توی نسل سوم فعلا نمیشه از بلوتوث استفاده های دیگه کرد
Printable View
توی نسل سوم فعلا نمیشه از بلوتوث استفاده های دیگه کرد
سلام
من می خوام یه آیپاد تاچ احتمالا 8 گیگ بخرم
میشه یه قیمت جدید از دو نوع 8 و 16 گیگ بدین
و اینکه از کجا بخرم که معتبر باشه و با مشکل روبرو نشم ؟
مرسی
سلام
من امروز آیپاد 8 گیگ 3g گرفتم 220 . الان بالا نمی یآد . برای شروع باید آیتونز رو دانلود کنم ؟ حجمش چقدره ؟
چه طوری میتونم جیلبریکش کنم ؟ جیلبرک کردن Firmware های مختلف با هم فرق داره ؟ من از کجا بفهمم Firmware دستگاه من چیه ؟
ممنون
الان در حالت ریکاوری هست ایتونز 9.1 رو باید دانلود کنی و وصل کنی تا بوت بشه حجمش حدود 70 مگ هست فک کنم!
بله فرق داره ولی اول به ایتونز وصل کنید تا اطلاعات ایپاد نمایش داده بشه تا بعد باهم ردیفش میکنیم !
وقتی ایتونز بشناسه عکس ایپاد میاد و تمام اطلاعات رو نشون میده !
بچه ها صفحه ipod همون 3.5 اینچه؟
همه بازیای iphone روی ipod اجرا میشه؟؟
بله - صفحه 3.5 اینچهنقل قول:
//
بله - اساساً باید بتونه همه رو اجرا کنه .. (شاید حالت خاص هم وجود داشته باشه، من ندیده ام)
نقل قول:
سلام خدمت سیمور عزیز
دوستان ، من مزاحم شدم ، چون با یکی دیگه از دوستان شفیق ما بسیار سر این قضیه مولتی تسکینگ محصولات اپل ، مشکل پیدا کردیم ( همون دوستی که نیت داشتیم آی تاچ بگیریم براش ، تو مرحله چکش کاری هستیم ، که با آی تاچ حال می کنه یا از آیفون کمتر راضی نمی شه ، متاسفانه که تا اینجا هیچ ری اکشنی نسبت به آی تاچ نداشته :10: )
این مولتی تسکینگ مسلما باید تو آیفون و آی تاچ در یه حد باشه درسته ؟
دوستان بیان بگن مثلا چه کارهایی نمی تونن بکنن ؟
مثلا : من سافاری رو باز کردم ، یه بازی رو هم باز دارم ، می تونم هم آهنگ گوش کنم ، هم سافاری رو مینی مایز کنم ، اما در حال لود صفحه باشه ، هم بازی رو ادامه بدم ؟ آیا وقتی سافاری رو مینی مایز می کنم ، کلا بسته می شه ، یا نه ، لودینگ متوقف می شه و وقتی بیارم بالا تازه ادامه لودینگ هست ؟
اگه شدنی هست ، پس این مولتی تسکینگی که می گن نداره چیه ؟
کلا یکی کامل شرح بده ، بین علمای اسلام شبهه افتاده :10::11:
ادیت : می دونم تو فریم ویر های جدید انگار داره یه کارهای می کنه ، اما به نظر شخصی خودم ، اپل گنده تر از اینه که این رو به عنوان یه گپ بهش نگاه کنیم ، احساس می کنم این هم یه محدودیت از کلاس کارای اپل هست ، دقیق نمی دنم ، یه احساس هست اش فقط ، این رو هم دوستان اگه می دونن بگن ، که گپ هست ، یا حساب شده این محدودیت اعمال شده روی محصولات اپل ( مثلا این که بعدا چیزی داشته باشه واسه رو کردن و چنته اش رو خالی نکرده باشه یه جا ، مثل عرض کردم )
یا حق
سلام به همه
دوستان سر یک خریت ایپادمو مجبور شد با power and home ریست کنم..
اخه تو سیدیا بودم دانلود که تموم شد تو همون صفحه موند!! منم مجبور شدم اینکارو کنم!!
دیگه بالا نیومد!!:41:
بعدش ایپادو بردم به dfu ..
حالا که به ایتونز وصل میکنم میگه باید restore کنی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم راه دیگه ای نیست؟
اخه حجم ریستورش 297 mb هست!!
تازه اونم تا 20 mb دانلود میشه بعدش قطع میشه!!!:41:
چند تا برنامه رو اپل به صورت پیشفرض اجازه داده که مینی مایز بشن از جمله iPod , Safari و Mailنقل قول:
مثلا : من سافاری رو باز کردم ، یه بازی رو هم باز دارم ، می تونم هم آهنگ گوش کنم ، هم سافاری رو مینی مایز کنم ، اما در حال لود صفحه باشه ، هم بازی رو ادامه بدم ؟ آیا وقتی سافاری رو مینی مایز می کنم ، کلا بسته می شه ، یا نه ، لودینگ متوقف می شه و وقتی بیارم بالا تازه ادامه لودینگ هست ؟
اگه شدنی هست ، پس این مولتی تسکینگی که می گن نداره چیه ؟
پس یعنی شما میتونی تمام این کارایی که گفتی رو انجام بدی
ولی به غیر از چند برنامه های که اپل اجازه میده برنامه های 3rd party این جازه رو ندارند و بازدن Home بسته میشن
مثلا شما داخل یه بازی هستید یه SMS میاد اگه بخوای SMS رو جواب بدید باید از بازی برید بیرون و بعد از مشاهده SMS بازی از اول Load کنی
برای این مشکل هم راحل حل هست شما از Cydia برنامه Proswitcher رو نصب کن دیگه هیچ مشکلی نداری
یعنی حتی میتونی بازی رو هم مینی مایز کنی
اینکه در ورژن آینده اپل این کارو بکنه به نظر من فقط روی آیفون 4G که احتمالا رم بیشتری خواهد داشت این اجازه رو خواهد داد اونم فقط ۱ یا دو برنامه و نه بیشتر
سلام.
دوستان من به تازگی یه آیپاد تاچ 3g 32 گرفتم. فرم ویرش 3.1.2 و سیستم عاملم XP Service Pack 2 هستش من کاملاً آماتور هستم و به اینترنت وای فای هم دسترسی ندارم. برای جیلبرک کردن می خواستم لطف کنید راهنماییم کنید. فروشنده بهم گفته که 40 تومان می گیره برای جیلبرک و 11 پیج برنامه و 20 تومان برای جیلبرک تنها. آیا بعد از جلبرک براحتی میشه برنامه ریخت روی آیپاد؟ به نظر شما قیمتی که گفته مناسبه؟ اصلاً به نظرتون ارزش داره این کارو بکنم و آیا بعد از جیلبرک آیپاد مشکل دار نمیشه؟ اگه لینک آموزش جیلبرک 3g و آموزش نصب برنامه رو هم لطف کنید بی نهایت ممنون میشم.
دقیقا همونطور هست ولی برای موسیقی مشکلی نداری چون با دوبار فشار دادن سریع میتونی پلی کنی تو هر حالتی که باشی!
شما دکمه پاور و هوم رو 20 ثانیه نگه دار از ریکاوری باید خارج میشه اگه نشد بهم بگو !
نه -- فکر می کنم بجز restore راه دیگه ای داشته باشی ...نقل قول:
سلام
من می خوام بدونم قیمت آیپاد تاچ 8 و 16 گیگ چنده ؟
تو تهران کجاها دارن ؟
گارانتی و ضمانت هم دارن ؟
کجا معتبر هست ؟
خیلی برام مخمخ
مرسی
نه محمد میشه از ریکاوری درووردش به راحتی ! همون روشی که گفتم رو امتحان کنید اگه نشد برنامه اش رو بهتون میدم تا از ریکاوری در بیاد !نقل قول:
تنها کاری که باید برای جیل برک بکنی دانلود یک برنامه 0.6 مگابایتی و کلیک بر روی یک دکمه هست. اون وقت می خوای 20 تومن جایش پول بدی؟ ۱۱ صفحه برنامه میشه 176 تا برنامه که به احتمال زیاد همش بازی هست. اپل 140000 هزارتا برنامه داره. شما می خوای خودت را محدود به 176 تا که خودت انتخاب نکردی بکنی؟ . بعدش می خوای چه کار کنی برای هر نصبی باید بری به یارو پول بدی؟نقل قول:
برو به انجمن تخصصی ایفون که آدرسش را در پایین دادم یک خورده زحمت بکش چندتا آموزش را بخون بعد با خیال راحت اون ۴۰ تومن را بذار تو جیبت و هم از آیپادت نهایت استفاده را ببر. تمام آموزشهای ایفون برای آیپاد تاچ صادقه.
تمام این چیزهایی که شما خواستی در آنجا موجوده. پیدا هم نکردی بپرس بچه ها بهت نشون میدهند.
کد:http://www.------------/forums/
i-phone . i r
نه نشد!!!نقل قول:
چه برنامه ای azpz عزیز؟
سلام
دوستان عزیز
من آیپاد 8 گیگ با Firmware 3.1.2 رو دو روز پیش خریدم . حالا خواستم ببینم چه جوری جیلبریکش کنم ؟ اکثر آموزش ها رو که میخوندم اولش گفته بود ریستور کنید به ورژن 3.1.2 ! منظورشون از ریستور همون آپدیت کردن Firmware هست ؟ من که خودم 3.1.2 دارم که دیگه لازم نیست اون مرحله رو انجام بدم ؟
مثلا اگه من بخوام با نرم افزار redsnow جیلبریک کنم فقط همین نرم افزار 10 - 20 مگی رو بگیرم کافیه یا باید اون فایل Firmware 300 مگابایتی هم دانلود کنم .
یکی لطف کنه معنی اصطلاحی ریستور و کاستوم هم توضیح بده .
اکانت آیتونز هم نتونستم بسازم ! از UltraSurf هم استفاده کردم ولی باز مشکلم حل نشد ؟
بچه ها ipod 8 gig الان چنده؟
به نظرتون میارزه pspیم رو بفروشم ipod بگیرم؟؟؟(نظرتون رو بگید؛به خ.دم کار مداشته باشید:دی)
1: داریوش اگه به DFU برده باشی این کارو بکنی 100% در بیاد ولی اگه 1 ثانیه اینور اونور تر بشه درست نیست باید دقیق انجام بدی !
10 ثانیه هوم و پاور رو نگه دار بعد پاور رو ول کن هوم رو نگه دار تا تو ایتونز بشناسه ! ببینم به پی سی که وصل میکنی دیگه ؟ اون قبلی رو هم باید به پی سی وصل باشه و ایتونز رو باز کرده باشی ! ... بکن ببینم چی میشه ! نشد باید از برنامه blackrain استفاده کنی !
..........................
2:الان شما که 3.1.2 هستید برنامه blackrain رو دانلود کنید و جیلبرک بکنید ! ...
کاستوم به فریموری گفته میشه که هکر ها و ... تغییراتی رو درش ایجاد میکننند و از حالت اورجینال خارجش میکنند مثلا قفلش رو میشکنند و .. .
ریستور به معنی عوض کردن فریمور هست حال میخواد اپدیت یا داونگرید باشه فرقی نمیکنه ! ...
............................
3: رفیق به نیاز خودت ربط داره چون این دوتا هر کدوم بیشتر تو یه چیز تمرکز دارند گرچه ایپادتاچ رو بازی هم خیلی متمرکز شده
ولی ایا برای چی میخوای ایپاد بخری ؟ ... برنامه ها و بازی ها و ... ؟ ...
8 گیگ رو که گفتم حدودی .. 16 گیگ برای نسل سوم وجود نداره = نسل جدیدی که تابستون عرضه شده 32 و 64 گیگ هستش .. 320 و 420 تومن به ترتیب ..نقل قول:
پاساژ پایتخت و پاساژ ایران ...
گارانتی و ضمانت شون هم خیلی چیز مهمی نیست ... چون اینها نماینده واقعی apple نیستند...
مثلاً فروشگاه کریستال در پاساژ پایتخت و فروشگاه رایتک در پاساژ ایران بهتر هستند.اینها قدری مطمئن تر هستند.
8 گیگ باید حدود 220-230 تومن باشه ...نقل قول:
من اگه اهل بازی بودم (خب دلیل اصلی خرید psp همینه دیگه) این کار رو نمی کردم، سطح و کیفیت بازی های psp بسیار بالاتره .. در واقع برای gamer جدی تر psp توصیه میشه قطعاً .. اما اگه بازی برام صرفاً یه قابلیت جانبی بود که گاهی سمت اش می رفتم و به بازیهای ساده تر و تفننی تر راضی بودم و ضمناً مدیریت بهتر صدا و تصویر می طلبیدم و اتصال بیسیم هم میخواستم می رفتم سراغ تاچ .. خلاصه اگه من بودم : psp
azpz ( وای این اسمت چقدر سخته!!:31:) جان restore کردم ردیف شد..نقل قول:
البته اپگرید هم شد دیگه ..
3.1.1 بود شد 3.1.2..
نقل قول:
منم موافقم. آيپاد چيز خوبيه و سرگرم كنندس ولي psp مثل شاه مي مونه. اصلا قابل مقايسه نيست هر دوشون عالين ولي براي بازي و gamer ها psp خيلي قابل تر و كاراتره.
ممنون از راهنماییت. من بالاخره دیروز جیلبرکش کردم و الآن دارم اساسی حالشو می برم. :8:نقل قول:
فقط این سایتی که شما معرفی کردی ظاهراً برای عضویت درش حتماً باید معرف داشته باشی چون من دو سری با دو ایمیل مختلف ثبت نام کردم ولی هیچ ایمیل فعال سازی دریافت نکردم. اگه برای شما یا یکی دیگه از دوستان که در اون فروم عضو هستند ممکنه لطف کنید نام کاربریتون رو پی ام کنید تا من نام شما رو به عنوان معرف وارد کنم.
مرسی :blush:
سلام من آیپاد رو با RedSn0w جیلبریک کردیم حالا وقتی روشنش میکنم میگه باید به آیتونز وصل کنی به آیتونز هم وصل میکنم میگه :
چی کار کنم ؟
دوباره سلام
مشکل بالاییم حل شد .
با هزار بدبختی با این اینترنت مزخرف تونستم یه نرم افزار بگیرم و رو آیپادم نصب کنم ولی باز هم نرم افزار های کرک شده رو نصب نمیکنه و هر بار یه ارور میده مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم مشکل از نصب نکردن App sync for os 3.1 یا نصب نکردن Mobile Installation باشه , نه ؟ چون تو بعضی از آموزش ها میدیم گفته بودند باید با wireless نرم افزار Mobile Installation رو روی سیدیا نصب کنی ؟ راهی نیست بدون wireless این نرم افزار ها رو نصب کنم ؟
بخاطر اینکه سایت apple مارو تحریم کرده و اجازه استفاده از سرویساشو نمیده. راهش استفاده از VPN، U97 یا تونل که بتونی اونو دور بزنی. من خودم از تونل استفاده میکنم .نقل قول:
حالا وقتی میخوام یه نرم افزار از آیتونز دانلود کنم با وجود اینکه اکانت دارم هر بار یکی از ارور های زیر رو میده ؟
appsync رو بریزنقل قول:
ابیته این ارور مشکل از جیلبرک هم هست یعنی زمانی که جیلبرک نکرده باشید همچین ارورهایی میده با black rain هم میتونید امتحان کنید ! حالا مطمئن هستید درست جیلبرک شده؟
معرف نمیخواد. مال من هم همین جور بود به یکی از مدیران ایمیل یا pm بزن برات درستش کنند. سایتش خرابه.نقل قول:
امیدوارم که خودت جیل برکش کرده باشی. و یک چیز دیگه تحت هیچ شرایطی به فرمویر 3.1.3 آپدیت نکن.
حالا بیا درستش کن! ما هم از جیل برک درومده(خاموش شد دستگاه) ضمن اینکه به کامپیوتر دیگه هم وصل شده و به کامپیوتر قبلی دیگه دسترسی نیست!!
blackrain RC3 هم جیلبرک نمیکنه.
RESTORE هم نمیشه کرد چون ورژن 3.1.3 آپ شده توی سرور APPLE
و DOWNGRADE هم نمیشه کرد وقتی به 3.1.2 میخوام ریستور کنم با سایت APPLE که VERIFY میکنه بعد ارور میده THE IPOD COULD NOT BE RESTORED THE DEVICE IS NOT ELIGIBLE FOR THE REQUESTED BUILD و نمیشه.
فکر نکنم راهی باشه نه؟ اعصاب بریزه به هم سریع میرم به 3.1.3 ریستور میکنم
2 روز زودتر جنبیده بودم این ورژن3.1.2 هنوز بود.حال چه کنیم؟:31:
بچه ها کسی gta:chinatown wars رو روی ipod بازی کرده؟؟
یه چیزی،این جوری که به نظر میاد دردسر هک کردنش از psp هم بیشتره!!
یه چیز دیگه:همه applicatinای iphone رو اینم اجرا میشه؟؟
چیز دیگه ای بود بعد میپرسم:دی
نقل قول:
نه سخت تر نیست ! نه خوب همه نه خود راکستار این بازی رو هم تو پی اس چی هم توی ایپاد تاچ و هم تو نینتندو دی اس ساخته !
مگه ipod همون iphone نیست بدون سیستم مخابراتی(همون تلفن)،پس چرا همه برنامه ها رو نمیخونه؟؟؟نقل قول:
بعضی از برنامه ها که مخصوص به مسایل ارتباطی و برقراری تماس هستند کاربردی ندارند.
مگه شما مشکلی داری ؟ ...
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
نقل قول:
من کاملا متوجه نشدم دقیقا الان مشکلت سر چی هست میخوای ریستور کنی نمیتونی ؟ ... یعنی میخوای به ورژن قبلی داونگرید بکنی ولی چون اخرین ورژن هستی نمیتونی داونگرید کنی مشکلت اینه ؟ ... خوب به راحتی میتونی داونگرید کنی من نمیدونم مشکلت کجاست :46:
مشکل ندارم.نقل قول:
بعضی از برنامه ها که مخصوص به مسایل ارتباطی و برقراری تماس هستند کاربردی ندارند.
مگه شما مشکلی داری ؟ ...
میخوام اطلاعات جمع کنم واسه بعدا...
آره دیگه مشکل این بود که دستگاه خاموش شده بود و recovery mode بود و همون صفحه مشهور یو اس بی و آیتیونز.نقل قول:
چون نمیشه هم به 3.1.2 ریستور کنی و آیتیونز نمیگذاره فکر کنم از 4 فوریه اینطوری شده.حالا مشکل ما حل شد با redsnow 9.2 final واقعا بهتر از blackra1n rc3 هست.
سلام
من یه سوال داشتم
من تا عید می خوام یه تاچ بخرم
اطلاعات زیادی ندارم
می خوام ببینم که آخرین نسلش چیه ؟ بعد از نسل 2 هم اومده یا نه ؟
آیا اون رو میشه جیلبریک کرد ؟
قیمت 8 و 16 گیگ چنده ؟
از کجا بخرم بهتر و مطمدن تره ؟
گارانتی و ضمانت هم داره ؟
و آخرین سوال خ اینکه من چه فایل هایی رو میتونم بریزم تو آیپاد ؟
ممنون میشم دوستان با تجربه به من کمک کنند
با تشکر
نقل قول:
- آخرین نسلش نسل سوم آیپاد تاچ هست.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch#Models
- تا الان که فرمویر ۳.۱.۲ بود میشد جیل برک کرد. به احتمال زیاد هم تا عید همچنان همان ۳.۱.۲ خواهد ماند. ولی اگر ۳.۱.۳ باشه هنوز جیل برک نشده و معلوم نیست کی میشه.
- ۱۶ خیلی وقته که تولید نمیشه و مال نسل پیشه. ۸ هنوز تولید میشه. با همون مشخصات نسل قبلی. قیمت هم باید دویست و خورده ای باشه. قیمت جهانی ۱۹۹ دلار هست.
- پایتخت.
- هیچ گونه گارانتی یا ضمانتی نداره.
- هر فایلی که بتونی بریزی تو آیتونز!:8:. یعنی تمام فایلهای صوتی. اگر هم خواستی ویدئو بریزی که فرمت آیپاد نبود با یک برنامه تبدیلشون می کنی میریزی داخل آیتونز و از اونجا به آیپاد انتقال پیدا میکنه. همین طور عکس و تصویر. اگر هم برنامه های دیگری روی آیپاد نصب کنی میتونی فایلهای مایکروسافت آفیس و pdf را هم بخونی و ادیت کنی.
دوست خوب، تقریباً عین این سوالات رو چند صفحه قبل هم پرسیدی بودی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم داده شده بود .. اشکال نداره و دوست دیگرمون هم زحمت کشیده و مجدد پاسخ داده، اما لطف کن قبل از طرح مجدد سوال پیگیری کن پاسخهای قبلی رو ..نقل قول:
ممنون.