بچه ها یه سوال حالا من اینترنت 3 ماهه داشتم یک ماهه مونده تموم بشه به ما هم شبها رایگان می خوره یا فقط به اونهایی که تازه اکانت می گیرند
Printable View
بچه ها یه سوال حالا من اینترنت 3 ماهه داشتم یک ماهه مونده تموم بشه به ما هم شبها رایگان می خوره یا فقط به اونهایی که تازه اکانت می گیرند
سلام دوستاننقل قول:
تبریک میگم این رکورد شکنی جهانی رو به همه ی دوستان :21:
سواله منم دقیقا همین سوالیه که دوستمون پرسید
به عربی یه بیانیه صادر میکنم:
لعن الله علی الکارشناسیون الآسیاتک و علی المدیرهم
من با کارشناس پشتیبانی آسیاتک موضوع گرون کردن قیمتها رو مطرح کردم میدونید چی گفت:
میگه تا قبل از این فروش سرویسهای آسیاتک هیچ سوددهی ای براش نداشته
با این روش جبران ضرردهی شرکت میشه
این جبران کردن هم من و شما باید به دوش بکشیم
بما چه که یه شرکت عوضی از جیب ما به سودخودش برسه بما چه؟
عزیز می دونی چرا سود نداره ؟ چون بی در وپیکره تازه می شد قیمتها رو جور دیگه ردیف کرد تا فروش بره بالانقل قول:
حالا وقتی کسی نخره که شرکت درش تخته می شه دیگه به ضرر هم نمی رسه :31:
دو روز دیگه میگن بیاین پول بریزین به حساب بیخیال اینترنت بشین شما که دارین پول میدین همین بسته اینترنت میخواهین چیکار.
همه جای دنیا اینترنت روز به روز ارزون میشه عجیب تو ایران تند تند گرون میکنند.
من که بعد چند سال که مشترک آسباتک بودم حالا میرم اشتراکم رو قطع میکنم میرم مال مخابرات رو میگرم حداقل قیمتش بهتره
تو رو جون هر کی دوست دارید یکی جواب من بدبخت رو بده :دی یعنی تو اینجا یه نفرم نیست با کارت شتاب پرداخت کنه ؟|!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4974491&postcount=1987
دوستان چرا نگران هستيد؟
تا قبل از 8 خرداد بريد هرچقدر كه ميخوايد سرويستونو تمديد كنيد چون سرويس ها هنوز به قيمت قديمه!!!
من همين الان سرويس جاريم تا مرداد هست رفتم 3 ماه ديگه به قيمت قبلي تمديد كردم يعني تا ماه آبان!!!!
اگر قيمت هاي قبلي براتون مناسبه!!
در ضمن اگر مطمئنيد تا قبل از آخر اشتراك نياز به شارژ داريد همين الان بريد به همون قيمتهاي هر گيگ 3 تومن شارژ كنيد!
اينترنت خود مخبارت لينكش چي هست ؟
قطع کردن اشتراک فکر میکنی راه حل خوبیه؟نقل قول:
قطع میکنی میری سراغ کی؟
منم خیلی دو دو تا چهارتا کردم
پارس آفلاین؟ سپنتا؟شاتل؟ فن آوا؟کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از یکی آشغالتر و بیخود تر
نگفتم راه حل خوبی هست من همیشه 128 میگرفتم تاحالام راض بودم از اسیاتک که چند سال مشترش بودم ولی الان ترجیح میدم مال مخابرات رو بگیریمنقل قول:
الان چون مثلا اگه من 1 ماه بخوام بگیرم 2 گیگ چرا باید پول 4 گیگ رو بدم قبلا به انداره نیازم شارج میکردم ولی الان این امکان نیست
الان اگه بدونم سرعت مخابرات اذیت میکنه این کار رو نمیکنم
ولی نمیدونم چرا اسیاتک که خواست گرون کنه اینجوری اومده اجباری کرده مثلا پول 4 گیگ رو می گرفته حالامثلا من 4 گیگ در ماه مصرف ندارم به صرفم نیست حالا اگر هم بیشتر از 4 گیگ بخوام چرا به جای 3000 تومان برای هر گیگ باید 4900 تومان بدم که باز هم به صرفه نیست اگر چند ماهه شارج کنم باز هم همین اش 4900 تومان هست
همه جای دنیا اینترنتو ارزون می کنن اینحا برعکسه
من دیدم نوشته به زودی تعرفه های جدید اعلام می شود خوشحال شدم گفتم آخ جون قیمت کمتر گیگابایت بیشتر:31:
اما مثل اینکه اینا میخوان عمدا ما رو به سمت اینترنت مخابرات سوق بدن
اینترنت مخابرات یکی از مفتضحات قرن بیست و یکمهنقل قول:
سرعت آشغال
قطعی
پشتیبانی ضعیف نگم بهتره .عدم پشتیبانی
و....
اینترنتی که جامعه جهانی نگاهش بهش در دسترس بودن و ارزون بودنه اینجا دردسترس نبودن و گرون بودنه
تا وقتی تفکر وزیر ارتباطات اینه که حتی سرعت 128 کیلو هم زیاده وضع همینه که هست
دنیا رو سرعتهای گیگ داره مانور میده اینجا رو کیلو موندن
ایران یکی از عقب افتاده ترین کشورهای دنیاست
باز اینا هی میگن کشاورزیمون فلانه صنعت فلانه ولی بازم عقب مونده هست که هست
چون سرعت نتش از فوق پایین هم پایینتره
اینترنت معیار سنجش پیشرفت اقتصادی یه کشوره
نقل قول:
سلام...
آقا ابتدا به اين سايت شركت برواونجا با نام كاربريت وارد شو. سرويست رو بخر. و با پرداخت آنلاين بانك سامان پرداخت كن.کد:http://www.1844.ir
بانك سامان تنها سرويس بانكي اينترنتيه كه تمام كارتهاي شتاب رو قبول ميكنه.
با سلام...
دوستان عزيز ، طبق گفتهي خود شركت ( آسيا تك ) اينا سرويس ADSL+2 هستن و سرعت ارسال و دريافتشون بالاست ولي براي احساس اين سرعت شما بايد مودم ADSL+2 هم داشته باشيد.
پس يه هزينهي مودم رو هم حساب كنيد ، ولي هنوز قيمتي در رابطه با مودم صادر نشده... اگه مثل بقيهي شركتها باشه بين 45000 تا 60000 تومان شايدم بالاتر.
اينجور كه اينا گفتن سرويس 128K ، 128K دانلود ميده. بقيه هم با همون سرعت ذكر شده دانلود ميدن.
ولي وقتي ازشون پرسيدم : شبانه سرعت چطوره؟ گفتن هومم... خوبه... مثل قبل!!!
حالا با استناد به اين امر كه قبلاً اين سرويسها نبوده... منظور از مثل قبل چيه؟
ولي احتمالاً بايد در طول روز (سرويس پولي) همون سرعت كه گفتن باشه چون مثل شركتهايي كه سرعت بالا ميدن اين تعرفهي جديد نامحدود نداره.
ولي يه احتمال هست كه چون اولشه سرعتش خوب باشه ولي يه جورايي ريسكه.... چون فقط 3 ماهه و 6 ماهه و يكسالهش سرويس شبانهي رايگان داره.
تازه سرويس رايگانش هم بين 2 تا 6 صبحه در حاليكه شاتل كه ميگن دزده بين 1 تا 6 صبحه و سرويس Art شاتل علاوه بر شبانهي 1 تا 6
پنجشنبه و جمعه هم رايگانه ولي اونم كم ناراضي نداره.
پس يه خورده تصميم گيري درموردش سخته...
يه نصيحت به اوونهايي كه ميخوان بازم از آسيا تك سرويس بگيرند : برن سروسيشونو 1 ساله 128 شارژ كنن 29 گيگ هم كه ميده
ميشه 123000 تومان بايد به صرفه باشه نسبت به اين قيمت هاي جديد . من ميخوام شارژ كنم اگه كسي نظري داره بگه ممنون ميشم .
بچه ها آسیاتک گرون کرده، من تا آخر تیر شارژ دارم ولی برای بعد از اون میخوام سرویسم رو عوض کنم، اگه کسی سرویس بهتری سراغ داره معرفی کنه لطفا
ممنون
قبلا هم گفتمنقل قول:
عوض کردن isp که فایده ای نداره چون همشون لنگه همن
عوض کردن سرویس هم بستگی داره
الان سرویستون چیه که میخواید عوض کنید؟
سلام . دوست عزیز من این اطمینان رو به شما می دهم که عمرا سپنتا گرون بکنه !! اگر یادتون باشه سپنتا الان چند سال هست که قیمت هاش رو ثابت نگه داشته . سپنتا از اول گرون بود 30 تومن بود اما تغییر نمی ده . مطمئن باش .نقل قول:
خیلی از دوستان شاید پیش خودشون فکر کنند که چرا من اینفدر دارم رو سپنتا تاکید می کنم !! شاید پیش خودتون فکر کنید که من کاره ای هستم و یا سودی می برم . و ....
اما به خدا نه !! من از سر دلسوزی دارم میگم . من مخابرات ، آسیاتک ، داتک ( 2سال پیش ) ، شاتل ( همسایه بالایی ) رو داشتم . آشغال هستن . اما سپنتا .... من تجربه ای رو که کسب کردم دارم می گویم . :11:
در هر صورت نظر با شماست و شما باید تصمیم بگیرید !!! :40:
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
در جواب دوست عزیزم که گفتم شرکت ها می خواهن ما رو به سمت مخابرات سوق دهند.
خیر دوست عزیز . چون الان مخابرات داره سرویس میده این ها دارای مشترکین کمی هستن . بالاخره باید یک جوری از مردم به چاپن یا نه !!! سرویس رو گرون می کنن !! همین . ونرگه شما فکر کردید مخابرات میاد پول میده به شرکت ها و بعد میگه که همه رو بدید طرف من !!
من همیشه 6 ماهه 128 میگرفتم . 13 گیگ حجم بهم میداد میشد 60 تومن . سرعتش هم که معادل 512 بود . خلاصه راضی بودم .
الان که قیمتها تغییر کرده 6 ماهه 128 رو میده 64 تومن ولی این دفعه با 12 گیگ حجم ! یعنی 4 تومن حدودا گرون شده از اون طرف هم 1 گیگ کم شده که 5 تومن قیمتشه !
به نظرتون این 128 هم مثل قبل دوباره 512 خواهد بود ؟ یا دوباره دردسر داریم ؟
در پاسخ سوال شما بايد بگم كه : خير اين 128 ديگه مثله قديم 512 نيست !نقل قول:
و شما براي سرعت 512 بايد سرويس 512 رو انتخاب كني اينو من امروز از شركت پرسيدم بازم خودتون سوال كنيد .
تعرفه از امروز اعمال شد.
از امروز نه از 3/8
قیمت ها مگه تغییر کرده...من اون هفته ای شارژ کردم که مثل قیمت قبل بود..نقل قول:
تعرفه از امروز اعمال شد.
چرا آسيتك مثل باقي شركت ها دانلود شبانه رايگان نداره ؟
الان با این فیمت های جدید گذاشته است . اگر بیشتر از 3ماهه بگیری دانلود رایگان داری .نقل قول:
زنگ زدم گفت که فقط به صورت اختیاری برای یوزر های جدیدنقل قول:
الان سرویس من 3 ماهه، 9 گیگ و 40 تومنه که در پلن جدید شده 3 ماهه، 6 گیگ و 47 تومن.نقل قول:
انصافا واسم زور داره 7 تومن بیشتر بدم بعد 3 گیگ کمتر بگیرم :41:
افتخارشون به حجم ارزونشون بود
حجم اضافه هم گرون کردن!
واقعا دیگه از این مسخره تر نمیشه!
دیسی های پی در پی
نداشتن اکانت رایگان
پشتیبانی ضعیف
این شرکت چی داره؟
چجوری میشه از این ISP خارج شد؟
حتما باید تاریخ اعتبار تموم شه؟
نقل قول:
قبلا هم گفتم عوض کردن isp که فایده ای نداره چون همشون لنگه همن
كاملا تائيد ميشه .
افتخارشون به حجم ارزونشون بود
حجم اضافه هم گرون کردن!
واقعا دیگه از این مسخره تر نمیشه!
دیسی های پی در پی
نداشتن اکانت رایگان
پشتیبانی ضعیف
این شرکت چی داره؟
چجوری میشه از این ISP خارج شد؟
حتما باید تاریخ اعتبار تموم شه؟
در ادامه ی حرفام که رفت صفحه قبل
میشه از این مودمی که آسیاتک غالب کرده مودم USB توی شرکتهای دیگه هم استفاده کرد؟
واقعا گندشون بزنه.جنبه ي مشتري زياد رو ندارن.نقل قول:
خيلي سرعتشون خوب (پينگ من بالاي 350) قيمتهارو هم زياد كردن.من عمرا اگر مجاني هم بده ديگه تمديد نميكنم.
خیر . دوست من من 12 روز اکانتم مونده بود . به صورت کتبی درخواستم رو نوشتم و خطم رو از رانژه درآوردم .
بله میشه با همون مودم هم استفاده کنید .
مستاصل شدم از دست اینا
نمیدونم بیام بیرون سمت کدوم isp برم
واقعا آدم حق انتخاب زیادی نداره
2 دقیقه با خودتون بشینید فکر کنید ببینید باین نتیجه میرسید که هیچکدومشون به تف هم ارزشی ندارن؟!
بفرض من الان از آسیا بیام بیرون
از این آسیاتک بی پدر و مادر
خب.....
برم سمت صبا؟
فن آوا؟
پارس آشغالتر از این؟
سپنتا دزد؟
کدوم یکی؟
واقعا آدم می مونه
من كه 20-30 درصد مشتري هاشون رفت دوباره آدم ميشن.بعد دوباره بر ميگرديم.نقل قول:
من فعلا ميرم صبا
ميگن 128 3Gig ميده 13000 تومن و با 120 دانلود مي كنه و پينگش 150
برم ببينم اون چه گنديه:13:
این آسیاتک کذایی به روح اعتقاد داره ؟
خدا رو شکر همین دیروز پریروز اینترنت خونه رو شارژ کردم ، ولی برای محل کار به باد می رم ....
حالا این شبانه اش چیز درست حسابی ای هست ؟
کسی تست کرده ببینه حجم کم می شه یا نه ؟
تنکس
یا حق
صبا هم که تا دلت بخواد حرف واسه گفتن دارم ازشنقل قول:
منطقه به منطقه کیفیتش فرق میکنه
این دانلود 120 و پینگ 150 فکر نکن همه جا اینطوریه
فعلا صبا به مشهدیا داره حال میده
تهران که خیلیا نا راضی ان
یه جا خوبه 4 جا نه
آسیاتک نظرشو تغییر داد
تو سایتش زده به همه سرویسها ترافیک شبانه میده
بیچاره ها دیدن کلی انصراف دادن ترسیدن دیگه مشتری براشون نمونه البته با این کارم بازم خیلی ها بیخیالش میشننقل قول: