با هر ورژنی که گوشی داره به آخرین نسخه ی موجود آپ میشه
Printable View
با هر ورژنی که گوشی داره به آخرین نسخه ی موجود آپ میشه
دوست عزیز آخرین ورژن موجود 30.009 هستش، #0000#* هم ورژن گوشیتو مشخص میکنهنقل قول:
آپگرد کردن از هر نسخه، آخرین نسخه ی موجودو نصب میکنه
خوش باشی
سلام دوستان
سوکت شارژ گوشی من کلا از جاش در اومد
میخواستم بدونم این سوکت به چه صورته ؟ ( لحیم میشه یا خشابیه )
ممنون
سوکت شارژ بعید میدونم لحیم باشه...نقل قول:
:18::18:نقل قول:
سلام
دوست عزیز مگه کشتی گرفتی باهاش؟:31:
آره لحیم هست.
ایشالله که پایه هاش از رو برد خراب نشده باشه.
کار سختی نیست فقط چون ظریفکاریه بده یه تعمیرکار متخصص یا گارانتی.
یه خبرایی راجع به اینکه پورت یو اس بی ان86 کنده میشه و ایراد سخت افزاری داره شنیده بودم...پس صحت داره:13:نقل قول:
منبع موثق:31:
البته آخرش اینجوری نوشته:کد:http://www.gooshishop.com/NewsDetails.aspx?NewsId=3080
شما شکایت کن شاید یه نو بهت دادن:31:نقل قول:
تاكنون هيچ گونه شكايتي عليه اين مشكل گوشي N86 از سوي هيچ يك از خريداران آن براي نوكيا ارسال نشده است.
هنوز می ارزه که بخرمش یا قدیمی شده؟؟؟
این طرز فکر کاملا اشتباهه..یه گوشی بخر که کارتو راه بندازه....ان86 هم یه ماه دیگه یه سالش میشه..همچین قدیمی هم نیست:46:نقل قول:
دوست من اتفاقاً گوشی مثل دوست میمونه ...
هر چی بیشتر بگذره آدم بیشتر به میتونه اعتماد کنه ...
.
پس هر موقع دیدی که مدت زمان زیادی از عرضه گوشی گذشته ولی همچنان طرفدار داره مطمئن باش گوشی خوبی بوده که هنوز خواهان داره ..
کسی بازی شتاب سنج خوب سراغ داره لینک بده؟ ممنون
فیلم برداریش چقد ضعیفه؟؟؟؟ منظورم اینه خیلی رو اعصابه؟
دوستان به نظرتون میرزه گوشیو بفروشم 200 بزارم روش یه گوشی دیگه بگیرم؟؟گوشی خیلی خوبیه فقط من عادت دارم سر یه سال گوشیو عوض کنم...تا 500 چی پیشنهاد میدین؟؟ممنو..
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
شما مطمئنی فیلم برداری NOKIA N SERIES N86 دیدین؟؟؟!نقل قول:
بله؟؟؟؟؟!!! یعنی به نظر شما 30 فرم در ثانیه عالیه؟؟!:18:نقل قول:
فیلمبرداریش رو من دیدم و خیلی هم عالیه. 30 فرم در ثانیه بد نیست. الان همه ی گوشیهای بالای نوکیا و بیشتر برندهای دیگه همین اندازست. n97 ,n900,x6. شما مطمئن باش مشکلی با فیلمبرداریش نخواهید داشت.
من انقد گوشی عوض کردم خسته شدم . همین ماه پیش 5530 خریدم. خیلی داغونه. می خوام یه گوشی بخرم که تا 2-3 سال کار کنه (مد واسم مهم نیست . مثلا آیفون و ...) . می خوام بدونم که این گوشی می تونه پاسخگو باشه؟؟؟؟؟؟:46:
آره دوست من خیالت راحت باشه ... راحت یکی دوسال برات کار میکنه و دلتو نمیزنه ...
چون هم از نظر دوربین و هم از نظر ظاهر و مهمهتر از همه از نظر قدرت cpu در بین گوشیهای بازار جزوء بهترینهاس ...
سلام
دوستان فیلمبرداری ان86 بعد از ساتیو بهترین وی جی ای هست که بیت ریتشم تا 4000 هست .زووم دیجیتالشم هنگام فبلمبرداری با هیچ گوشی قابل قیاس نیست.
دیروز بعد از نصب برنامه ترک بادی هر ساعت چند مگ از حافظه داخلی گوشی کم میشه
من برنامه رو تو مس مموری نصب کردم و نقشه ها رو هم تو مس مموری ریختم ولی بعد از نصب حافظه داخلی گوشی 30 مگ بود بعدش شد 28 و همینجور داشت کم میکرد کل برنامه و نقشه های همراهشو حذف کردم ولی یکسره داره حافظه کم میکنه از دیروز تا حالا شده 13 مگ
فکر کنم ویروسی شده
لطفاً کمک کنید
آقایون دوتا سئوال دارم:
- کسی هست که برنامه قطب نمای کامل و بدون نیاز به -- کردن و از این جور چیزا داشته باشه؟
- من گوشیم رو آپدیت کردم به ورژن 30. بعد از حدود 4 ماه گوشیم رو ری ست کردم برگشته به 21. کسی می دونه چرا؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
البته باید به چند تا نکته توجه کنی:1 وزن گوشی یه مقدار زیاده (حدود 150) قبل خرید تست کن که با سنگینیش مشکلی نداشته باشی.
2 موقع خرید باید باطریشو خوب چک کنی که تقلبی و یا کار کرده نباشه چون توی این گوشی مسله باطریش خیلی مهمه(گوشی های جدید ان 86 )
3 از بقیه جهات گوشی فوق العاده خوبیه.هم فیلمبرداری وهم عکاسیش.از نظر موزیک فون بودن هم گوشی خیلی خوبیه به خصوص داخل هندز فری
بچه ها احساس میشه که داره این کلوپ رو به خاموشی میذاره آخه هر 4-5 روزی یکی یه مطلب مینویسه حالا میخوام یه موضوع راه بندازیم که کی از گوشیش راضیه
راستش رو بخواید من که 4-5 روز داشتمش بخاطر خریدن یه جا موبایلی تنگ گوشیم بخاطر LED بودن یه خط افتاد روش اعصابم خورد شد خواستم بدم نمایندگی که 8-9 ماه امروز و فردا کردم که دیدم خود بخود درست شد اما من حالا از فیلم برداریش ناراضیم آخه30 فریم در ثانیس
دوست عزیز ما که قسم نخوردیم که بیایم اینجا اسپم بدیم تاپیک بره بالانقل قول:
در مورد سوالتونم باید برین به این تاپیک زیر!
واسه خریدن این گوشی هم سایتو که نبسته بودن میتونستید برید تحقیق کنین...کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
مم
نون
.
.
چند وقت پیش مسیجام خودش پاک شد پاکه پاک!
خیلی وقت پیشم شده بود...
راستی من و دوستم چند ماه پیش این گوشی رو از یه فروشگاه خریدیم انگار رنگ قاب گوشی من تیرگیش بیشتر و اینگه روزنه ی لنز گوشیه من مربع هستش اما ماله دوستم دایره. جریانش چیه؟؟
سلامنقل قول:
احتمالا ماله دوستتون قدیمیتر بوده.
آخه ماله منم با هم فرق داشت.من حدود 11 ماه پیش خریده بودم.
سری اولیاش یکمی فرق داشت.
سلام خدمت دوستان؛ گوشیم مسیج چند پارتی فارسی رو ناقص نشون میده دیگه نمیشه فهمید چی بوده!
از وقتی با 21 آپ کردم شده خدای گیر و هنگ؛ پشیمون شدم از آپ؛ وقتم ندارم درستش کنم...
دوست من الان فریمور جدید برای این گوشی 30.009 هست که به نظر من خیلی بهتر از 21 هست ...
.
به نظر من حتماً آپدیت کنید ...
سلام خدمت دوستان
مشكل فعال سازی gprs در نوکیا n86 8mp دارم . تنظیمات از mci دریافت می شود اما gprs فعال نمی گردد .
شما باید وقتی تنظیمات از طرف همراه اول براتون فرستاده میشه حتماً Save کنید ... اینکارو میکنید ..؟
21 فاجعه بود ... فقط یه تشخیص چهره داشت ازون ور ......نقل قول:
سلام خدمت دوستان؛ گوشیم مسیج چند پارتی فارسی رو ناقص نشون میده دیگه نمیشه فهمید چی بوده!
از وقتی با 21 آپ کردم شده خدای گیر و هنگ؛ پشیمون شدم از آپ؛ وقتم ندارم درستش کنم...
اون تنظیمات که اومد دوبار پست سر هم save کن ... حالا دو تا accses point داری ... وقتی میخوای کانکت شی ازت سوال می کنه با کدوم وصل شه تو هم یکی رو میزنی ... من قبلا رو گوشی یکی تست کردم جواب دادنقل قول:
سلام خدمت دوستان
مشكل فعال سازی gprs در نوکیا n86 8mp دارم . تنظیمات از mci دریافت می شود اما gprs فعال نمی گردد .
سلام
اسلاید گوشی من رو وقتی میکشی پایین هیچی نمیشه :دی
دکمه ها پلیرش کار میکنه ولی وقتی باز و بستش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته نه صفحه قفل میشه نه چیزی!!
مشکل از چیه؟
یه سوال دیگه
من الان بخوام گوشیم رو آپدیت کنم با سیم ایرانسل چقدر کارت شارژ بخرم:دی؟
ورژن گوشی من 20.115
ممنون
یه طرح gprs ...فعال کن ... مثلا 50 مگابایتی .. 4 تومنه ... آپدیت حداکثر 15 مگه ... 35 مگ هم برات میمونهنقل قول:
من الان بخوام گوشیم رو آپدیت کنم با سیم ایرانسل چقدر کارت شارژ بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
ورژن گوشی من 20.115
مگه این نگارش تازه ( 30 ) تشخیص چهره نداره؟نقل قول:
آقا اصلا در کل بگین توی این نگارش های تازه چی افزوده شده؟
فک کنم داشته باشه ... موقعی که من 86 داشتم فقط ورژن 21 بود ...نقل قول:
مگه این نگارش تازه ( 30 ) تشخیص چهره نداره؟
آقا اصلا در کل بگین توی این نگارش های تازه چی افزوده شده؟
چرا دوست من در این فریمور هم تشخیص چهره وجود داره ...نقل قول:
سلام ....
آقا این گوشی چطوری -- میشه ....
من هر برنامه ای روش می خوام اجرا کنم error میده می گه file uncertificate ....
در ضمن نمی شه فایل ها رو از فایل منیجرش بلوتوث کرد .... می خواستم ببینم یه فایل منیجر خوب سراغ دارین ... البته نصب بشه ....
سلامنقل قول:
شما باید گوشیتونو فلش کنید به یه فریم ور کوک شده که -- باشه.
یه x-plor ورژن قدیمی پیدا کن فقط تاریخو عقب ببر نصب میشه.
بچه ها من یه n86 گرفتم ورزن 10 هستش
نویز بسار شدیدی موقع عکسبرداری داره و موقع فوکوس یه صدای خیلی کم مثل صدای رادیو میده /البته صدا خیلی خیلی کمه
نظرتون چیه؟
به نظرتون باید اپدیتش کنم؟
سلام به همه
دوستانی که از این گوشی دارن لطفا راهنمایی کنند.
من خودم دارم و خیلی هم راضی هستم مخصوصا از وقتی ovi maps با نقشه تهران روش انداختم دیگه همه چی تکمیل شده به جز باتری و صداش .
دوستم چند روز پیش یکی گرفته و یه مشکل عجیب داره اونم این که وقتی مکالمه میکنه صدای طرف کم و زیاد میشه یعنی در حدی که صداش اصلا نمیاد برای 2 ثانیه بعد دوباره درست میشه و بعد بازم . . .
سیم کارت عوض کردیدم جواب نداد .
کسی همچین مشکلی نداشته ؟
شاید مربوط به خط دهی باشهنقل قول:
در بهترین محل انتن دهی تست کنید شاید حل شد
منم 86 دارم مشکلم نویز دوربینشه که بالا توضیح دادم. 86 شما نویز دوربینش زیاده؟