بابا خیلی نامردی!:19:اینا چیه گزاشتی؟!؟:18:آدرنالین خونم بالا رفت!:31:نقل قول:
هیچ راهی نیست که هنگام پرواز multiplayer چه با اینترنت چه با شبکه ی محلی یکی خلبان بشه و اون یکی کمک خلبان؟
اصلا هیچ راهی نداره؟
Printable View
بابا خیلی نامردی!:19:اینا چیه گزاشتی؟!؟:18:آدرنالین خونم بالا رفت!:31:نقل قول:
هیچ راهی نیست که هنگام پرواز multiplayer چه با اینترنت چه با شبکه ی محلی یکی خلبان بشه و اون یکی کمک خلبان؟
اصلا هیچ راهی نداره؟
چرا... یک قسمت داره که نوشته Share my Aircraft.
وقتی یک نفر وارد یک سرور می شه اسامی افراد آنلاین مشخص هست. اگر کسی هواپیماش رو share کرده باشه مشخص می شه. ممکنه پسورد گذاشته باشه .
این طوری 2 نفر در یک هواپیما پرواز می کنن. تاحالا امتحان نکردم.
خب حالا باید چه جوری share کنم؟نقل قول:
توی قسمت مالتی بعد از انتخاب سرور هواپیمای خودتون رو انتخاب می کنید. بعد از انتخاب نوشته Share my Aircraft . مثل عکس زیر.نقل قول:
خب حالا باید چه جوری share کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این قسمت هم اگر کسی هواپیماش رو بخواد با کسی share کنه در کادر نارنجی ظاهر می شه که نوشته Join. اگر پسورد داشته باشه شما باید پسورد رو بزنید تا بتونید وارد بشید.
[PHP]ممنون خوب بود اما اين يکي قوي تره سانحه هم داره مخصوصا f00 و يک ايلوشين که واقعا منو تکون ميده...نقل قول:
22مگ هست:
جالب بود. تشکر.نقل قول:
ممنون خوب بود اما اين يکي قوي تره سانحه هم داره مخصوصا f00 و يک ايلوشين که واقعا منو تکون ميده...
22مگ هست:
اون هواپیمای دوم که 747 بود فکر کنم فرودگاه هنگ کنگ بود که تعطیل شد. درسته؟ تا حالا چند مورد از هارد لندینگ های این هواپیما رو تو اینترنت دیدم.
خداییش جالب بود! :18:
اون توپولوف 134 که موقع بلند شدن آتیش گرفت واقعا حقش نبود و به نظر من خلبان کاملا مقصر بود ، نه ؟
اون DC9/MD8x هم که دنبش کنده شد خیلی مضحک بود. کلی خندیدم البته مسافرای ردیف آخر براشون چندان خنده دار نیست!
من به خلبان ايلوشين حق ميدم چون V1 رو رد کرده بود و راهي به غير از بلند شدن نداشت اما با اون موتور آتيش گرفته ميخواست چيکار کنه از طرف ديگه باند هم داشت تموم ميشد.نقل قول:
اون هم fokker 100 بود که دمش کنده شد اگر توجه کرده باشي نزديک بود بدنه هواپيما هم از وسط 2تا بشه.
خيلي وحشتناک بود.
سلام
دوستان من بد فرم تازه کارم ولی تمایل دارم که به عنوان هابی این گیم رو بخرم و یواش یواش حرفه ای دنبالش کنم
لطفا راهنمایی می کنید که در حال حاضر بهترین ورژن و کاملترین ورژن کدومه؟ ور از کجا می شه تهیه کرد و چند می باشد قیمتش؟
ترجیحا ورژنی باشه که از گرافیک بالایی برخوردار باشه...من سیستم خوبی دارم.
این گیم نیست !نقل قول:
اگه بتونی fsx : gold رو گیر بیاره از همش بهتره اما فعلا بهترینش که در دسترسه و ما همه داریم fsx: acceleration هستنقل قول:
سلام . خوش اومدی. اما همون طور که دوستان گفتن این برنامه نه گیم هست و نه بازی یا هر چیز دیگه... فقط گرافیکی بودن این برنامه با بازی های رایانه ای مشابه هست...نقل قول:
سلام
دوستان من بد فرم تازه کارم ولی تمایل دارم که به عنوان هابی این گیم رو بخرم و یواش یواش حرفه ای دنبالش کنم
لطفا راهنمایی می کنید که در حال حاضر بهترین ورژن و کاملترین ورژن کدومه؟ ور از کجا می شه تهیه کرد و چند می باشد قیمتش؟
ترجیحا ورژنی باشه که از گرافیک بالایی برخوردار باشه...من سیستم خوبی دارم.
البته ناراحت نشید ولی شما اولین نفری نیستید که این شبیه ساز رو بازی خطاب می کنید...
موفق باشید.
والا عرض کردم که در حد مرسدس بنز مبتدی هستم...هرچند می دونستم بهش شبیه ساز پرواز هم میگن ولی چون تو سایت خود مایکروسافت رو بخش games هستش من هر دواسم رو خطاب می کردم و فکر نمی کردم که تفاوت فاحشی بین این ها باشه.نقل قول:
در ضمن نه قیمت دادید نه فرمودید از کجا بخرم! من در شهرستان هستم و ترجیح می دم که آنلاین بخرم!
یه ورژنی دیده بودم که که کتاب فارسی هم داشت...البته فروشنده ها می گفتند که چند تا خریدیم و خوب نبود همشون ایراد داشتند ما هم مرجوع کردیم..!!! قیمتش هم می گفتند حدود 19 بود.!!!
آیا تنها راهی که من وارد این قصیه شم خوندن دونه دونه پست های این تاپیک هست در این 190 صفحه؟ یا راهی مدون تر و سر راست تر هست...راستش اوایلش خیلی خوب بود...ولی سر درد گرفتم..!!! چون خیلی پست ها حاوی اطلاعات خاصی نیست...!! الیته چند تا از document ها رو دانلود کردم و مشغول مطالع هستم..!! آثا راهی مثه 1 ... 2... 3... 4..... هست؟
بله. شما درست می گید. من توی چند صفحه قبل به یکی از دوستان گفته بودم که این تاپیک جزو تاپیک های بازی هاست ولی تنها شباهتش به بازی ها گرافیکی بودن اون هست. به هر حال من به این دلیل نمی گم بازی خطاب نکنید که تعصب خاصی روش داشته باشم. قبلا هم گفتم شما هر چی که دوست داشته باشید می تونید خطاب کنید ولی هدفم اینه که دیدتون به این نرم افزار مثل بازی نباشه. یعنی انتظار هیجانی بودن مثل بازی Need for Speed یا Call of Duty یا کانتر و ... نداشته باشید... چون ممکنه از این نرم افزار برای همیشه زده بشید... البته اگر قبل از این تجربه استفاده از این نرم افزار رو نداشته باشید...نقل قول:
والا عرش کردم که در حد مرسدس بنز مبتدی هستم...هرچند می دونستم بهش شبیه ساز پرواز هم میگن ولی چون تو سایت خود مایکروسافت رو بخش games هستش من هر دواسم رو خطاب می کردم و فکر نمی کردم که تفاوت فاحشی بین این ها باشه.
در ضمن نه قیمت دادید نه فرمودید از کجا بخرم! من در شهرستان هستم و ترجیح می دم که آنلاین بخرم!
یه ورژنی دیده بودم که که کتاب فارسی هم داشت...البته فروشنده ها می گفتند که چند تا خریدیم و خوب نبود همشون ایراد داشتند ما هم مرجوع کردیم..!!! قیمتش هم می گفتند حدود 19 بود.!!!
خلاصه قصدم جسارت یا توهین نبود. همون طوری که توضیح دادم حساسیت افراد این تاپیک به کلمه "بازی" به خاطر این هست که تفاوتهایی بین بازی و این نرم افزار وجود داره...
اون نسخه ای که فارسی هست نسخه نوین پندار هست. من کمتر دیدم کسی راضی باشه از این نسخه... خودم هم تابه حال از این نسخه استفاده نکردم و ترجیح می دم نسخه اصلی رو اجرا کنم تا فارسی... نسخه نوین پندار رو هم از داخل همین سایت می تونید خریداری کنید.
موفق باشید.
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
ضمن خوش آمد گویی به شما میخواستم به شما چند پیشنهاد بکنم
اول این که اصلا از نسخه های فارسی خریداری نکنید چه ورژن FS9 و چه FSX
دوما این که سعی کنید از نسخه FS9 هر چند که از نسخه FSX قدیمی تر هست ولی امکانات بیشتری رو روش میتونید
داشته باشید
( البته اگر هر 2 این ها رو هم نصب کنید بهتر هست )
به این دلیل میگم که بعضی از برنامه ها روی اولی نصب میشه و روی دومی نه و بر عکس
و پیشنهاد آخر برای خرید هست معمولا FSX معمولی 2 الی 3 تومن هست و پک اضافه کننده هم که به روز میشه و
sp2 رو بهش اضافه میکنه همون 2 تومن هست و قیمت FS9 هم اگر با سی دی بخواین 4 عدد سی دی داره معمولا
4 تومن هست و یک دی وی دی هم هست که 3000 تومان هست
البته برای این که تبلیغ نشه من لینک نمیدم اما اگر خواستین Pm یا پیغام خصوصی بدین تا راهنمایی تون کنم
راستی دوستان یادم رفت بگم
من قسمت اول آموزش رو دارم آماده میکنم
امشب ویا فردا میزارم
موفق باشید
اینی که همه جا آنلاین میفروشن و کتاب هم باهاشه مال شرکت پرنیانه و چون این شرکت تو سورسش دستکاری کرده مشکلات زیادی داره.قیمتش 19 تومن هم نیست و 15 تومنه.من مال این شرکت پرنیان رو خریدم و دیدم روش یه قفلی گذاشتن که بیش از 3 بار نمیشه این بازی رو نصب کرد!:18:نقل قول:
کلی هم مشکل نرم افزاری داشت
بعد پاکش کردم رفتم ورژن اصلیشو با کرکش دادم یه نفر که اینترنت پرسرعت داشت برام دانلود کرد خیلی بهتر بود
من وقتی این شبیه ساز رو خریدم 4 تا دی وی دی بود که همش شد 12 هزار تومن که دی وی دی سومش فارسی ساز بود اما وقتی دی وی دی 3 رو گذاشتم توی دستگاه انگار که نه انگار تو دستگاه چیزی گذاشتی( کامپیوتر قفل می کرد )
خیر. جای آقای چوبینه اینجا خالیه... ایشون هربار که سوالی رو کسی می پرسید و قبلا جوابش در این تاپیک داده شده بود می گفت و خدا سرچ را آفرید...نقل قول:
آیا تنها راهی که من وارد این قصیه شم خوندن دونه دونه پست های این تاپیک هست در این 190 صفحه؟ یا راهی مدون تر و سر راست تر هست...راستش اوایلش خیلی خوب بود...ولی سر درد گرفتم..!!! چون خیلی پست ها حاوی اطلاعات خاصی نیست...!! الیته چند تا از document ها رو دانلود کردم و مشغول مطالع هستم..!! آثا راهی مثه 1 ... 2... 3... 4..... هست؟
تو قسمت تولبار فروم نوشته جستجو و در قسمت تولبار تاپیک نوشته جستجو در این تاپیک... می تونید از سرچ استفاده کنید. لازم نیست نزدیک به 200 صفحه رو یکی یکی بخونید... فکر کنم مدون ترین راه همین باشه. یکی از مقررات فروم هم همینه ...نپرسیدن سوالات تکراری.
موفق باشید.
dani جان امیدوارم فک نکنی میخوام کل کل کنم ها فقط برای روشن شدن مطلب عرض میکنم:نقل قول:
1 - جریان سقوط اون DC-9-81 که دمبش کنده شد اینه:
این فیلم کاملترشه:
اینجا آپلود کردم:کد:http://www.youtube.com/watch?v=C74ZXW2NlSY&search=airplanes
گزارش اینجاست:کد:http://www.4shared.com/file/207114047/bce28bfd/N1002G.html
PDF کامل گزارش:کد:http://aviation-safety.net/database/record.php?id=19800619-0
خلاصه اینکه در تاریخ 19 جون 1980 ساعت 18:49 فرودگاه بین المللی YUMA در آمریکا (KYUM) این DC-9 به رجیستریشن N1002G پس از یه پروازآزمایشی با 3 سرنشین برای نشون دادن قابلیت این هواپیما بدون فشار هیدرولیک پس از دوبار تلاش ناموفق بار سوم در باند 21R با سرعت 175 نات 1831 پا قبل از آستانه باند تاچ داون میکنه اونم با سرعت عمودی 700 تا 800 پا در دقیقه! قبل از نشستن چرخ جلو معکوس موتور اعمال میشه و ... بفیه شو دیدین. بعدش با دو تا جرثقیل 50 تنی سعی میکنن تکه های کنده شده رو جمع کنن که در خلال همین امر یکی ازونا بازوش میشکنه و روی بقایای بدنه می افته! خلاصه علت خطای خدمه هستش البته همشون صحیح و سالم میمونن.کد:http://aviation-safety.net/go.php?http://libraryonline.erau.edu/online-full-text/ntsb/aircraft-accident-reports/AAR81-16.pdf
اگر درمورد اون Tupolev TU-134 هم لازم هست توضیح بدم. دوست گلم میدونی من چند صد ساعت با این هواپیما تو فلایت سیمولاتور 2004 پرواز کردم؟ مطمئن باش با یه نگاه تشخیص میدم. اینم فایلش برا دانلود:
این بالایی اینه در اصل:کد:http://thepiratebay.org/torrent/3607940/FS2004_-_Tu134_Soft_-_Tu134_Special_Edition
این هم هست. مجانیه و از پولیش بهتره!کد:http://secure.simmarket.com/ariane-tupolev-tu134.phtml
دانلودهای مختلفی براش هست تو سایت معظمکد:http://samdimdesign.free.fr/HTML/Tu134/tu134.html
بله! این هم جالبه!کد:http://library.avsim.net
2 - جریان Tupolev TU-134:
این فیلم کاملش:
گزارش اینجاست:کد:http://www.youtube.com/watch?v=xX_yB3mKdUg
تاریخ 10 جولای 2006 اوکراین پایگاه هوایی UKFG ، توپولف 134 با 20 سرنشین که همه سالم موندن!!! :18:فقط سه تا افسر نیروی دریایی زخمی شدن. هواپیما حامل آدمیرال ولادیمیر مازارین بودهکد:http://aviation-safety.net/database/record.php?id=20060710-1&lang=en
علت برخورد پرنده با موتور یک!کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Masorin
دوستان اون توپولف که آتیش گرفت خورد فنس خارج از باند یا از روی بلندی بیرون از باند افتاد؟ چون اگه ببینید بد جور بالا پایین میشه.
بله به دلیلی که تو پست قبل گفتم از باند خارج میشه.نقل قول:
دوست گرامی پس من چه کی وردی در فیلد جستوج بنویسم که وارد دنیای شبیه سازهای پرواز شم!!!!!!نقل قول:
ببینید دوست عزیزنقل قول:
شما هر چی که میخوای رو در قسمت سرچ بنویس تا در این 200 صفحه دنبال اون ها بگرده
به همین سادگی
البته اگر مشکلی داشتی بگو من خودم شخصا اگر بدونم حتما کمک میکنم ولی اگر تکراری نباشه بهتره هست
که نظم تایپیک بهم نخوره
دوستان کسی لینکی چیزی برای پنل فوکر-100 نداره ؟؟؟
با سلام خدمت همه شما عزیزان به خصوص برو بچه های پرواز با سیمولیتور :31:
با عرض پوزش بابت دیر شدن این آموزش من قسمت اول این آموزش رو براتون آماده کردم امید وارم مورد توجه شما قرار بگیره
من قبل از هر چیز میخواستم یه توضیحی را جبه شبکه ایواو بدم و بگم کلا IVAO چی هست
البته برای اون دسته از دوستانی که اطلاع ندارن
کلمه IVAO از :
International Virtual Aviation Organisation
تشکیل شده و این یک شبکه ای هست نه تنها برای علاقه مندان به خلبانی و پرواز بلکه برای کسانی که علاقه مند به
برج کنترل ویا همون Air Traffic Control هست
این شبکه به شما این امکان رو میده که مثل واقعیت که یه خلبان باید گام به گام پیش بره واطلاعات و تجربه کسب
کنه شما هم همین کارو بکنید یعنی در این شبکه خلبانان و کنترل ها بر اساس رتبه و Ratting دسته بندی وتقسیم
میشن ومشخص میشه که هر فرد چه قدر اطلاعات داره این دسته بندی رتبه درجه بر دو نوع
Pilot Ratting
و
ATC Ratting
میباشد
نمونه ای از Pilot Ratting ها
Flight Student
Flight Student [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Advanced Flight Student
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Senior Private Pilot
و...
زیاد هست اما من میخواستم فقط چند نمونه رو شما عزیزان ببینید
و حالا چند نمونه از ATC Ratting ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] User Not ATC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ATC Applicant
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ATC Trainee
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Advanced ATC Trainee
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Aerodrome Controller
مخصوصا چند تا بیشتر برای ATC گذاشتم چون به ادامه آموزش مربوط هست
و یک سری قوانین وقانون هایی داره که اگر شما عزیزان هنگام پرواز آنلاین انها را رعایت نکنید براتون دردسر میشه :18:
البته جای نگرانی نیست من به شما عزیزان همه رو آموزش میدم واگر این قوانین که البته سخت هم نیست رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد :20:
برای مثال العان اکثر کشور ها یک Divisions دارن به معنی همون بخش
و اون Division برای اون کشور یک سری قوانین تعریف کرده که در خود اون کشور هست و خود شبکه ایوا هم
یکسری قوانین داره که در کل جهان ثابت هست و فرقی نمیکنه که شما در چه کشوری پرواز کنید
به عنوان مثال اگر کسی بخواد که در تهران ( فرودگاه مهرآباد ) در قسمت اپروچ کنترل باشه باید حد عقل از
َ
ATC Ratting
Aerodrome Controller برخوردار باشه که در بالا مشخص هست
به طور کلی برای طی کردن مراحل و گرفتن Ratting بالاتر و بهتر نیاز به دانش هواپیمایی و یه کم اطلاعات از خود
سایت IVAO میباشد .
که لازم به دکر هست که برای دریافت Ratting بالا تر شما باید Exam ویا امتحان بدین هم به صورت کتبی
( که همه سئوالات انگلیسی هست و هم شفاهی ) اشتباه نکنید قرار نیست جایی برید امتحان بدین به صورت
آنلاین از شما امتحان گرفته میشه
پس چی خیال کردین فکر کردین همین جوری یه:31: :21::21::27::27::31:
البته شما میتونید کسی که از شما امتحان میگره رو تغییر بدین ولی بهتر هست از همون کسی که برای شما در
نظر گرفته شده امتحان بدین و اگر نیاز به آموزش بیشتر باشه با همون کسی که از شما امتحان میگره هماهنگ
میکنید و برای شما یه کلاس تمرین میزاره تا مشکلات تون رفع بشه
کلاس جبرانی اما مجانی :31:
لازم به ذکر هست که کسانی که از شما امتحان میگیرن ایرانی هستنند و اسامی شون هم در ادامه آموزش خواهم
گذاشت اما شما میتونید از کسانی که در خارجی هستند در خواست کنید که از شما امتحان بگیرن
البته اون هایی که خود شبکه معرفی کرده و توانایی امتحان گرفتن رو دارن
اینو برای اون دسته از دوستان میگم که به این شبیه ساز به چشم یه بازی نگاه میکنید
این شبکه تا به العان ثابت کرده که حتی بیشتر از واقعیت روی این شبیه ساز حساس هست
وفکر نکنین دارین بازی میکنین و الکی هست
اما تا من اینجام اصلا نگران نشین و با خودتون بگین که این از خود خلبان شدن هم سخت تر هست
این شبکه چون بر اساس واقعی کردن این شبیه ساز هست و اکثر قوانین اون یا در واقعیت هست ویا در راستای
حقیقی پرواز کردن کاربران هست به شکل هست اما مطمئن باشید که شما ها اگر واقعا از اون دسته دوستانی
هستین که پرواز براتون یه رویا بوده و یا حد عقل از خلبانی خوش تون میاد پس از پس مشکلاتش هم بر میایید
خوب بریم سراغ بقیه آموزش به قول عادل زیاد زدم تو حاشیه :31:
داشتم راجبع Division میگفتم
کلا هر Division یه قوانین داره که در سایت همون Division اعلام شده
برای دیدن سایت هر Division به قسمت زیر مراجعه کنید
ابتدا به سایت اصلی IVAO میرید
[HTML]http://www.IVAO.aero[/HTML]
بعد از رقسمت چپ گزینه Divisions رو باز کرده وو روی Active کلیک کرده و لیست کشور هایی که دارای بخش و یا Division هستند رو میبینید
که ایران هم با IR مشخص شده
این شبکه مثل واقعیت کار کرده و هر کسی در اون مسئولیتی بر عهده داره
به عنوان مثال :
این صفحه مشخصات مدیران Division ایران هست
[HTML]http://ivao.aero/staff/division.asp?Id=IR[/HTML]
چون این قسمت قوانین ایران خیلی مهم هست یه کم بیشتر روش توضیح میدم
ببینید دوستان کلا هر کس که در فضای ایران مشغول پرواز کردن هست ( توسط شبکه IVAO ) باید یک سری از
قوانین اولیه این شبکه رو رعایت کنه وگر نه برای اون فرد مشکل ایجاد میشه وحتی امکان داره که توسط مدیران
ارشد همین شبکه ( Supervisors) و یا (Administrator) از فعلیت معلغ و یا suspend بشن
لازم به ذکر هست که اکثر Supervisors و سایر مدیران ارشد شبکه IVAO در واقیعت خودشون خلبان هستنند
البته در قسمت ایران ما Supervisors و یا Administrator نداریم اما اگر نیاز به کاری باشه مدیران Division به این
مسئوال ها خبر میدن و اون ها کارهای لازم رو صورت میدن
در ضمن بین کسانی که به عنوان کنترل و خلبان در این شبکه فعالیت میکنن . کسانی هستتنند که خودشون خلبان
هستنند حتی در ایران
و خیلی ها هم مثل من دانشجوی خلبانی هستنند
بعضی از قوانین چه اون هایی که مربوط به خود شبکه میشه وچه اون هایی که مال ایران هست خیلی مهم هست
برای همین از شما عزیزان خواش میکنم که به یک سری از قوانین زیر که نوشته شده در زمان پرواز آنلاین رعایت کنید
مهمترین قوانین :
1 زمانی که شما تسلط به زبان انگلیسی ویا زبان Aviation که همون Radio Thelephone میشه رو ندارید
سعی نکنید که آنلاین زمانی که در اون محل کنترل هست پرواز کنید برای این که شاید اون کسی که کنترل هست به
شما یه دستوری بده و شما متوجه نشید و اون وقت هم هرس کنترل رو در میارید و هم پرواز های دیگه رو مختل میکنید
اون وقت که Suspend شدن در انتضار شماست :31::27:
2 سعی کنید برای آموزش پرواز ویا زبان Aviation از سرور Trarning استفاده کنید که مزاحم دیگر پرواز ها نباشید
( البته این کار بیشتر برای آسایش خودتون هست تا دیگران )
3 سعی کنید اگر هنوز اون قدر توانا نشدین که به تونین با برج صحبت کنین در قسمت Flight Plane که بعدن بهتون آموزش میدم حتما درج کنید Only TEXT Pease
پایان قسمت اول آموزش
شاید در این قسمت اول نباید خیلی چیز ها رو میگفتم اما نیاز دونستم اول بگم
این قسمت اول بود خواهش میکنم به این دلیل که این آموزش طولانی هست و باید دقیق داده بشه صبر کنن و من
آموزش رو کامل بدم
اما اگر سئوال بود بنده در خدمتم
من در حالی این آموزش رو دارم برای شما عزیزان آماده میکنم که کلاس های خودم به اوج رسیده و امتحانتم نزدیک هست
پس خواهش میکنم برای ادامه این آموزش شکیبا باشید
درضمن اگر این آموزش براتون جالب و مفید بود ممنون میشم از دکمه تشکر استفاده کنید :11:
من در آخر چند نکته ای که در آموزش بعدی استفاده میکنم رو میگم
1 نحوه ثبت نام کردن
2 موارد و نرم افزار های مورد نیاز
3 آموزش های کلی برای قبل از اجرا برنامه ( زیاد هست نخندین )
4 آموزش های کلی برای بعد از اجرا برنامه ( زیاد هست نخندین )
موفق و پیروز باشد
شماها همتون بازی دوبله فارسی رو خریدید ؟قیمتش 14 تومنه ؟
کپیش یا ورژن انگلیسیش هم تو بازار پیدا نکردم.
چه کنم ؟
چرا دوست عزیزنقل قول:
این جا هست
[HTML]http://library.avsim.net/search.php?CatID=fs2004pan&SearchTerm=fokker+100&S ort=Added&ScanMode=0&Go=Change+View[/HTML]
البته اگر یک فکر 100 واقعی بخواین باید مال شرکت Flight 1 رو بردارید که لینک تورنت ودانلودش رو ندارم
اما پیدا میشه
اما لینک سایت اصلیش هست
[HTML]http://www.flight1.com/products.asp?product=fokkerjet[/HTML]
دوست عزیز از من میشنوی اصلا نسخه فارسی شو نخرنقل قول:
برای این که هزارو 1 مشکل داره
هم نسخه 9 و 10 فرقی نمیکنه
TOOMY خان دستت درد نکنه. ...
همش رو نخوندم ولی سر فرصت می خونم...
فارسیش که گرونه.زورم میاد 14 تومن بدم برای یه بازی. : دینقل قول:
خوب انگلیسیش رو از کجا میتونم بخرم ؟
شماها از کجا گرفتید بازیو ؟
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
قسمت دوم هم دارم آماده میکنم
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18:نقل قول:
این بازی نیست
شبیه ساز هست
باشه باشه حالا غیرتی نشو...:31::31::31:نقل قول:
من خودم ورژن 94 این سیمولیتور رو تازه اومده بود بازی کردم .ببخشید شبیه سازی کردم. : دی
با پنتیوم 2!
ورژن 2004 هم کار کردم.
اما به علت نکشیدن سیستم سراغ X نرفتم.
خلاصه شرمنده !:40:
رفیق....من دو روزه اومدم اینجا...!! الان دیگه فهمیدم که میگین بازی نیست یعنی چی×× شما هم بزودی ملتفت می شی..!!!!:46:نقل قول:
آقا دمت گرم که وقت می زاری..اشالا خلبان آپولو شی جوون...همین یه پست خیلی اطلاعات داشت....یه چیزی !!!! من که تازه کارم هنوز و خود بازی رو هم ندارم آیا می تونم به کار کردن با این انجمن فکر کنم یا فعلا یه 100 تایی بپرم تو خونمون بعد بیام قد قد کنم؟!!نقل قول:
خودتو مسخره کن :46:نقل قول:
شیطون من فقط گفتم این یک برنامه هست بازی نیست
اگر کسی دوست داره بازی کنه میتونه بره بازی هایی مثل HAWX رو بگیره که جنگی هم هست گرافیک خوبی هم داره
دوست عزیز من از روز اول روی این کلمه حساس بودم و فقط من نیستم که حساس هستم العان خلبان های آلمانی کهنقل قول:
در شبکه IVAO فعالیت میکنن خیلی روی این کلمه حساس هستنند و این حساسیت هم همش به این خاطر هست که
کسی که داره با این شبیه ساز کار میکنه فکر بازی بودنش به سرش نزنه و هر کاری که دلش میخواد انجام نده
خلاصه من شخصا اصلا دوست ندارم به کسی بی احترامی بشه
اولا که بی زحمت دعا کنید که بعد از امتحانات و این همه دردسر که دارم میکشم توی Airline استخدام بشمنقل قول:
دوما منظورتون از این که هنوز خود بازی رو هم ندارید این که هنوز خود شبیه ساز رو ندارید دیگه نه ؟:27::21::27:
با کسب اجازه از دوستانی که باعث راه اندازی این تایپیک بودن خصوصا این عزیزان
ebicross mro229 dani.flight البته سایر دوستانی که نگفتم خودشون ببخشن
وسوم این که این تایپیک برای همین هست که هرکی هر اطلاعاتی از این شبیه ساز داره در اختیار سایر دوستان قرار
بده وشما هم هر سئوالی داشتی من خودم در خدمتم البته تا اونجایی که بتونم
نقل قول:نقل قول:
اوه.....
شمرنده من خوب توضیح ندادم منظورم IVAO بود برادر.....!! این تایپک رو نمی گفتم....شرمنده ..!!
حالا بی زحمت دوباره سوال بالا رو جواب می دهید؟
نه دوست عزیز شما اگر یک سری از این قوانینی که من در قسمت اول گفتم رو رعایت کنید و با توجه به نکاتی که در قسمت دوم آموزش
اوردم ( به زودی میزارم ) میتونید پرواز کنید
اما این رو یادتون نره که در ایواو همه مثل من نیستن و اگر اونجا فکر کنید که دارید بازی میکنید
حد عقل 6 ماه Suspend میشید
حالا به امید خدا من این قسمت هم امشب تموم میکنم و تا فردا ایشالا میزارم روی سایت
موفق باشید
شرمنده. همونطوری که شما روی کلمه بازی برای این شبیه ساز حساسید منم روی غلط های املایی حساسم... :دی
الان و حد اقل رو اشتباه نوشتید...
شرمنده. قصد جسارت یا مچ گیری ندارم. فقط برای این هست که اشتباهات سهوی کمتر بشه.
موفق باشید.