نقل قول:
گرافیک مشکلی نداره و صدا رو هم خودش میشناسه. البته همه رو خودش میشناسه. مودم و صدا رو مشخصاتشو بگید!؟
Printable View
نقل قول:
گرافیک مشکلی نداره و صدا رو هم خودش میشناسه. البته همه رو خودش میشناسه. مودم و صدا رو مشخصاتشو بگید!؟
سلام
در حين نصب ويندوز 7 و در مراحل ابتدايي و بعد از قسمتي که گزينه Install now رو انتخاب ميکنم با پيغامي که در تصوير زير هست مواجه ميشوم و نميدونم منظورش از انتخاب درايور چي هست؟ در اين حالت DVD ماردبرد رو قرار ميدم اما هيچ کدوم از درايورهاي اون رو قبول نميکنه؟
چيکار کنم؟
ضمنا مادر بورد من ASUS P5KPL-SE و هارد 250 ساتا دارم
عکس در آدرس زير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
کسی نبود؟ من برای اجرای برنامه starry night حتما باید روی سیستمم quicktime نصب باشه! ولی اینطوری هیچکدوم کار نمی کنه!:21: کسی روی ویندوز 7 این quicktime رو نصب نکرده؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!:31:نقل قول:
چون که شما درایو ویندوزتون رو فرمت نمیکنید این پیغام رو میده!نقل قول:
شما با این کارتون ویندوز 7 رو آپگرید میکنید و وقتی CD مادربورد رو میزری رو درایو درایوهای مخصوص ویندوز 7 رو میخواد! که اونا مخصوص ویندوز XP هستش!
کارت صدام onboard هست.Realtek AC97نقل قول:
مودمم هم مودم adsl هست که به شیوه lan نصبش می کنم.مودم دیال اپم زولتریکس هست.
در کل با مشخصلات سیستمم م پیشنهاد می کنید از xp به seven مهاجرت کنم؟
motherboard:asus5p5vm
graphic:geforce nvidia 256mb
ram:256*2 mb ddr
cpu:intel celeron 2.8
در کل پیشنهاد میکنم نری سراغش!نقل قول:
چون:
1: Ram باید حداقل 1 باشه
2:CPUت هم کمی...! البته در برنامه های سنگین مشکل سازه!
ولی در مورد گرافیک, مشکلی نداری
ولی کلا اگه رمتونو ارتقا بدین میتونین بی هیچ مشکلی!×! اجرا کنید.
نقل قول:
من پیشنهاد میکنم نصب نکنید. من چون از XP متنفر بودم هر مشکلی رو به جون میخریدم که از دستش راحت بشم! شما که مشکلی نداره فعلا" با همون XP بساز. در مورد درایور ها مشکلی نداری ولی اگه نصب کردی دیگه راه برگشت نداره تقریبا". چون حذفش به راحتی XP نیست. دردسر داره.
چطور ميشه فهميد وين بيلد چنده؟ يعني كامل مثل اين
(build 7600.16385.090713-1255
از منوی استارت تو قسمت پایین در سرچ بزن CMD بعد CMD رو اجرا کن و تو Das کلمه ی systeminfo رو بتایپ تا کل اطلاعات سیستمت رو بیاره و در قسمت Version هم میتونی بیلد ویندوزت رو ببینی.نقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که, بازم تو منوی استارت تو پایین تایپ کن System Information و از اون بالا همین System Information رو بکلیکی و بازم تو قسمت وریژنش بیلد ویندوزت رو ببینی.
سلام
وقتی که به اینترنت وصل می شم ویندوز 7 از اینترنتم استفاده می کنه .از وقتی که آپدیت ویندوز رو کنسل کردم بهتر شده ولی بازم بعد از 5 - 6 دقیقه استفاده از اینترنت با اونکه اینترنت اکسپلورر رو میبندم بازم از اینترنت استفاده می کنه.(هیچ برنامه ای هم نصب نکردم-ویروس هم نداره چون با xp هیچ مشکلی ندارم)
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
مشکلت بازم از آپدیته!نقل قول:
شما بترتیب از چپ به راست مسیر زیر رو برو
Control Panel\System and Security\Windows Update\Change settings
و قسمت Imprtant Update
Never Check for Update (Not Recommended) روانتخاب کن تا دیگه چنین مشکلی نداشته باشی.
آیا این امکان وجود داره که تقویم ویندوز رو فارسی یا شمسی کنیم ؟
اره عزیزم، میشهنقل قول:
این ویندوز seven که من خریدم و نصب کردم تو برنامه های که همراش بود تقویم فارسی هم بود
ولی من نصب نکردم . از تو سایت مایکروسافت یه گجت تقویم شمسی پیدا کردم
نقل قول:
ممنونم
يعني نميشه در حاليکه ويندوز xp وجود داره ويندوز 7 رو نصب کرد؟
اگه ويندوز 7 رو نصب کنم ميتونم ويندوز xp رو در کنارش نصب کنم ؟
میشه. خوبم میشه. کاری که الان من در سیستمم کردم. اول Xp بعد سون رو نصب کن.نقل قول:
اما دوستمون گفتن نميشه!!نقل قول:
ايشون گفتن:
"
چون که شما درایو ویندوزتون رو فرمت نمیکنید این پیغام رو میده!
شما با این کارتون ویندوز 7 رو آپگرید میکنید و وقتی CD مادربورد رو میزری رو درایو درایوهای مخصوص ویندوز 7 رو میخواد! که اونا مخصوص ویندوز XP هستش!
"
نقل قول:
مایکروسافت این مشکل رو حل کرده
چون خیلی ها رو ویستا این مشکل رو داشتن
اینا رو سون یه حالت xp mode گذاشتن که اولا" باید سی پی یو کامپیوترت این حالت مجازی سازی رو ساپورت کنه
اگه ساپورت میکنه که بعد میری از تو سیت مایکروسافت برنامه مجازی سازی رو دانلود میکنی بعد یه چند تا فایل و بعد خوده xp کامل تو seven اجرا میشه
کلا" حجم این خرت و پرت ها که واسه راه انداختن xp باید دانلود کنی یه چیزی حدود 400 مگا بایت میشه
سی پی یو من ساپورت نمیکرد واسه همین بیخیال شدم
خوده سون یه حالت troubleshoot campatibility داره که اگه یه برنامه رو نتونست نصب کنه با اون یه کارایی میشه کرد
موقع نصب سون، باید درایوی که قصد نصب ویندوز در اون رو داری، با فرمت NTFS فرمت کنی. هیچ چیز جدید و عجیبی هم نداره. به راحتی نصب خواهد شد.نقل قول:
نقل قول:ممنون . یکی پیدا کردم مخصوص ویندوز ویستا :نقل قول:
ولی به سون هم میخوره به لیست گجت ها هم اضافه میشه . تنها مشکلش اینه که یکم کوچیکه ! که بزرگ هم نشد !کد:http://fileshare211.depositfiles.com/auth-125518670092a102862c04ab86834724-79.127.16.118-697781745-19034465-guest/FS211-11/Taghvim_2212.rar
(نسبت به پیش فرض خود ویندوز )
سلام من خیلی ضد حال خوردم.خواستم که اون evalution copy,build 7600 بره بعد از یه کرک استفاده کردم که بعد از اینکه ریست کردم دیگه بالا نمی اومد این مشکل قبلا با loader 7 داشتم گفتم این هم شاید اینم مثل loader 7 باشه.علاوه بر این برای نصب دوباره حتما باید بری از طریق نصب ویندوز xp درایو ها رو درست کنی چون همه رو خراب میکنه بعد تازه بریزی.راستش من امروزا درس دارم بعد اصلا وقت ریختن ویندوز ندارم.راه حلی دارین؟
motherboard : DFI LanParty UT ICFX 3200-T2R/G
نه دوستان من اينا رو ميدونمنقل قول:
مشکلم اينه که اصلا ويندوز سون رو نميتونم نصب کنم يعني در حين نصب ويندوز 7 و در مراحل ابتدايي و بعد از قسمتي که گزينه Install now رو انتخاب ميکنم با پيغامي که در تصوير زير هست مواجه ميشوم و نميدونم منظورش از انتخاب درايور چي هست؟ در اين حالت DVD ماردبرد رو قرار ميدم اما هيچ کدوم از درايورهاي اون رو قبول نميکنه؟
چيکار کنم؟
عکس در آدرس زير:
ممنونم
نقل قول:
من فکر میکنم نصب خود درایو دی وی دی تو نمیشناسه. وقتی Browse رو میزنی میتونی بری تو دی وی دی؟
میگم فایلای دی وی دی نصب رو توی یه فلش کپی کن و از روی فلش نصب کن ببین جواب میده.
مشخصات هارد و دی وی دی رایتر یا رام خودتو بده.
آره ولی با مشکل شما نمیشه!نقل قول:
شما باید اول Xp بعد 7 نصب کنید ولی شما که مشکلتون رو گزارش کردین, درایور مخصوص ویندوز 7 رو فرمت نمیکردید و نصب مجدد نمیکردید, آپگرید میکردد .
راستی ببینم شما که ویندوز 7 نصب میکنی درایو مربوط به 7 رو می فرمتی یا نه؟نقل قول:
نه دوستان من اينا رو ميدونم
مشکلم اينه که اصلا ويندوز سون رو نميتونم نصب کنم يعني در حين نصب ويندوز 7 و در مراحل ابتدايي و بعد از قسمتي که گزينه Install now رو انتخاب ميکنم با پيغامي که در تصوير زير هست مواجه ميشوم و نميدونم منظورش از انتخاب درايور چي هست؟ در اين حالت DVD ماردبرد رو قرار ميدم اما هيچ کدوم از درايورهاي اون رو قبول نميکنه؟
چيکار کنم
DVD ROMی که داری sata یا IDE ؟نقل قول:
من یه دی وی دی رایتر ال جی دربو داغون دارم که IDE با اون خیلی راحت نصب کردم
ولی واسه تو میگه درایور DVD ROM رو نمیشناسه و ازت می خواد که دی وی دی SEVEN رو برداری و درایورشو بذاری
سلام .... من سون 32بیت رو سیستمم نصب هست .... میخوام در کنارش یه 64 بیت هم داشته باشم .... چجوری سون 64 بیتو بریزم که این 32 بیتیه نپره و مجبور نشم از اول بریزمش ؟ با بوت بریزم میشه ؟
سلام
ویندوز 7 من build 6801 هست،انواع و اقسام کرک و سریال گرفتم اما نتیجه نداده!
دوستان راهنمایی میکنید؟
اینا امتحان کن ببین جواب میگیری ولی نسخه ویندوزت هم خیلی قدیمیهنقل قول:
موفق باشیدکد:http://rapidshare.com/files/278472330/Windows_7_Loader_v1.0.1.4-UNTERMENSCH.rar
متشکرم آقا رسول اما متاسفانه اینم کار نکرد!!!
راه دیگه ای؟
نقل قول:بابا ایول! از اینهمه مدیر و متخصص که اینجا میان یکی نبود جواب ما رو بده؟ خیلی باحالید بابا!نقل قول:
سلام
بعضی وقتا که ویندوز بالا میاد این پیغامو میده
مشکل از کجاست؟؟؟
اقا این Search ویندوز کجاست و چه جوری کار میکنه
من از windows 7 استفاده می کنم برام یه مشکلی پیش اومده وقتی می خوام از word 2007 استفاده کنم زمانی که یه جمله می نویسم همه چیز رو برعکس می نویسه مثلا
من حالم خوبه
خوبه حالم من
راهنمایی؟؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدید چون خیلی به Wrod نیاز دارم
عزیز کور که نیستیم با همون اندازه استاندارد بنویسی میبینیم! با این کارتون نظم تایپیک هم میزنید به هم!نقل قول:
قسمت Search ویندوز 7 در هر فایلی که باز میکنی در قسمت بالا کنار AdressBar قرار داره که روش هم نوشته Search co...
یعنی انقد سخت بود سوالم ؟! تو رو خدا کمک کنید .... :11:نقل قول:
میشه بپرسم به چه دردتون میخوره؟!نقل قول:
مگه وقتی 64Bit رو میریزی رو درایورت, 32Bit میپره؟! شما که هردوشونو رو یه درایو نصب نمیکنی؟
نقل قول:
کار اشتباهیه! توصیه میکنم انجام ندی. البته اگه خیلی اصرار داری میتونی توی سونی که داری نصب رو شروع کنی و در مرحله ای که گزینه های U[grade و Custom هست Custom رو انتخاب و تو یه درایو دیگه سون 64 رو نصب کنی. قبل از همه اینها اون درایو رو تو سون فرمت کن. NTFS
نقل قول:
منم چیزی پیدا نکردم که کار بکنه. فکر میکنم اپل ساپورتی نداده.:31:
این ورژن رو تست کن:
Quicktime alternative 2.8
نقل قول:
به اینترنت وصل شو و و تیک ...Don't show رو بزار و روی ...Check for بزن.
مشکل از یکی از درایور هایی هست که برای یکی از سخت افزار ها یا بطور مجازی نصب شده که با سون سازگار نیست. چیز مهمی نیست فعلا. اما وقتی متوجه شدی کدوم دستگاه که به کامپیوتر وصل هست کار نمیکنه، درایور سونشو پیدا کن و بنصب.
ممنون از راهنماییتون .
فقط نگفتین چرا توصیه نمی کنید64 بیت بریزم ؟
یه چیز دیگه : از تو سون 32 نمیتونم 64 رو نصب کنم باید حتما بوت بشه ..... من میترسم با بوت نصبش کنم ویندوز سون 32 مو نتونم انتخاب کنم ...
کسی نگفت که 64بیتی نزن!نقل قول:
شما اختیارتون دست خودتونه, ولی اگه رمت از 4 با بالا باشه توصیه میشه چون فعلا 32 بیتی رو بورسه, یعنی تقریبا همه نرم افزارها رو 32بیتی میخوره ولی ولی بعضی ها با 64بیت مشکل دارن.
شما هر مدلی که خواستی نصب کن.
تفاوت عمده 64Bit با 32Bit در اینه=> (نظرات قبلی خودم کپی پیست کردم تا در انتخابت کمک کنم)
=>
)از نظر ظاهر هیچ تفاوتی
2) برنامه هایی که برای سخت افزار 64 بیتی نوشته شده اند مسلما" روی ویندوز 64 بیتی بهتر جواب میدن (بخاطر آدرس دهی بهتر در نوع 64 بیتی) ولی در برنامه های عادی تفاوت چندانی نمیکنه
3)حتما باید سخت افزار هاتون همه 64 بیتی باشن وگرنه ویندوز نمیشناسشون ! ا
از همه مهمتر فکر کنم اگه cpu تون قدیمی 32 بیتی باشه ؛ اصلا نتونید win64 نصب کنید !!!!
4)فکر کنم ویندوز 32 بیتی برای بازی ها بهتر باشه چون سازگارتره ! مگر اینکه بازی خاصی که 64 bit ساپورته ؛ مدنظرتون باشه که در اینصورت ویندوز 64 بیتی بهتره !
بیشتر برنامه های 32 بيتی روی 64 بيتی اجرا ميشن اما برنامه های 64 بيتی رو 32 اجرا نميشن.
بعضی از برنامه ها (تعداد کمی از برنامه های 32 بيتی رو 64 مشکل دارند) ولی در کل همه اجرا ميشن.
من که تا حالا جز 32 مورد بيشتر بر نخوردم که برنامه يا بازی رو 64 بيتی مشکل داشته باشه، بازی های جديد که به هيچ عنوان مشکلی ندارند.
سرعت 64 بالاتر از32 مي باشد.
در کل انتخاب با خودتونه!
آقا تفاوت ويندوز 32 بيتي با 64 بيتي چيه؟