شما تاریخ گوشیت رو یکم عقب ببر . درست میشه.نقل قول:
دوستان
چجوری از ظاهر گوشی بفهمیم که 5800 چینی تحت لیسانس فنلاند با چینی تقلبی چه فرقی دارن؟
آخه یه 5800 از چین آوردن به 200 تومن ولی توی بازار 304 تومنه.
حالا پرتقال فروش کجاست؟
Printable View
شما تاریخ گوشیت رو یکم عقب ببر . درست میشه.نقل قول:
دوستان
چجوری از ظاهر گوشی بفهمیم که 5800 چینی تحت لیسانس فنلاند با چینی تقلبی چه فرقی دارن؟
آخه یه 5800 از چین آوردن به 200 تومن ولی توی بازار 304 تومنه.
حالا پرتقال فروش کجاست؟
دوستان امروز اومدم گوشیم رو با نت اپتودیت کنم و با برنامه خود نوکیا در عین نا باوری دیدم میگه اخرین اپتودیت ورژن 20.0.0.12 هست که روی گوشی شما نصب هست جریان چیه؟
نقل قول:
دوست عزیز این گوشی اصلا فلاند نداره که بخوای بفهمی همش چین بدون استثنا (شاید توی کشور های اروپا ی مجارش گیر بیاد)
سلام . كسي مي دونه گوش هاي موجود تو بازار چه ورژني روش نصبه . يعني من الان برم بخرم مي تونم فارسي تايپ كنم.
نقل قول:
سلام .
لطفآ من رو هم راهنمایی کنین.
همچنان منتظر هستم؟
3 تا سوال
1 . بازیهای iphone رو 5800 نصب میشن ؟
2 . بازی های n-gage چی ؟
3 . شنیدم مشکل ریست شدن با آپدیت گوشی حل میشه ... راسته ؟
من به بعضی از سوال های شما جواب میدم اونایی که بلدم
اصلا چیزی به نام تحت لیسانس وجود نداره فقط گوشی ها چین یا مجار هستن همین
این گوشی های که تو بازار هست البته اگه مثل من باشن زبان عربی دارن روشون یعنی فقط گژپچ نداره
بازی های n-gage هم رو این گوشی نصب نمیشن
خیلی ممنون ولی من هر 3 تا سوال واسم مهمننقل قول:
1 . بازیهای iphone رو 5800 نصب میشن ؟
2 . بازی های n-gage چی ؟
3 . شنیدم مشکل ریست شدن با آپدیت گوشی حل میشه ... راسته ؟
مخصوصا سوال 3 ...
اصلا کلا 5800 رو پیشنهاد میکنید یا n95 8gig رو ؟
خوب 5800 بهتره البته نظر من هست
n95 یه خورده تکراری شده هر جا میری هست البته مشکل خاصی نیست
اما مثل اینکه قرار n97 بیاد که تاچ هم هست شاید اون بهتر باشه
يعني اين مشكل اينقدر بزرگ و لاينحله كه هيچكي راه حلي براش نداره؟؟!!؟؟!!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
گوشی من بعضی وقتها وقتی روی گزینه هاش کلیک میکنم یه صدای تق کوچیکی میده با توجه به اینگه صدای لمس کردن رو من OFF کردم . و مورد بعدی اینگه من گوشی رو توسط خود گوشی آپدیت کردم به ورژن 21 وقتی SMS میاد بعد از خوندنش باز چراغ چشمک زنش روشن میشه و باید یه بار بری توی مسیج و اینباکس تا چراغ خاموش بشه . لطفا راهنمایی کنید .
من واقعا شرمندم اصلا حواسم به این تاپیک نبود.نقل قول:
والا یک نوع فیلم مخصوص هستش که تکنولوژی اون اساسا برای ارتش آمریکا پیادهن سازی و گسترش پیدا کرده.
چون این محصول تولید امریکاست...:31:نقل قول:
چرا ایران ندارتش؟
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
آخه میدونی برنامه هک رو هم باید نصب کنی که اونم ارور certificate رو میده شنیدم با آپدیت درست میشه اما من هنو نتونستم آپدیت کنمنقل قول:
والا ما از سایت موبایلستان شنیدیم که نوکیا این فریم ور رو از رو سروش برداشته حالا چرا الله العلمنقل قول:
خیلی ها معتقد هستن که برای رفع باگ های موجود برداشته :10:
سلام اگه این شکل پاکت رو میگی که روشن خاموش می شه ......دوست عزیز فکر کنم باید بری سراغ سیم مسج منظورم مسیج سیم کارتت فول شده بری اون قسمت و اس ام اس هاتو پاک کن حل می شه.....ok
سلام دوستان
من با 5800 مشکل دارم
می گه این گوشی قابلیت اجرایPDFوWORDرو نداری
پس چرا نه pdfرو اجرا میکنه نه wordرو
منو کمک کنید خیلی حیاتیه
خود گوشی که پیشفرض اجرا نمی کنه واسه ورد باید آفیس نصب کنید واسه pdf هم Adobe Reader:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298683
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=319557
قيمت امروز
Nokia 5800 -- 310 گارانتي اتصالات با پك كامل و منو انگليسي
Nokia 5800 -- 320 گارانتي نوكيا مركزي با منو فارسي و بدون كيف و پايه همراه
سلام دوستان ببخشید این مشکل مربوط میشه به ان 81 هیچکی جواب نداد مجبور شدم اینجا مطرهش کنم.راستش وقتی با بروزره خو گوشی یا اپرا میخوام فایلی دانلود کنم به غیر از اهنگای ام پی تری فایل های دیگرو دانلود نمیکنه و مینویسه not supported.حالا من چه طوری میتونم فایلهای دیگه مثل زیپ یا ام پی فور دانلود کنم؟برنامه ی خاصصی هست که بشه این کارو کرد؟
من وقتی یه صفحه وب رو از PC روی 5800 ذخیره می کنم، درون گوشی صفحه ذخیره شده رو که باز میکنم، عکسهای صفحه باز نمیشن، من هم از IE و هم از Firefox برای ذخیره صفحه روی گوشی استفاده کردم،هر دفعه همین مشکل وجود داشت؛راه حلی سراغ دارید؟
ممنون ولی وقتی که من میخوام با pc suiteنصبشون کنم گوشی یه ارور میده و مینویسه که مجوزش منقضی شدهنقل قول:
حالا چی میگین
نقل قول:
یعنی کسی نیست یه جوابی بده ؟
واقعا دیگه پست زدن تو این تایپیک فایده نداره! چون هیچکس جواب نمیده.:23::23::9:نقل قول:
شما چطوری اجرا کردی من وقتی با FIRE FOX ذخیره می کنم میریزم تو گوشیم اصلا اجرا نمیشه شاید تنظیمات مرتبط با WEB مشکل داره یه جاش نوشته Show imageنقل قول:
اونو باید فعال کنی تو موبایلت اگر نکرده باشی احتمالا درست میشه
مسیر دقیق اون تنظیماتو میشه بگی؟ من هر چی گشتم Show Image رو پیدا نکردم.نقل قول:
سلام بچه ها
می خواستم بدونم که کلا همه مشکلات 5800 چیه؟
چون من میخوام بخرم
در1 سایت خوندم که واسه نصب برنامه رهیاب باید فریمورش رو آپدیت کنم
یعنی چی؟
یعنی اگه نکنم نمیشه برنمه نصب کنم؟
هیچی؟
من چند روز پيش اين گوشي رو خريدم اگه منو فارسي ( گارانتي شده توسط نوكيا مركزي ) بخري نيازي به اپديت نيست چون خودش اپديت شده و فريمورش 21 هست و اگه مثل من بخوايي گارانتي اتصالات بخري با 5000 هزار تومن فروشنده فريمورش رو برات اپديت ميكنه _ من به اين خاطر اتصالات خريدم چون گوشي ساخت مجارستان بود و لوازمش هم كامل بود.نقل قول:
سلام
گوشی من توی اکس پی بجر حالت ماس استرویج حالت دیگه ای وصل نمیشه چی کار کنم
هم با او وی آی هم بدونه ، تو، 2 تاسیستم تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
1.من چطوری می تونم ببینم ورژن آپدیتم چنده
من با گارانتی ایراتل گرفتم و اورجینال فارسی بود
2. کسی می دونه من چطوری می تونم فایل هایpdfوwordروتو 5800اجرا کنم
اون دوتا برنامه که من با بلوتوث و pc suiteنتونستم نصب کنم یعنی وسط نصب گوشی ارور می ده که مجوزش منقضی شده
حالا کسی می تونه کمک کنه
ممنون
با کد #0000#*نقل قول:
با QuickOffice برای فایلهای Word و Acrobat Reader برای فایلهای PDF
برای رفع مشکل Certificate Expired باید گوشیتو هک کنی.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون که جوابم دادید
حالا چطوری باید هکش کنم
:21:با ساب سون
من صفر کیلومترم
در ضمن نسخه نرم افزاری من v11.0.00.009
وتاریخ:209-1-25
حالا چی می گید
ممنون
راستی هک که خطری نداره
راستش منم تو هک زیاد وارد نیستم، سه تا تایپیک هست که من شما رو به اونا ارجاع میدم:
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین:
آموزش دريافت فايل Certificate اختصاصی از سايت OPDA به روش System Certificate:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
نوکیا : پچ Installserver مخصوص FP2/5800 برای نصب SiS بدون ساین:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303344
هک، دسترسی به فایلهای سیستمی رو که در حالت عادی سیستم عامل سیمبین اونارو محافظت شده و غیرقابل دسترس کرده، ممکن میکنه، ضمن اینکه بعد از هک، میتونین بین حالت هک و غیرهک درون گوشی سوئیچ کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=302019
سلام دوستان من از کجا می تونم Certificateوkay برای گوشیم پیدا کنم (درخواست بدم) من جایی تو این سایت برای درخواست پیدا نکردم
5800
353205032876540
اگه می شه کمکم کنید
ممنون
اصلا کسی میتونه بدون نصب درایور تو XP بجز ماس استروج گوشی رو وصله کنه؟؟نقل قول:
یک سوال :
وقتیکه کابل تی وی رو به این گوشی و تلویزوین وصل می کنیم کیفیت تصویر در تلویزیون و همچنین بزرگی تصویر چقدر است؟
بابا کار من حیاتیه یکی یه ندایی بدهنقل قول:
شما باید میرفتی اینجا ولی من برات درخواست دادم.دیگه نمیخواد بری.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303344
بستگی داره به نوع ویدئو و کیفیت اون.اگهMP4باشه با کیفیتنقل قول:
خیلی خوبی پخش میشه.اگه 3GPباشه باید خیلی Bitrateبالایی داشته
باشه تا خوب نشون بده.در کل کیفیت پخشش با کابل روی تلویزیون
خیلی خوبه.