خوب گفتنی ها رو که منتقدین گفتن
منم به عنوان gamer میگم
واقعا هر چی از این بازی تمجید شده و اون فروش سر سام اور :
لایقشه ---- حقشه
Printable View
خوب گفتنی ها رو که منتقدین گفتن
منم به عنوان gamer میگم
واقعا هر چی از این بازی تمجید شده و اون فروش سر سام اور :
لایقشه ---- حقشه
مرحله دو disk ارور میده چیکار باید بکنم ؟
ارور در هنگام بازی میده ؟... یا هنگام نصب ؟
وقتی میخواد مرحله رو لود کنه ارورز میدهنقل قول:
یه پچی بود دوستان گذاشته بودن با اون درست میشه ؟
نسخه بویز تیم هست برای شما نه ؟ ... تو روت بازی steam_api.dll و steamAPIupdater.dll باشه نسخه بویز تیم هست ...
بله با اون پچ درست میشه ..
اره این دو فایل تو روت هستش :13:نقل قول:
http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
این لینک رو دانلود کن پچ اپدیت بویز تیم هست ...
محل نصب هم در یک فایل تکست قرار داره ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Modern Warfare 2 بین 40 ملیون دلار و 50 ملیون دلار هزینه دربر داشته است ، اما اگر به این برآورد ، هزینه ی بازایابی
و ارائه ی محصول و بخش کردن دیسک ها را هم اضافه کنیم ، چیزی حدود 200 میلیون دلار میشود.
بازی که فقط در 5 روز اول 550 میلیون دلار فروش کرد و بسیاری از رکورد ها رو شکوند ...
همچنین 50 میلیون از gta IV بیشتر فروش کرد در این مدت ...
منبع این خبر :
کد:
http://www.vgarabia.com/2009/11/19/modern-warfare-2-cost-revealed/
همیشه من می گفتم یه 20 میلیون دلاری داشتم می تونستم یه بازی توپ درست کنم .
200 میلیون دلار :18: برای ساختن بازی...خب پس من همون بازیو بخرم خوبه.:31:
نسخه STEAM !!!نقل قول:
نه بویز تیم
هیچ ربطی به هم ندارن !
هزینه ی ساختن/تولید بازی = 40 تا 50 میلیون دلار شده نه 200 میلیون دلار . 150 میلیون دلار خرج کارهای جانبی به جز ساختن بازی شده.نقل قول:
همیشه من می گفتم یه 20 میلیون دلاری داشتم می تونستم یه بازی توپ درست کنم .
200 میلیون دلار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ساختن بازی...خب پس من همون بازیو بخرم خوبه
در ضمن خرج تولید MW2 بیشتر از این حرف هاست. به مخارج تولید COD های قبلی هم باید توجه کرد. چرا که MW2 که از صفر بنا نشده، بلکه حاصل تجربه و دانشیه که طی سال ها کسب شده و برای این تجربه و دانش هم پول زیادی صرف شده.
سلام
دوستان بعد از جستجو های فراوان بالاخره تونستم دوبلرهای شخصیت های بازیو پیدا کنم. اینها یا دوبلر بودن یا از چهره ظاهریشون در بازی استفاده شده..ولی در سکانس پایانی که مد چهره نوشته بود.
که به احتمال 80 درصد درست پیدا کردم. فقط نتونستم از Nikolay چیزی پیدا کنم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
خب اول از همه ...capitan Shepherd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم capitan Price
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم که گل سرسبد شخصیت ها capitan Soap MacTavish
سرباز به یاد ماندنی...Ghost
این رو هم که حتما.....Makarof
....ایشون هم corporal dunn که عکس شخصیتو توی بازی پیدا نکردم.
مشکلی که داشتم خیلی ها قبلا داشتن ولی بعد اینکه ادرس بازی رو میده و میره صفحه بعد پچی نیست که اپدیت کنه اینم عکس :
کی این مشکل رو داشته ؟
چرا دیگه تو این تاپیک تازه واردم ولی تو پس 10 نه با سابقم کاتالان جان قربون بارسا برم که تو هم تو کفشی:46::10:نقل قول:
حالا سوال ما رو یکی پاسخ بده:31:
عکس ماکاروف و گوست نمیادنقل قول:
سلام
من این پچ رو هم دانلود کردم ولی قسمت سوم ارور میده disk eror استیم هم هست
رو پچ دابل کلیک میکنم هیچ تغییری نمیکنه تو ادرسش هم کپی کردم ولی ارور میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل منم شبیه همینهنقل قول:
ویندوزت چیه ؟
سون و اکس پی هردو یه ارور رو میدن چند بار هم پچ کپی کردم نشدنقل قول:
بدجور تو حس بازی بودم:41::41:
منم همینطور البته تو سون امتحان کردم :20:نقل قول:
حالا صبر کن فردا دوستان میان راهنمایی میکنن
من اون قسمتی که ادرس میخواست رو دستی وارد کردم ولی بعد اون هیچ پچی نیست که اپدیت بشه !!!!
نمیدونم چرا پچ رو نصب کردم کامپیوتر قاطی کرده
کدوم قسمت رو دستی وارد کردی؟نقل قول:
من اون قسمتی که ادرس میخواست رو دستی وارد کردم ولی بعد اون هیچ پچی نیست که اپدیت بشه !!!!
همونجا که تو قسمت نصب بازی تو zone\englishنقل قول:
نقل قول:
نصب کردم عزیز ولی بازم اخطار دایرکت اکس رو میده ..... :41:
من یک شنبه این بازی رو از همین سایت سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟؟:37:
امروز که جمعه اس
اگه تا فردا یا نهایت پس فردا نرسید تو قسمت پشتیبانی مطرح کن .
اینجا :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=118
شما از xfire استفاده میکنی؟ اگه آره، کلا ببندش.نقل قول:
نقل قول:
میشه توضیح بدی چه برنامه ای هست ؟ نمیدونم
xfire یه برنامه ای هست برای انلاین بازی کردن ... که توش اکانت میسازی و میتونی از طریق اون انلاین بازی کنی و به سرور اون وصل بشی ....
اگه اره دوستمون راست گفت حتما ببندش اگه باز یحتمل درست میشه ...
اگرم میخوای مطمئن شی از task manager ویندوز ببند که خیالت راحت باشه ... البته اگه برنامه رو داشته باشی ..
........................
دوستان نکته ای رو هم بگم که پچ boysteam ظاهرا روی ویندوز 7 مشکل داره !!! ...
طبق شواهد و آمار مشخص شده که 8 میلیون نفر در هفته ی اول بازی COD:MW2 رو به صورت انلاین بازی کردن که یه رکورد عالی رو در بخش مولتی پلیر همچون فروش فوق العاده بازی ثبت کرده ...
همچنین شاهکار قبلی یعنی MW2 تا این لحظه 14.5 میلیون نسخه فروش کرده است .
منبع:vg247
منم بازیشو دیدم ولی بازی نکردم ، از گرافیک خیلی بالایی برخورداره. ازنسخه ی 5 PS 2 اش خوشم نیومد ولی اینو دوست داشتم !
سلام
من تو دموی آخر مرحله رودخونه بعد از اینکه کاپیتان هلیکوپتر رو میزنه مشکل کرش DirectX دارم ! میپره بیرون و ارور میده !
مشکل از کزکه ؟
ممنون
کرک بازی شما چی هست ؟ ... اکس فایر رو هم حتما باید بسته باشه ... و در پوشه درایور که تو دی وی دی بازی هست باید دایرکت اکس رو نصب کنی.
نقل قول:
ه چون نسخه ی پنج بازی تفاوت زیادی با این نسخه داره
و فکر کنم کمتر کسی باشه که از این نسخه خوشش نیاد
ببینم مرحله اولش که مثلا مو ج گرفتت....کدوم مرحله هست نشون میده اون سکانسیو که تو قسمت 4 اخرین مرحله فرماندت مرد الان زندس؟؟؟
بازی فوق العادست
جدا از گرافیک عالی در texture ها lighting effect عالی داره
مرحله برفش عالی بود
بازی لذت بخش هست به خصوص اگه یک mouse با 10 دکمه داشته باشی که همه چیز رو روی mouse بچینی
من با بالاترین جزییات و 4x aa دارم بازی میکنم حدودا 65 فریم دارم
مرحله no russian رو هم بازی کردم
اون اهسته راه رفتنش خیلی میره رو مخ
و کلا مشخص هست که نمیخواد تو زدوتر از بقیه بری جلو اونها اکثر ادمها رو میکشن
اخرشم که زدن خودم رو کشتن
سلام
منم دو روزه بازی رو تموم کردم
مشکل ارور بین لودینگ با پچ بویز تیم درست شد
یکی از دوستان گفته بود این پچ رو سون مشکل داره ولی من رو سون هم بازی کردم(الانم نصبه)
بازی خیلی قشنگ بود گرافیک از اشیای خیلی نزدیک خیلی جالب نبود ولی گرافیک قسمت ها دورتر واقعا عالی بود
بزرگترین مشکلش این بود که خیلی زود تموم شد :(
یک مشکل
من موقع بازی کردن بدون اینکه دکمه ای رو فشار بدم بیشر اوقات موقع مواجهه با دشمن خود به خود روی زمین به حالت سینه خیز میشینه.این کفره منو در آوره..آیا طبیعی است؟من حتی چیزی رو داخل اپشن تغییر نمیدم...ولی چرا اینطور میشه؟؟؟
با چه دکمه ای روی کیبورد میشه سینه خیز بشیم
دکمه :نقل قول:
ctrl
مال منم گاهی اوقات اینطوری میشهنقل قول:
یک مشکل
من موقع بازی کردن بدون اینکه دکمه ای رو فشار بدم بیشر اوقات موقع مواجهه با دشمن خود به خود روی زمین به حالت سینه خیز میشینه.این کفره منو در آوره..آیا طبیعی است؟من حتی چیزی رو داخل اپشن تغییر نمیدم...ولی چرا اینطور میشه؟؟؟
کسی میدونه مشکل از چیه؟
جالبه که تو کال 4 و 5 هم دقیقا همینطوریه!
برای بازی بهتره از ویندوزهای 64 بیت استفاده کنیم یا 32 بیت من رم 4 گیگ دارم کدوم بهتر جواب میده؟