اقا تو رو خدا کمک کنین.من هر چی میخام پچ 1.0.2 را نصب کنم ارور میده "grand theft auto iv was not detected"
تا حالا سه چهار بار هم unistall کردم دوباره از اول بازی رو نصب کردم بازم نشد.
Printable View
اقا تو رو خدا کمک کنین.من هر چی میخام پچ 1.0.2 را نصب کنم ارور میده "grand theft auto iv was not detected"
تا حالا سه چهار بار هم unistall کردم دوباره از اول بازی رو نصب کردم بازم نشد.
سلام.من تو بازی یه مشکلی دارم اونم این که سر پیچا وقتی میپیچم دوربین خیلی دیرتر از ماشین میچرخه و این مسئله باعث میشه که جلو مو نبینم و تصادف های زیادی داشته باشم.
اینم بگم که مشکل سخت افزاری ندارم یعنی تو بازی هیچ گیری ندارم. اگه میشه راهنمایی کنید. میخوام بدونم این مشکل واسه همه هست و مسکل از خود بازیه ؟
آخه این مشکل تو نسخه های قبلی این بازی اصلا نبود . یعنی هیچ راهی نداره که خود بازی به طور اتوماتیک این مشکلو حل کنه؟ آخه این طوری که شما میگی باید از یه نفر دیگه باسه این کار کمک گرفت!!!! راستی یه سوال دیگه هم دارم : من هفته پیش یه کارت گرافیک ati 3870 sapphir به قیمت 140 تومان خریدم اما در عین ناباوری نمره ای که benchmark بازی بهش میده فقط 17 درصد !!!!باید تنظیمات گرافیک رو عوض کنم تا بهتر شه یا نه؟
دوست عزیز این تلاپیک همینجوریش داره میترکه شما هی 5 تا 5تا پست تکراری بده با اون قضیه موس یکم که بازی کنی عادت می کنی من که تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم
نقل قول:
یک سوال :
می خواستم بگم شما یک دستتون به غربه کیبورده ( یعنی همون جهت ها ) دست دیگتون کجایه؟؟؟
ببخشید ولی باید دست دیگتون بهشرق کیبورد باشه ( یعنی موس ) مخصوصا حالا که این بازی قابلیت تیر زدن در حال رانندگی هم داره شما هیچ مشکلی ندارین فقط دوربینتون دیر میره که این طبیعیه ولی برای بعضی ها همونم نمی ره به این میگن مشکل.
عزیزه من این بازی اگه یک کارت 512 هم داشته باشید اما یک Cpu بالا مثلا 3 هسته ای میتونید 40 تا فریم به بالا بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان یه سوال بی ربط کسی راجع به over clock کردن VGA اطلاعات کاملی داره میخوام کارتمو over کنم HD4870!
آقا تو رو خدا یکی به من بگه که من با این RGSC = Rockstar games social club چی کار کنم
هر کاری میکنم توی بازی نمیره . هر چی کرک امتحان کردم نشد.
این مراحلی که اول rockstar games social club میاد رو چی کار کنم؟
1: i accept these terms
2:join Social club now یا log in now
3:create new login یا skip login و یا login
4:play
رو این مورد آخر هر چی کلیک میکنم دو تا پیغام میده که اگه ok کنم مراحل بالا بازم تکرار میشن
به جونم رسونده دیگه دارم خسته میشم یکی کمک کنهههههههههههههههههههه
شما login کن.فقط آخرش دکمه ی play رو نزن.به جاش فایل LaunchGTAIV رو اجرا کن.حدود 10 ثانیه(حداکثر 30 ثانیه) بعد می ره تو بازی.نقل قول:
درایورتون رو آپدیت کنید ...نقل قول:
مود رو امتحان کنید ...
بعد از مود کردن به تنظیمات گرافیک دست نزنید ! اگه بزنید .. خراب میشه همه چیز !
این به این دلیل رخ میده که ستاپ بازی شما اصل نیست !نقل قول:
با یک دی وی دی دیگه تست کنید !
به قسمت سخت افزار انجمن مراجعه کنید ...نقل قول:
مقالات کامل تری موجود است !
beny جان منظورت از مود چیه عزیز؟ آخه من آخرین درایور رو نصب کردم . این مودی که میگی کجاس؟لطفا بیشتر توضیح بده.در ضمن از اساتید بابت پست تکراری عذر خواهی میکنم.
یه سوال کوچیک دیگه هم دارم : cpu athlon x2 5600 به قیمت 72 هزار بخرم میتونه به اجرای بهتر بازی کمک کنه آخه الان 3800 دارم؟ بازم ممنون
سلام دوستان به سوال قبلیه من که پاسخی داده نشد.
یک سوال دارم : بازی در سیستم من میاد و درسته ولی من موقعی که میخوام یک benchmark از سیستم بگیرم بازی به حالت Load رفته و از بازی بیرون میاد گاهی اوقاط ارور هم میده.مشکل از کجاست؟راستی پچ اولم که میریزم اصلا benchmark نداره؟
میشه از کمبود رم باشه اخه من رم 1G دارم؟
یک سوال دیگه : پچ اول رو میریزم بازی خوب میشه اما دسته بازی میریزه بهم و دوربین همیشه بالا قرار میگیره.تنزیمات راه اندازی دسته هم قبل از پچ ریخته بودم.خوبم کار میکرد.چکار باید کنم.
منظور از مود رو تو پست اول مطالعه بفرمایید.نقل قول:
با تشکر از شما من این کارهایی که شما گفتید انجام دادم ولی بازم نمیره تو بازی.نقل قول:
سیستمم هیچ مشکلی برای اجرای بازی نداره ولی نمیدونم چرا نمیره
به نظر شما مشکل من از چیه؟
خوب چرا نمیره داخل بازی ؟نقل قول:
اگه ارور میده یه عکس از ارور بزار .
هیچ اروری هم نمیده :41:
هرچی هست زیر سر این rockstar game social club مسخره است
100% مشکلت از نصب بازیه منم یه مشکل عین همین برام پیش اومد شما مگه این کارا رو نمیکنی؟نقل قول:
هیچ اروری هم نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی هست زیر سر این rockstar game social club مسخره است
1-اجرای RGSC
2-دکمه ی Skip login
3- بعد Play
4-بعد از زدن پلی یه ارور میده که اونو اگهok کنی میره تو بازی که تو ظاهرا یه ارور دیگه میده این مشکل برا اینه که وقتی بازیتو تا آخر نصب کردی یه عملیات دیگه هم داره که باید به اینترنت متصل بازی اسمشم دقیق نمیدونم چیه تو مرحله آخر نصب بازی بود شما بازیتو یه بار دیگه بنصب
دقیقا همینه مشکلم
ان شالله که این سری موفق شم
gta iv برام شده آرزو
:41:من Joystick رو در آوردم و دوباره پچ رو نصب كردم ! اما مشكلم بر طرف نشد !نقل قول:
بار دوم اول يك بار با Joystick وصل شده پچ ريختم سپس Joystick رو درآردم و دوباره پچ ريختم كه شايد اينبار درست بشه ! اما بدتر شد و تا مي رفتم تو بازي بعد از چند ثانيه ميوفته بيرون از بازي
فايلهاي سيستم 32 رو هم امتحان كردم جواب نداد !!!
تا مي ره تو بازي مچسبه دوربين به ته زمين !!!
راهنمايي بفرماييد !
چند تا پچ اومده تا الان برای بازی ؟
2 تا یا 3 تا ؟
Grand Theft Auto IV Patch 1
Grand Theft Auto IV v1.0.2.0 Patch
Grand Theft Auto IV v 1.2 Patch ؟؟؟؟؟؟؟
باب این که همون پچه دیگه فرقی نداره!!!!!!نقل قول:
آخه نسخه های برنامه ها اینطوری میاد گفتم شاید فرق بکنهنقل قول:
باب این که همون پچه دیگه فرقی نداره!!!!!!
1.0
1.0.2
1.1
1.2
1.2.0.6
........
نه شک نکن که نیومده!!!نقل قول:
چون اگه میومد اینجا اینقدر سوت و کور نبود!!!
من که هنوز کامپیوترم درست نشده بعد از اون اتفاق.
آقا محبت می کنی آخرین لینک معتبر کرک رازور رو بدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون کرکی که کامپیوترو درست میکنه؟؟؟نقل قول:
بفرما :
نقل قول:
من بازی رو با کیفیت خوبی می تونم اجرا کنم اما با سایه ها مشکل دارم...
سابه ها نقطه نقطه ای هستن و حرکت ارتعاشی دارن یعنی سر جاشون یه خورده تکون می خورن!!!
اینم مشخصات سیستممه:
cpu:intel e5200
ram:umax 2*1
vga:ati 4670
mb:biostar d2-a7
بله ! ممکنه از رمتون باشه ... البته شما به صفحه ی اول بردی و پچ های مربوطه رو نصب کنید .. شاید مشکلتون حل شد !نقل قول:
کلا 2 تا رسمی ! 1.1 و 1.2 و مود ها ... هم غیر رسمی محسوب می شوند ... هر چند تاثیرشون رو دارند !نقل قول:
سلامنقل قول:
یکی از سیستم های من تقریبا با این مشخصاته و مشکلی نداره !
شما آخرین درایور مربوطه رو نصب کنید ... البته از اون جدیدتر هم هست که از سایت زیر میتونید دانولد و نصب کنید ...
downloads.guru3d.com
لینک های آخر پست اول کار میکنند !نقل قول:
میگم من یک سوال دارم :
آقا من دوباره بازی رو نصب کردم قدیم من بدون نسخه ی 3.5 نت فریم ورک بازی رو اجرا میکردم اما الان دیگه نمی تونم :دی
خیلی جالبه خودمو کشتم دیگه نشد!!!!!!
قبلا هم حتما نصب بوده...خیلی از برنامه ها که بهش نیاز دارن خودشون نصبش می کنن..مثلا موقع نصب autocad خودش اینو نصب می کنه.نقل قول:
نه اصلا نصب نبوده!!!نقل قول:
خودم میدونم مطمئنم نصب نبوده همینطوری بازی کردم که پس از اون اتفاق....
دیگه حالا نمیشه!!
دستم رو شده :31:
دوستان من هر وقت که از بازی خارج میشم تنظیمات گرافیکیم به حالت اول برمیگرده ، ولی با save بازی مشکلی ندارم. لطفآ منو راهنمایی کنین تا لازم نباشه هر دفعه تنظیماتم رو بالا ببرم.
ضمنا این هم benchmark منه ، به نظر شما با این سیستم من این گرافیک خوبه یا میتونم با ریختن پچ کیفیت بهتری داشته باشم؟
Statistics
Average FPS: 41.39
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 94%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Shadow Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 39
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3, v.3244
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هنگام ریختن پچ بازی این مشکل رو دارم . چیکار کنم ؟
شما پج اول ( version 1.0.1.0) رو که بریزی مشکل تنظیمات گرافیک حل میشه.نقل قول:
نتیجه های خوبی هم داره.
یه سوال کوچیک که جوابشو در پست دوستان ندیدم ...
این بازی رو ویندوز سون ( 7 ) نصب میشه ؟ ؟ ؟ آخه گفته بودین یا ویستا یا سرویس پک 3 xp
من امتحان کردم اجرا نمیشه.نقل قول:
پس یعنی من این ویندوز رو نگیرم ؟؟؟؟
آخه میگفتن هر نرم افزاری که روی ویستا نصب بشه روی ویندوز سون هم کار میکنه ...
این حرف درسته! ولی دقت کنین که فعلا ویندوز سون مرحله بتا رو میگذرونه و بنابراین اشکالاتی احتمالا در اجرا وجود داره. حتی درایور های گرافیک هم بتا هستن. باید تا ژانویه 2010 صبر داشته باشین!نقل قول:
من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم و سیو هاشو ورداشتم.
حالا دوباره بازی رو نصب کردم و سیو هاشو ریختم و میخام مراحل فرعیش رو هم برم...
ولی هر چی مسابقات رو میبرم و تحت تعقیب ها رو میکشم و با هلیکوپتر از زیر پلها رد میشم و کلا مراحل فرعیش رو میرم Game Progress از روی %69.42 تکون نمیخوره! حتی یکصدم درصد!
کسی میدونه جریان چیه؟!
به احتمال زیاد Setup بازی شما دستکاری شده هست .نقل قول:
چون اگه دستکاری شده باشه Patch بازی رو نمیشناسه .
یعنی چی ؟نقل قول:
به احتمال زیاد setup بازی شما دستکاری شده هست .
چون اگه دستکاری شده باشه patch بازی رو نمیشناسه .
دوباره بریزم درست میشه ؟
قدیم درست بود ...همه پچ ها جواب میداد.