چه ذوقی کرد بچهنقل قول:
Printable View
چه ذوقی کرد بچهنقل قول:
پس چی:دینقل قول:
چه ذوقی کرد بچه
با این اوصافی که از پیام نور شنیدم بایدم خوشحال باشم.
الآن دیگه که پیام نور خوب شده شما چه اوصافی شنیدید. و از کی شنیدید؟
شنیدم امتحانا خفن سخت.
کتابا خفن زیاد.
استادی به اون صورت نیست.
مدرک بی ارزش.
سواد فارغ التحصیلا صفر.
برای فارغ اتحصیل شدن پوست آدم در میاد.
احترام نذاشتن به حقوق انسانی دانشجو!
انواع ازار دانشجو!!
از تو اینترنت گشتم فهمیدم اینا رو.
شایدم این طوری نباشه چند روز دیگه معلوم میشه.
من که بهت گفتم دادا... میریم موفق میشیم سال دیگه...:10:نقل قول:
ثبت نام کارشناسی سراسری تموم شده یا هنوز شروع نشده؟:blink:
با معدل 14 و خورده ای چند واحد می شه برداشت برای این ترم؟
نقل قول:نقل قول:
مشکل کسایی که میان پیام نور اینکه نمیدونن این دانشگاه بر چه پایه و اساسی و چجوری میچرخه و اصلا واسه چی بوجود اومد.
مختصری از این دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل اساسی در این دانشگاه اموزش از راه دور و دانشجو محور بودنشه و مسلما نمیشه اون رو با سایر دانشگاه ها و سیستمهای اموزشی سنتی مقایسه کرد.
حضور در کلاس الزامی نیست . ساعات هر درس حدود 30 ساعت معمولا برای رفع اشکال هست و مطابق هدف دانشجو محور بودن استاد در درجه سوم اموزش در این دانشگاه قرار میگیره بعد از دانشجو و کتاب
در مورد مدرک هم فکر کنم اگه بی ارزش بود این همه دانشجو شاید به این فکر می افتادند که عمر و هزینه خودشونو واسه یه چیز بی ارزش هدر ندند.
اگر کمی در مورد پیام نور تحقیق کنیم متوجه میشیم که این دانشگاه زیر مجموعه دانشگاه سراسریه و این یعنی اعتبار (نه دانشگاه ازاد)
از بس تو دانشگاه های دیگه شنیدیم جزوه جزوه این رو یه اصل قرار دادیم .به نظر شما اون کسی که یه کتاب حجیم رو بدون استاد میشینه میخونه و سعی میکنه پاسخ مشکلات و سوالاتشو پیدا کنه ممکنه بخاطر 10 صدم مجبور بشه دوباره کتاب رو بخونه(چون استادی نمیشناسه که بخواد با خواهش و التماس نمره بگیره) باسواده یا اون کسی که به قولی سر کلاس میره و استاد داره و اخر ترم کتاب 500 صفحه ای رو با یه جزوه 50 صفحه امتحان میده و خوشحاله که قبول شده.
اگر برای فارغ التحصیل شدن پوست ادم کنده بشه مدرک میتونه بی اعتبار باش؟
توی کدوم دانشگاه ما دانشجو حق داره که پیام نور دومیش باشه.تو پیام نور چون دانشجو کمتر با دانشگاه در ارتباطه بیشتر حقوقش محفوظ میمو نه.:10:
خواهشا اینقدر توهین نکنید کنکوریهای 89!! قبل از انتخاب رشته فرصت داشتید تحقیق کنید راجع به پیام نور ومیتونستید اصلا جزو اون 100 تا رشته نزنید این دانشگاهو...
حالا که قبول شدید یا برید ثبت نام کنید یا این همه چرت نگید به دانشجوهاو سیستم و استاد و...
اگه در حد شریف و امیرکبیر بودید که چه هیچی..اما حالا بار علمیتون این اندازه تشخیص داده شده دیگه اخ وتف واسه چیه؟
تنها حق اظهار نظر با دانشجوها واستاداست. تاپیکو بی مصرفش نکنید..
با سواد فارغ التحصیلا صفر و مدرک بی ارزش به شدت مخالفمنقل قول:
با کتابا خفن زیاد البته حجمش و امتحانا خفن سخت به شدت موافقم
فقط با ايناي كه قرمز كردم موافقمنقل قول:
20 واحدنقل قول:
با معدل 14 و خورده ای چند واحد می شه برداشت برای این ترم؟
بچه ها اينجا کسي دانشجوي رشته مترجمي يا زبان و ادبيات انگليسي هست يا اطلاعي ازش داره؟ من ميخواستم براي فراگير اقدام کنم و الان ميخوام بدونم با چهار سال درس خوندن تو اين رشته سواد دانشجو بالا ميره و اصلا ارزش داره که آدم بخونه يا نه؟ خوشحال ميشم نظر دوستان رو بدونم.
سلام
من ديشب انتخاب واحد كردم و شهريهام شد 185 تومن.امروز كه رفتم مبلغ دقيق را براي واريز ببينم ، ديدم شهريه شده 200 تومن:18:
براي شما هم همچين مسالهاي پيش اومده .
راستي اين چند روزه كه توي سايت ميرم همش ارور سرتيفيكيت ميده و آدرس بار قرمز رنگ ميشه.مشكل از IE منه يا از سايته ؟ آيا اين ارور مساله اي ايجاد ميكنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دلیل به نظر سخت اومدن امتحاتات اینه که در بعضی دروس که شاید کتاب 400 ص یا بالاتره نمیشه تشخیص داد که از کجا ممکنه سوال بیاد و چون خود اساتید طراح نیستند نیز نمیتونند کمکی بکنند.
برعکس در بعضی جاها که امتحان از یک جزوه 50 ص هست اون 50 ص هم با راهنمایی استاد میشه 20 تا که میشه 2 ساعت قبل امتحان خوند و قبول شد ولی تو پیام نور از زمان شروع ترم باید شروع کنی به خوندن.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
نقل قول:
من رشته ام انگلیسی نیست ولی مطمئن باشید که اگر بتوانید خودتون رو با سیستم پیام نور وفق دهید سوادتون از خیلی از دانشگاه های دیگه بیشتر خواهد بود.
واسه منم همینطوری میشهنقل قول:
راستي اين چند روزه كه توي سايت ميرم همش ارور سرتيفيكيت ميده و آدرس بار قرمز رنگ ميشه.مشكل از IE منه يا از سايته ؟ آيا اين ارور مساله اي ايجاد ميكنه ؟
باید بگم اولا مدرک دانشگاه پیام نور جزو مدارک با ارزش دانشگاهی هستنقل قول:
شنیدم امتحانا خفن سخت.
کتابا خفن زیاد.
استادی به اون صورت نیست.
مدرک بی ارزش.
سواد فارغ التحصیلا صفر.
برای فارغ اتحصیل شدن پوست آدم در میاد.
احترام نذاشتن به حقوق انسانی دانشجو!
انواع ازار دانشجو!!
از تو اینترنت گشتم فهمیدم اینا رو.
شایدم این طوری نباشه چند روز دیگه معلوم میشه.
دلیلشم اینه که این دانشگاه جزو دانشگاه های باز هست که الان توی دنیا دارن روی اینجور دانشگاه هایی مانور میدن و چون امتحانات هم به صورت کشوری برگزار میشه و خیلی قوانین دیگه ، مدرکش ارزش بالایی داره
شما توی حرفت تناقض موج میزنه
یه جا میگی کتابا خفن زیاد و آزمونا خفن سخت ، بعد زیرش مینویسی سواد فارغ التحصیل ها در حد صفر !!!
با این شرایط مگه میشه کسی نمره بگیره و بی سواد باشه؟
پس چرا قبولی های ارشد توی پیام نور خیلی بیشتر از دانشگاه های دیگه هست؟
والا ما که امتحان سخت ندیدیم تو این 1 سال
همه چیزم از توی کتاب میاد
کتاب ها شاید یه کمی زیاد باشه اما به هر حال اگه درسخون باشی از پسش بر میای
الانم شرایط نسبت به 4-5 سال پیش خیلی بهتر شده و مسلما بهتر هم میشه
اگه توهینی کردم ببخشید...نقل قول:
خواهشا اینقدر توهین نکنید کنکوریهای 89!! قبل از انتخاب رشته فرصت داشتید تحقیق کنید راجع به پیام نور ومیتونستید اصلا جزو اون 100 تا رشته نزنید این دانشگاهو...
حالا که قبول شدید یا برید ثبت نام کنید یا این همه چرت نگید به دانشجوهاو سیستم و استاد و...
اگه در حد شریف و امیرکبیر بودید که چه هیچی..اما حالا بار علمیتون این اندازه تشخیص داده شده دیگه اخ وتف واسه چیه؟
تنها حق اظهار نظر با دانشجوها واستاداست. تاپیکو بی مصرفش نکنید..
تمام حرفام چیزایی بود که بعد از چند روز تحقیق تو نت پیدا کردم.
گفتمم که شاید درست نباشه.
به هر حال ما که پیام نوری شدیم تا خدا چی بخواد.:20:
دوستان ثبت نام ورودیهایِ کارشناسی کنکور سراسری پیام نور از کی شروع میشه؟ مرکز کرج منظورمه؟ اصلا شروع شده؟
هنوز شروع نشده.نقل قول:
دوستان ثبت نام ورودیهایِ کارشناسی کنکور سراسری پیام نور از کی شروع میشه؟ مرکز کرج منظورمه؟ اصلا شروع شده؟
از طریق این سایت باید ثبت نام کنی:
کد:http://reg.tpnu.ac.ir/
نقل قول:
برای منم بعضی وقتها اینجوری میشد ولی تو روند کار مشکلی ایجاد نمیکنه
من خودم فارغ التحصیل پیام نور هستم .نقل قول:
درسته حجم کتابها زیاده و امتحانات نسبتا سخت گرفته میشه .
اما فراموش نکنید سوالات تستی نمره منفی ندارد و 6 نمره از 20 نمره دست استاد هست که به راحتی میشه کامل 6 نمره را از استاد گرفت .
مدرک پیام نور به هیچ وجه بی ارزش نیست .
در ضمن قبلا گفتم بازم میگم خوندن مهندسی نرم افزار یا خیلی از رشته های پیام نور ارزش 1000 مرتبه بیشتر از خوندن خیلی از رشته ها توی دانشگاه دولتی هستش .
شما دوست داری ریاضی محض توی دانشگاه دولتی بخونی یا مهندسی نرم افزار توی دانشگاه پیام نور ؟؟
همین که بهت بگن مهندس خودش یه دنیا می ارزه .:31:
دیدی میخواستی خودتو به کشتن بدی من میخواستم خودت به نتیجه برسی:10:
دوستان من کاردانی به کارشناسی قم رشته زبان انگلیسی قبول شدم
نوبت دوم 89 که نتایجش رو اعلام کردن
برای ثبت نام کی باید برم؟
باید به دانشگاه برم یا جای دیگه؟
کدوم دانشگاه قبول شدی ؟نقل قول:
اگه با حرفام به كسي توهين شده معذرت ميخوام ! :20:
2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1-فرق دانشجوهایی که از طریق کنکور وارد دانشگاه پیام نور میشن با اونایی که از فراگیر میان چیه؟
2- طرح تجمیع چیه؟
به به:دی
اقا دانشگاه ورامین سرویس هم داره .
خدا رو شکر اینم حل شد:دی
یواش یواش داره خوشم میاد:46:
سلامنقل قول:
1-
کسانی که از طریق فراگیر وارد دانشگاه میشن ترم اول به اونها دانشپذیر گفته میشه و بعد از این که دروس ترم اول را امتحان دادن و معدل مورد نیاز را اوردن (معدل 12 )از ترم دوم به بعد به اونها دانشجو گفته میشه .
بعد از این که ترم اول را دانشپذیر با موفقیت گذروند و دانشجو شد نحوه برنامه کلاسی، امتحانات و حضور در کلاس درس هیچ فرقی با سایرین ندارد و تمام آیین نامه های دانشجویی دانشگاه پیام نور شامل او هم میشه .
برای دانشجوی فراگیر برای قبولی، خواندن 5 یا 6 کتاب ترم اول دانشگاه لازم است
اما
برای دانشجوی پیام نور خواندن تمام منابع کنکور ضروری است
توی فراگیر پس از قبولی دانشجوی ترم دوم هستید
اما
توی پیام نور پس از قبولی دانشجوی ترم اول هستید
توی فراگیر ظرفیت پذیرش نامحدود به شرط کسب معدل 12
اما
توی پیام نور ظرفیت پذیرش محدود است .
توی فراگیر امکان تحصیل همزمان در دانشگاه پیام نور و سراسری و آزاد
اما
توی پیام نور امکان تحصیل فقط در یکی از دانشگاههای سراسری و آزاد
می توان گفت تنها فرق دانشجویان فراگیر با دانشجویان رسمی بعد از پذیرش، مقدار شهریه واریزی به دانشگاه و نیز درج عنوان "فراگیر" در مدرک فارغ التحصیلی او می باشد.
مدرک هر دو مورد تائید وزارت علوم هست .
هم توی پیام نور و هم توی فراگیر امکان ادامه تحصیل در تمام دانشگاههای داخل و خارج تا مقطع دکتری وجود داره .
2 -
طرح تجمیع یعنی خوندن یک سری کتاب و منابع جدید و حذف یک سری کتاب و منابع قدیم .
دانشجوهایی که از سال فکر کنم 86 به بعد وارد دانشگاه شدن تجمیع هستند و بعضی از منابع و دروسشون با دانشجوهایی که سنتی هستند فرق می کنه . و در واقع کسانی که تجمیع هستند کتاب و منابعشون جدید هست .
موفق باشید :)
بچه هاي پيامنوري از چند مهر كلاساشون شروع ميشه ؟؟؟ هفته اول بريم دانشگاه يا ضايع ميشيم ؟؟؟ :31: ثبت نام ما 28 هست ،، من هنوز نرفتم دانشگاه ببينم ثبت نام هست يا نه تو سايت سنجش زده بود !!:19: وقتي 27 تا 31 ثيبت نام هست كلاسا كي شروع ميشن ؟؟ :20:
براي من كه از فردا شروع ميشه ولي براي ورودي هاي جديد رو نميدونمنقل قول:
كلاسها از اواسط مهر شروع ميشه
كلا مگه چقدر كلاس براي هر درس هست كه بخوايم براي كلاس گذاشتن يه جلسه اش رو هم نريم!!!
حضور در جلسه اول را برای همه پیشنهاد میکنم .نقل قول:
یعنی جلسه اول همه کلاس ها را بهتره حتما شرکت کنید .
چون
خیلی اکثر استادها نحوه گرفتن میان ترم ، یا گرفتن پروژه ، یا کلا نحوه نمره دادن را توی جلسه اول کامل توضیح میدن .
پس بهتره حتما جلسه اول را حضور داشته باشید .
اگه به دانشگاه رجوع کنید توی برد زده شده که فلان درس با کدوم استاد و چه ساعت و از چه تاریخی شروع میشه .
موفق باشید :)
برای ثبت نام گفتند باید وضعیت نظام وظیفتو مشخص کنی ! کسی میدونه باید چیکار کنم من متولد 22/11/70 هستم!
و اینکه باید دیپلومی که گرفتم ببرم مدرسه تا مدیر امضا کنه!؟
کلا کسی اگه ثیت نام کرده بگه که به چه چیزایی گیر میدن!
کسي نظري نداره؟نقل قول:
آقا کسی پیام نور تهران ثبت نام کرده؟ چرا کارشناسی های ِ پیوسته سراسری رو پس ثبت نامش رو شروع نمی کنند؟
نه فعلا منتظرم تا شروع شه. برو مدارکو اسکن کن اماده داشته باش همین روزاست که شروع شه.
واسه كلاس نگفتم ، فك كردم كسي نميره هفته اولو گفتم يه وقت نرم كسي دانشگاه نباشه !نقل قول:
اگه كلاس باشه دانشجوها ميان مخصوصا كلاسهاي دانشجوهاي ورودي جديد كه پر ميشهنقل قول:
چی میگی؟؟؟!؟!؟!:31::31::31::31::20:
مطمئنی حالت خوبه بچه کرمانی ؟ :18:نقل قول:
دوستان از ساعت 13 امروز ثبت نام کارشناسی (رسمی) کنکور سراسری شروع میشه.
رسمی دیگه چه صیغه ای هستش؟ :31: