یه دوست عزیزی بود که license های فعالو تو تاپیک میزاشت چند وقته ازش خبری نیس
به هر حال خدا قوت دستت هم درد نکنه
Printable View
یه دوست عزیزی بود که license های فعالو تو تاپیک میزاشت چند وقته ازش خبری نیس
به هر حال خدا قوت دستت هم درد نکنه
دوستان یک خبر خوب امشب به احتمال 90 درصد تحریم های نرم افزاری از ایران برداشته میشه و چند روز دیگه شاهد باز شدن اوست میشیم . ینی هم سایتش باز میشه هم اپدیتش . البته از طرف اونا باز میشه اگه این طرفی ها نبندنش میشه ازش استفاده کرد
منبع دوست عزیز :n26: والا الانشم اواست مث بچه ادم به موقع وروزانه بدون هیج فیل تر چیزی اپدیت میشه فقط سایتش باز نمیشه:n02:نقل قول:
آموزش کامل Avast Internet Security
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مطلب با رضایت کامل تولیدکننده از فروم س98 کپی شده است .
بعد از دیدن آموزش ، یه فاتحه به نیت اموات خودمون و خودتون و هر کسی که در این آموزش ، سهمی دارن ، بخونین:n12:
---- U P ----
از لینک زیر میتونید هیستوری آپدیت آوست رو ببینید و مثلا از آپدیت از 13.5.2013 تا 13.6.2013 رو واستون نشون میده, تاریخش هم تنظیم میشه
سلام کسی کلید اواست نداره؟؟؟:n02:
آقا جان کرکش کن و بعد حالش رو ببر.بعد از کرک هر کلیدی بهش بدی اونو به عنوان کلید تا سال 2050 قبول می کنه.نقل قول:
درود
خود برنامه رو از کجا دانلود کنم؟خودش اپ میشه؟
کرک داره؟
دوستان با قندشکن pm9 چه جوری می شه آپدیت کرد؟ کسی بلده؟
------------
حل شد! باید از حالت portable درش میاوردم
Avast! Internet Security 8 New licences
Avast All licences
آقا من نسخه 8 فری رو اینستال کردم بعد گوشه صفحه اش زده Not Registred . وقتی دکمه رجیستر رو میزنم وصل نمیشه به سرور ( احتمالا به خاطر تحریما ! ) بعد زده مدت باقی مانده 30 روز . میخوام بدونم اگه این مدت تموم بشه چی میشه ؟؟؟؟مگه Free نیست ؟؟؟؟ پس رجیستر واسه چی ؟؟؟ چه باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟
کسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رایگان هست ولی نرم افزار شما باید ثبت بشهنقل قول:
لینک زیر ثبت نام کنید و کد ریجستری تا 24 ساعت به ایمیل شما ارسال میشه (البته با چ.ی.ز شکن)
دوستان نحوه استفاده از این کلیدها رو می خواستم بدونم راهنمایی کنیدنقل قول:
با سپاس:n16:
بادرود
چند روزی میشه Avast.Antivirus.Free.8.0.1489.300 نصب و سپس از لایسنس سایت استفاده کردم یه مشکلی که دارم اینه که فایروال Avast کانکت نمیشه یعنی مثل بقیه قسمتهای آنتی ویروس که runing نوشته فایروال اینطور نیت به همین خاطر در صفحه اصلی آنتی ویروس به رنگ زرد هست در حالی که اول سبز رنگ بود.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Avast Internet Security 2013 8.0.1482 licences
اگر منظورتون وارد کردن این کلیدها در برنامه avast که سایت پایین توضیح داده مرحله به مرحله:n01:نقل قول:
اواست من الان دو سه روزه که اتوماتیک اپدیت میکنه - مال شما هم اینطوریه - فکر کنم یه اتفاقایی افتاده ها ؟
Avast! Internet Security 8.0.1489 + Keys + Patch
دوستان ! من دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود میکنم ! میخواستم بدونم میشه بعد از 30 روز کاری کرد که دائمی بشه ؟! مثلا با پچ یا کرک یا کد لایسنس ؟!
+
کلا کار باهاش چطوره ؟! به راحتی BitDefender هست ؟! روی سرعت Pc و سرعت دانلود تاثیر میزاره ؟!
دوست عزیز اواست کلا ایران را تحریم کرده و محصولات این شرکت در ایران اپدیت نمی شن جز اینکه نسخه اورجینالش را بخری و راحت اپدیت بشه در ضمن با وی +پی+ ان هم اگه داشته باشی میتونی اپدیتش کنی ولی کلید لایسنش در سایت وجود داره که تا یک مدت بیشتری کار می کنه.نقل قول:
بله به سادگی اگه کرکش رو ندارید بگید تا براتون اپلود کنم.نقل قول:
راحت تر از اون حتی!نقل قول:
من چیزی احساس نکردم!
ممنون دوست عزیز .... برای آپدیت کردن مشکلی پیش میاد ؟! چون شنیدم بحث ت.ح.ر.ی.م و این چیزا بوده ، واسه همین میپرسمنقل قول:
ولا از ای پی ایران نمی دونم ولی وقتی از راه های دیگه اپدیت می کنم مشکلی ندارم امیدوارم برای شما نیز مشکلی پیش نیاد!نقل قول:
اون طور که من اطلاع دارم امریکا این جور تحریم ها و تحریم وسایل ارتباطی و برداشته نمی دونم اوست بهش عمل کرده یا نه!
دوستان برای نصب پچ آنتی ویروس ازم پسوورد میخواد ! چه پسووردی وارد کنم ؟!
پ.ن : وقتی دانلود کردم ، یه فایل پچ هم با خود نرم افزار همراه بود .... اینو بریزم توی فولدر برنامه ؟!
خبر خبر
من یک راه حل برای شماره سریال avast antiviruse free 2013 پیدا گردم. که می بایست حتما key آنرا با سیلتر شکن از خود شرکتش بگیرید. ابتدا 2009 avast antivirus home edition 4.8.1367 را نصب کزدم و شماره سریال قدیمی شو اکتیو کردم و هم آپدیت. که زیاد طول نکشید. بعد روی همین ورژن آنتی ویروس آوست free2013 نصب کردم. , که فرمان ریستارت آمد تا ورژن قبلی خودش را remove کنه, ریست نمودم. و بعد از ان آنتی ویروس آوست نصب شد و با سیلتر شکن بعد از چند دقیقه آپدیت شد. حالا این آنی ویروس 8954روز اکتیو شده. این هم شماره سریال آوست قدیمی :
W5894409R9971A0910-XHWLJ9TP :n19:[SPOILER][/SPOILER]
من آواست نصب کردم ولی الان می خوام پاکش کنم ! اما اجازه نمیده برم تو بخش add/remove program کنترل پنل ! میگه : " شما اجازه ی دسترسی به این قسمت رو ندارید ! "
این در حالی که من با اکانت مدیر ( تنها اکانتی که تو کامپیوترم ساخته شده ) به ویندوز دسترسی دارم و بهش وارد می شم .
راه حلی هست ؟!!!
سلام
جناب آقای mili k چند راه پیش رو داری. اینکه برنامه uninstaller از خود شرکت اوست بگیری که باید سیلتر شکن داشته باشی. اما خود من در 2 هفته پیش با IObit uninstaller پاک کردم. می تونی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه دانلود کنی و روی دستکاپ بریزی و سعی کن از روش advanced استفاده کنی تا ریجستری آن هم remove شود.:n01:
با اون فایلی که من دارم شما باید اوست رو باز کنید به تب MAINTENANCE بروید بخش SUBCRIPTION رو باز کنید روی INSERT INCENSE FILE کلیک کنید . یکی از اون فایل های پچ رو انتخاب کنید ان قدر این کار رو انجام دهید تا بالاخره یکی از فایل ها درست کار کننه!نقل قول:
شما مطما هستید مشکل از انتی ویروس شماست این تنظیمات معمولا بخاطر تنظیمات سطح دسترسی خود ویندوزه!نقل قول:
دوستان میخواستم راه حل هاتون را نسبت به این 2 مورد بگین !
1- نمیدونم این چی میگه ؟! وقتی هم که Activate Trial Period را میزنم ، مینویسه "اول مطمئن بشین به اینترنت وصلین"
2- الان 2 روزه که این آنتی را نصب کردم ولی از 10 روزش کم نشده !!!! چرا ؟!
++
کسی هست یه کرک سالم یا لایسنس بده بزنیم ؟!
[نقل قول:
[PHP]http://tinylink.ir/bv6z[/PHP]
لاینس معتبر!
مثل همیشه عالــــــــــــــــــی ! واقعا مچکرم ! حالا یه بحث میمونه فقط اونم بحث آپدیت !!!!نقل قول:
چطوری آپدیت کنم ؟! یعنی از چه طریقی ؟! اگه نمیشه بدون ف.ی.ل.ت.ر شکن آپدیت کرد ، با HotSpot میشه ؟!
برا من که به راحتی بدو ابزار اپدیت میشه!نقل قول:
برای من مینویسه Cannot Connect to Server .....نقل قول:
سلامنقل قول:
شما چرا نسخه بتا نصب کردید؟؟ ممکنه مشکلاتی رو سیستم بوجود بیاره
چه مشکلاتی ؟! من زیاد در جریان نبودم که چه نسخه ای را دانلود کنم .... اینو از بخش دانلود نرم افزار P30 دانلود کردم ..نقل قول:
هر مشکلی هست بگید ... اگه راه حلی هم داره بگید
[PHP]http://-----------.com/fa/entry/43/[/PHP]نقل قول:
[PHP]پی سی دانلوده جای خالی[/PHP]
نسخه پرو ورژن 8 رو دانلود کن!
خب یعنی این همه دانلود کردم همش بیخودی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n23: این دیگه مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این نسخه بتا را پاک کنم ؟!