امروز 10 خرداده و هنوز از دعوتنامه های خرداد خبری نیستنقل قول:
Printable View
امروز 10 خرداده و هنوز از دعوتنامه های خرداد خبری نیستنقل قول:
بیشتر کسانی که پراید نو تحویل گرفتن با صدای جیر جیر از ماشین مواجه شدن . علتش هم لنت مزخرف و آشغالی که می اندازن به ماشین . این چند وقت اعصاب من و مسافرین رو خراب کرده بود . رفتم و مکانیک گفت برو یه لنت سیکو بگیر خودتو خلاص کن . این لنت های آشغالی ایرانی رو هم دربیار . البته ناگفته نماند این که میگن لنت کره ای ، لنت کره ای در ظاهر هست . بیشترشون چینیه کره ایه! ولی بهتر از هر چی لنت ایرانیه . من هم یه لنت سیکو گرفتم و انداختم . آقا مثل روز برفی اصلا صدایی نیومد .
برای روغن هم سر 4 هزار تا بردمش تعویض . اوستا روغنی یه نگاهی کرد و گفت کاسه نمد فولی ته میل لنگ هم خرابه و هرزه و از طرف شاگرد روغن می چکه . گفتم علتش چی می تونه باشه . گفت ای بابا جنیس آشغالیه که سایپا می اندازه روی اینا .
اوستا روغنی هم گفت فامیل ما تو سایپا هست و اینی که میگی سرویس اولیه روغن عوض می کنیم و فیلتر عوض می کنیم چنان می کنیم و چنون می کنیم ، حرفی بیش نیست و همش باد هواست . البته هستند افرادی که با وجدان باشند و کار انجام بدن ولی خیلی کم .
گفت اینها کاری نمی کنن واسه سرویس اولیه . الکی یه لیست درست می کنن که ما این کارها رو کردیم .باید بهشون شیرینی و پول چایی و سیگارشون رو بدی شاید برات کاری انجام دادن
حالا نمی دونم ببرم تو نمایندگی بدم کاسه نمد رو عوض کنن یا ببرم مکانیکی ؟
نمایندگی لیاقت تعویض روغن را ندارد چه برسد به تعویض کاسه نمد . من یکبار برای تعویض کاسه نمد در نمایندگی سایپانقل قول:
سه با خودشان قبول کردند که مشکل از آنها بوده و کاسه نمد را عوض کردند ، آخر هم نتوانستد کار را درست انجام دهند و گفتند (( ایراد از ما است پولتان را میدهیم ببرید بیرون خودتان بدهید مکانیک کاسه نمد را تعویض کند )).
سلام
دوستان این 131 ایموبلایزر داره؟؟؟
آخه چراغش رو صفحه کیلومتر هست موقع خاموش بودن ماشین چشمک هم می زنه توی دفتر چه هم بهش اشاره شده ولی موقع خرید و توی فاکتور چیزی به نام ایموبلایزر نیومده
چریان چیه؟
علت لرزش فرمان در سرعت 60 به بالا که رفته رفته بیشتر هم میشه میتونه از میزان فرمان باشه؟ یا به چیزهای دیگه هم بستگی داره؟
توی سند هم بهش اشاره نشده ؟نقل قول:
توی سند ایموبلایزر ذکر میشه اگر داشته باشه و فکر کنم دیگه پرایدی بدون ایموبلایزر تولید نشه
نقل قول:
علاوه بر مشکلاتی که خودتون ذکر کردید چرخ های جلو اگر بالانس نباشن این مشکل پیش میاد
فکر کنم اگر در حال حرکت تو سرعت 110 باز هم لرزش موجود بود چرخ های عقب هم نیاز به بالانس داره
ببر یه نمایندگی درست و حسابی و اسم دارهنقل قول:
بده برات تعویضش میکنن و درست نکردن پیگیر شو :)
داره مهدی جاننقل قول:
همشون دارن ;)
سند هنوز نیومدهنقل قول:
موقع فروش هم چیزی نگفتن
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
امروز حدود یه ساعتی توی شهر کولر گرفتم جالب بود ماشین کم نمیاورد (پراید 83 پدرم کولر روشن می شد افت توان موتور املا مشهود بود)
این هم به خاطر افزایش قدرت موتور پراید از 63 اسب بخار به 67 اسب بخاره که این 4 اسب افزایش جبران افت توان موتور در هنگام کولر گیریه
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
راستی پرا با این بدنه ماشین توی خط تولید مثله وحشی ها (البته بلانسبت افراد با وجدان )رفتار می کنن درست قسمتی که برای چرخ عقب جک رو وصل می کنن ضربه خورده و کجو معوج شده انگار توی خط تولید بدنه رو از این قسمت بلند می کنن
یکی ندونه فکر می کنه ماشین خورده جایی:13:
کجاشو دیدی مهدی جان!نقل قول:
من حتی ماشین رو به یه خوردگی خیلی کوچیک تحویل گرفتم
8 تا هم بیشتر کار نکرده بود
حتی با ماژیک هم مشخصش کرده بودن که برام خیلی خیلی جالب بود
ولی امان از ذوق بیش از حد و کثیفی ماشین و دیر تحویل گرفتنش(زمستون و ساعت 6.5 - 7 بود که هوا تاریک و گرگ و میش بود )
ممنون از راهنمایینقل قول:
چرخها همه ایرانی (کویر تایر) هستش و شنیدم کلا چرخای ایرانی بالانس نمیشه!
یه سوال دیگه اینکه من درک درستی از بالانس ندارم و سطح تجریی و دانشم از اصطلاحات فنی ماشین خیلی کمه، میشه راهنمایی بفرمایید که اصولا بالانس چرخها یعنی چی؟
نقل قول:
والا اصطلاحات فنی رو دقیق نمیدونم چیه ولی میدونم بالانس یک کلمه یونانی هست که معنی هم وزن کردن و تراز کردن و تعادل رو میده حالا بالانس کردن تایر هم فکر مکنم تعادل و تراز سطح لاستیک در تمام قسمت های اون هست بطوری که در حالت چرخش دوران یکنواختی رو داشته باشه
--
این هم یک مطلب بود از یک مقاله ای میخوندم :
بالانس چرخ
تجزیه و تحلیل و اندازه گیري ها ي لازم در مورد ر ینگ و لاستیک، با هدف بالا بردن عمر تا یر و
اطمینان از مقاومت آن، به بالانس صحیح چرخ بستگی دارد.
بالانس هر 4 چرخ، بر تناسب نقطه ثقل خودرو تاثیر داشته و در کنترل خودرو به راننده کمک می کند.
معمولا بالانس 2 چرخ عقب را با هم انجام داده و چرخ هاي جلو را نیز با هم بالانس میکنند . با
افزودن وزنه ها یی معروف به سرب رینگ بر چرخ ها را از حالت نابالایی به حالت بالانس تغییر
وضعیت می دهد.
بالانس چرخ به زبون ساده یعنی کاری بکنی که مرکز ثقل چرخ دقیقا مرکزش قرار بگیره و وزن دو طرف برابر باشه که چرخ موقع چرخش لنگر نندازه
نقل قول:
کویر تایر بین لاستیک های ایرانی جز یکی از بهترین لاستیک ها هست که بالانس پذیری خیلی خوبی هم داره
هم عمر و دوام خوبی داره و هم مشکلات سایر برند ها رو نداره
امیر جان خوبه ماشین شما 8 کیلومتر کار کرده بود برای من 108 کیلومتر چاره ای نداشتم همینو تحویل گرفتمنقل قول:
راستی هنوز پلاکم نیومده ولی شماره رو پرنت گرفتم زدم پشت شیشه پلیس ببینه گیر میده یا نه؟
پلیس ببینه شک نکن که گیر میده!نقل قول:
اگه گیره یه دونه از اینا که خیلی گیر میده که این روزها هم زیاد شدن بیفتی ماشینتو میفرسته پارکینگ
حتی مامور های انتظامی هم گیر مدن
بچه ها چه روغنی رو برای پراید پیشنهاد میکنید؟هر چند کیلومتر باید عوض بشه؟
ماشین من 132st هستش.
یه موضوعی یادم افتاد مگه در ایموبلایزر یه کارت همراه سویچ هست که برای تعریف رکدن سویچ جدید ازش استفده می شه در حالی که روی ماشین من چنین کارتی نیستنقل قول:
به خاطر همین شک کردم که نکنه ایموبلایرز نداشته باشه ؟؟؟
برای من یه پلاک خیلی کوچیک بود که یه کد روش نوشته شده بود(البته فکر کنم همونه!!!)نقل قول:
عکسشو میگیرم میذارم :)
ادیت :
آها یه چیزی یادم افتاد
منم از این کارتا بهم ندادن
ولی چند روز پیش که رفتم دیاگ زدم ماشین خطای ایمبولایزر رو گرفته بود که نشون میداد ایمبولایزر رو ماشین هست
اون چراغ چشمک زن هم همینو میگه
و اینکه تا جایی که میدونم و حامد خان هم اشاره کردن پراید بدونه ایمبولایزر فکر نکنم دیگه تولید بشه
بهران تکتاز بریز و 6 هزار تا برو و پیشتاز هم بریز و 8 هزار تا برو البته روغن پارس پایا هم خوبه و قیمتش مثل تکتاز هست ولی میشه باهاش 7 هزار تا رفتنقل قول:
روغن ایرانول چطوره؟
عالیهنقل قول:
بهترین روغنیه که من تا حالا ریختم
با مدل 16 هزارش راحت و بدون مشکل 14 هزار تا کار میکنم
منتظر صدایی بودم که دیر یا زود باید میومد
درسته صدای لنت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماشین صفره بعد از 200 کیلومتر صدای سوت لنت هاش در اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوضش کنم یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دیسک آسیب می زنه یا نه؟
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
یه سوال دیگه عقربه بنزین در حالت خاموش دقیقا روی خط پایین قرار نمی گیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود یه میلی متر بالاتر می مونه
چی کارش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه صدای سوت فقط موقع ترمز گرفتن باشه هیچ مشکلی نیست و چون جنس لنت اینجوریه سوت میکشه مثل لنت پارسنقل قول:
اما اگه صدای سوت همیشه بیاد یعنی لنت داره تموم میشه و باید تعویض بشه
در ضمن دیسک به این راحتیا آسیب نمی بینه
به عقربه بنزین هم حساس نشو پرایده دیگه عادت میکنی
مخصوص پراید سطح کیفیSG ایرانول 8000 هستنقل قول:
عقربه بنزین من این اواخر که حدود 9 ماهی میشد ماشین رو صفر تحویل گرفته بیودم هروقت بنزین میزدم درجه روی نصفه میومد
جالبتر اینکه یک پراید صفر هم که گرفتیم باز اون هم همین مشکل رو داشت باک رو پر میکردی درجه یکم از نصفه بیشتر نشون میداد
فعلا بعضی وقت ها صداش میادنقل قول:
دیروز هم حس کردم قدرت ترمز گیری در بعشی مواقع تغییر می کرد
خدا ازشون نگذره جنس آشغال می بندن
یه مشکل دیگه
پرخ سمت چپ بیشتر از سمت راست ترمز می گیره و موقع ترمز گیری اگه فرمون رو ول کنم ماشین به سمت چپ کشیده می شه
مشکل از چی می تنه با شه ؟؟
راستی دیروز دزدگیر بستم گارانتی رو که باطل نمی کنه ؟
نه باطل نمی شه :40::11:نقل قول:
باد چرخ ها میزونه ؟نقل قول:
با توجه به اینکه لنت ها نو هستند احتمال تموم شدنشون نمیرهنقل قول:
اما ممکنه لنت ها خراب باشن
و یه احتمال دیگه هم هست
ببینم ماشین ABS داره؟
اگه اینجوریه حتما بده سیستم رو برات چک کنن
اگرم نداره چند تا احتمال هست
1-لنت
2-وجود هوا و عدم هواگیری قبل از لنت
3- گرفتگی لوله و شیلنگ اتصال
4-خرابی پیستون و فنر لنت
این موارد رو چک کن بعد خبر بده[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
راستی برادر لایف 24 من با شما شوخی کردما جدی نگیری یه موقع دل خور بشی از دستم
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
در مورد دزدگیر هم نمایندگی ها یه ضری برای خودشون میزنن
اما اگه دزدگیر رو یه نصاب وارد ببنده و با سوکت فابریک ببندی هیچ سیمی به جز یه سیم برق پاره نمیشه و اگر هم نمایندگی دبه دربیاره میتونی دزدگیر رو باز کنی بدون اینکه بفهمن روش دزدگیر بوده
در ضمن فقط میتونن خرابی ECU و قفل مرکزی رو بندازن گردن دزدگیر در موارد دیگه مشکلی نیست
سلامنقل قول:
آقا این پراید ما هم صوت میکشه
هر وقت بخواد
دیروز بردم
گفت واسه لنت عوض کرد
اما بازم سوت میکشه
موقع ترمز اصلا سوت نمیکشه , اما گاهی اوقات تو سرعت بالا میسوته , که با یه تغییر فرمون درست میشه اما تا فرمونو برمیگردونی با سوت میکشه
چرخ جلو سمت راننده
چی کنیم ؟ abs و از این سوسول یازیها هم نداره , 9 ماهه گرفتم
سلامنقل قول:
ذهنم به هیچی نمیره الا خود لاستیک
آره می زونهنقل قول:
ماشین abs دارهنقل قول:
از نظر کار کردن درست کار می کنه
فرمون هم میزون نیست می تونه از اون باشه ؟
چک کردن سیستم abs رو باید نمایندگی انجام بده ؟
خوب میزان فرمان مهمهنقل قول:
اما این مشکل بیشتر به ای بی اس میزنه
سیستم ای بی اس و ایربگ برای خودش یه کامپیوتر داره که باید با دستگاه خاصی چک بشه
نمیدونم پراید چجوریه و سایپا نرم افزار ای بی اس دارش رو زده یا نه
ببینم چراغ ای بی اس روشن نشده؟
اصلا پراید از این چیزا داره دوستان؟
(ببخشید من سوادم به دستکاری های ایرانی نمیرسه همه چیز رو به صورت دیفالت بلدم)
پس ماشین میزان فرمان نیستنقل قول:
ممنوننقل قول:
باید دیگه تا حالا نرم افزار abs رو بیرون داده باشه یه سالی نیم از abs دار شدن پرایدا می گذره
ولی یحتمل فکر کنم مربوط به این تنظیم نبودن فرمون بشه
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
ممنوننقل قول:
این سایپا تا 1000 کیلومتر نشه دست به ماشین نمی زنه
صبر کنم با سرویس اولیه درستش کنم یا خودم ببرمش یه تعمیرگاه
میتونی یه جوری مطمئن بشی که سیستم ای بی اس درستهنقل قول:
اونم تست ماشین تو جاده است
باید با سرعت جایی که هیچ ماشینی پشتت نیست بری و یک دفعه ترمز بزنی
اگه سیستم سالم باشه خطوط ترمز هر دوطرف کاملا شبیه هم و به صورت خط چین متوالی در میاد
اگه یه طرف ممتد باشه و یه طرف منقطع صد در صد سیستم خرابه
آره همین کار رو 2 روز پیش انجام دادم که گفتم سیستم abs درستهنقل قول:
هر دو طرف قشنگ خط چین متوالی بود
ولی رنگ خط به جا مونده برای چرخ سمت چپ پر رنگ تر از سمت راست بود که نشون میاد چرخ سمت چپ بیشتر درگیر شده
نتیجه میگیریم که سمت راست درست هوا گیری نشده یا واقعا لنت خرابهنقل قول: