من خودم سونی رو ترجیح میدم چون tv ایه خودم سونی هست و براویا سینس به دردم میخوره ولی سونی usb نیمخوره بهش درسته ؟نقل قول:
Printable View
من خودم سونی رو ترجیح میدم چون tv ایه خودم سونی هست و براویا سینس به دردم میخوره ولی سونی usb نیمخوره بهش درسته ؟نقل قول:
منم تو عکسش درگاه usb ندیدم!!!:13:نقل قول:
والا من سونی نداشتم نمیتونم نظر بدم . اما خوب بالاخره سونی هستش دیگه .به نظر من به جز سینماهای تجاری سونی بقیه محصولاتش خوب هستش و نمیشه به راحتی از کنارش گذشت.نقل قول:
اما 420 رو الان چند وقته دارم و ازش راضی هستم .
پاناسونیک هم به نظر من خوب هستش . البته مدلای جدیدش رو نمیدونم . اما فکر کنم حدود 7 سال پیش که تازه پلیر ها قابلیت پخش mp3 و عکس هم بهشون اضافه شده بود و من یک مدل پاناسونیک گرفتم واقعا ازش راضیم . کیفیت ساخت بسیار بالا همچنین کیفیت کاری خوب و قابل قبولی داره . اما مدلای جدیدش نمیدونم هنوز به این خوبی باشه یا نه .
پس سونیه usb نمیخوره به درد نمیخوره
سونی 728 دارای ورودی USB می باشد.
دستگاه با کیفیتی از نظر پخش تصویر است.
خرید خوبی از بین مدل های تجاری موجود در بازار می باشد.
بچه ها dvd player که بشه با استفاده از usb و فلش مموری هم با هاش فیلم پخش کرد ، چه مدل هایی هستند ؟
سلام
بهترينDVD Player الان واسه خونه چيه؟
تلويزيونمBravia Sony هست
خودم دنبال سونيم ولي يه مدلي كه هم خوب باشه هم فلش و اينا بخوره بهش
بعدش قيمتشم بگيد حدودا
يه سوال ديگه بورس اينا تو تهران كجاس؟
ممنون:11:
718 چی دوست عزیز ؟ usb نمیخوره فکر کنم :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل بالاتری است.
برای تلویزیون سونی آخرین ندل دی وی دی سونی 728 رو بگیرید، با یک کنترل می تونید هر دو دستگاه رو کنترل کنید دیگه نیاز به همراه داشتن دو عدد کنترل ندارید.نقل قول:
کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟ چون من فیلم خیلی روی هاردم دارم و ترجیحا اگه یه دی وی دی پلیری باشه که فیلم ها رو از روی فلش مموری هم پخش کنه خیلی خوب میشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
شما یک نگاه به این لینک بنداز متناسب با بودجت چندتارو انتخاب کن بعد دوستان اینجا از بین مدلهای انتخابی تجربه و نظرشون رو میگن شما یکی رو انتخاب کن
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=3275
با سلام دوستان من یه هاییوژن مدل 2615A دارم چند سوال داشتم .
1- آیا این دستگاه میتونه شبکه های ایران رو بگیری من که هرکاری کردم نتونست ( بندرعباس هستم)
2- این دستگاه اکثر فرمتهای تصویری رو پخش میکنه و همچنین زیرنویس توی دفترچه نوشته SUB SRT SSA ,.. ولی وقتی زیرنویس SUB/IDX رو میریزم نشون نمیده چیکار باید بکنم .
