ان 96 یک سخت افزار گیرنده امواج --- داره که در ان 97 نیستنقل قول:
Printable View
ان 96 یک سخت افزار گیرنده امواج --- داره که در ان 97 نیستنقل قول:
۱۲ روز از فبریه گذشت ..
ما هنوز منتظره آپدیته این گوشی هستیم..
.
یادم رفت بگم که آپدیته ان ۸ هم اومد ..
آلن ۱ هفتس ...
سلام دوستان
من تازه یه N97 گرفتم ورژن 22.0.110
می خواستم هکش کنم اما نمی دونم چه جوری:41: قبلا یه 5700 داشتم خیلی راحت بود
تایپک در مورد -- خیلی زیاده :13:
میشه بگید چه جوری هکش کنم که دردسر زیادی نداشته باشه؟
ممنون:40:
مبارک باشه ولی کاشکی قبلش یه دوری تو این تاپیکا میزدینقل قول:
به دنیای پر دردسر و کند n97 خوش اومدی :31:
بابا انقدرها هم دیگه کند نیست............. من که باهاش حال میکنم.... مشکل خاصی هم نداره...
مشکل که تا دلت بخواد داره، به نظر من بزرگترین مشکلاتش هم مربوط به تاچ و gps این گوشیه.نقل قول:
اما منظورم کند از لحاظ پشتیبانی و آپدیت بود. البته با توجه به قیمتی که داره باید عملکردشم سریعتر باشه. یه نگاهی به وبواز کنید. :46:
خودم ویواز هم دارم! زیاد خوب نیست بابا ...... واقعا n97 چیز خوبیه.... تاچش چه مشکلی داره؟؟؟؟؟ gps هم والا من مشکلی باهاش ندارم...... البته مال من rm-507 هست.... ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه.....
چند توصيه براي كساني كه از كندي اين گوشي گله دارند.اول اينكه اصلا از تم هاي سنگين استفاده نكنيد.سعي كنيد اگر تمي كه ميخواهيد استفاده كنيد رو حتما روي فون مموري نصب كنيد.ولي نرم افزارها رو روي مس مموري نصب كنيد.دوم اينكه فضاي فون مموري تون حداقل بيست يا سي مگابايت خالي باشه.من خودم اين كارها رو كردم و واقعا تاثيرگذار بوده.اميدوارم از گوشيتون لذت ببريدنقل قول:
دوست عزیز من از تم های دیفالت خودش استفاده میکنم!نقل قول:
در ضمن مسکوت موندن این تاپیک خودش نشون میده چندچندیم :31:
سلام
من مهر ماه n97mini گرفتم.......فکر میکردم گوشی خوبی باشه اما واقعا حالم رو به هم زد:41:
مشکل کندی سریn نوکیا رو یدک میشه......اما کیفیت تصویر خوبی داره
کیبوردش هم عالیه!!!!
مثل آب خوردن لکه میگیره!
کلا ای کاش همون ویواز رو میگرفتم!الانم دارم قالبش میکنم به داداشم!
اما از حق نگذریم برنامه هایی که واسه ی اینترنت رو گوشی نصبن آدم رو راضی میکنن!
من نفهمیدم خوبه یا بده !!!!نقل قول:
سلام دوستان گوشی من زبان فارسی داره اما تایپ فارسی نداره.
خواستم بدونم همه n97 ها اینجوری هستن؟
زبان فارسی ربطی به تایپ فارسی نداره دوست عزیز. من از زبان انگلیسیش استفاده میکنم ولی میشه هرجای گوشی زبان نوشتنو فارسی کرد!!نقل قول:
زبان انتخابی برای نوشتار قابل تغییر نیست.فقط گزینه انگلیسی وجود دارهنقل قول:
نقل قول:
لینک کیبورد مجازی فارسی:
[HTML]http://up.--------.com/images/uowqzx2c49hua4chc88.rar[/HTML]گوشیتون باید فارسی یا عربی داشته باشه تا بتونین از این کیبرد استفاده کنین
البته چند پست بالاتر مثل اینکه گفتین گوشیتون زبان فارسی داره اما تایپ فارسی نداره، اگه اینطور باشه فک کنم این لینک کارتون رو راه بندازه!
مراحل نصب:
1-فایل با پسوند sis را نصب کنید
2-فولدر "V_K(farsi" را در مسیر زیر کپی کنید:
c:\system\apps\wf_virtualkey\skin
که البته c مسیر نصب برنامه است.
3-برنامه را اجرا کرده و در گزینه اول V_K(farsi را انتخاب کنید.
4-حال هر صفحه کلیدی نیاز دارید انتخاب و استفاده کنید.
با تشکر از کاربر matin1978 از mobilestan
شد مارس!!!
هنوزم منتظر اپدیتیم ...
جانه داداش بیخیال شو دیگه دلمون شو بالا شد !نقل قول:
سلام به همه دوستان n97
دوستان عزیز لطفا بیاید فکرامونو روی هم بذاریم ببینیم میتونیم بفهمیم چطور میشه با گوشیمون تلویزیونم دریافت کنیم.با تشکر
حالا که میخوای زحمت بکشی عنایت بفرما فکرامونو رو هم بگزاریم برای این گوشی یک کولر گازی و یک حمام ویک مستراب هم عنایت بفرمایید با تشکر دوست عزیزنقل قول:
ای کاش سی7 می گرفتیکد:من مهر ماه n97mini گرفتم.......فکر میکردم گوشی خوبی باشه اما واقعا حالم رو به هم زد:41:
مشکل کندی سریn نوکیا رو یدک میشه......اما کیفیت تصویر خوبی داره
کیبوردش هم عالیه!!!!
مثل آب خوردن لکه میگیره!
کلا ای کاش همون ویواز رو میگرفتم!الانم دارم قالبش میکنم به داداشم!
اما از حق نگذریم برنامه هایی که واسه ی اینترنت رو گوشی نصبن آدم رو راضی میکنن!
اینو باحال اومدی، فقط مستراح درستتره فکر کنم :46::27:نقل قول:
دوست عزیز شاید شما اطلاعاتتون ضعیف باشه وگرنه همین الان با گوشیمون چندتا شبکه تلویزیونی و رادیویی ماهواره ای رو میشه دریافت کرد در ضمن الان تو اروپا نوعی هندزفری اومده که میشه باهاش شبکه های تی وی رو مثل الان که رادیو رو میگیریم،دریافت کرد پس اونقدرام این مساله ی عجیبی نیس
اطلاعات رو ول کن شما و به این نکته توجه داشته باش که اگر شما خدای ناکرده وزیر اطلاعات کشور هم باشی (خدای اطلاع وعلم و اطلاعات و...)هرگز نمی تونی با این گوشی nokia N97 کنونی یعنی همین گوشی بدون استفاده از وسیله اکسترنال و اگزولاری دیگری حتی یک ملیونیوم ثانیه هم یکی از همین چیزا که گفتی ( تلوزیون و ماهواره و PMC ,T2 )و از این جور چیزارو بگیری.نقل قول:
صرفا جهت اطلاع عرز میکنم گرچه همه اینو میدونن ولی واسه بعضی از دوستان عرز میکنم که نمی دونن:
این روزا در اینترنت تبلیقاتیو شاهد هستیم که دم از گرفتن تلوزیون ماهواره ای میزنه توسط یک usb به این سیستم ِDVB گفته میشه در گوشی Nokia N96 یک سخت افزار مجزا در main Board گوشی کار گزاشته شده به اسم ----H و قابلیت گرفتن تصاویر دیجیتال رو که فرکانسشون از فرکانس های تلوزیونی آنالوگ در سطح پایین تری قرار داره رو أآرد(نقطه سر خط)
در گوشی شما (آقا رضای گل) همچین چیزی وجود نداره ... :10:
دیگه ادامه نمیدم ولی اگه سوالی بود میتونین مراجعه کنید به WIKIPEDIA
دوست گلم منم منظورم pmcوt2نبود ،منظورم شبکه هایی مثل بی بی سی فارسی یا تلویزیون صدای آمریکا یا رادیو فردا و اینا بود،اما شک نداشته باش که بزودی شبکه های داخلیمونو بصورت انالوگ نه دیجیتال میتونیم ببینیم.:18::10:
ای شیطون رفتی گوشی چینی خریدی صداشم در نمیاری؟!!نقل قول:
تاپیک گوشی چینیا 2 تا اون ور تره !:31::31::31::31:
کل بسه اسپم الکی نفرست !
دیدی کلک اطلاعاتت ضعیفه یکم بیشتر اگه دنبالش بری میتونی پیداش کنی البته به شرطیکه مردمو مسخره نکنی.موفق باشی:10:
آقا چرا اینقد این تاپیک خلوته 97ی ها مگه چتون شده بابا همش یه ان8ی بالاتر از گوشیتون اومده چرا کپ کردید بیاید گرمش کنیم.:13:
salam dostan ;babate fingilish sharmandam pcim ghati karde farsi neminavise
n97 video che format hayii ro mikhone va che barnameyi hast ke betone format haye bishtar ro bekhone ? (player manzorame)
سلام دوست من.گوشیت به جز فرمت قدیمی 3gp بصورت دیفالت فقط mp4 رو میتونه ساپورت کنه اما برنامه divx player هست که مثلا باید avi و دایویکس و ساپورت کنه البته با جون کندن هرچند من که خیر ندیدم ازش.همون تبدیل کنیم راحت تریم حجمشم بصرفه.موفق باشی
Mp4 -V و FlV با حجم پاییننقل قول:
Wmv با حجم پایین و کیفیت پایین
و همین !
برنامه ای نیست برای اینکه به صورت خوب همه ویدیو هارو ساپورت کنه مثل برنامه برای سری 60 ورژن 3 core codec player مطعصفانه این برنامه خوب که خیلی از فورمتهارو با کیفیت عالی نمایش میده برای این نسخه از سیمبیان ریلیز نشده ولی برنامه های دیکه ای هستن مثل smart movie 4.2 که میتونه بعضی از کدک های avi رو بخونه بک برنامه دیگه هم هست اسمش یوسی پلیر هست که اونم افتضاهه و یک برنامه دیگه هم هست به نام جیلی پلیر که اون احتیاج به کرک داره و هنوز کرک نشده و پولی هستش
و دیگر هیچ !
بچه ها یه سوال تکراری و خسته کننده.کسی خبر از ورژن 30 نداره؟
این آپدیتش نیومد؟
مگه قرار بود بیاد؟نقل قول:
سلام دوستان، اسپیکر پایینی گوشی من کار نمیکنه کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
إ؟ماله منم کار نمیکنه البته یه دوباری از دستم افتاده
شاید از خود آهنگ باشه!نقل قول:
بچه ها من به یه اشکال جدید برخوردم، البته شاید من دیر فهمیدم اینو:
گاهی وقتا smsها طبق زمان دریافتشون ذخیره نمیشن، مثلا smsی که الان اومده رو میزنه تو 4 ساعت قبل و اینجوری سورت smsها بهم میخوره که این خیلی رفته رو اعصابم. راهی داره که درستش کنیم یا اینکه باید منتظر آپدیت بمونیم کماکان؟
-------------------------نقل قول:
این مشکل جدیدا برای خیلیها اتفاق افتاده و مربوط می شه به اوپراتور همراه اول و اس ام اسهای دریافتی از این اوپراتور مشکل زمانی دارن!
موفق باشی
سلام دوستان
یه چند وقتیه دوربین گوشی n97 خودش اتوماتیک باز و بسته میشه ریست فکتوری هم کردم حل نشد بعضی موقه ها هم باید exit بزنی تا خارج شه دوباره باز میشه :41: لطفا هر چه سریعتر بنده را راهنمایی بفرمایید که چه بلایی سرش بیارم ... با تشکر از شما :11: