یه نفر نیست جوابه ما رو بده با n صفحه تاپیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
بابا دمتون گرم ........
Printable View
یه نفر نیست جوابه ما رو بده با n صفحه تاپیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
بابا دمتون گرم ........
باید زیرنویس با فیلم هم نام باشه وگرنه اونو تشخیص نمیده شما زیرنویس را رینیم کن و هم اسمش کن با فیلمنقل قول:
نقل قول:
سلام. چه عجب یکی جواب داد .
دوست عزیز کاملا هم نامن با هم ....وقتی با PC میبینم زیر نویسو اجرا میکنه و نشون میده ولی با WD اصلا فولدرشو نشون نمیده چه برسه به اینکه زیرنویسشو نشون بده SRT هم هست زیرنویس . دیگه چیکار باید کرد ؟
ممنون .
دوست عزیز من احتمال میدهم شما زیر نویس را در یک فولدر جداگانه قرار داده اید .نقل قول:
برای نشان دادن زیرنویس در WD . باید فیلم و فایل زیرنویس کاملا همنام باشند . همچنین باید در یک دایرکتوری قرار داشته یاشند . یعنی فیلم و زیرنویس آن کنار همدیگه باشند . تا به صورت صحیح نمایش داده شود .
نقل قول:
دوست عزیز ....1000% هر دو هم نام هستن و 1000% هر جفتشون توو یک فولدر ریخته شدن و کنار هم هستن . در ضمن این زیرنویس انگلیسیه SRT ه که نشون نمیده چه برسه به فارسیشو !!!!!!!!
اگر برای همه زیرنویسها همین وضعه فریمور مشکل داره یک نسخه دیگر بر روی دستگاه بریزید چون این دستگاه هیچ مشکلی برای پخش زیرنویس نداره چه فارسی چه انگلیسی چه ساب چه اس ار تینقل قول:
آقا این live جدید رو بیارید توکفشم
نقل قول:
ممنون دوست عزیز.
این فریموری که ریختم آخریش 1.06.15V بود ، یکی مونده به آخریش 1.05.04V هست .
میشه لطف کنی و ورژنه خودتو بگی که اوونو بریزم یا همونی. که مطمئنی ردیفه معرفی کن .
منم فریمورم wdtvlive_1.06.15_V هستش عجیب شد پس چرا نمیتونه زیرنویس پخش کنه شما یک کار دیگه اول بکن اگر مشکلت حل نشد فریمور اخری را بریز روی دستگاهت شما از طریق دکمه ریست که کنار دستگاه کنار پورت یو اس بی هست دستگاه را ریست کننقل قول:
بچه ها قیمت دستگاه شده 208 هزار تومن
سلام...
توی سایت چاره قیمت wd tv live از 125000 تومان شده 208 هزار تومان.
منظورشون این سری جدیده است؟چون عکس همون قدیمیه رو زده؟تازه مگه این ورژن جدیده لایو وارد ایران شده؟
تازه مگه چی بهش اضافه شده که اینقدر قیمتش رفته بالا؟
سلام . خیر همون قبلی هست و افزایش قیمت هم به خاطر تعطیلی کارخانه western digital هست!:41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام. ممنون دوست عزیز Reset کردم و مشکل حل شد ولی کماکان با زیرنویسه فارسی مشکل داره ، یعنی اینکه فارسو چرت و پرت نشون میده و شکلک های خرچنگ قورباغه ای نشون میده .... اینو دیگه چی کارش کنم ؟
خوب باز هم خدا را شکر نصف مشکلت حل شد برو توی setting بعد system setting ودر قسمت additional encoding setting اون را روی Arabic بگذارنقل قول:
نقل قول:
سلام.
ممنون رفیق ، دمت گرم . مشکل کامل حل شد با راهنمایی های شما دوست گرانقدر .
براي پخش پسوندهاي تصويري چي خوبه الان؟؟؟ البته اين دستگاه ديگه درايو نوري نداره؟؟؟ يا دستگاه مشابهي هست كه امكان پخش دي وي دي كه داخلش پسوندهاي تصويري متفاوتي هست رو اجرا كنه؟؟
در ضمن اين Apple TV كارائيش چيه؟؟؟ اون رو مگه نبايد به لپ تاپ يا پي سي وصل كرد بعد با يه دستگاه وايرلس ميفرسته روي ال سي دي؟؟ كارائيشون چيه؟؟؟
نقل قول:
پلیر Xtreamer SideWinder 2 امكان پخش دي وي دي كه داخلش پسوندهاي تصويري متفاوتي هست داره البته باید درایو بلوری یا دی وی دی رو با USB به اون وصل کنید
[QUOTE=saegheh67;6604793]
فقط یه سئوال دیگه اینکه آیا WD live فرمت FLV رو پخش نمیکنه ؟ چون یکی امتحان کردم و ساپورت نکرد ؟!
[QUOTE=infernal_a;6613228]چرا پخش میکنه . اما همه FLV ها رو پخش نمیکنهنقل قول:
[QUOTE=M.AMIN-USA;6613352]نقل قول:
من یه فایل 4.36 مگی با پسوند .flv گذاشتم که اجرا نکرد !
مگه flv هم ورژن بندی داره ؟
[QUOTE=infernal_a;6613882]ورژن بندی که نمیشه گفت.FLV فرمت هست و زیاد مهم نیست.باید ببینی Codec فایل چیه.اگه flv با کدکی که دستگاه ساپورت میکنه ذخیره بشه پخش میکنه.میتونین از برنامه mediainfo برای تشخیص کدک استفاده کنین.نقل قول:
ok ممنون با media info چکش میکنم .
یه سئوال اینکه وقتی دستگاه خاموشه برق بره و دوباره برقا بیاد اینجور که من دیدم دستگاه روشن میشه و روشن میمونه !!! پس یعنی هر وقت که کارمون با دستگاه تموم میشه از بابت اینکه خونه نباشیم که برقا قطع نشه و دستکاه دوباره روشن نشه ، باید آداپتورشو از برق بکشیم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
این مشکل در نسخه هایی از WD TV Live مشاهده میشود که از نظر سخت افزاری قدیمی تر هستند و برای اکثر نسخه های موجود در ایران این مسئله وجود دارد و اگر به مدت طولانی در منزل نیستید و یا از دستگاه استفاده نمی کنید بهتر است برق ورودی را کلا قطع کنید.
جهت اطلاع :
ضمنا قیمت این دستگاه به دلایل نامعلوم ( فقط در ایران؟) از 120 به مرز 200 رسیده است!!!!!!
نقل قول:
سلام.ممنون دوست عزیز .
این دستگاهی هم که من خریدم برخلاف عکسایی که ازش دیدم ، بالای سمت راست دستگاه هیچ چیزی مبنی بر HDMI,USB,HD,.... ننوشته . ممکنه Fake دستگاه هم اوومده باشه ؟!!!
این دستگاه رو از پاساژ ایرانیان خریدم 130 .
سلامنقل قول:
خیر مدل تقلبی دستگاه در بازار موجود نیست چون خود دستگاه تحت لیسانس توسط چین ساخته میشود.
بله قیمت تا یک هفته پیش حدود 130 تومان بوده اما از اوایل این هفته قیمت به طور نوسانی بالا و پایین میشود.!!!
قیمت ها به علت سیل ای که در تایلند اومد و باعث تعطیلی و یا خرابی خیلی از کارخانه های تولید کننده تجهیزات کامپیوتری شد . بالا رفته . به طوری که قیمت هارد دیسک های WD تقریبا دو برابر شده .
دوستان من امروز بعد از دیدن یک فیلم . وقتی خواستم فیلم بعدی رو نگاه کنم دستگاه فیلم ها رو بدون صدا پخش می کرد .
با کابل های مختلف هم چک کردم . حتی کابل component , Composite رو هم تست کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد .
دستگاه رو Factory Reset کردم . اما باز هم مشکل همچنان وجود داشت .
ورژن رو هم دوباره ریختم ولی هنوز تمام فیلم ها رو با هر فرمتی و حجمی بدون صدا پخش میکنه .
دوستان راه حلی به نظرشون نمیرسه .
سلام دوست عزيزنقل قول:
مي بينم كه جواب سئوالات را با پيگيري پيدا كردي من چند روزي تهران نبودم
موفق باشي
doste aziz shoma az too setting sedaro ro stereo bezarنقل قول:
يك سوال ساده و مشخص . ايا دستگاه زير با اپديت شدن ميتونه زيرنويس فارسي ساب و اس ار تي رو به شكل كاملا مناسب پخش كنه.
WD Elements Play 2TB Multimedia Drive
ايا كسي قبلا تجربه كاركردن با اين دستگاه رو داشته? من نيازي به شبكه يا اينترنت ندارم ايا به نظرتون اين دستگاه ميتونه نيازهاي منو به طور كامل واسه ذخيره و ديدن فيلمهاي اچ دي و دايويكس و ام كا وي با زيرنويس فارسي تامين كنه.( با بلوري سروكاري ندارم) در كل ايا به اين دستگاه به جز نداشتن امكانات شبكه چه انتقاد ديگري ميشود وارد كرد.
نه دوست عزیز ، با این کار ها هم درست نشد . من حتی خروجی optic رو هم تست کردم ولی جواب نداد .نقل قول:
فکر کنم مربوط به چیپ دستگاه بود .
سلام میشه آموزش این نرم افزار رو بزارین یا حداقل راهنمایی کنین
ممنونمیشم
دوستان سلام. یه نکته در مورد تماشای فیلم با زیرنویس های خارجی (external) بگم. نمیدونم قبلاً تو این تاپیک گفته شده یا نه، اما من خودم تازه متوجه شدم.
همونطور که میدونید برای تماشای زیرنویس خارجی، باید اون رو همنام با نام فیلم کرد. مثلاً اینطوری:
اما با این روش فقط میشه یک زیرنویس خارجی داشت. در حالی که امکان استفاده از چند زیرنویس خارجی هم وجود داره. در مورد حداکثر تعداد مجاز هیچ اطلاعی ندارم. اما قطعاً اونقدری هست که نیازها رو بر طرف کنه.کد:Prince of Persia, The Sands of Time (2010).mkv
Prince of Persia, The Sands of Time (2010).srt
کافیه نام زیرنویس ها رو به این شکل قرار بدید (از راست به چپ بخونید)؛
نام فایل فیلم (بدون اکستنشن) + یک کاراکتر آزاد مجاز + یک عبارت آزاد + کاراکتر نقطه + اکستنشن زیرنویس
نام فایل فیلم: این که مشخصه.
کاراکتر آزاد مجاز: یک کاراکتر دلخواه (که البته استفاده ازش تو اسم فایل مجاز باشه). معمولاً نقطه استفاده میشه.
عبارت آزاد: هر چیزی میتونه باشه و با هر طولی. البته بازم باید کاراکترهاش مجاز باشن و طول کل اسم فایل از حد مجاز بیشتر نشه. (مثلاً در سیستم فایل NTFS، طول مجاز اسم فایل 256 کاراکتره.)
از این عبارت آزاد باید برای مشخص کردن زبان زیرنویس استفاده کرد، و همینطور نوع زیرنویس (مثلاً زیرنویس مخصوص ناشنوایان و کم شنوایان). من به جای این عبارت از کد مخفف زیان انگلیسی (EN) استفاده کردم و کد رو شناخت و در منو English درج کرد. اما کد FA رو که اونم متعلق به کدهای ISO 639-1 هست، نشناخت و به همون صورت FA نوشت. کدهای ISO 639-2 و ISO 639-3 رو هم تشخیص نداد. میتونید Persian رو به شکل کامل درج کنید، چون بازم میگم این قسمت محدودیت طول نداره.
کاراکتر نقطه + اکستنشن زیرنویس: اینم مشخصه.
و حالا یک مثال:
تموم زیرنویس های مثال بالا توسط دستگاه لود میشن و میتونید فیلم رو باهاشون تماشا کنید.کد:Prince of Persia, The Sands of Time (2010).mkv
Prince of Persia, The Sands of Time (2010).srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010).en.srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010)-fa.srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010) eng.srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010)_per.srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010),Persian (HI).srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010)xEnglish.srt
:40::40::40::40::40:
سلام
چطوری میتونم فایل های کامپیوتر رو از طریق کابل شبکه با این دستگاه به اشتراک بذارم؟
ممنون
باز هم سلام:
دوستان من هنوز جواب این سئوالم رو نگرفتم میشه راهنمایی کنید:
دستگاه من ایمیج رو نمیشناسه میشه بفرمائید چه کار باید انجام بدم؟ (ایمیجهام رو عموما" با نرو گرفتم و فایلهای تصویری شو و فیلم و... هستند با فرمتهای متفاوت (VCDو DVD و ..)
ممنونم
رضا
فرمت ايميج ها nrg هست يا iso ؟ بايد iso باشهنقل قول:
دوست عزیز ممنون عالی بود. فقط یه سئوال آیا نمیشه چند تا زیرنویس رو با هم لود کرد؟ (منظورم اینه که دستگاه زیرنویس فارسی و انگلیسی رو با هم نشون بده؟)نقل قول:
ممنون
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
باید ببینم . متاسفانه در حال حاضر فایلها در دسترسم نیست. یعنی شما میفرمائید حتما" باید Iso باشه؟ ضمنا" نمیشه فرمت nrg رو به Iso تبدیل کرد؟ (اگه nrg بود باید دوباره ایمیج Iso بگیرم؟)نقل قول:
ممنونم
من فقط پسوند فايل رو به iso تغيير دادم مشکل حل شد
من فكر ميكردم كه دي وي دي پلير هاي سوني اكثر پسوندها رو اجرا ميكنند ولي ديدم نه و Mkv رو اجرا نميكنه من سامسونگ دارم اصلا پسوندهاي Avi , mpeg , wmv رو هم اجرا نميكنه فقط بعضي فايل هاي avi , mpeg رو اجرا ميكنه.
الان اين مالتي مديا تمام پسوندها رو اجرا ميكنه پسوندهايي كه به صورت فيلم از اينترنت دانلود ميكنيم كه اكثرا Mkv هستند و بعضي rmb كه با real player پخش ميشه.
در ضمن براي اجراي دي وي دي ميشه دي وي دي رايتر اكسترنال بهش وصل كرد؟؟؟ كه ديگه دستگاه دي وي دي نخريم؟؟؟؟؟
اين مالتي مديا 3D رو هم اجرا ميكنه؟؟؟؟