تو سایت آمازون چند نفر از پایونیر 420 ایراد گرفته بودن که مولتی رجیون نیست
این موضوع در ایران مشکلی ایجاد میکنه؟
من چند تایی DVD از آمریکا برام آورده بودن که پخش نکرد . بردمش نمایندگی کد زد و مولتی شد .DVD های اروپا رو هم باهاش راحت میبینم . آسیا رو هم همینطور . آمریکاشم که الان مشکلی نداره . فقط باید بگید به نمایندگی که کدش رو براتون بزنه تا مولتی بشهنقل قول:
اینجا کسی dvd player ارزون قیمت دسته 2 نداره ؟
سلام
خسته نباشید
من دیروز دی وی دی پلیر سونی 728 گرفتم، USB داره، DivX ، Jpeg، mp3 رو پخش میکنه و البته HDMI هم داره، من در رشت 105،000 تومن گرفتم(الان جشنواره سونی هست قیمت ها کمتر شده)
بدیش اینه که فایل اکسپلورر درست حسابی نداره، مثلا برای دیدن عکس،باید بری تو منو و تنظیمش رو بذاری رو عکس تا از فلش مموریت فقط فایل های عکس رو لود کنه و نشون بده و همینطور این تغییرات(رفتن به منو و ...) برای دیدن فیلم و شنیدن آهنگ هم لازمه. هر MP4 ای رو هم نشون نمیده. (من قبل این یه دی وی دی پلیر فلیپس داشتم که همه فیلم و عکس و آهنگ رو عین درایو کنار هم نشون میداد و هر کدوم رو انتخاب می کردی چه فیلم چه عکس چه آهنگ، برات نشون می داد، DivX هم پخش می کرد فقط USB نداشت و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کرد)
برای دیدن زیر نویس فارسی باید بری منو و از قسمت subtitle زبان رو فارسی کنی، طبعا برای انگلیسی دوباره باید منو بری و عوضش کنی، هر کدوم 10 تایی دکمه میخواد. ولی با این حال من موفق به دیدن زیر نویس فارسی نشدم. ظاهرا با UNI code مشکل داره. انگار فونت براش ناشناخته هست، ناچار پس دادم.
با این وجود میخواستم ببینم راهی هست زیر نویس فارسی نشون بده.
اگه دی وی دی پلیر بهتری با همین امکانات و فایل اکسپلورر راحت تر، موجود هست میشه راهنمایی کنید؟
سلام
خسته نباشید
من دیروز دی وی دی پلیر سونی 728 گرفتم، USB داره، DivX ، Jpeg، mp3 رو پخش میکنه و البته HDMI هم داره، من در رشت 105،000 تومن گرفتم(الان جشنواره سونی هست قیمت ها کمتر شده)
بدیش اینه که فایل اکسپلورر درست حسابی نداره، مثلا برای دیدن عکس،باید بری تو منو و تنظیمش رو بذاری رو عکس تا از فلش مموریت فقط فایل های عکس رو لود کنه و نشون بده و همینطور این تغییرات(رفتن به منو و ...) برای دیدن فیلم و شنیدن آهنگ هم لازمه. هر MP4 ای رو هم نشون نمیده. (من قبل این یه دی وی دی پلیر فلیپس داشتم که همه فیلم و عکس و آهنگ رو عین درایو کنار هم نشون میداد و هر کدوم رو انتخاب می کردی چه فیلم چه عکس چه آهنگ، برات نشون می داد، DivX هم پخش می کرد فقط USB نداشت و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کرد)
برای دیدن زیر نویس فارسی باید بری منو و از قسمت subtitle زبان رو فارسی کنی، طبعا برای انگلیسی دوباره باید منو بری و عوضش کنی، هر کدوم 10 تایی دکمه میخواد. ولی با این حال من موفق به دیدن زیر نویس فارسی نشدم. ظاهرا با UNI code مشکل داره. انگار فونت براش ناشناخته هست، ناچار پس دادم.
با این وجود میخواستم ببینم راهی هست زیر نویس فارسی نشون بده.
اگه دی وی دی پلیر بهتری با همین امکانات و فایل اکسپلورر راحت تر، موجود هست میشه راهنمایی کنید؟
این آخرین مدل تجاری سونی بود، به نظرم چیز بهتر می خوای باید بری تو کار خرید بلوری.
برای تغییر زیرنویس روی کنترل یه دکمه به نام Subtitle است.
اگه از فیلیپس خوشت میاد می تونی یکی از مدل های USB دار جدیدش رو بخری.
ولی همین دستگاه 728 کیفیت تصویر خوبی دارد.
من از همین مدل دارم و به نظرم نسبت به پلیرهای تجاری موجود کیفیت قابل قبولی را رائه می دهد.
