فکر کنم شما اشتباه می کنید. در این بازی هم به صورت عکس خواهد بود.نقل قول:
اگه میشه منبع رو ذکر کنید.
Printable View
فکر کنم شما اشتباه می کنید. در این بازی هم به صورت عکس خواهد بود.نقل قول:
اگه میشه منبع رو ذکر کنید.
بستگي به مخاطبش داره كه كدومشون باشه!
عزيزم شما اگه از PES خوشت نمياد خب چرا مياي اينجا پست ميدي؟نقل قول:
بازي توي مشهد اومده يا از اينجا بخرم؟
اخه وقتی من pes میزدم شما داشتید اتاری بازی میکردید . من فقط دو سال تو کار ادیت و .... pes 5 و 6 بودم . حتی به خاطر pes 2008 چیزی حدود 300 تومن خرج سیستمم کردم . ولی با اومدن بازی ** رفت تو اعصابم . دوست اشتم حداقل این نسخه چیزی تو مایه های پس 6 باشه ولی میبینم که همون اش و همون کاسس
مشهد فردا آبی کامپیوتر میاره ....نقل قول:
فكر كنم تو رشت اولين جايي باشه كه اومده چون از ديروز توي فروشگاه p30 world بود .
ولي حيف كه امروز رئيس جمهور اومده و خيابونا هم اونقدر شلوغ كه نميشه رفت و گرفت .
ايشالا فردا ميرم بگيرم.
عرضه pes 2009 رو به همه دوست داران این بازی زیبا تبریک میگم.
:11::11::11:
خدایی وقت ندارم این چند روزنقل قول:
وگرنه به عشق pes تهران که هیچ
کره ی ماه هم می رفتم
اگه می خواستم خودم برم 4-5 روز می طولید
اینطوری 2 روز
ولی می میرم تو این دو روز
هر کی گرفت بگه چطولیه :11:
من همین الان فهمیدم که منتظر شد!
راستی توی اهواز هم هست دیگه؟؟!
در حالت Become A Legend چه طوری به ترکیب اصلی راه پیدت میکنی؟
پس بالا خره بازي اومدو انتظار همه به سر رسيد. كساني كه بازي رو گرفتن بگن چه جوريه؟ چه تغييراتي كرده؟
من هم به تکین زنگ زدم و هم به وست که هر دو گفتن امشب آماده میشه ولی وست گفت شاید امشب آماده نشه
اگر دوستانی هستن که مثل من هول هستن و دوست دارن حتما امشب این بازی دستشون برسه میتونن با آیدی مدیر تکین گیم
takkingame
در یاهو مسنجر درخواست کنن که بازی براشون با پیک فرستاده بشه البته در تهران
قیمت هم مناسبه من خودم درخواست دادم و تا یکی دوساعت دیگه میرسه
بازی در دی وی دی ناین عرضه میشه
دلیل اینکه هنوز این بازی رو تو روشگاه نذاشته اینه که هنوز به مقدار زیاد تکثیر نکرده و حاضره اون تعداد محدود تکثیر شده رو به این صورت بفروشه
باور کنید من تبلیغشونو نمیکنم و فقط به این خاطر اینو نوشتم که دوستانی که مثل ن غجله دارن امشب لذت بازی کردن رو بتونن ببرن
من که حاضر نبودم تا ساعت 7 یا 8 صبر کنم بعد هم ببینم بازی اماده فروش نشده
تا 2 ساعت دیگه هم که بازی برسه دقیقا میام در مورد تیمهای حاضر در چمپیونز لیگ که لایسنس نشدن با دوستای که میگفتن همه لایسنس شدن بحث میکنیم
بچه ها واقعا اون كسي كه ميره فيفا بازي كنه به چه اميدي اين كار رو ميكنه وقتي كه يك بازي سراسر هيجاني و جذاب و ديدني كه درون مايه ي خود را كه همان احترام به مخاطب است رو حفظ كرده و واقعا چرا شركت ea ه ساختن بازي فوتبال ادامه ميده بازي كه در طول حدود 16-17 سال رشد روند تكنولوژي هنوز نتونسته كه شركت كونامي رو كه سال ها قبل از شروع به كار شركت ea در حال ساخت ادواري بازهاي فوتبال خود بود جلو بزنه وحتي در حد اون باشه.
من به عنوان كسي كه از pes1 , fifa98 به بعد همه ي شماره هاي اين بازي رو انجام داده ميتونم به شخصه اعلام كنم اون حس بازي فوتبال كه در pes يا همان we در طول شماره هاي قبل تا اين آخرين شماره در انسان بوجود مياره fifa به هيچ وجه قادر به ايجاد اين حس نخواهد بود.
در واقع در pes شما بازي ميكنيد و زمان نگاه ميكند ولي در fifa زمان بازي ميكند در حالي كه شما تنها ناظريد.
از بروبچز شیرازی کسی نگرفته؟
روش خوبیه ولی یه راه بهترم داره تو همین سایت لینکاشو گذاشتن فقط زحمت دان کردنش پایه خودمونه!!!:46:نقل قول:
ولی در هر صورت نظر فیفا باز ها هم قابل احترامه و آنها هم حق انتخاب دارند و حتما دلایلی برای فیفا بازی کردن دارندنقل قول:
تجریش که هنوز خبر ندارن بازی ریلیز شده!!
بازی به دستم رسید دارم نصب میکنم به زودی میام یه توضیحی در موردش بهتون میدم
دوستان تکین بازی رو عرضه کرده یا نه؟؟؟؟
شرکت سرزمین هم ریلیز کردهکد:http://www.srayaneh.com/?p=520
توی اکثر شهرها هم نمایندگی داره
برم ببینم گیرم میاد
هنوز نصبش نكردي؟نقل قول:
دوستان متاسفانه سی دی بازی که ایشون گرفتند خراب بوده:19::41:نقل قول:
کس دیگه بازی را نگرفته
Real Team Names and Badges !!!
Real team names and badges for PES 2009!
PES Utd & WE United renamed to Hajduk Split (CRO) and Slaven Belupo (CRO).
Other Leagues B filled with Bundesliga teams!
Overwrite your Option File in My Documents/KONAMI/ folder and cv0a.img in your Game/img/ folder
کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15644
سلام.
من بازی رو سفارش دادم یک دی وی دی هست حالا ین با 2 دی وی دی هاش چه فرقی میکنه؟
من بازی دان کردم و همین لحظه تمام شد بازی عالی حرف نداره واقعا مانند نسخه های قبلش میمونه و تک pes 6-5
مشکل خاصی من دربازی ندیدم فقط کمی کاشکی رو گرافیک بیشتر کار میکردن ولی زیاد برام مهم نیست
عزیز به نظر شما چه پیشرفت هایی نصبت به دمو داره
پس چرا هیچکس توضیحی از این بازی نمیذاره؟؟؟؟
همه حواسشون رفته به بازی ماها رو یادشون رفته
eztech عزیز اول یک عکس از Edit بازیکن بگذار بعد بگو ببنیم اولدترافورد تو بازی هست یا نه؟؟
بعد تیمهای CL کاملا لیسانس هستند؟؟
لطفا کسانی که بازی رسیده دستشون از بازی یه توضیحی بدین
تو اراك هر چي گشتم پيدا نكردم خيلي معتادشم.
اگه اين بازيهاي فوتبال ساكر نبود از بيكاري و تنهايي دق ميكردم.
توجه کردین اونهایی که بازی رسیده به دستشون یهو غیب میشن
پس باید خیلی خفن شده باشه
من بازیو نصب کردم و اول رفتم سر لیسانس تیمها توی چمپیونز لیگ و دیدم طبق گفته خودم آرسنال و چلسی اونجا هم لیسانس نشدن (قابل توجه تعداد بیشماری از دوستانی که با من سر این موضوع کل کل میکردن و میگفتن تمام تیمهای چمپیونزلیگ لیسانس شدن) اشخاصی مثل کروزر و دیگه اسماشون یادم نیستنقل قول:
فعلا همینو داشته باشید تا بازهم بیشتر بیام توضیح بدم
چه بد لیسانس نشدن
همه تو کفند؟
بازی بدک نیست اما خیلی عالی هم نیست.
تاپیک نباید منتقل شه به بازی های کامپیوتری؟
بالاخره بازی رو نصب کردم بازی واقعا نسبت به pes 2008 خیلی بهتر شده بخش لیگ قهرمانانش رو می تونی به دو صورت competition و exhibition بازی کرد که بخش دوم همون دوستانه است که محیطش مثل لیگ قهرمانان است ولی نقطه ضعف بزرگ بازی لیسانس تیم هاست که نام های سری آ و لالیگا و انگلستان اسم های دیگه است که اون هم با یه پچ حل میشه.
در کل به نظرم بازی نسبت به pes 2008 خیلی بهتره از خریدنش پشیمون نمیشد
در ضمن بازی دو dvd است
دوستان من رو کشتید شما ها
نصبت به دمو چه تغییراتی کرده
از نظر گرافیکی و گیم پلی و نورپردازی و صدای تماشاگران و خطای داوری و کارت زرد داوری و غیره هیچ تغییری داشته به نسبت دمو
بازیه شما چند دی وی دیه؟نقل قول:
سری آ یا همون لیگ ایتالیا که لیسانس شده...
چطور شمامیگی ایراد داره؟؟؟؟
مگه اسم تیم های ایتالیایی لیسانس نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: