دومي رو كه اقا سهند توضيح دادن ...نقل قول:
اما اولي رو درست بگو ببينم كجايي تا ببينم چه كار ميشه كرد...
كويست چي داري؟؟؟
الان كجاست دكتر لي؟؟؟
Printable View
دومي رو كه اقا سهند توضيح دادن ...نقل قول:
اما اولي رو درست بگو ببينم كجايي تا ببينم چه كار ميشه كرد...
كويست چي داري؟؟؟
الان كجاست دكتر لي؟؟؟
سلام خوبینقل قول:
من همین جام که دوستمون گفت.گفتی با اون وسیله ها درو باز کنم.رفتم اینکارو انجام بدم انگار اون وسیله گم شد یا فکر کنم شکست.دیگه چیزی واسه در باز کردن ندارم.
مرسی که خواستی کمکم کنی. بلاخره یه کاریش میکنم
دكمه ~ رو بزن بعد با موس روي در كليك كن تا door اون بالا نمايان شه بعد unlock بزن در باز ميشه (اين رمز برا باز كردن همه آيتم هاي قفل شدهست) خوب اينم از راه چيت ديگه راه ديگه اي بلد نيستم
در مورد سوالم هيچي دكتر ليو سيو قبليمو پيدا كردم دارم با اون ميرم اونجام كه بايد رد و يكي ديگرو به بيگ تاون ببري
اون وسيله ات شكسته...نقل قول:
بايد بگردي پيدا كني...چندتا پست قبلتر نوشتم كجاها پيدا ميشه...
به حرف محسن گوش نده...ميخواد گولت يزنه از چيت استفاده كني...:31:
محسن نكنه همشو با چيت رفتي؟؟؟:21:
مرسی از کمکتون.با کمک شما بازش کردم:40:
:21: از كجا فهميدي؟؟؟
نه من زياد از چيت استفاده نمي كنم فقط اولاي بازي استفاده كردم و بعضي جاهاي بازي!!
اولاش خودمو به لول 60 رسوندم بعد شروع به بازي كردم بعد هروقت مي خوام بازي كنم اينو تو قسمت چيت ميزنم TGM همين دوتا ديگه هيچي!!! تازه اين سيوم كه تازه پيدا كردم لول ششه و بدون چيت رفتم
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
مي خوام يه بار غرورمو زير پا بزارم (در مورد بالا)
يه قسمتي هست اسمشم نمي دونم بايد از اون شهرك بچه ها كه فكر كنم MUNGO باشه بايد بري والو 87 رفتم و اون غولرو آزاد كردم و بعد رفتم G.E.C.K رو گرفتم حالا ميگه از والو خارج شيد ولي خارج ميشم دوباره رو به والو 87 علامت ميزنه چرا ؟؟؟؟
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
يه بار ديگه زير پا ميزارم :
آقا اين وكيوم رو بايد از كجا پيدا كنيم (براي درست كردن تفنك پرتاب كننده وسايل؟؟؟
والت 87 فقط همون G.E.C.K هست...ديگه چيزي توش نيست تا جايي كه من ميدونم...نقل قول:
احتمالا يه جا ديگه رو نشون ميده...
حالا غوله رو داري يا نه؟؟؟؟
ديگه داري ميري ماموريت اخر؟؟؟
وكيوم هم هر جايي هست...بايد بگردي...هر جا موتور و وسيله داغون ديدي يه چك كن...
فهميدم بايد از همون راه بر مي گشتم move to زده بودم و jump يدم بايد تو راه برگشت يكي بهم حمله مي كرد و منو ميبرد زندان
الان اونجام كه دارن يه روبوت بزرگو ميبرن يه جاييي
اوه يادم اومد راستي اون يارو roye يا همچين چيزا كه گردنبند داره و مثل سگ دنبالم ميادو بايد چي كار كنم
شاهكار كرديا...نقل قول:
اخه كي جامپ ميزنه اونجا؟؟؟؟
اين كيه؟؟؟من اصلا يادم نمياد...ميشه عكسشو بزاري؟؟؟؟
مثل اينكه تمومش كردي ديگه...
آقا نميشه يه كاري كرد اون بمبه نتركه چهار بار رفتم تركيد...
دفعه ي اول خودم رفتم تركيد يه داستاني تعريف كرد
دفعه ي دوم او سارا رو فرستادم اون رفت تركوند
دفعه ي سوم بازم اونو فرستادم چون دفعهي پيش بازي هنگ كرد
دفعه ي چهارمم كد رو زوركي بهش دادم كه فكر كنم اشتب بود ؟؟
6-1-2 كد
من مي خوام بازم ادامه بدم!!!!
كدوم بمبه؟؟؟؟نقل قول:
مهم اب شهر هست.....
شما چي شد؟؟؟اب سالم درست شد يا همه رو بدبخت كردي؟؟؟
بازي ادامه پيدا نميكنه مگه اينكه dlc رو نصب كني...broken steel...اين نباله بازي رو ميده و تا لول 30 اپگريد داري....البته واسه اينكه ادامه بده يه شرطي داره كه هر وقت گرفتي بهت ميگم...:5:
من هيچي نفميدم!!!!
هي چي يه چيزي منفجر ميشه و او يارو ميوفته و بازي تموم ميشه!!!!
حالا دارم يكم از عقب تر ميرم!!!
اي بابا...شما اين همه اومدين اينجا رو نفهميدين؟؟؟نقل قول:
درست هست...هموني كه ديدين درسته...
بعدش مياد يه چيزايي روي شكل و عكس تعريف ميكنه...اونجا اب سالم اومده بود يا نه؟؟؟؟
اخرش همينه كه ديدين...
واسه زنده موندن و ... فقط بايد dlc رو نصب كنيد...
هر چند كه زنده ميمونه...
حالا نمي دونم اينو قبلا گذاشته بودم يا نه ولي باز مي زارم
کد:http://www.cheathappens.com/download_file.asp?id=24677
اينم دو تا مگا ترينر خوشگلکد:http://www.cheathappens.com/download_file.asp?id=25562
در این بازی گزینه ی Live برای من کار نمی کنه!
قبلا کار می کرد، ولی وقتی نسخه های اضافه شونده رو ریختم + پچها، دیگه کار نمی کنه و مجبورم از اول برم! با کرک و بی کرک هم فرقی نداره!
سلام دوستان من این بازی رو جدیدا نصب کردم ,)fallout3(مشکلم اینه که چرا وقتی از از ابای شهر میخورم یا از گوشت وسایر مواد غذایی مصرف میکنم هی گوشه تصویر به رنگ قرمز نوشته میشه3.5.9 و..فکر کنم معنای خوبی نداشته باشه تازه وقتی کلید tabرو میزنم یه نشنوگر که گوشه سمت چپ بالا هست رفته بالادر صورتی که تو کامپیوتر رفیقم هر چی میخوره چه ابهایی که تو شهره وچه غذا هایی که خودش بدست اورده وقتی مصرف میکنه گوشه تصویر با رنگ سبز 1.3.9.و..میاد مشکل چیه ممنون ببخشد یکم طولانی شد
اينكه اونجوري قرمز ميشه مربوط به اگه اشتباه نكنم راديواكتيو مواد هست...حالا چرا ماله دوستتون سبز هست نميدونم....ولي همون قرمزه مشكلي نداره...يه قرص يا امپولي هست كه خوبش ميكنه...شما به اصل بازي برسيد..:8:نقل قول:
ميشه يكي از دوستان چندتا ازخوبي هاي بازيو بشماره وبه يه بازيه حرفه اي مثل خودش تشبيه كنه چون من هم تا حالا بازيو نصب نكردم.
مهمترينش سرزمين وسيع بازي هست...نقل قول:
انتخابهاي زياد...
اكشن جالب...
ماموريتهاي جالب
مكانهاي جديد...
و ....
ولله من تا حالا از بازي تو اين سبك مثل فال اوت خوشم نيومده...نميگم نيست ...ولي اين يه چيز ديگه بوده برام...:10:
بازی ای که مثل فال آوت بزرگ باشه وجود نداره! اما مترو2033 و Stalker یه جورایی مثل فال آوت هستند.
الانم بازی هم رده ی فال آوت Fall out New Vegas هست که هنوز منتشر نشده!
ممنون ولی من هرچی که مدا غذایی جمع میکنم مثل گوشت سوسک.گربه و قرص یا نوشابه و هرچیز دیگه ای که مصرف میکنم بازمقرمز مینویسه یکم به خونم اضافه میشه ولی رادیو اکتیوم هم میره بالا چه موادی رادیو اکتیو میارن پایین اسم ببرید ممنوننقل قول:
اينكه اونجوري قرمز ميشه مربوط به اگه اشتباه نكنم راديواكتيو مواد هست...حالا چرا ماله دوستتون سبز هست نميدونم....ولي همون قرمزه مشكلي نداره...يه قرص يا امپولي هست كه خوبش ميكنه...شما به اصل بازي برسيد..
خب معلومه، بعد از حدود 200 از بمباران فجیع اتمی همه چیز کم کم آلوده شده.نقل قول:
برای درمان رادیو اکتیویته یا باید برید دکتر، یا Red away مصرف کنید.
یعنی این طبیعیه که هر چیزی رو که مصرف میکنم الودست ورادیو اکتیو میشه؟ راستی منظورت از red awayچیه؟:10: چه شکلیه .یه چیز دیگه این که اگه اون درجه نشون دهنده رادیو اکتیو خیلی بره بالا چی میشه؟ شرمنده وارد نیستم
معلوم نیست که کجای مترو و استاکر شبیه این بازی مزخرف هستنقل قول:
بله...تقريبا همه چي الوده هست...نقل قول:
red away...هم يه امپول شكل هست...هم ميتوني بخري و هم پيدا كني...
من هيچ وقت نزاشتم خيلي بره بالا...گشنگي و تشنگي ميكشيدم ولي نميخوردم تا چشام سياهي ميرفت...:31:
شما هم هر چي خواستي سوال كن...
بلد باشيم جواب ميديم...:10:
دوست من شما از اين بازي خوشتون نيومده دليل بر مضخرف بودنش نيست...نقل قول:
مترو هم شبيه بود به خاطر محيطش و افراد....عمكساش توي خبرهاي بازي ها هست يه نگاه كنيد...:46:
حرف درست وحسابی:10:نقل قول:
دوست من شما از اين بازي خوشتون نيومده دليل بر مضخرف بودنش نيست...
مترو هم شبيه بود به خاطر محيطش و افراد....عمكساش توي خبرهاي بازي ها هست يه نگاه كنيد...
خیلی ممنون red awayرو پیدا کردم ولی هنوز مصرف نکردم .راستی نگفتید رادیو اکتیو بره بالا چی میشه ؟مال من الان روی2 iهستش.یه سوال دیگه این که از چه راههایی میشه پول در اورد؟ من وقتی یه دشمن میکشم صدای جرینگی پول میده یعنی پول بهم میده ؟ممنون:20:
فکر می کنم کمی برعکس گفتی، بازی های مزخرفی مثل مترو 2033 و Stalker به پای بازی های نقش آفرینی مثل Fallout نمی رسند. در حقیقت اینها مثل تیکه ای بی ارزش در مقابل بازی بزرگ Fallout می مونند.نقل قول:
بازی ای که مثل فال آوت بزرگ باشه وجود نداره! اما مترو2033 و Stalker یه جورایی مثل فال آوت هستند.
الانم بازی هم رده ی فال آوت Fall out New Vegas هست که هنوز منتشر نشده!
معلوم نیست که کجای مترو و استاکر شبیه این بازی مزخرف هست
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
من موندم کجای این بازی مزخرف مترو 2033 مثل Fallout 3 می مونه!
شدیدا تایید میشه.من اینقد فال آوت بازی کردم شبیه فال آوت شدم!کلا خیلی بازی جزابیه!
چیزهایی که توی این بازی وجود داره رو هیچوقت نمیشه توی استاکر یا مترو پیدا کرد.مخصوصا داستان های فرعی بازی.از بچه ای که خانواده اش مردن و بی کس و کارن تا یه آدم نیمه دیونه که عاشق کشتن و انفجاره!
و یا اینکه حق انتخاب توی این بازی خیلی خیلی زیاد هست.مثلا ماجرای مگاتون که من کلی روش فکر کردم که منفجرش کنم توی این بی پولی وkarma از دست بدم یا اینکه بدون ÷ول بمونم و karma از دست ندم...
نميدونم بره بالا چي ميشه...اين رو علي اقا بايد جواب بدن...نقل قول:
وقتي دشمن ميكشي لول ميره بالا...سمت راست يه درجه مياد كه نشون ميده هر دشمن چقدر افزايش ميده واست...
پول هم از فروش وسايل و اينكه كسي رو كه ميكشي يا مرده ميتوني بگرديش و پولاش رو ور داري...اون غولا كه توي مترو هستن همشون پول دارن...
ماموريت هم انجام بدي فكر كنم پول ميده...:10:
اگه رادیواکتیویته تا آخر بره بالا یه اتفاق خیلی ساده میفته: مرگ!!نقل قول:
در ضمن یه اشتباه لپی رخ داد و من Rad away رو Red away نوشتم، شرمنده! اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واحد پولی هم که استفاده می شه Bottle cap یا همون در بطریه که از هزاران راه می شه درآورد. وقتی هم که کسی رو می کشید باید از نعشش پولاشو وردارید، اتوماتیک بهتون نمی ده.
(من اولای بازی نمی دونستم دربطری حکم پول رو داره، هرچی داشتم ریختم دور! یعد فهمیدم چه گندی زدم!!) و ایضا اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون توضیحاتتون خیلی عالی بود خیلی به دردم خورد.این بازیه که تو امضاتون هست هنوز منتشر نشده؟
فعلا اين و بازي كن كه ذهنت اماده شه ...تا پاييز اوني كه توي امضاي ايشون هست بياد انشالله...نقل قول:
زود بازي رو تموم نكنيا .... وقت زياد داري .... درست برو ...:10:
آقا من حوصلم سر رفت اين بازي رو تموم كردم دارم دوباره از اول ميرم
راه هاي پول در آوردن (كه من تجربه كردم)
1-هر چي آتاشغال و خرتو پورت دورت ديدي جمع كن (از چاقوي آپزخونه تا قوصي كنسرو) بعد برو پيش يه فروشنده و بگو مثلا غذا يا وسيله مي خواي (تعمير وسيله جزئ اينا نيست) بعد هر چي آتاشغال داري بهش بفروش (مواظب باش زيدي بهش نفروشي به اندازه اي كه پول داره بفروش.
2- زامبي هارو حتما بكش و بگردشون (چون حتما بين 1 تا 100 در نوشابه دارن)
3- گوشت هاي جمع شده غول كوهستاني (همون سبز گنده ها كه تو والو هاي مختلف هست) رو بگرد ((چون حتما بين 0 تا 500 در نوشابه هست)
4- آدمهايي كه خواب هستند ازشون دزدي كن
و...
هر چند كه سخته...اسم مكاني هم كه هستي از رو نقشه بگو.....
واسه چي رفتي اونجا؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نکنه همون بیمارستانست !!!!
که میرسی اون بالا میگن یه چیزی میخواد تا آسانسور رو راه بندازیم !!!!!!
شایدم یه جای دیگست !!! ( یهو این کویست اومد به ذهنم ) ولی عکس بذارید کامل مشخص میشه !
اين بيمارستانه جريانش چيه؟؟؟؟؟نقل قول:
كجا بود؟؟؟؟ من چرا يادم نمياد ؟؟؟؟
كدوم كويست ؟؟؟؟
Reilly's Rangers !نقل قول:
فکر کنم همون بیمارستانست که میگید برای راه اندازیش انگار باید کاری کرد؟