکسی رو که می شناسم واسش پیغام داده
شاید درست بشه
شایدم به قول یه نفر بامبول در آورده باشن
علی علی
آره خیلی مسخرست...با اینکه من نمیخواستم امام حسین برم اما زدم.... حالا برای من زده شما جزو معرفی شدگان نیستی !!!!
واقعا جالبه....و البته مسخرست..
سلام مصطفی جان...نقل قول:
می شه یه زحمتی بکشی و درصدهای کنکورت رو بذاری؟
ممنون
ببنید شما هر رشته ای که برید به طور خود به خود با زبان تخصصی مربوط به اون رشته به تدریج آشنا می شید و توش مهارت پیدا می کنید! و صرفا در متون تخصصی مربوط به رشته خودتون کاملا روان متون انگلیسی را مطالعه می کنید و اصلا هم کم نمی یارید!نقل قول:
بنابراین الان اصلا نگران این مورد نباشید..
ادبیات 64نقل قول:
عربی 73
دینی 73
زبان 44
ریاضی 40
فیزیک 76
شیمی 32
اين كه قبول نشديد براي اينه كه رشته هاي روزانه اي رو كه جلوتر زديد قبول شديد و سيستم رفته نفر بعد منم 2173 منطقه 1 ام و برق شاهد رو زدم ولي اسمم نيست
بچه ها یه چیزی ؛
این نتایج کنکور صرفا از طریق اینترنت منتشر میشه دیگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارنامه ای دم خونه که نمیاد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج دانشگاه آزاد چطور ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب که شما میگین یعنی الان نتیجه ها امادسنقل قول:
خب پس چرا تا 15 روز دیگه می خوان ندن نتیجه ها رو ؟؟؟
این حرفاچیه رفیق...ما که امام حسین رو باید تو 1 تا 9 بزنیم.... من 7مین انتخاب رو امام حسین زدم...نقل قول:
بالاهاش هم خیلی رویایی زدم که امکان قبولی توش صفره....پس یعنی....
salam bache h a bebinid be nazare shoma shimi riazi kheili sakht bood e ia sakht boode ia asan sakht boode
نقل قول:
علی جان سلام
اگه امکان داره درصدهای کنکورت رو بذار تا بچه ها ببینن...
با تشکر
شک نکنیدنتایج الان باید تا نفرات 10000 اماده باشه وگرنه سنجش نمی رسد تموم کنه با یک حساب داوطلبان و زمان قرار دادن روی سایت و رفع خطاهای احتمالی سایت و زمان باقی مانده وزمان شپری شده می شه راحت تناسب زد که باید حداقل تا نفرات 10000 نتایج معلوم باشه که در کل حدود 200000 نفر می شه ولی کنکور 1200000 نفره و سنجش باید تا ته رو حساب کنه بعد بگذاره رو سایت خرد خرد که نمی گذاره این حرف من هم براساس گفته ی سنجش بود که اگر یک رشته ی روزانه قبول بشید دیگه سیستم ادامه نمی ده نیمه متمرکزهای بعد از اونو حساب کنه ولی اگر قبلش باشد سیستم اول شما رو تو نیمه متمرکز قبول می کنه بعد دنبال روزانه هم میگرده درست وغلط بودنشو نمی دونم قضاوت با خودتون
چشم امیر جان اینم درصدام
ادبیات 57
عربی58
دینی 78
زبان 67
ریاضی 56
فیزیک 69
شیمی 59
معدل 15.97
دوستان سلام
علی جاننقل قول:
اين كه قبول نشديد براي اينه كه رشته هاي روزانه اي رو كه جلوتر زديد قبول شديد و سيستم رفته نفر بعد منم 2173 منطقه 1 ام و برق شاهد رو زدم ولي اسمم نيست
خوب شما رتبت بالاست و احتمال اینکه قبلش قبول بشی زیاده
همه که اینطور نیستن
من انتخاب های قبل از امام حسین احتمالش زیاد نیست ولی امام حسین احتمالش هست
تازه یکی و دو تا نیستن که اینطوری شده
بقیه چی؟
هر دوشون اینترنتیهنقل قول:
بچه ها یه چیزی ؛
این نتایج کنکور صرفا از طریق اینترنت منتشر میشه دیگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارنامه ای دم خونه که نمیاد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج دانشگاه آزاد چطور ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من كه نمي تونستم شاهد قبول شم چون نمي دونستم بايد تو 7 تاي اول زد و طرفهاي 50 زدم(نخندينا!) براي بقيه دوستان بر طبق حرف سنجش نوشتم و به نظرم منطقي ترين احتمال بود كاري كه از دستمون بر نمي ايد توكل به خدا اين همه صبر كرديم تا 15 شهريور هم روش تا همه چيز معلوم شه انشالا همه هرجا دوست دارن قبول شن
تا سال 86 می اومد . ولی دیگه مثل اینکه بودجه شون جوابگو نبوده . . .نقل قول:
معلوم نشده دقیق کی نتایج میاد ؟
سراسری حداکثر تا 15 شهریور
سلام. من توی رشته های ستاره دار شهید رجایی پذیرفته شدم. اگر برای مصاحبه نرم، مشکلی پیش نمی آد؟
بابا نتایج تا 15 میاد!
هم ازاد هم دولتی
بابا ول کنین دیگه :دینقل قول:
salam bache h a bebinid be nazare shoma shimi riazi kheili sakht bood e ia sakht boode ia asan sakht boode
پس میگن نیمه دوم شهریور میاد جریان چیه ؟ تو اخبار گفت ؟!نقل قول:
اون چرت و پرته :دی
تجربه ! ثابت کرده زودتر میاد
چه گیری دادینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...همتون 1 ماه دیگه دانشگاهین خیالتون راحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيق برات بگم؟؟نقل قول:
يادمه دقيقا تو شهريور اومد:31:
فكر كنم آزاد اول بياد!
اگه راستشو بخواین پارسال از به ها پرسیدم میگفتن 17 شهریور اومده بود..اما امسال 17 نمیتونه بیاد چون میفته شب قدر و ...
احتمالا 14 یا 15 یا حداکثر 16 رو سایت باشه اگه نگیم زودتر رو سایته !!!