با سلام ...
آقایون یه Today Screen هست به نام Samsung Today ... خواستم ببینم کسی داره آپلود کنه ؟
با سلام ...
آقایون یه Today Screen هست به نام Samsung Today ... خواستم ببینم کسی داره آپلود کنه ؟
سلام یعنی مموری دوستتون پریده بود شما رام رو عوض کردید و مموری برنگشت؟!من فک میکردم با تعویض رام این مشکل حل میشهنقل قول:
پس با این اوصاف باید حتما با گارانتی خرید دیگه درسته.
یه سوالم داشتم این رام های سبک شده در واقع اگه همه اون برنامه های حذف شده که اقا سعید تو صفحات قبل گذاشتند نصب کنیم
میشه همون سنگینه درسته یا چیزی بیش از اینه. با تشکر
نقل قول:
احتمال داره 99 درصد درست بشه اما در مواقعي هم مشكل سخت افزار من زماني كه گوشي خودمو برم نمايندگي يه بنده خدايي اومد مشكل پريدن مموري داشت براش قطعه عوض كردن
وتمام برنامه هايي كه اقا سعيد گذاشته وقتي نصب كني ميشه سنگينه اما در اينجا محل نصب را خودتون انتخاب ميكنيد
درود
آقا سعید میشه finger keyboard رو تو همین فروم آپلود کنی؟ من نمی تونم از اون سایته بدانلودم.
سلامنقل قول:
من اونقدر ها پیاده نیستم که این موردها رو ندونم
مشکل من اینه که تو گوشی ominia 2 رو مموری کاردم فایلها تغییر پیدا کرده هم علتش رو میخوام بدونم و هم اینکه چطوری به حالت اول برشون گردونم تازه با عوض کردن پسوند فایل قابل استفاده نمیشه
نقل قول:
ار اين سايت دريافت كن
کد:http://rapidshare.com/files/218864239/FingerKeyb-2.1-WVGA.cab
بچه ها کسی کیجن برنامه gps رو نداره {garmin}
دوستان اينم فايل كيجن گارمين همراه اموزش تصويري
بفرما از اين سايت دريافت كن
اين هم فايل اموزسش تصويريکد:http://www.4shared.com/file/65735181/16cacea6/Garmin_KGN_v15_Hos_505.html?dirPwdVerified=777e2169
کد:http://www.4shared.com/get/75639656/756f5f4e/Amoozesh_Farsi_Garmin-Handheld.html
سلام بفرمانقل قول:فقط عجله كن تا حذف نشدهکد:http://rapidshare.com/files/393207723/garmin_kgen_1.5_2.rar.html
سلام
کسی قیمت جدید با گارانتی داره:13:
سلام آقا سعید
من فایل jd3 که گفتید دانلود کردم من فقط یک قسمت رو میخوام آپدیت کنم پسوند فایلش هم nb0 است وقتی لودش میکنم و کلید دتکت رو می زنم گوشیم رو نمیشناسه و start downloading فعال نمی شه چه دستوری می دید.
با تشکر
درود
من نصب گارمین رو طبق آموزش انجام دادم. تو setting خود گوشی تنظیم میخواد؟ باید رو چی باشه؟
الان هم وقتی browes map رو تو گارمین میزنم. اون پایین کوچیک مینویسه no map . کلا بدون اتصال به ماهواره میشه نقشه ها رو دید؟
خلاصه اینکه این GPS واسه کار ضروری می خوام . کمک جامع و کامل بدید
نقل قول:
شما وقتي دكمه دتكت رو زديت گوشيتون رو خاموش كنيد بعد به كابل وصل كنيدstart downloading فعال ميشه
سلام اين فايل رو نميشه بدانلودمنقل قول:
اگر ميشه يه جاي ديگه بزاريد ممنون ميشم.
نقل قول:
ویندوزتون چیه؟
نقل قول:
XP SP3 Original
کسی نیست؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
قسمت eboot فقط قسمت ریسک آوره . چون اگه بوت گوشیتون از کار بیافته فقط یه نفر تو تبریز احتمالا بتونه درستش کنه . شما تصور کن که دیگه گوشیتون نتونه بوت بشه . په جوری کامپیوترتون میخواد بشناستش؟ این نگرانیا رو بذارید کنار . یک بار که عوض کنید دیگه ترستون میریزه.
در مورد استخراج رام : چرا انقدر اصرار به استخراج رام دارید؟ من که رام ارجینال رو براتون گذاشتم.
نقل قول:
فایل زیر ور در حالتی که گوشیت خاموش به کام وصله نصب کن
کد:http://www.4shared.com/file/U4Y12UlP/CDMA_Modem_driver_434.html
من رامم 6.1 هست ........نقل قول:
قسمت eboot فقط قسمت ریسک آوره . چون اگه بوت گوشیتون از کار بیافته فقط یه نفر تو تبریز احتمالا بتونه درستش کنه . شما تصور کن که دیگه گوشیتون نتونه بوت بشه . په جوری کامپیوترتون میخواد بشناستش؟ این نگرانیا رو بذارید کنار . یک بار که عوض کنید دیگه ترستون میریزه.
در مورد استخراج رام : چرا انقدر اصرار به استخراج رام دارید؟ من که رام ارجینال رو براتون گذاشتم.
بار اول که ای بوت رو عوض کنهنقل قول:
دفعات بعد دیگه تعویض رام هیچ خطری نداره؟؟؟
ببخشید صفحش کیفیتش چه طوره؟ و ایا مقاومتی؟ویاخازنیه
با سلام خدمت دوستان
از phone book چطور ميشه back up گرفت؟ امكان داره back up رو تو كارت حافظه گرفت؟
سلام دوستان
انشاالله که خوب هستین
تو این 3 هفته ای که من نبودم ببین چه خبرا شده تو فروم
1.از دوستان عزیز می خوام که برام یه فایل منیجر قوی معرفی کنن که بتونم با اون فایل ها رو به صورت گروهی بفرستم
خودم Resco Eplor v2010 اما میترسم نصبش کنم مموریم بپره
شما چی پیشنهاد می کنین ؟
2.یه برنامه میخوام که از sms از شماره تلفن ها و از نرم افزارها backup بگیره .
3.وقتی گوشیرو می زارم تو شارژ lcd روشن باقی می مونه و باید خود خاموشش کنی وگرنه به صورت اوتوماتیک خاموش نمیشه . فقط زمانی که رو شارژه این طوریه .
و در آخرم سلام مخصوص برای آقا سعید گل داریم
چاکر همه ی بروبچ هم هستیم
یا علی
سلام دوستان
آقا سعيد و ساير دوستاني كه مي تونند كمك كنند
من رام هاي جديد و سبك، رام رسمي مايكروتل و برنامه هايي كه بعد از تعويض رام لازم هست و برنامه هاي كاربردي ديگري كه موجود هست رو روي دي وي دي مي خوام
وجه دي وي دي و هزينه پست رو هم تقديم مي كنم. من تهران هستم. اگر مي توانيد بفرستيد بفرماييد تا آدرس رو بگويم.
نقل قول:
آره منم فقط یک بار عوض کردم . وقتی که به 6.5 ارتقا دادم. دیگه هیچوقت دست بهش نزدم
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
نقل قول:
پیام خصوصی تو چک کن
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
نقل قول:
کیفیت صفحه حرف نداره . و صفحش باعث شده خیلیا این گوشی رو انتخاب کنن. مقاومتیه ولی خیلی خوبه و تاچش مناسبه
سلام خوبی؟ په خبر؟ منم خیلی دیر میام روزی فقط 5 مین وقت میکنم بیام اینجا.نقل قول:
RESCO نصب نکن! خطرناکه مموریت ممکنه بپره.
اینو نصب کن:
برای بک آپ گرفتن این نرمف افزار حرف نداره . از همه قسمتها حتی به طور جداگانه بک آپ میگیره . من تضمین میکنم این نرم افزارو:کد:http://www.ghisler.com/download.htm
خاموش میشه و لی بعد از 5 دقیقه . قسمت DISCPLAY تو SETTING که بری یه قسمتی هست که نوشته SCREEN OFF TIME اگه دقت کنی برای وقتی که گوشی تو شارژه نوشته 5 دقیقه . 5 دقیقه رو به 30 ثانیه تغییر بده.کد:http://uploading.com/files/f3bbc366
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نقل قول:
برای بک آپ گرفتن این نرمف افزار حرف نداره . از همه قسمتها حتی به طور جداگانه بک آپ میگیره . من تضمین میکنم این نرم افزارو:
کد:http://uploading.com/files/f3bbc366
والا من که از روز اول رسکو رو زدم تا حالا هم مشکلی نداشتم ...
سلام به همگی دوستان
من این تم Touch Flo رو نصب کردم حالا هرچی می خوام پاک کنم نمیشه ! یه 5 دقیقه طول میکشه بعد میگه کامل پاک نشد میخوای از لیست پاک بشه yes رو هم میزنم بازم هست :D چی کارش کنم ؟ Spb shell 3.5 هم نصب کردم اما layer Profesional نمیتونم بک گراندشو عوض کنم . راهی هست واسه تغییرش ؟
منم الان resco Photo manager و Recso File Explorer دارم مشکلی نداره ! پاک کنم Total Commander بریزم ؟
ممنون .
من الان نگاه کردم Main Storage کاملا پر شده فقط 2.8 مگابایت فری داره !! در صورتی که من همه برنامه ها مو روی Storage نصب میکنم و اصلا روی خود phone نمیزنم نصب یشه ! همه برنامه ها رو باید پاک کنم الان ؟ راهی واسه Unistall کردن این HTC M2DV1.5 که همون Touch FLo هست ؟ اخه پاک نمیشه ازقسمت Main Storage !!
نقل قول:
نقل قول:
باید از today screen خودت disableش کنی. یعنی تیکش رو برداری! . بعد آن انستال کنی. منم resco explorer دارم و هیچ مشکلی ندارم! شما رامت حتما اصلیه . روی رام اصلی زیاد نمیتونی برنامه نصب کنی! باید عوضش کنی تا سبک بشه و راحت هر چی خواستی نصب کنی. در مورد spb shell هم من چیزی نمیدونم چون واقعا چیز مذخرفیه. فقط میدونم که براش یه سری themes هست میتونی نصب کنی و خوشگلترش کنی گر چه هر کاریش کنی چیز بیخودیه! .:20:
سلام آقا سعید
من امروز GC_JD3_23563_Lite رو نصب کردم فکر نمیکردم اینقدر راحت باشه
ممنون...:11:
دیدی گفتم. فقط یه سری تنضیمات باید انجام بدی . مثلا اگه گوشیتون دمر بخوابونی رو زمین . هیچ صدای زنگی ازش در نمیاد . برو قسمت setting.... general setting......Etiquette تیک رو بردار.نقل قول:
سیعد آقا شما ایکن های آفونی که دارید رو میشه واسه ما هم بذارید ممنون
شما از کدوم موزیک پلیر استفاده میکنید؟
من یه موزیک پلیر میخوام که رقص نور و اکولایزر داشته باشه.
Sbp shell رو پاک کردم بهتر شد وضعیت . اما هر کاری میکنم این Touch Flo پاک نمیشه !! حتی با Disable کردن !نقل قول:
یه مشکل دیگه هم جدیدن دارم !! هیچ فایل .Avi اجرا نمیشه !!! با Touch Player تست میکنم اصلا بدون ارور Play نمشین ! اما Windows Media Player میگه Source Filter پیدا نشد ! Core Player اما اجرا میکنه که اونم AC3 رو نمیخونه ! من عاشق این Touch Player بودم با اینکه بعضی وقتا ارور Low Memory میداد .
با Hard Reset درست میشه ایا ؟
رام من الان JA1 هست . یکم سنگینه فکر کنم. از اول که خریدم بود . Windows 6.5 . اما میترسم این رام های جدید به باحالی این رام خودم نباشه ! نظر شما چیه عوض کنم ؟
آقا سعید این FingerKeyb-2.1-WVGA نصب نمیشه!!
سعید چرا با من این کار رو میکنی من قلبم ضعیفه یه دفه سکته رو میزنم میفتم رو دستتون
من امروز رفتم کافی نت اون رم عربی که گفتید ماکروتل میریزه رو دانلود کردم ولی وقتی خواستم با rar باز کنم اختار می داد دوباره رفتم دانلود کردم دوباره اختار میده پارت 3 و 5 خرابه
اگه میشه یه جای دیگه آپ کن فقط رپیدشر و mediafire. نباشه چون رپیدشر یک ماهی هست خرابه و اون یکی هم زیاد با من خوب نیست
اگه میشه تو 4shared 2shared واسم آپ کن ممنون
اگه میشه امشب بذار تا فردا که وقت دارم بیام بگیرم
سلام
یه رام سبک و با اینترفیس قشنگ چی سراغ دارین؟؟
سلام سعید جاننقل قول:
بلاخره من بی خیال گارانتی شدمو راممو عوض کردم و همین رامی که تو آپ کردی رو نصب کردم
ولی یه چند تا مشکل دارم
1. وقتی گوشی رو به صورت افقی میگری tuchش عمل نمی کنه مثل هنگام نوشتن پیامک
2. وقتی aldurazy arabic نصب میکنم نرمافزار های دیگه نصب نمیشن باید aldurazy arabic حذف کنم بعد اونارو نصب کنم
3. بعضی از برنامه ها مثلا messaging اجرا نمیشن و من برای خوندن sms باید از قسمت tex وارد شم
فعلا همین مشکلات هست حالا ببینم در آینده مشکل جدیدی دارم مزاحمت بشم یا نه
پیشاپیش از راهنماییتم ممنون
سلام
بچه ها امروز صبح داشتم سکته میکردم حالا چراشو بهتون میگم
جریان ازاین قرار بود که صبح گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و میخواستم یه سری چیز توش بریزم بدش کامپیوترusb گوشی رو نشناخت و usb رو از گوشی جدا کردم دیدم تو my storang نیست و ظرفیت 00.00 هست:41::18: گفتم دیگه تمومه رامم که خودم عوض کرده بودم گارانتیشم پریده بود در ناامیدی کامل گوشی رو روشن خاموش ردم بدش دیدم مموری برگشته :31::20: