اگه درست فهمیده باشم اونجایی هستی که hidden blade رو واسط درست میکنه
بازی گیر نمیکنه اینجا باید یکی از کلیدها (فکر کنم شیفت) رو باید بزنی تا رد بشه
Printable View
اگه درست فهمیده باشم اونجایی هستی که hidden blade رو واسط درست میکنه
بازی گیر نمیکنه اینجا باید یکی از کلیدها (فکر کنم شیفت) رو باید بزنی تا رد بشه
آقا دستت درد نکنه مشکل حل شد مرسی.
سلام دوستان
من در سکانس 10ومموری 5 هستم باید از یه برج بالا برم که یه صلیب اون بالا هست باید برسم به اون ولی نمیتونم از دیوار بالا برم
یعنی اصلا نمیشه از دیوار بالا رفت
نکنه همونجا که با الطیر میری ها ؟ ای خــــــــــــــــــــــدا :24:نقل قول:
سلام. اقا من یه lمشکلی دارم. اونجا هست که میخوای اسلحه تو عوض کنی, من وقتی میرم بعضی اسلحه ها رو نمیتونم انتخاب کنم. مثلا یه شمشیر خریدم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم. هرچی سعی میکنم نمیره رو اون شمشیر و از روش میپره. الان جدیدا واسه یه اسلحه دیگه هم اینجور شده هر کاری میکنم نمیشه انتخابش کرد درحالیکه خریدمش.
مشکل از کجاست؟
چیزی که قبلا خریده بودی رو؟
اگه یه چیزی خریده بودی و الان یه چیز دیگه خریدی و باز دوباره میخوای اون قبلی رو برداری نمیشه.............
یعنی میشه اما باید بری توی ویلا تا جایی که من میدونم:11:
نه مشکل این نیست. مشکل اینه که فرض کن تو 4تا اسلحه داری. یدونه شمشیر و بمب دودی و چاقو و اون چاقوهایی که پرت میشن. بعد مثلا 3تا رو میتونی بگیری دست ولی یکی رو هرکاری میکنی نمیتونی انتخاب کنی. تو اون صفحه مربوط به انتخاب میپره از روش. نمیدونم مشکل از دسته منه یا از چیز دیگه.
شما یه عکس بزار از اون منو ببینیم چطوریه..؟
سلام:11:
دوستان از این مرحله نمیتونم رد بشم لطفا راهنمایی کنید
فکر میکنم این اونجایی هست که باید نامه برسونی..................کاری نداره که.............از در و دیوار برو بالا و برس به اونجایی که تو نقشه با رنگ سبز مشخص شده:11:
از مرحله بالایی هم خلاص شدم وارد مرحله جدیدی شدم
شیفت رو بزن خب:18:
خب شیفتو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
من مشکل لگ دارم ! اخرین ورژن درایور کارت گرافیک 266.58 هست . ( آخرین نسخه)
Nvidia GeForce GT 240
Intel Pentium D (Dual Core) 3.00 GHz
3.00 GB Ram
Windows 7 Ultimate 32Bit
اسم هاردتون چيه؟
ماله من وسترن گرين يك ترا هستش متاسفانه چون سرعتش كمه تو بعضي بازياي پر حجم لگ لودينگ دارم
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
كاري كنيد كه شبيه بالارفتن از ديوار بشيد (دستاشو بذاره رو ديوار) بعد شيفت رو بزنيد.نقل قول:
خب شیفتو بزن
احتیاج به اینکار نیست..........جلو در شیفت رو بزنه تمومه:46:نقل قول:
كاري كنيد كه شبيه بالارفتن از ديوار بشيد (دستاشو بذاره رو ديوار) بعد شيفت رو بزنيد.
ماله من كه بعضي وقتا اينطوري ميشه
وقتی شیفت رو میزنم فقط عمل چیزی کنار زدن رو انجام میده اون جعبه جلویم رو هم نمیتونه برداره لطفا راهنمایی کنید :11:
منم یبار گیر کردم اونجا جعبه رف تو زمین و اون مرحله رو دوباره بازی کردم و تو باره دوم تونست برداره
جعبه رو از اون یکی طرفش بردارین! (چون خودم دیدم میگم!)نقل قول:
به یه چیزی دقت کن :20:نقل قول:
بعضی وقتا میگه Press Shift که باید Shift رو بزنی (یعنی یه بار بزنی)
بعضی وقتا میگه Hold Shift یعنی Shift رو که میزنی یه کم نگه دار (یه ثانیه یا کمتر از یه ثانیه !!)
تا اونجایی که یادمه اینجا هم همین جوری بود ...
فکر کنم باید Hold Shift کنی :11:
اها اونجا که باید جعبه رو برداری دوبار پشت سر هم شیفت رو بزن............مطئنا بر میداره:46:
آقا یکی داستان این بازی رو بطور خیلی خلاصه به من می گه ؟؟؟
آقا/خانوم این مرحله که باید بریم نقاب طلایی رو از این پسره پس بگیریم باید چه کار کنیم؟
این بابا می ره تو محیط غدغن که من نمی تونم واردش بشم؟ نکنه باید واردش بشم و هی خون پر کنم؟
سرعت اینترنت بسیار بسیار پایینه! نمی تونم عکس بگذارم. :46:
تو محیط غدغن منظورتون چیه؟
اون محیط قرمز منظورتونه؟
اونجا که میتونید وارد بشید:20:
یا چمیدونم شاید دیر وارد عمل میشدید.............همون اول برید و ازش بدزدید نقاب رو:46:
اونجا باید چند تا زن بدکاره بگیری. بعدش بفرستیشون پیش مرده. بعدش خودت بدون این که دیده بشی نقاب طلایی رو از جیبش بزنی.
نقل قول:ممنوننقل قول:
من اصلا فکرم به دزدی نرفته بود!
بچه ها Patch یا Trainerی هست که بتونیم تو محیط بازی رو نقشه جای پرها و مجسمه ها (تو قلعه) رو ببینیم؟
تو GTA IV چنین امکانی بود.
رفتم تو اتاق مامان این پسرک پر جنب و جوش که پر 50می رو بندازم تو گنجه دیدیم این بابا که چشمش شمشیر خورده اومده سروقت مامانه! :31: بعد بهم گفت I'm sorry :31: مردیکه ی عوضی :31:
سلام اون دایره قرمز چیه چیکار باید کرد؟
یه سوال داشتم ! از کجا باید بدونم توی مرحله چندم هستم؟
دایره قرمز که یعنی باید کس خاصی رو بکشینقل قول:
واسه مرحله هم که میشه گفت بازی مرحله ای نیست ولی مموری هست مثلا میگی مموری پنجم .
توی منوی بازی یه قسمت هست نوشته DNA و همچین چیزی . اونجا مراحل رو داره
ترینر که نه ولی نقشه ی پر ها موجوده.نقل قول:
منظورت چیه بابای شمشیر خورده؟ همون عمومون؟ چرا عذر خواهی کنه؟
چندین دایره ی قرمز هست!نقل قول:
* روی نقشه به معنی کسی که باید دنبالش کنی و از بین ببریش
* تو قسمت میزان خون هم به معنی میزان تحت تعقیب بودنت هست. این عکسی که گذاشتی یعنی هر سربازی ببینت بهت گیر می ده. باید نقشه رو نگاه کنی و وقتی یه نشانی مثل چشم اومد دنبالش کنی و بکشیش تا 75% تحت تعقیبیت از بین بره. نشان چشم به معنی جاسوس هست. می تونی خودت از رو نقشه اعلامیه های تحت تعقیب بودنت رو پیدا و از دیوار بکنی که اینکار 25% تحت تعقیب بودن رو از بین می بره. یکار دیگه هم اینه که به اون آخوندهایی که تو شهر دارن به مردم رو شستشوی مغزی می دن و علیه ت حرف می زنن یه پولی بدی تا خفه بشن، فکر می کنم 50% تحت تعقیب بودن رو از بین ببره. برای اینکار باید بری پیش آخونده و کلید E رو بزنی. ولی من اونا رو می کشم. البته اونا جزء مردم حساب می شن و کشتنشون غدغن هست. برای کشتنشون باید اول یکسری که غدغن نیست رو بکشی و بعد اونا رو اون بین بکشی. اگه میزان تحت تعقیبیت زیاد شد بهترین کار بیشتر کردن تحت تعقیب بودن هست تا جاسوس ظاهر بشه. بعد یه جاسوس رو بکش و یک اعلامیه رو بکن.
* توی نقشه ی کلی رو هم که (Tab) مناطقی به شکل قرمز کمرنگ هست که میزان حفاظت و خطر رو نشون می ده
* یکسری نقطه ی قرمز هم تو نقشه هست که به معنی سربازهای حکومتی هست
من فکر کنم منظورت قسمت خون بوده
در ضمن از این به بعد لطف کن تصاویری که بارگذاری می کنی رو کوچیک کنی و بعد بارگذاری کنی تا سرعت Load و بازخوانی صفحه پایین نیاد :46:
اگه کسی نقسه ای چیزی برای نمایش مجسمه هایی که باید تو ویلا سر جاشون بگذارین داره بده
اگه کسی هم راهنمای حل معماهای بخش داکیومنت رو داره قرار بده. دو سه تاش مونده که حوصله ندارن بیشتر وقت بگذارم.
ممنون. :blush:
یکی قبلا گذاشته بود ولی همه شون تو ویلا هست. تو خود دهکده. البته خیلی مهم نیست. واسه من که انقدر پول داشتم که پول خزانه رو هم نمیتونستم خالی کنم . جا نداشتم.نقل قول:
اگه کسی نقسه ای چیزی برای نمایش مجسمه هایی که باید تو ویلا سر جاشون بگذارین داره بده
اگه کسی هم راهنمای حل معماهای بخش داکیومنت رو داره قرار بده. دو سه تاش مونده که حوصله ندارن بیشتر وقت بگذارم.
اون کر هم فقط بهت پول میده . نمیدونم 2000 تا یا 4000 تا.
کدوم معما؟؟؟
معمای بخش truth ها ؟
ممنون از راهنماییتنقل قول:
همون معماهایی که با حل کردن شون یه بخش از یه فیلم رو تکمیل می کنیم :46:
اگه زبانت خوب نیست بیشتر به نوشته هایی که با رنگ قرمز نوشته دقت کن.
دربیشتر عکس ها چیز ها یی رو که میخواد مثلا پیدا کردن آدم خوب بین آدمهای بده. یا برعکس.
یا پیدا کردن سیب ( همون اپل معروف که کلی سرش دردسر داشتی) در دست طرف یا جیب طرف و این چیزاست.
یا مثلا آخراش که سخت تر میشد اینکه فلانی چی داشته شمشیر یا چاقو و این چیزا.
به نظرم بهترین بخش اساسین همین بود. کلی مخ آدم رو به چالش میکشید:31:
هم کلیپی که پخش میکنه در آخر که البته تو یوتوپ میتونی کاملش رو گیر بیاری.
و هم چیزهایی که نوشته که آدم که فکر میکنه می بینه راست میگه.
قدرت میتونه هم دست آدم خوب باشه هم آدم بد. و هر دوشون تو اون کارشون موفق بودن!!!
نظر بازی اینه که سیب بهشتی یا همون قدرت خدایی دست این آدما افتاده که بعضی هاشون خوب استفاده کردن بعضی ها بد!
حالا بگین کدومهاش رو نتونستین حل کنین؟ اسم اون معما رو بگین. شاید همون هایی هست که جوابهاشون قبلا داده شده.نقل قول:
گفتین معما یادش افتادم
من بازی رو بدون تموم کردن اون معماها رد کردم . یعنی اون فیلمه کامل نشد
خواستم ببینم اگه کامل بشه اتفاقی میفته ؟
فیلم زیر رو نگاه کنین:نقل قول:
کد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/11094/t_asscreed2_thetruth_cin_gp_gt_ezio_rp.mov
این بازیش چگونه است؟ چه سبکیه؟ مثل اسپلینتر سل هست؟ یا تو مایه های مافیا؟
اکشن مخفی کاری سوم شخص شمشیری است.