دوستانی که pioneer 420 دارند
من می خوام از طریق usb فایل avi رو همراه زیرنویس فارسی تماشا کنم
باید چیکار کنم؟
سلام دوستان من یه دستگاه هایوژن گرفتم که هم گیرنده دیجیتاله هم پخش کننده فیلم هست اونم همه فرمتها . و زیرنویس هم پخش میکنه روش نوشته srt و sub اس آر تی رو پخش میکنه اما من فایل های idx و sub رو میریزم اجرا نمیکنه چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
آقا دستت درد نکنه
چند روز گشتم تا بلاخره یه مدل فلیپس 3588 رو پیدا کردم که چند تا برتری نسبت به سونی 728 و پایونیر 420 داره
قابلیت ضبط صدا روی USB
قابلیت تبدیل سی دی صوتی به MP3 بر روی USB
قابلیت کپی کردن فایل های MP3,WMA,JPEG از روی DVD به USB
قابلیت پخش DivX Ultra
دکمه Eject و تعویض USB به DVD روی کنترل
مصرف زمان خاموشی(stand by) کمتر از 0.1 وات در ساعت
در ضمن اگه بخوایم عکس ها رو با MP3 دلخواهمون ببینیم اینکار هم میشه
فکر نکنم انتخاب بدی باشه
باز هم متشکرم
سلاام دوستان من یکdvd پلیر مخوام بگیرم کیفیتش خوب باشه بنظر شما همین سونی 728 رو بگیرم یا فیلپس کدوم بهتره
کد:http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=view&id=1825
زیر نویس و فایل فیلم رو همنام کن کپی کن داخل یو اس بی، فقط میکن دستگاه شما فقط STR رو پخش کند.نقل قول:
این برنامه با فرمت mkv سازگار نیستنقل قول:
یا همین 728 رو بگیر یا اگه می خوای فیلیپس بگیری یک مدل خوبش رو بگیر، متاسفانه الان مدلاش رو به یاد ندارم ولی در برگ های پیشین مباحثش موجود است.نقل قول:
اینجا میشه در مورد بلورری پلیر ها هم سوال کرد؟:20:
اگه میشه من مدل BX 580 رو انتخاب کردم که قیمتش 380 تومنه .میخواستم بدونم که زیرنویس فارسی رو هم پخش میکنه یا نه؟
ممنون
قيمت دي وي دي پليرهاي denon تقريبا از دو تا ده برابر ساير برندها هست. آيا واقعا تفاوت فاحشي دارند در عمل (از نظر كيفيت صدا يا تصوير يا پخش عكس) ؟
سلامنقل قول:
میتونی مدلش رو بگی؟
با تجربياتي كه من از جناب برزين بدست اورد و خودم شخصا تجربه كردم. اگر فيلم اصل داشته باشي بله واقعا تفاوت فاحش و خيره كننده است.نقل قول:
سلام میلاد جان ببخشید توی اون پست ننوشتمنقل قول:
مدلش فلیپس 3588 هست البته این مدل HDMI رو ساپورت می کنه قیمتش هم بین 80 تا 90 هزار تومن هستش
فیلیپس 3560 هم هست که قابلیت کپی رو USB رو نداره مصرف stand BY هم 0.45 هست
در کل من پیشنهاد می دم همون 3588 رو بگیری
متشكرم از اينكه زحمت كشيدي جوابم رو داديد.نقل قول:
براي من كيفيت پخش موزيك هم مهم هست.
1- ايا اين تفاوت در پخش فايلهاي صوتي MP3 هم فاحش هست؟
2- تفاوت خروجي ديجيتال كواكسيل و اپتيكال چقدر هست در كيفيت پخش mp3 ?
3- بهترين دستگاه براي پخش فايلهاي mp3 چي هست؟ و آيا تفاوتش با ساير دستگاه ها زياده؟
اسپيكر من ورودي ديجيتال و همچنين اپتيكال داره.
ببخشيد اگر طولاني شد متشكرم.
خواهش ميكنمنقل قول:
راستش من اينقدر تجربه ندارم كه در اين زمينه بتونم كمك كنم:41:
دوستان با تجربه بايد كمكتون كنند.
ميتونيد از آقاي برزين هم كمك بگيريد.
ببخشيد
سلام به دوستان
دی وی دی پلیر خوب در حد 50 تا 60 تومن چی بگیرم خوبه(نظر خودم DV-6560 از ال جی هست)
سراغ دی وی دی پلیر های ال جی نروید که کلافه تان میکند. گاهی حتی با دیسکهای اوریجینال هم مشکل دارد چه رسد به رایتی هانقل قول:
دوستان سایت چاره تا چه اندازه معتبر هست؟
تلوزیون من ورودی usb داره و فایلهای divx رو هم ساپورت میکنه
برای همین داشتن پورت usb و پخش از روی آن زیاد مهم نیست
ولی خب باید بتونه از رو DVD فایلهای DivX, MKV رو همراه Subtitle فارسی پخش کنه و خب خروجی HDMI هم داشته باشه
با این مشخصات چه دستگاهی رو پیشنهاد میکنید؟
تا الان هرکی خرید کرده راضی بوده.نقل قول:
ميشه لينك ايشون رو بديد بهشون پيام خصوصي بدم؟نقل قول: