سلام
من5 ماهه این گوشی رو دارم .الان مشکلی پیدا کرده که بعضی وقتا میخوام تنظیمات دوربین رو مثل کنتراست و... تغییر بدم گوشی گیر میکنه ودوربینش ازکار میفته:41: .مستر ریست هم کردم درست نشد .چکار کنم به نظر شما با فلش مشکلش حل میشه.
Printable View
سلام
من5 ماهه این گوشی رو دارم .الان مشکلی پیدا کرده که بعضی وقتا میخوام تنظیمات دوربین رو مثل کنتراست و... تغییر بدم گوشی گیر میکنه ودوربینش ازکار میفته:41: .مستر ریست هم کردم درست نشد .چکار کنم به نظر شما با فلش مشکلش حل میشه.
با سلام
من برنامه منشي تلفني براي اين گوشي رو مي خواستم.
لطفا
دوست من شما میتونید با مراجعه به قسمت برنامه های S60v3 برنامه مورد نظرتونرو دانلود و نصب کنید ....
.
در این تاپیک مشکلات و سوالات پیرامون خود گوشی مطرح میشه ...
خسته نباشیدچطور میشه مدت زمان فیلم برداری را در این مدل گوشی افزایش داد؟
سلام دوستان
من تو سایتکه میرم برا آپدیت گوشی شماره پروداکت گوشی من تو لیستش نیست براچی ؟؟کد:http://btusers.com.ar/nan/nokia/
سلام نقشه جاده های ایران را دانلود کردم انرا در چه فولدری باید قرار دهم؟ (از اسمارت کام استفاده میکنم)
در فولدر maps قرار دهيد
سلام
لطف کنید به این سوال من جواب بدین.به سوالایی که تو صفحه قبل نوشتم که جواب ندادین.تازگی ها gps موبایلم نمی تونه به ماهوراه کانکت بشه.قبلا هم خیلی دیر کانکت میشد.گوشیم تو فضای بازه و زاویه قرار گرفتنشم تقریبا 45 درجه هستش.چی کار کنم؟راهی برای سریع تر کانکت شدن نیستش؟
فریمور گوشیتون چنده ؟نقل قول:
سلام
لطف کنید به این سوال من جواب بدین.به سوالایی که تو صفحه قبل نوشتم که جواب ندادین.تازگی ها gps موبایلم نمی تونه به ماهوراه کانکت بشه.قبلا هم خیلی دیر کانکت میشد.گوشیم تو فضای بازه و زاویه قرار گرفتنشم تقریبا 45 درجه هستش.چی کار کنم؟راهی برای سریع تر کانکت شدن نیستش؟
با نرم افزار های جانبی مثل اسمارت کام هم چک کنید ...
محیط هم سعی کنید مسقف نباشه و در یه مکان ساکن باشید !
سلام من چند وقت پیش هر وقت تو قسمت مخاطبین میرفتم میشد دید که به چه افرادی پیام دادم زنگ زدم یازنگم زدن اما حالا دیگه نمیتونم میشه کمکم کنید ممنون
سلام ببخشید یه لیست کامل از تنضیمات دوربین 6220 می زارین تا ما هم بدونیم :40:
اگه اموزش عکس برداری با 6220 رو هم بذارید .:11:
:11:سلام اونایی که 6220 دارن بیان تو این گروه بدو حراج کردم !!!!!
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1165
سلام مثل این که فروم مطروکه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری میشه رنگبندی عکس 6220 را بالا برد
سلامنقل قول:
بابا متروکه چیه؟! همه رفتن مسافرت... :دی
برای رنگ بندی شما چند کار می تونی بکنی:
در دوربین برو روی رنگ مایه Color Tune حالا می تونی رنگ بندی تند رو گزینش کنی
در دوربین برروی وضوح Contrast برو و با کم و زیاد کردن می تونی رنگ ها رو تند تر و روشن تر بکنی
در دوربین بر روی بالانس سفیدی White Balance برو و اون رو روی آفتابی برای گرم تر شدن رنگ ها و روی لامپ رشته ای برای سرد تر شدن رنگ ها بگذار.
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
Color Tune کجاست ما که ندیدیمنقل قول:
دستت درد نکنه پیداش کردم :11::31:
در ضمن وقتی دوربین رو باز می کنی چراق gps چشمک می زنه وقتی هم می بندی بازم ادامه پیدا می کنه برای همه همین جوری هست یا فقط برای من این جوری خیلی ممنون!!!!!!!!!:question:
نه. توی setting برو record location رو خاموش کن.نقل قول:
سلام. آیا برنامه ای برای استفاده از 6220 کلاسیک به عنوان وب کم وجود داره؟ اگر هست معرفی کنید لطفا
سلام اونایی که 6220 دارن بیان تو این گروه بدو حراج کردم !!!!!
کد:
http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1165l
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
بیاین دیگه نا امیدم کردید:41::37::42::thumbsdow
http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1165
سلامنقل قول:
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی. :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
عزیز برنامه Mobiola Webcam 3.19 هست. البته نگارش های 3.15 و 3.17 نیز هست. برنامه خیلی خفنیه...
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
سلام دوستان
من 6220 کلاسیک دارم. برنامه nokia map رو نصب کردم ولی خطای "system error" میده لطفا من رو راهنمایی کنید.
متشکرم
سلام
چطور ميشه اون دكمه زير چراغ GPS رو غير فعال كرد . يا تغييرش داد . توي تنظيمات ميانبرها ، تنظيم فقط براي
دوتا كليدهاي راست و چپ هست و ششتا ميانبرها روي صفحه نمايش ، دكمه زير چراغ GPS رو پيدا نكردم .
ضمنن ورژن گوشي 5.15 هست .
سلام به همه
بخشید من آخر نفهمیدم
رم چی بگیرم؟
من فعلا تو اراک هستم
رم 4گیگ کلاس 4 مارک سیلیکن گیر آوردم 12000تومن
رم 4 گیگ ترنسند و ساندیسک که معلوم نبود کلاس چند بودن 11000
من چند روز دیگه میام تهران
حالا نمیدونم اینجا بگیرم یا نه؟
ببخشید تنها ترس من اینه که موقع فیلم برداری ریپ بزنه
خواهشا اگه کسی رم 4 داره و این مشکل رو نداره
نوع رم و کلاسش رو بگه
ممنون میشم
ببين دوست من هم گوشيم موقع فيلمبرداري با سايز بزرگ تيك مي انداخت كه خيلي منو ناراحت مي كرد و سراغ رم كلاس 6 كه دوستان پيشنهاد داده بودن خيلي گشتم يافت نشد ولي يه رم 8گيگ كلاس 2 گير آوردم كه اون تيك رو نداشت و يه فرق ظاهري هم با رم هاي ديگه داشت اون چي بود؟نقل قول:
قسمت پشتش يه برجستگي در اندازه 1×0/5 داشت كهبقيه رم ها يا ندارن يا اگه دارن از اين اندازه كوچيكه تازه رمي كه گرفتم فله اي بود با مارك سن ديسك و گارانتي هم داشت و فروشندش هم اجازه داد تا امتحانش كنم و بعد گرفتمش همين اميدوارم به دردت بخوره:11:
متشكرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اونایی که 6220 دارن بیان تو این گروه بدو حراج کردم !!!!!
کد:
http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1165
آقا منم رم 4 گیگ کلاس 4 توشیبا خریدم ولی موقع فیلم برداری ریپ میزنه.کلاس 6 رو هرچی گشتم تو علاءالدین نتونستم پیدا کنم.
ببخشید خیلی وقت بود که به فروم سر نزده بودم.فریمور گوشیم 05.15 هستش.از اسمارت کام هم استفاده می کنم.تو هوای آزاد هم از gps استفاده می کنم.قبلا این مشکلات رو نداشتم.
سلام.یکی از اشناهامون میخواهد برای برادرش یک 6220 دسته 2 بگیره،قیمت کارکرده و نوش رو میخواهد.کسی میتونه بهم قیمت بده؟؟ممنون
سلام
من امروز یه گوشی دسته دو 6220 گرفتم.
موقعی که میخوام یه سند جدید توی آفیسش باز کنم خطا میده که: "مجوزی برای برنامه نیست. مجوز خریداری می کنید؟"
مشکلش چیه؟ باید چیکار کنم؟
اين گوشي به صورت فابريکي قابليت ويرايش فايلاي آفيس رو نداره ...
به اين تاپيک مراجعه کن :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=275282
سلام
آقا من یه گوشی 6220 خریده بودم ( حدود 2 ماه قبل )
چند وقت پیش افتاد تو آب یه لنز و آیسی گزاشت رو دستم . 35 تومن خرجش کردم . اما الان صداش خیلی کم شده دادم یه کپسول دیگه روش انداخت اما بازم خوب نشد . ولی با هد فونش صداش خوبه مشکل از کپسول هاشه ( منظورم صدای اسپیکرش هنگام مکالمه است )
تازه اون یارو که گوشی رو باز کرد ز در مموریش رو هم شکست .
یه سوال دیگه
به نظرتون بفروشمش بهتره یا نگهش دارم ؟
قیمتش با این اوصاف حدود چقره
دوست من فکر نکنم ارزشش فروختن داشته باشه ...
شما فکر نکنم بتونید بیشتر از 120 بفروشید ... به نظر من یا نگهش دارید و استفاده کنید یا یه مقدار بزارید روش و یه گوشی بهتر بخرید ...
سلام
آقا این در یدکی مموری گوشی که شکسته شده رو از کجا باید گیر بیارمش ؟
شاید اگه تعمیرگاه اشنا داشته باشی بتونه یجوری واست پیدا کنه وگرنه باید یه قای بخری، که اونم روش هست.نقل قول:
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
نقل قول:
سلام. اینجاست: Setting/general/Own key
بعد میری تغیرش میدی.
دوست من ممنون ، من فقط توي نسخه فارسيش ميگشتم كه نبود ، زبان رو به انگليسي تبديل كردمنقل قول:
پيدا شد . حتما" يادشون رفته Own Key رو به زبان فارسي اضافه كنند
سلام به همه
خواستم بدونم نصب دیکشنری روی گوشی نوکیا 6220 مشکلی ایجاد نمیکنه؟راحت؟ همینطور متن فارسی جابجا نشان نمیدهد؟ برای خواندن مقالات فارسی بصورت آفیس؟بدون نصب برنامه روي كامپیوتر گوشی را شناسايی میکند؟ آنتن دهی و دوام باطریش چطوره؟
نقل قول:
علیک سلام
تا حالا مشکل زبان توی هیچ دیکشنری با 6220 ندیدم.من unidic رو پیشنهاد میکنم.اگه گوشیت -- باشه که ترکوندی. با متن فارسی مشکل نداره. آفیس رو دقیقا نمیدونم اما واسه من که لیسانس کد میخاد. بدون برنامه توی حالت انتقال اطلاعات(mass storage) میشناسه اما واسه حالت pcsuit باید نرم افزار pcsuitرو از توی cd نصب کنی یا دانلود کنی. حالت pcsuit واسه نصب نرم افزار و بک آپ گرفتن و ... خوبه. آنتن دهیش خوفه دوام باطریش هم نسبتا خوبه و ضمنا میزان نور display توی مصرف باتری تاثیر زیادی داره.
سلام خسته نباشید . میخواستم بدونم که تا حال گوشی اتان را اپگرید کرده اید و اخرین نسخه ان محاسن و معایبش نسبت به سال پیش چیست ؟ ایا این کار بکنم یا نه ؟ چون سال پیش من ین کار را کردم و نسخه ان 05.15 است . ایا نسخه جدید ان امده است ؟ با تشکر
سلامنقل قول:
به تالار پی30ولد خوش اومدی :دی انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
چرا از دیکشنری فابریک نوکیا بهره نمی گیری؟ توی سایتش هست. از همه زبان ها به فارسی و برعکس...
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی