[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا نیازی نیست که ویندوز فارسیی داشته یاشه.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا نیازی نیست که ویندوز فارسیی داشته یاشه.
عزیزان مال شما هم این جوریه ؟ الان دو سه روزیه وقتی از رپید شیر دان لود میکنم دور و برای 1:30 یه بار اینترنتم قطع میشه 30 ثانیه بعد دوباره وصل میشه من هم که اکانت ندارم مجبور میشم .... :19: آیا شاتل عمدا قطع میکنه ؟
من دیشب اصلا نتونستم کانکت بشم.تا 1.30 تلاش کردم نشد از خیرش گذشتم.
عجبببببببببببببببب:2:
سلامن به همه
بچه ها نظرتون در مورد سرویسای art 3 و art4 چیه تا حالا کسی داشته یا نه میخوام بدونم که نوسان داره یا نه بعد سرعتاشون معمولا رو چنده
ممنون از راهنماییتون
سرویسهای اکو که ارزون هست نوسان نداره پس آرت که گرونتر هست مطمئننا نوسان نداره و کیفیتش بهتر هم باید باشه.:27:نقل قول:
سلامی دوباره الان که رفتم حجممو نگاه کنم ببینم چقدر ازش کم شده یه چیزه عجیبی دیدم اعصابمم خورد شده شدید
من دقیقا تو 87/10/5 برا سرویسم 512 اکو 1 گیگ حجم اضافی خریدم که تا دیروز میزد حجم اضافه شده 1 گیگ ولی الان که رفتم دیدم زده 0 GB
اینم مدرکش کمکم کنید این شاتل معلوم نیست داره چه غلطی میکنه اون از شارژ ماهیانش که پولی که داده بودمو واسه یکی دیگه منظور کرده بودن اینم از این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو یه پست جا نشد بقیش اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که میبینید تو 87/10/5 زده 1 گیگا بایت ترافیک اضافه شده
ولی تو 87/10/7 زده 0 گیگا بایت
بعد یه نکته که همین الان متوجه شدم تو 10/5 ترافیک مصرف شده 54 مگ هست ولی تو 10/7 23.67 مگ چطور ممکنه دو روز کذشته بجایه اینکه به حجم مصرفیم اضافه شه ازش کمم شده
اه اه اه حالم داره از این خنگ بازیاشون بهم میخوره
دیشب 1:5 سرعت خیلی خراب شد
تا ساعت 3
ساعت 3 خیلی خوب شده بود و حدود 62 دانلود میکرد که گذاشتم 800 مگ دانلود کنه ولی صبح بیدار شدم دیدم همشون تا 80 اینا ناقص دانلود شدن
احتمالا بازم سرعتش کم شده بود
====
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=285780
بله همون طور که دوستمون گفتننقل قول:
اکو خیلی نوسان داره و خیلی بدرد نخوره ولی ارت جدا خوبه و سرعتی که نوشته رو میده نه بیشتر و نه کمتر بدون نوسان
نقل قول:نقل قول:کاملا تایید میشه، از من هم دیشب همین مشکلات رو داشته، چون امروز صبح دانلودهام ناقص بود..نقل قول:
کپی شناسنامه صاحب قبض اگه مستاجر هستی و نمیتونی کپی شناسنامه صاحب قبض رو بگیری باید اجاره نامه رو کپیش رو بدی...نقل قول:
قبض تلفن به صورت پشت و رو به شرطی که مبلغش رو پرداخت کردی و اینکه باید آخرین دوره باشه
شما بیا با اسلحه مارو بکش...جرات نمیکنیم چیزی بگیم:دینقل قول:
ولی راجع به مشکلت یه ویندوز بتعویض دیگه
شاید ویندوزت قاطی کرده وگرنه بعید میدونم به فونت ربطی داشته باشه
برای منم یه چنتا فایلم ناقص شده بود و ارور دادنقل قول:
البته من از رپیدباز دانلود میکردم
پس مشکل سراسری بوده ولی با این حال حدود 1330 مگ دانلود داشتم
کسی از شاتل تو مشهد سرویس گرفته . اگه کسی هست لطف کنین و بگین سرعت شاتل تو مشهد چجوره؟
شاتل چرا قیمت 3 ماهش گرونتره
اگه با حجم یه ماهه مقایسه کنی گرونتر میشه:16:
آقایون یکی از دوستانم تو مرکز انقلاب مشهد با پیش شماره 846 از شاتل ART Home داشت و راضی بود تا اینکه به علت کافوی نوری شدن ADSL ش قطع شد. با نماینده مشهدشون هم که تماس گرفته بود گفته بودن sorry !
حالا چه گلی به سرش بگیره؟! حجم نامحدود میخواد و سرعت 64 یا 96 یا 128 نهایتا. :41:
خداوندا...ما را از شر فیبر نوری شدن خط، در امان بدار....آمین!نقل قول:
دوستان یه سوال دارم.البته شاید مسخره باشه.
من adsl شاتل گرفتم.حالا ربطی نداشت:27:برای اولین بار که خودشون اومدن با کابل لن وصل کردن.
من ویندوز و عوض کردم.این loacal area conection رفته:19: .از کجا میتونم دوباره بیارمش تو network conection.لطفا راهنمایی کنید هر چند(سوال..):31:
میخوام با کابل وصل کنم نه usb.
نقل قول:
شما به محض اینکه کابل لن رو که به مودمه روشن وصله به کارت شبکه وصل کنید این کانکشن خود به خود میاد، مگر اینکه خاموش شده باشه، که در این صورت باید در ستاپ اولیه سیستم بگردی دنبال: onboard lan device و اون رو به حالت on دربیاری. این قسمت در مینبوردهای مختلف متفاوته، ولی بگردی راحت پیدا میشه.
باید کابل رو وصل کنین واز طریق سی دی خودش دوباره نصب کنین.جور دیگه نمیشناسه.نقل قول:
خوب تو اون رویس ها حجم رو کم کردن قیمت رو آردن پاییننقل قول:
درسته کار جالبی نیست ولی اینطوریه دیگه:11:
به من كه بيشتر ميده! :31: (يعني مطمئن هستم به همه) art1 دارم و سرعتم 21 كيلوبايت هست. (يه فيلم فلش هم از دانلودم توي اون تاپيك گذاشته بودم سرعتم بين 21.7 و 21.6 و 21.5 فقط ميچرخيد!) :10:نقل قول:
چجوری حساب کردی که گرونتره؟ لطف میکنی بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
ترافيك سه ماهه كه تو سايت نوشته براي كل سه ماه هست نه هر ماه. پس با احتساب اينكه هر گيگ رو آزاد بدون كارت سوخت 9 تومن ميده پس قيمتش خيلي مسخره ميشه!نقل قول:
من اول رفتم گفتن بايد استعلام بگيرن و تا استعلام طول ميكشهنقل قول:
پول اشتراك را گرفتن و يه پيش فاكتور دادن
ديگه نه از من مدرك خاستند نه هيچي ديگه
ديروز هم زنگ زدن كه امروز مياين برا نصب
چطوريه؟
سلام
در مورد گرفتن سرویس 512 می خواستم بپرسم
فرم رو برای امضاء دانشگاه گرفتم ولی دانشگاه می گه این رو امضاء نمی کنه فقط می تونه گواهی اشتغال به تحصیل بده
آیا شاتل قبول می کنه؟ چطوریه؟
متشکر
دیشب سرعت خیلی خوب بود به نظر من من 1350 مگابایت از ساعت 1 تا 7 گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش شد ..............
آره دیشب خیلی توپ بوده، من با اکو 128 حدود 410 مگ دانلود داشتم، تو این یه ماه که 128 دارم این رکورد بوده!:31:نقل قول:
عزیز دل بابا سرعت دانلودت چه قدره ؟ :31: مال من که دور و برای 19 ه دیشب در بهترین حالت ( از 12:59:40 تا 7:00:30 :31: با دانلود منیجر با 16 کانکشن) 365 تا دانلودیدم !نقل قول:
با سلام
من قصد گرفتن یکی از سرویسهای شاتل رو دارم از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنن
1.از شاتل راضی هستید ؟
2.تعرفه های شاتل به نسبت خدماتی که میده چجوریه؟
3.کدوم سرویس شاتل رو پیشنهاد میدید ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
(برای یه کاربر خانگی - دانشجو - که میزان کار با اینترنت بالایی داره )
ممنون...
بله من که راضی هستم حالا بعضی اوقات سرعت میاد پایین ولی قطعی نداشته تا حالا واسه مننقل قول:
تعرفش هم خوبه به نسبت خدامتش ارزش داره
به نظر من اگه بتونی eco 512 بگیری از همه حالت ها بهتره
البته سرویس art خانگی هم با سرعت 64 و بدون محدودیت هم هست ولی خوب سرعتش پایینه دیگه البته میگن بدون محدودیت ولی محدودیتش 40 گیگابایته ولی بازم بهتره که eco512 بگیری چون شب ها از 1 تا 7 صبح راحت 1300 مگابایت میتونی دانلود داشته باشی
اره تایید میشه بعضی اوقات سرعت میاد پایین ولی قطعی خیلی کمهنقل قول:
از دوستان امروز صبح کسی مشکل قطعی نداشت
برای من چند بار اختلال ایجاد شد
آرت 3 نوسانش 2 كيلو بايت بود ولي آرت 4 نوسانش درحد دهم كيلو بايته dumeter سرعت رو 44 مينويسه ولي ساعتي 157 دانلود و 70 آپلودشه.نقل قول:
من كه راضيم از تغيير سرويسم اگه عقلم ميرسيد قبلا اين كار رو بايد ميكردم:31:
جوابی نمی آید بگوش... شاتلان آخر کجا رفتند adsl را چه شد؟!نقل قول:
امروز رفتم قرارداد 512 اکو نوشتم (قبلا 128 بود)
3 ماهه برام 42.5 آب خورد . نمیدونم این مالیات بر ارزش افزوده دیگه چه صیغه ای هست جدیدا مد کردن میگیرن:13:.
1.5 درصد مالیات بر ارزش افزوده:41:
1.5 درصد عوارض شهرداری:41:
آخه تو تمام کشورهایی که مردم مالیات میدن در عوض خدمات خوب دریافت میکنند و هر سال هم پیشرفتهای چشمگیری تو خدماتی که بهشون ارائه میشه دیده میشه ولی دولت ما فقط عوارض و مالیات میگیره و از بهبود خدمات هیچ خبری نیست فقط باید خدا رو شکر کنیم که یه وقت بدتر نشه.:13:
بالاخره باید بین مای جهان سومی و کشورهای توسعه یافته ی جهان اولی یه فرقی باشه دیگه:27:
نمیدونم چرا جدیدا مودمم نمیره توی ادرس192.168.1.1
به به مبارک باشه مهدی جاننقل قول:
حالا از کی این سرویست شروع میشه فکر کنم از همین امروز و فردا باید شروع بشه دیگه؟
تخفیف هم دادن یا نه؟
نه قطعی نبود و من تا حالا قطعی نداشتم خداروشکرنقل قول:
نه من الان به دونفر کارت طلایی دادم . که فقط شما در حال استفاده هستی ودومی در حال رانژه هست و به همین خاطر گفت از تخفیف فعلا نمیتونی استفاده کنی. برای 3 ماه 42.5 پیاده شدم:13:نقل قول:
از فردا قاعدتا باید شروع بشه:5:
با یه مرورگر دیگه تست کن. و یه Clear history کامل بده شاید درست بشه.نقل قول: