[QUOTE=Vamp!r3;4570610]رنگ یک دست مشکیش توی علائدین نبود تا چند وقت پیش که من خریدم...کلا خیلی نایابه......
من دیروز رفتم کوکی بگیرم رنگ یک دست مشکی هم بود ولی من مشکی دور قرمز گرفتم:27:
[QUOTE=Vamp!r3;4570610]رنگ یک دست مشکیش توی علائدین نبود تا چند وقت پیش که من خریدم...کلا خیلی نایابه......
من دیروز رفتم کوکی بگیرم رنگ یک دست مشکی هم بود ولی من مشکی دور قرمز گرفتم:27:
بروبچه های کوکی باز هنوز تم برای این گوشی پیدا نکردید؟؟؟؟:41:
کوکی بازی ماشین داره که مثل 5800 یا 5530 با تکون دادن گوشی ماشین حرکت کنه؟؟؟:13:
جواب هر دو منفیه
ای دل غافل! :دی میخواستم پست 2000 خودم رو با پست 2000 کوکی برابر کنم! :دی :دی ولی مشکلی نیست، خوب شد تو این پست رو دادی وگرنه هر کی بود.........:دی اینم یه عکس که بعد از دیدنش اولین سکته رو زدم! :دی امیررضا برام فرستاد، مثل اینکه آیس من هم آواتارش همینه....نقل قول:
پ.ن : امیر رضا و حسین..........2000 پست را من زدم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره آواتار من هم اینه ولی یکم خانم پوشیده تره:31: و چون دیدم غیر اخلاقی نیست و تنوع رنگ کوکی هم توش زیاده هرکی ببینه حال
میکنه...:20: :31:
سلام کم پیدا شدید:13:
البته از یه لحاظ خوبه چون معلومه کوکی هیچکس مشکلی نداره خدارو شکر:42::42:
از یه لحاظ بده چون دیگه تاپیک کوکی انگار داره فراموش میشه:41: البته حق میدم به کسایی که
میخوان کوکی بخرن با این201 صفحه و2005 پست دیگه جای هیچ سوالی برای کسی باقی نمیمونه:31:
فکر کنم پا قدم من سنگین بوده!!!!!!!!!!:41::37:
فقط اینو بگم که ما هستیم:33::33::33:
دوستان کوکی در مقابل کربی چه چیزایی بیشتر داره و چه چیزایی کمتر داره؟؟؟
اخه گوشیو برا یه خانم می خواستم.
از قیافه کوربی خیلی خوشش اومده!!!
به نظر شما بگم کوربی بخره یا کلوچه؟؟؟
هیچ کمکی نمی کنه و فقط شما دو دل تر میشید و هر چی هم بیشتر تحقیق کنید باز هم وضع بدتر میشه.
شما اگه خیلی انتخاب واست سخته شیر و خط استفاده کن :دي
کوربی یه جورایی میشه گفت مناسب برای جوون تره مخصوصا که خودش قاب رنگی قشنگی داره و تو بستش هم 2 تا قاب دیگه هم هست.
یعنی 3 رنگ و این نکته جالبی هست ! ولی از طرف دیگه 0.2 اینچ صفحه کوچک تر و دوربینش هم فکر کنم 2مگاپیکسل هست که نکته منفی هست. به نظر من دیگه الان دوربین 2 کم کم داره از دور خارج میشه .
از لحاظ موسیقی فکر کنم کوربی جلوتر باشه و همچنین یه نکته مهم در مورد کوربی در مورد قابلیت های اجتماعیش از جمله فیسبوک و تویتر هست که البته از اونجایی که در ایران همه اینها فیـ...تر هستند فکر نکنم استفاده داشته باشند.
به نظر من کوکی هم گوشی ظریف و قشنگی هست زنانه مردانه هم نداره از لحاظ کارایی هم واقعا خوبه بخصوص برای خانما که فکر نمیکنم توقعات زیادی از گوشی داشته باشن قیمتش هم مناسبتره
کوکی 140000 با گارانتی اصل پارس کامتل قیمت دو روز قبل
کار با کربی سخته..........صحفحش خازنی + کوچیک.........قلم نیاز داره که قلمی که روی خازنی کار کنه کمه........
بابا دو تا چیز مهم رو یادتون رفت: شتاب سنج و کیبورد کامل! که نداره جفتشو... در ضمن در تایید حرف مسیح به نظرم زیر 3 اینچ خیلی اذیت میکنه....
آقا من يه مشكل بزرگ دارم به اين كلوچه :31: :13:
من ديشب يه گوشي مدل : LG kp500 خريدم .:5:. حالا امروز يه سري آهنگ ريختم توش ..( انگار ظرفه :31: )
همه ي آهنگ ها رو اجرا مي كنه.. اما يه سري آهنگ هست ( البوم سرزمين جاويدان ( مستان ) :8: )
كه وقتي اجراشون ميكنم .. يهو آرم ال جي مياد و گوشي ريست ميشه ..... !!!!
اعصابم رو ريخته به هم ....
به نظر شما مشكلش چيه ؟ :41::13::19:
(خدا وكيلي ... هيچ گوشي اي .. نوكيا نميشه ... زنده باد نوكياااا :10: )
سلام بچه ها نميدونيد قيمت قاب اين گوشي چنده؟
درسته گوشی که صفحش کوچیک باشه نمیشه راحت باهاش کار کرد. الان من با صفحه همین گوشی هم زیاد حال نمیکنم کوچیکه:31: میگم نمیشه یکی از این آلبوم دیجیتالها بخری وصل کنی بهش؟ خیلی حال میده اونجوری بری اینترنت.:5:نقل قول:
بابا دو تا چیز مهم رو یادتون رفت: شتاب سنج و کیبورد کامل! که نداره جفتشو... در ضمن در تایید حرف مسیح به نظرم زیر 3 اینچ خیلی اذیت میکنه....
مبارکت باشه:10:نقل قول:
اینم یک نمونه از باگهاش هست دیگه.:31:
زیاد اون کار رو نکن اگه زیاد ریست بشه ممکنه مشکل دیگه هم برات به وجود بیاد.
حالا فرمت آهنگهات چیه؟
اگه گوشیتو تازه خریدی یا گارانتی داره اصلا طرف تعویض قاب نرو.نقل قول:
سلام بچه ها نميدونيد قيمت قاب اين گوشي چنده؟
الان شاید بگی برو بابا من که تا حالا گوشیم خراب نشده از الان به بعدم خراب نمیشه.
ولی من هم دقیقا دو روز قبل از اینکه گوشیم خراب بشه فکر تعویض قاب بودم. که دیدم اونجوری شد
بردم گارانتی خیلی گوشی رو نیگا کرد ببینه باز شده یا قاب عوض شده که بگه از گارانتی در اومده.:31:
فرمت اهنگ ها كه mp3 هست .....
خب .. يعني منظورتون اينه كه اين مشكل حل نميشه و بايد تحملش كنم ؟
يعني اين گوشي نميتونه 4 تا آهنگ با فرمت mp3 اجرا كنه ؟ !!!! عجب !! (X~
سلام تو علاالدین 140 بود ؟ کدوم طبقه ؟نقل قول:
چشمم دراومد با خوندن این 200 صفحه :31:
اگه خدا بخواد منم تو این هفته کلوچه دار میشم ... فقط یه سوال : هنوز برنامه ای واسه قفل پیدا نکردید ؟!
تم چی ؟
مرسی :11:
من که مشکلی ندارم .فقط یک بار گوشیم قاطی کرد فلش کردم درست شد.یک مشکل دیگه هم داشتم که خودش رفع شد.الان هم گوشیمو خیلی دوست میدارم
خداروشکر :11:نقل قول:
راستی حسین آقا گوشیتون رو گرفتید به سلامتی ؟!
آخرین قیمت چنده الان ؟!
علاالدین ؟! طبقه چند ؟
راستی آقا کوروش ( اگه اشتباه نکنم ) الان دیگه مشکلی توی تسک منیجر نداری ؟ یعنی twilight با دیکشنری رو میتونی همزمان باز کنی ؟!
مشهد- احمد آبادنقل قول:
علاالدین ؟! طبقه چند ؟
همه این مشکل رو با کوکی دارننقل قول:
یعنی زمانی که داری پی دی اف یا ورد میخونی تکست منیجر کارن نمیکنه.
و کلا من که اصلا باهاش ورد و پی دی اف باز نمیکنم. پدر خودت و گوشی در میاد تا صفحه رو بخوای یکم بالا و پایین کنی. دیر عمل میکنه یا اصلا عمل نمیکنه و هی ناخواستنه صفحه رو بیشتر فشار میدی و صفحه هم زیر انگشتت فرو میره به داخل
نقل قول:
یعنی خیلی سخت میشه کار وقتی هم pdf باز باشه و هم یه برنامه مثل دیکشنری ؟!
یه سوال دیگه هم دارم ببخشیدا :46:
شما وضعیت اس ام اس دادنتون چجوریه ؟! مثلا میانگین چندتا در روز ؟! میخوام بدونم اگه خیلی اس ام اس بدی صفحه مشکلی براش پیش نمیاد که ؟!
مرسی :11:
علاالدین ؟! طبقه چند ؟
من 2 روز پیش گرفتم از علاالدین طبقه اول 140 با گارانتی پارس کامتل :27::21:
ایول چه رنگی ؟! با چونه دیگه یا فیت 140 میداد ؟!نقل قول:
مشکی دور قرمز:31:
نه چونه بی چونه قیمت 140 میداد:27:
کلا ورد و پی دی اف که میخوای بخونی یکجوریه و بالا و پایین نمیره.:31:نقل قول:
شما میتونی هم دیکشنری و هم بازی با هم بیاری و هم آهنگ گوش کنی و بعد بری پی دی اف هم بخونی ولی دیگه نمیشه وسط خوندن پی دی اف دیکشنری رو بیاری. و باید از پی دی اف بیای بیرون و بعد اونو بیاری.
من که یک نرم افزار پیدا کردم خیلی خوبه و راحت میشه ورد خوند. خیلی حال میکنم باهاش. یکی هم برا پی دی اف پیدا کنم خوب میشه.:31: اینجوری راحت میتونی دیکشنری رو هم بیاری و بینشون سویچ کنی:46:
ایول اسم مغازش چی بود منم همین رنگی میخوام بگیرم اگه خدا قبول کنه :31:
نقل قول:
ایول اگه منم خدا بخواد تو این هفته میگیرم پیدا کردی به ما هم خبر بده :46:
شما برو خوب فکراتو بکن ببین از گوشی چی میخوای بعد برو بخر.
باز فردا نیای بگی چرا فلش باز نمیکنه. چرا بازیها و نرم افزاریهای شتابسنج روش کار نمیکنه، حتی مال استار( با بررسی هایی که انجام دادم این گوشی به هیچ وجه از این چیزا نمیخوره.:31:
یا بگی قفل نمیشه و و یا چرا دوربینش کیفیت نداره و عکسها تار و تاریکه:دی
چرا هنگ میکنه. چرا ریست میکنه . چرا تو اپرا مینی فول اسکرین و افقی نمیشه و نصف صفحش خرابه و چرا کیبرد کاملش تو هیچ نرمافزاری باز نمیشه و...:31: چیزه دیگه ای هم موند بگم؟
ولی باز مزایایی هم داره ها
راستی بچه ها اینجور که پیداس به نظر رم و سی پی یو این گوشی از استار پایین تره.
نقل قول:
اسمش رو نمیدونم ولی پلاک 117 بود یکی از نمایندگی های پارس کامتل بود مطمئنه:27:
پیشاپیش مبارکه:31:
نقل قول:
ایول بابا دمت گرم تو 2000 تا پست از این گوشی تعریف کردن شما با این پستی که زدی هرکی بخواد کوکی بگیره منصرفش میکنی مطمئنی عیب و ایراد ی دیگه نمونده که بگی؟؟؟؟
فلش لازم ندارم ... با گوشی اصلا بازی نمیکنم :46: قفل هم بود که خوبه نبود هم مسئله ای نیست کسی نمیخواد به گوشیم دست بزنه که نگران گوشی باشم ... اینترنت هم خیلی کم میرم با گوشی :46:نقل قول:
دوربینش هم که به هیچ وجه کاربرد نداره ... تاوقتی دوربین دیجیتال توپ هست دوربین گوشی به چه دردم میخوره ؟!
ولی ممنون از یادآوری :11:
مرسی :11:ببینم کی داداشم میره :31:نقل قول:
راستی من چند بار سامسونگ داشتم اما کلهم اجمعین تعطیله :46:نقل قول:
من گفتم اگه این چیزا براش پیش اومد دیگه نیاد بپرسه و بگه چه گوشی آشغالی و این حرفا:دی
اون مشکل هنگ که دیگه رفع شده فقط مونده ریست گوشی که برا بعضی ها هنوز پابرجاست.
بعضی هاشم که عیب نیست مثل قفل نشدن و این چیزا.:دی ولی بقیش عیبه:دی