دوستان من می خوام یک مودم وایرلس روتردار خریداری کنم . بین این دومدل کدام رو پیشنهاد می کنید:
Tp-link TD-W8920G
Linksys WAG54G2
ممنون
Printable View
دوستان من می خوام یک مودم وایرلس روتردار خریداری کنم . بین این دومدل کدام رو پیشنهاد می کنید:
Tp-link TD-W8920G
Linksys WAG54G2
ممنون
مودمت چیست؟؟ از کدوم شرکت گرفتی؟؟نقل قول:
دوستان سلام
اين dlink 200 براي adsl2 مشكل نداره ؟
از کجا میخوای adsl2+ بگیری...نقل قول:
در کل ظاهرا مشکلی نداره ولی من به شخصه توصیه میکنم استفاده نکن...(بچه ها استفاده کردن مشکلی ظاهرا!!!!نداشتن)
اي بابا !نقل قول:
آقا يه مودم ارزون معرفي كنيد كه ما بريم بخريم با شاتل هم مشكل نداشته باشه
ممنون
عرض کردم کسانی که استفاده کردن با این مودم اکثرا مشکلی نداشتن ولی من فکر میکنم برخی که مشکل دارن به همین خاطره که از مودمهایی جز مودمهایی که شرکت توصیه میکنه استفاده کردن
ولی خوب ارزونترین مودم موجود تو بازار همین dsl-200 هستش میتونی همینو بخری (فقط یه پورت USB داره)
بارها و بارها معرفی شده !نقل قول:
Asus - am602
حدودا در قیمت 45-50 تومان !
این مودم ارزونه؟؟:دینقل قول:
میگم دوستان این مدل 2500 u از شرکت D-Link یه cd راه اندازی چیزی نداره ؟
بهم گفتن باید برم تو IE بنویسم 192.168.1.1 . نوشتم ولی چیزی نیاورد میگم باید حتما چراغ Dsl مودم روشن باشه واسه تنظیمات؟ اون یکی ها روشن هستن ولی dsl فعلا قطع هستش
rj-45 هم دارهنقل قول:
اگر درست يادم باشه بهشش ميگن SDM يعني شما به وب وصل ميشي و كانفيگ رو انجام ميدي. البته اگر مثل روتر و سويچ باشه :13:نقل قول:
Security Device Manager
تاييد ميشهنقل قول:
مومن من ميگم ارزون ميزني 45 تا 50 ؟ 20 چوب بيشتر از dlink هست !!
بابا مايه دار يه مودم ارزون معرفي كن (خر كار هم باشه در ضمن ، ديگه ... همين فعلا :31:)
آخه بحث اروزنی و کیفیت بالا و تضمین کارکرد خوب مدم که تو یه جنس جمع نمیشه !نقل قول:
ولی حداقل تو یه کالایی که هر 3 به خوبی توش رعایت شده همین مودم هست که با 95% شرکتها هماهنگ هست (اون 5% هم پارس آنلاین هست، البته تا اونجا که من میدونم)
به نظر من که از این جنس بهتر تو این رده و با این قیمت عمرا پیدا نمیکنی !
یک سوال داشتم :
یک مودم خوب برای مصارف داخلی بهم پیشنهاد بدین قیمتشم پایین 90 تومان باشه و بشه باهاش تریلر ها ی بازی ها رو نگاه کرد همچنین برای گیم توی اینترنتم خوب باشه
ممنون.:11:
فقط asusam602 بخر یا asusam604 قیمت اولی حدودا 50 تومن دومی رو نمیدونم asus بهترین مودمهنقل قول:
اینایی که گفتین مثل بازی و.... ربطی به مودم ندارهنقل قول:
بیشتر به سرویس دهندتون مربوطه
مودم هم همونطور که گفتن asus am602 بهترینوشنه
مودمم tp-link از صبا نت هم اشتراك گرفتم ( ولي مودم رو از اونا نخريدم ، از بازار آزاد گرفتم ):5:نقل قول:
ممنونم:11::11::11:
اگه جز مودمهای پشتیبانی شده توسط صبانته..زنگ بزن از خودشون بپرسنقل قول:
اگه هم نیست باید صبر کنی تا یکی بیاد جواب بده(من بلت نیستم:d)
پشتيباني كه ميكنه ولي مگه شركت ها اين چيزا رو مي گن :21::21: اگه بگن كه ديگه حق نصبي كه منيان و مودم رو كانفينگ ميكنن ميپره :5::5:
راستش من تا يه جاهايش تنظيمات رو رفتم ولي آخرش كه گفت سيو كنم ، ترسيدم گند بزنم بي خيال شدم :13::13:
ممنون:11::11::11:
ببین کلا چند قسمت هست که باید درست تنظیم بشهنقل قول:
اولیش vpi و vci هستش که باید از خود شرکت بپرسی
دومیش تنظیمات در حالت bridg ویا PPPoE هستش(دومی توصیه میشه)
یکی از دو حالت را باید انتخاب کنی و در نهایت یوزرنیم و پسورد را وارد کنی...
دیگه بعید میدونم تنظیمات خاص دیگهای نیاز به انجامش باشه....
باید بگن...چون وظیفشونهنقل قول:
پشتيباني كه ميكنه ولي مگه شركت ها اين چيزا رو مي گن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بگن كه ديگه حق نصبي كه منيان و مودم رو كانفينگ ميكنن ميپره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو سایت صبانت توظیحات مربوط به تنظیمات رو گذاشته
مدل های ( 4 Ethernet Port+ 1 USB Port) TD-8840 وTD-8841
واکثر مدلهای دیگر هم طریق نصبشان به همین صورت است .
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8841 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-Link ADSL modem RO… را انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Start را انتخاب کنید .
7- در صفحه باز شده تغییات ذیل اعلام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
در پایین هم User Name و Password خود را وارد کنید و در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
در ضمن آی پی مودم شما192.168.1.1 می باشد.در صورت بروز مشکل گزینه Ping را انتخاب کرده و استفاده کنید
دوستان نظرتون راجع به مودم وایرلس usrobotics 9108 چیه؟ کسی مشکلی باهاش داشته ؟
ممنون
مودم خوبیه کسانی که استفاده کردن اکثرا راضی هستننقل قول:
سلام دوستان عزیزم ببخشید من 1.2 صفحه از این تاپیک خوب مطالعه کردم به دلیل اینکه وقت زیاد نداشتم سوالم مطرح میکنم با تشکر :11: من دنبال یه مودم وایرلس هستم که adsl تبدیل به وایرلس کنم توی خونمن در( ضمن برای من کیفیت مهمه و جنس خوب )
1- می خوام بدونم روی 2 طبقه و 3 طبقه راحت جواب میده ؟
2- رنج قیمتشم حدود 90 تا 130 باشه
3- مشخصات و اصلی بودنشم ذکر کنید ممنون میشم
4- موارد اضافی که میشه ازش استفاده کرد دوستان گفته بودن مثل بازی و غیره و خلاصه همه چیش کامل و ساپورتش خوب باشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
دومیش تنظیمات در حالت bridg ویا PPPoE هستش(دومی توصیه میشه)
یکی از دو حالت را باید انتخاب کنی و در نهایت یوزرنیم و پسورد را وارد کنی...
این حالت pppoe که نیاز به کانکشن نداره بعضی از دوستان در پستهای قبلی گفتن که بهتره از این استفاده نکرد؟!:13:
والا من دارم از PPPoE استفاده میکنم..نقل قول:
خیلی راحت تره...
مشکلات ساخت کانکشن و... کانکت شدن و... نداره اصلا
سیستم رو روشن که میکنی خودش تو اینترنته
(البته این موضوع به سلیقه شخص هم مربوط میشه واسه من که خیلی راحت تره)
سلامنقل قول:
اولا اگه میخوای واسه وصل شدن راحت باشی و ISP بهت گیر نده ( همونطور که اکثر دوستان میگن ) asus بگیری بهتره . البته خیلی ها هم دارن با مودم هایی کارمیکنن که ISP شون گفته جیززه و نخرن !
1- آره ، البته برد وایرلس بستگی به توانائی های مودم هم داره ( هرچه گرونتر = برد بیشتر ):31:
2- asus-am604g هست که واسه یه طبقه خوبه ( 105 تومن) ، من خودم Asus-wl600g دارم (160 تومن) و کل خونه ( دوبلکس) و پیلوت و حتی تا کوچه رو هم پوشش داده ( مفید 200 متر ) . وقتی میخریدم یه آنتن 3 db هم داشت ( 35 تومن ) که میشه بجای آنتن خود مودم بزنیش و برد رو حسابی افزایش بدی ( چندین طبقه ) . منکه لازمم نشد
3- نمایندگی asus تهران فراژه :4- این مودم ها علاوه بر Wireless ، دارای 4 خروجی LAN هم هستن .کد:www.tfi.co.ir
خیلی ممنون از بابت پاسخ خوبتون امید وارم این مارک و مدلی که مخصوصا گفتید خوب باشه . پس Asus-wl600g بگیرم بهتره ! اما یکم قیمتش زیادی بالاست :31::11:نقل قول:
از جدید(همون قدیم:دی) هر چقدر پول بدی به همون اندازه بیلف استراگانوف!! میخوری!!:دینقل قول:
(صورت جدید هرچقد پول بدی همون اندازه اش میخوریه!!!)
سلامنقل قول:
آقا مهدی لب کلوم رو فرمودن:3:. تو پاورقی عارضم خدمتون که :
wl600g فقط دو مزيت نسبت به 604g داره که بايد ببيني بکارت ميآد يا نه ! يکيش همون برد بيشتره و دومي
اينکه دوتا پورت usb هم داره که :
1) با اتصال يه پرينتر به اون ، بدون نياز به سيستم ، پرينتر تو شبکه وارد ميشه ( منکه خيلي لازمم بود چون هرکي ميخواست يه پرينت بکنه بايد ميومد فايلشو ميداد به من . الان از همون طبقه پايين دستور ميدن )
2) اگه يه هارد اکسترنال يا فلش رو بهش وصل کني ، اگه مودمت on باشه ، از هرکجا با اينترنت ( مثل FTP ) ميتوني به اطلاعات توش دسترسي پيدا کني يا ديتا توش بريزي.)
منکه ريسک نکردم و علي رغم اينکه 3 هفته پيش بين مدلهاي linksys, USRobotic, D-Link مونده بودم asus گرفتم. هرچند خودم بارها شبکه راه انداختم و مشکلي نداشتم. يکي از دوستام تو خطش از مخابرات مشکل داشت و ISP گير داده بود چون مودمت مورد تاييدمون نيست ، مشکل از مودمه.:18: ولي هيييييچ عقل سليمي همچين چيزي رو Ok نميده. ولی کو . . . !:14:
قسمت آخر اين پست هم شايد بدردت بخوره :
عجب پاورقی طولانی ای :31:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3393823&postcount=1993
یا حق . . .
دوستان واقعا ممنون کلید تشکر اینجاها خوب عمل نمیکنه واقعا از دوستان گلم تشکر میکنم بابت این همه محبتشون:11:نقل قول:
و همین طور از پاورقی و مثال پول بیشتر و آش زیاد خوردن خوبتون که کمال استفاده رو ازش بردم :20:
و برد زیاد خیلی به کارم میاد ! موضوع هم بیشتر همینه
1-در ضمن قیمت به روز wl600g فکر میکنید حدودا چند باشه
2- دوستان من موقعی که خریدم برای تنظیم شبکه اینا کمکم میکنید دیگه ؟
3-ساخت کجاست چینه دیگه؟ اصلی با غیر اصل هم دارن اینا؟ موضوع کیفیت ساخته
4- بعد میشه روش password گذاشت که کسی نتونه وارد شبکه بشه؟ ( ببخشید که اینقدر سوال های مبتدیانه می پرسم ):31:
سلامنقل قول:
بله خوب اينها درسته ولي اگه بخوام كه ديگه يوزر و پسورد نخواد بايد جاهاشون رو خالي بذارم ؟؟؟ يا يك تنظيمات ديگه اي داره ؟؟؟ من مشكل اساسيم همينه :13:
راستي من كه مودمم cd نداره !!!!!!
راستي واسه توضيحاتت واقعا ممنون :11::11::10::10:
اگه بخوای که دیگه ازت یوزرنیمو پسورد نخواد باید تو همون تنظیمات مودم که توضیح داده شده یوزرنیم و پسورد را فقط یکبار وارد کنید....دیگه نیازی نیست هر بار اینکارو کیندنقل قول:
اگه سی دی ندارین شما فقط باید از طریق کابل lan وصل بشین از usb نمیشه وصل شد
شرمنده كجا يكبار وارد كنم؟؟؟ اينكه كلا يك جا بيشتر ندارهنقل قول:
راستي server name ديگه چيه؟؟؟ چي بنويسم؟؟کد:http://irapic.com/uploads/1232438537.jpg
تو همون کادرهایی که نوشته یوزرنیم و پسورد وارد کن همین!!!نقل قول:
به بقیه تنظیمات دست نزن طبق همون توضیحاتی که داده شده تو سایت صبا و من برات گذاشتم عمل کن و ایشالا راش میندازی
سلام
به نظر شما مودم linksys am300 آیا مودم خوبیه و اگه 24 ساعته روشن باشه مشکلی براش پیش نمی آد؟
سلام دوستان
نقل قول:
1- همون 160 تومنه. یه زنگ بزن فراژه . تلفنشو از سایتش بردار:کد:www.tfi.co.com
2- اینقدر آسونه خودت کارشو میسازی:7:
3- اختیار دارین ، تا چین معظم هست بقیه کیلو چندن ؟؟؟ از گارانتی اصلی بگیری حله.
4- 100% ، خیلی راحت موقع نصب میتونی رو شبکه userو pass بذاری. ( اونم با سه level امنیتی).
فروم رو ساختن واسه سوال - جواب :11: هرچه میخواهد دل تنگت بگو :19::10:
am300 رو تاحالا تست نکردم و دوستان باید نظر بدن. ولی از نظر روشن موندن خیالت تخت. تو یه شرکت یه asus-am602 دیدم که یه سال و نیمه ، شبانه روز غیر از جمعه ها روشنه . آخم نگفته !! همشون هم که از الطاف چینی های خودمونه.:13: سر تا پا یک کرباس ! :5:نقل قول:
سلام
من تا 60 ماه از adsl پارس ان لاین استفاده کردم 3gig 128 قیمتش هم 15 تومن بود و منم 2 ماه می گرفتم چون حجمی که می خواستم بالا بود ولی تو همون ماه اول تموم میشد
مب خوام عوضش کنم الان بهترین و ارزونترین ها کدوم هان ؟
سلام چه طور می تونم حالت auto conect رو انتخاب کنم تا بعد از دیسکانکت شدم دوباره کانکت بشم
منظورم واسه سرویسهای شبانه صبانت هست که قطع میشن
میشه وقتی دارم دانلود می کنم وقتی دیسکانکت شم خودش وصل بشه و دانلود رو ادامه بده.
سلام دوستان
نقل قول:
خیلی ها از پارس آنلاین خسته شدن و دارن میزنن تو خط شاتل. منکه 3 ساله دارمش و واقعا راضیم. تازه ART1 دارم و چون ماهانه اینترنتی پرداخت میکنم ، بعضی ما ه ها که کارم بیشتره 512 میگیرم . :8:
با یه سرچ کوچیک با کلمات مربوط به سوالتون مثل :((( صبانت + شبانه ))) تو همین تاپیک یا تاپیک های دیگه میتونین به پاسخ های زیادی دسترسی پیدا کنین::11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237417
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=252185